Jelenlegi hely

Nyílt nap Istenmezején, a Jurtásoknál

Időpont: 2021. szeptember 18., 9.00-18.00
Helyszín: Istenmezeje

Idén utoljára nyitjuk meg kapuinkat, hogy akinek dolga van velünk, nálunk, megszerezhesse az útravalót, mielőtt beköszönt a tél. Heves megye északi csücskében, az Istenmezeje községhez tartozó erdők között bújik meg birtokunk, ahol ezen a napon bárki betekintést nyerhet, milyen is az egyszerű, természetközeli élet.

Szeretettel várunk mindenkit, aki nem ijed meg a hozzánk vezető út kihívásaitól, egy esetleges felhőszakadástól, a hidegtől, és szívesen ismerkednének hasonlóan gondolkodókkal.

A nyílt nap keretein belül fogadjuk azokat a családokat, akiket érdekel a természetközeli, közművektől független élet, bepillantanának egy jurtába, beszélgetnének arról hol a helyünk a világban, mit tehetünk magunkért, a családunkért és szívesen játszanának együtt gyermekeinkkel az erdők alatt.

Az egész napos program keretében megtekintjük a birtokot, bemutatjuk mi mindenre lehet szüksége egy 6 fős családnak, átnézzük a kertet és természetesen a jurtát is. Az asszonyokkal közösen ebédet készítünk, délután pedig tovább beszélgetünk közösen.

Ha jönnél, egy néhány soros levél kíséretében küldj egy jelentkezést a jurtamesek@gmail.com címre!

Másnap, vasárnap szeretettel várjuk azokat, akik jártak már nálunk, és úgy érzik, van még dolguk Istenmezején - önkéntes nap keretein belül fákat ültetünk majd. A részletekről a fenti e-mail címen vagy a hírlevelünkből tájékozódhattok.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Igaz, hogy az új év január 1-én kezdődik, és sokan akkor tesznek újévi fogadalmakat, de azoknak, akiknek iskolás gyerekük van, a szeptember elseje legalább olyan vízválasztó dátum, ha nem fontosabb. - Dezsőfi Beatrix írása.
Rajtam kívül mindenki nyaral – Társas összehasonlítás a közösségi médiában

Rajtam kívül mindenki nyaral – Társas összehasonlítás a közösségi médiában

„Mindenki boldog, mindenki nyaral… rajtam kívül.” – mondta egyik barátom. Szerinte „minden” ismerőse egzotikus helyeken vakációzik, amiket #hawaii, #dizsi, #napfény posztokkal mutat be, miközben ők „csak a Balatonra” mennek néhány napra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére