Jelenlegi hely

Budapestimami - Ez történt 2016-ban!

Az elmúlt év is igencsak mozgalmas időszak volt számunkra, bemutatjuk - a teljesség igénye nélkül - hogy mit is csináltunk.
Lássuk csak…

Rengeteg levelet írtunk…

Hetente küldtünk nektek hírlevelet, idén összesen 50-et. Szeretünk írni és jó látni, hogy ti is szeretitek olvasni összeállításainkat. Hétről-hétre egyre többen iratkoztok fel, amit ezúton is köszönünk. Megígérjük, hogy jövőre is minden héten számíthattok egy-egy informatív, tartalmas és színes Budapestimami levélre.

Hírt adtunk…

Ebben az évben összesen 180 helyi hírt és 317 országos hírt tettünk közzé az oldalunkon. Nem vagyunk kifejezetten hírportál, de amint látjátok, törekszünk rá, hogy a lehető legtöbb, a budapesti családokat érintő friss hír megtalálható legyen nálunk is.

Sok-sok hasznos információt összegyűjtöttünk…

  • a családbarát éttermeket, kávézókat,
  • a budapesti nyári-, és őszi táborokat,
  • a budapesti strandokat,
  • a budapesti koripályákat,
  • a budapesti különórákat,
  • a családoknak szóló budapesti programokat…

hogy csak egy párat említsünk.

Írtunk, interjúztunk, történetet meséltünk…

Családokról, családoknak írunk, magazinunkban több, mint 350 cikket publikáltunk. Nálunk tényleg minden témában találtok friss, érdekes tartalmat.

Kedvenc írásaitokból válogattunk:

Sellő vagyok

Hogyan készül a boldog felnőtt, avagy a gyermekek öt alapvető érzelmi szükséglete

Nyomtatható tolltartó üzenetek  

Hová írassam a gyereket? Vélemények első kézből!

Értelmező szótár:apa

Mesélj, mi volt ma a suliban? 25 beszélgetésindító ötlet

Születésnap

Interjút készítettünk többek között Palya Beával, Gryllus Vilmossal, Lajtai Kativala Kinizsi vár kapitányával, a Hellóanyu alapítójával, Tari AnnamáriávalSzalai Lilla irodalomterapeutával, az Értsünk Szót trénerpárosával, a Mesélő Budapest szerzőjével, Jocó bácsival, a tetkós történelemtanárral, Pólus Enikő, érzelemtanárral, Tibenszky Móni Lisával, a Felelős Szülők Iskolája alapítójával, Takács Nóra, szépségszakértővel, a Polehistory kutatójával, egy vegyszermentes gazdaság megálmodójával.

Programokat ajánlottunk…

Mottónk: nálunk mindent egy helyen megtalálsz, amire budapesti szülőként szükséged lehet. Ebből természetesen a családi programok sem maradhatnak ki. Hétről-hétre számot adtunk a fővárosi családi programokról, ünnepek és szünetek alkalmával pedig tematikus programajánlóval jelentkeztünk.

Játékokat és pályázatokat szerveztünk és nyereményeket sorsoltunk…

Értékes nyereményeket sorsoltunk ki. Nagyon fontos számunkra, hogy ne csak információval és értékes tartalommal segítsünk, hanem rendszeresen meg is tudjunk ajándékozni benneteket. 2016-ban több, mint 30 játékot indítottunk FB oldalunkon, melyekben több, mint 50 nyertest hirdettünk. Volt 2 helyi pályázatunk, és amire extrán büszkék vagyunk, hogy az országos Imami pályázatban is sikerült 10 budapesti nyertessel az elsők között végeznünk.

A mi iskolánk, óvodánk, bölcsődénk 2015  

Nem bírsz vele? Hisztis? Nem mesél? - Segítünk!

A Te szüléstörténeted

Moziztunk…

Idén ősztől ingyenes Budapestimami vetítésekbe kezdtünk: 2 népszerű rajzfilmet, a Trollok és a Graffaló és barátai c. meséket belépőjegy nélkül nézhettétek meg velünk a Csepel Plaza Moziban. A moziprogram jövőre is folytatódik, a rajzfilmek mellett sok-sok szuper filmmel jövünk majd.

Hirdettünk, ajánltunk, havonta új kedvezményeket hoztunk…

Fontos számunkra, hogy minden olyan cég bemutatkozhasson és elérhető legyen honlapunkon, aki értékes, családoknak szóló terméket/szolgáltatást kínál. Jó volt megtapasztalni, hogy a Budapestimami kedvezményprogramot egyre több cég keresi, és kínál olvasóink számára különböző kedvezményeket. Az oldalunkról letölthető, névre szóló kedvezménykuponokkal, online kódokkal sok-sok budapesti család számára spóroltunk a családi költségvetésben.

Partnerek lettünk…

Szívesen állunk be a családokat segítő kezdeményezések mögé, így volt ez idén is. Csatlakoztunk a Családszervezetekhez, az ország legszélesebb körű családszervezeti szakmai programjához. 2016. június közepén a NOE kezdeményezte hagyományteremtő szándékkal a Családszervezetek konferenciája elnevezésű eseménysorozatot, amelyhez eddig 18 szervezet csatlakozott, köztük az Imami. Emellett idén is együtt dolgoztunk több partner médiával és szervezettel, többek között a Családhálóval, csalad.hu-val, a Képmás Magazinnal, a Felelős Szülők Iskolájával, NOE-val, a Három Királyfi és Három Királylány Mozgalommal.

Jótékonykodtunk…

Saját készítésű portékáinkkal részt vettünk a Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárán a Várkert Bazárban, ahol közel 50 szervezet, a civilek mellett vállalkozók és neves közéleti személyiségek is a jó ügy mellé álltak. Összesen 1,5 millió forint gyűlt össze az Őrzők Alapítvány javára.

Konferenciáztunk…

12 konferencián és 8 egyéb eseményen vettünk részt, hol hallgatóként, hol meghívott vendégként. Mindegyik rendezvényről rengeteg új információval, ismerettel és tapasztalattal gazdagodva tértünk haza, hogy aztán amit csak lehet, átadjunk nektek is.

Családszervezetek konferenciáján járt az Imami!

Az elég jó család – V. Szülőnek lenni Konferencia

Legyen pozitív a családkép!

Megjelentünk a médiában…

Helyi tv-k, rádiók vendégei voltunk, megjelentünk online magazinokban és egy szakmai folyóiratban, egytől-egyig jó élmény volt.

Médiamegjelenések

Csapat lettünk…

A Budapestimami csapatában főszerkesztőként azért dolgozunk, hogy minél több és értékesebb tartalmat találjatok a honlapunkon, hírleveleinkben és a FB oldalunkon. Minden egyes megkeresés megerősít minket abban, hogy érdemes csinálni: ebben az évben bővült a helyi szakértői, szerzői és segítői csapatunk. Nagyon jó kis team alakult ki körülöttünk.

Tréningeztünk, együtt gondolkodtunk…

 

Az Imami erejét és lendületét elsősorban ti olvasók adjátok, értetek csináljuk, ötletelünk, ha kell, éjszakázunk. És nemcsak mi Budapestimamik, de az országos franchise minden egyes tagja.
Ilyen, amikor az imamik tréningeznek

Köszönjük, hogy a Budapestimamival vagytok, tartsatok velünk 2017-ben is!

Meglepetéssel kezdjük az új évet!

Szeretettel,
a Budapestimamik


Lilla és Kinga

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére