Jelenlegi hely

Nem bírsz vele? Hisztis? Nem mesél? - Segítünk!

Pályázz a „Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!” szülői kommunikációs tréningen való részvételért!

Pályázatunk lezárult.

A szülői kommunikációs tréningeket 10-10 fő ingyenes részvételével a következő helyszíneken rendezzük meg a beküldött pályázatok száma alapján: Budapest, Pécs, Kecskemét, Szeged

A 4 nyertes helyszínen az összes budapesti, Baranya megyei, Bács-Kiskun megyei  és Csongrád megyei pályázót szeretettel várunk egy másfél órás, interaktív előadásra a népszerű tréning szakembereivel.

Dabas és környéke néhány pályázattal lemaradva az 5. helyen végzett, a helyi összefogást egy szintén másfél órás, ingyenes, interaktív előadással díjazzuk.

Megtörtént a pályázatok zsűrizése és a sorsolás, a nyerteseknek gratulálunk:

BUDAPESTI NYERTESEK

BARANYA MEGYEI NYERTESEK

CSONGRÁD MEGYEI NYERTESEK

BÁCS-KISKUNK MEGYEI NYERTESEK

A pályázatot más szülőknek ajánlók között kisorsoltuk a 3 db "Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje" című könyvet, melynek nyertesei: Tordas István, Pásztor Emőke, Kovács Kitti

Minden pályázatot köszönünk és minden pályázót szeretettel várunk egy "Hiszti, dac, feleselés" kezelésével kapcsolatos, ingyenes online konferenciára, melynek időpontjáról a pályázókat e-mail-ben értesítjük.

Tartsatok velünk leközelebb is! 


Pályázat a „Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!” szülői kommunikációs tréningen való részvétel elnyerésére!

(A tréning értéke: 36 000 Ft/fő)

Országszerte 4 helyszínen, összesen 40 nyertes!

(Minden nyertes hozhat magával valakit, aki kedvezményesen vehet részt a tréningen.)

Mit kell tenned?

(A zsűri döntése alapján helyszínenként 6 fő, sorsolás alapján helyszínenként 4 fő nyer részvételi lehetőséget!)

FONTOS! Pályázatunk országos. Abban a 4 megyében lesz ingyenes szülői tréning, ahonnan a legtöbb pályázat érkezik, zsűrizni és sorsolni is csak ebből a 4 megyéből érkező pályázatokat fogjuk!

Szólj ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is pályázzanak, így akár együtt vehettek részt a 2 napos, szuper gyakorlatias szülői tréningen:

FUSD ÁT GYORSAN (SZABÁLYZAT):

1. Mi a pályázat díja?

A pályázat díja ingyenes részvételi lehetőség a "Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!" 2 napos szülői kommunikációs tréningen, melynek értéke 36 000 forint. A nyeremény pénzre nem váltható. A pályázatnak 40 nyertese lesz, a legtöbb pályázatot beküldő 4 megyében 10-10 fő. A legtöbb pályázatot beküldő 4 megye tekintetében Budapest a megyékkel azonos elbírálás alá esik azzal, hogy a Pest megye - Egyéb lakhelyű pályázatok  Budapesthez tartoznak, a többi Pest  megyei kistérség önállóan versenyez.

2. Hogyan lehet elnyerni a pályázat díjait?

A pályázók három kérdésre adnak választ, és lehetőség van (nem kötelező) egy családi fotó, vagy a családról készült gyermekrajz feltöltésére. A zsűri döntése alapján helyszínenként 6 fő, sorsolás alapján helyszínenként 4 fő nyer részvételi lehetőséget.

A kérdések: "Mi okoz számodra legnagyobb örömöt a gyermekeiddel kapcsolatban?" , "Mi a legnehezebb számodra a gyermeknevelésben?", "Miért szeretnél részt venni a szülői kommunikációs tréningen?" Az első két kérdésre nem kötelező szöveges választ adni, előre megadott válaszokból is lehet választani.

3. Ki vehet részt a pályázaton?

A pályázatban részt vehet minden olyan szülő, aki Magyarországon 0-18 éves korú gyermeket nevel. A pályázatban való részvételhez nem kell regisztrálni. Pályázó elfogadja és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a lakhelye szerinti Imami weboldal (www.imami.hu) emailben tájékoztassa a helyi családi programokról és családokat érintő más hasznos információkról. A hírlevélről pályázó bármikor leiratkozhat.

4. Mikor és hol lesznek megtartva a szülői kommunikációs tréningek?

A szülői kommunikációs tréningek annak a 4 megyének a székhelyén lesznek megrendezve, ahonnan a legtöbb pályázat érkezik. Érdemes ösztönözni az ismerős és baráti családokat a pályázatban való részvételre, mert egy pályázat csak akkor részesülhet díjazásban, ha a 4  legtöbb pályázatot beküldő megyéből érkezik. Helyi összefogással bármely megye a nyertes megyék közé kerülhet.

A 2 napos szülői kommunikációs tréningek 2016. novembere és 2017. márciusa között hétvégén, a nyertesekkel előre egyeztetett időpontban lesznek megtartva. Ha a nyertes a nyertesek többségének megfelelő időpontban nem tud részt venni a tréningen, a részvételi lehetőséget átadhatja másnak.

5. Ki nyerhet sorsolással?

Sorsolással bárki részvételi lehetőséget nyerhet a szülői kommunikációs tréningre, aki válaszol a 3 kérdésre.

A sorsoláson való részvételhez nem szükséges családi fotót, vagy családrajzot beküldeni és az első két kifejtő kérdésre válaszolni, elegendő az előre megadott válasz lehetőségekből választani és röviden indokolni, hogy a pályázó miért szeretne részt venni a szülői kommunikációs tréningen.

A sorsoláson való részvétel további feltétele, hogy a pályázó annak a 4 megyének valamelyikében él, ahonnan a legtöbb pályázat érkezik.

6. Ki nyerhet a zsűri döntése alapján?

A zsűrizés szempontjai:

  • Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik a pályázathoz családi fotót, vagy a családról készült gyermekrajzot csatolnak. 
  • Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik az első két kérdésre nem csak előre megadott választ jelölnek be, hanem néhány mondatban kifejtik saját gondolataikat.
  • Előnyben részesülnek azok a pályázók, akiknek a harmadik kérdésre adott válaszából kiderül, hogy ismerik a megnyerhető tréning tartalmát.  A tréningről itt olvashatsz bővebben.

A zsűrizés menete:

A zsűri elsőként megvizsgálja, hogy érkezett-e 6 olyan pályázat a nyertes megyéből, amelyhez fotót/rajzot csatoltak és az első két kérdésre szövegesen is kifejtették gondolataikat. Ha 6-nál több ilyen pályázat érkezett, akkor a beküldött fotó/rajz minősége és a válaszok tartalma alapján születik döntés. Ha pontosan 6 ilyen pályázat érkezett, akkor mind a 6 pályázó részvételi lehetőséget nyer a kommunikációs tréningre. Ha kevesebb mint 6 ilyen pályázat érkezett, akkor azokat a pályázatokat vonja be a zsűri az értékelésbe, amelyekhez fotót nem csatoltak, de az első két kérdése szöveges választ is adtak. E pályaművek között a válaszok tartalma alapján születik rangsor. Ha ezekkel a pályázatokkal együtt sem hirdethető 6 nyertes, akkor a zsűri azokat a pályázatok vonja be az értékelésbe, melyekhez fényképet nem csatoltak, de az első két kérdésből legalább egyre szöveges választ tartalmaznak, mely pályaművek között szintén a válaszok tartalma alapján születik rangsor. Ha ezekkel a pályázatokkal együtt sem hirdethető 6 nyertes, akkor a zsűri azokat a pályázatokat vonja be az értékelésbe, melyekhez fotót/gyerekrajzot csatoltak, de nem tartalmaznak szöveges választ az első két kérdésre, közöttük a beküldött fotó/rajz minősége alapján születik rangsor. Ha így sem tud 6 nyertest hirdetni a zsűri, akkor a fennmaradó részvételi lehetőségeket sorsolás útján ítéli oda a szervező. A zsűri döntése alapján nem nyert valamennyi pályázat részt vesz a sorsoláson.

A zsűri csak a 4 "nyertes" megyéből érkező pályázatokat értékeli.

A zsűri tagjai: az Imami Egyesület elnöke és alelnöke, valamint a "Beszélj úgy, hogy érdekelje..." szülői kommunikációs tréning trénerei.

7. Hol és hogyan jelennek meg a beküldött pályázatok?

A beküldött pályázatok megjelennek az imami.hu weboldalakon név és elérhetőség nélkül. Ha a pályázó nem szeretné, hogy pályázata alapján beazonosítható legyen, kerülje pályázatában a beazonosításra alkalmas neveket és olyan fotót csatoljon, mely alapján nem ismerhető fel.

A pályázatokat a szerkesztőség tölti fel a beküldést követő 3. munkanap végéig, és a pályázat elérhetőségét (linkjét) megküldi pályázónak.

8. Ki fizeti a szülői kommunikációs tréningek díját?

A Pályázat az Imami Egyesület NEA-TF-16-SZ-0243 számú, „Vállalom, szeretem, nevelem! - országos kommunikációs és képzési program" című projektje keretében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

9. Meddig tart a pályázat?

A pályázat 2016. október 31. napjáig tart.

10. Mikor lesz az eredményhirdetés?

Eredményhirdetés 2016. november 9-én. (A pályázatok nagy számára való tekintettel az eredményhirdetés határidejét két nappal meghosszabbítottuk.) A nyerteseket a megadott elérhetőségeken értesítjük, pályázatuk címét az imami weboldalakon is közzétesszük. Ha a nyertes az e-mail értesítéstől számított 72 órán belül nem jelentkezik és telefonon sem érhető el, új nyertest sorsolunk, illetve helyébe a zsűri rangsorában következő helyen álló pályázó lép.

11. Apró betűs, de fontos...

A játékban való részvétellel elfogadod a weboldal Felhasználási feltételeit. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén a jelen kiírásban foglalt feltételeket módosítsuk. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatjuk a résztvevőket és a nyilvánosságot. A sorsolást a random.org program segítségével bonyolítjuk le, arról képernyővideót készítünk. A játékkal kapcsolatosan a jogi út kizárva. A játékban nem vesznek részt Szervező munkatársai és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói. Pályázó teljes felelősséggel tartozik az általa beküldött fotó jogtisztaságáért.

 A Pályázat az Imami Egyesület NEA-TF-16-SZ-0243 számú, „Vállalom, szeretem, nevelem! - országos kommunikációs és képzési program" című projektje keretében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére