Jelenlegi hely

Így lehet egyszerre anya- és gyerekbarát a fürdőszoba

Amióta megszülettek a gyerekeid a fürdőszoba leginkább egy wellness komplexum gyerekmedencéjéhez hasonlít? Mindenhol gumikacsák és úsztatható kisautók, vízálló mesekönyvek és szennyes ruhák vannak? Már csak az emlékeidben él, amikor egy könyvvel a kezedben békésen olvastál a habok között? Mutatunk néhány tippet, amivel a fürdőszoba a gyerekeknek az önfeledt játék, neked pedig a kikapcsolódás helyszíne lehet.

Dizájn

A fürdőszoba burkolatok adják meg az alaphangulatot. Ha kisebb a helyiség, akkor például a nagyobb világos csempék, egy nagyobb tükör remekül növeli a térérzetet. Ha most vagytok választás előtt, akkor többféle dizájnos csempe Budaörs mellett, a bevásárlóközpontoknál található Ardiente Spanyol Csempeház kínálatában is fellelhető. Ha ezeket a burkolatokat a gyerekeid ízlésének megfelelően díszítenéd is, akkor olyan kiegészítőt válassz, ami egy kis tappanccsal felragasztható, így könnyebben el is távolítható. A csempe dekorok mellett a textilek kiválasztása is kardinális kérdés. Egy süppedős kilépő, néhány pihe-puha kéztörlő, törölköző és köntös nagyon jól esik a testünknek és a lelkünknek is a vízből kilépve.

Tárolók

Hogy a vízi kalandokhoz tartozó játékok ne csak a fürdőkád mellett heverjenek, beszerezhetsz akár falra ragasztható játékos formájú tárolókat vagy szőttes kosarakat, esetleg a fürdőszoba szekrényben is tárolhatod őket egy dobozban. És az esti fürdés végén együtt pakolhatjátok el a pancsoláshoz használt eszközöket. A szennyes tárolására is gyönyörű rattan vagy szőtt kosarakat találsz már, ha pedig van erre lehetőség, és jól szellőzik, a fürdőszoba szekrényben egy kihúzható fakk vagy nagyobb fiók is betöltheti ezt a funkciót.

Hangulati elemek

Magadtól se sajnáld azokat a fürdőszobai eszközöket, amelyek segítenek a lazulásban. Állandó kiegészítő lehet egy pálcikás illatosító, ami a levendula illatával segíti a megnyugvást. Néhány plusz illatgyertya, egy kádra helyezhető tálca, amin a könyved, egy bluetooth-os hangszóró vagy akár egy pohár bor is elfér, szintén igen praktikus, amikor a ház elcsendesedése után te egy kád vízben relaxálnál. Ami még meghittebbé és otthonosabbá varázsolhatja a fürdőszobát, ha el tudsz helyezni néhány növényt. Elegendő természetes fény esetén jöhetnek az élő növények, de ha nem alkalmas erre a fürdő, akkor pár műnövény is kicsit zöldebbé teheti a teret.

-SZPONZORÁLT TARTALOM-

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére