Jelenlegi hely

Hasznos tippek bútorválasztáshoz egy modern és rendezett otthonba

A modern otthon, mint elvárás és stílus, letisztult, nem egyszer minimalista, egyben praktikus összhatást jelent. Amikor nincsenek felesleges bútorok, de amik helyet kapnak a helyiségekben, azok bizony maximálisan teljesítenek mind látvány, mind funkcionalitás terén. Nézzük, melyek azok a bútordarabok, amik elengedhetetlenek!

A nappali a nappalin kívül is megteremthető!

A nappali hangulata nem helyiségfüggő. Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert kisebb lakásokban, házakban nem egyszer hivatalosan nincsen nappali. Ám maga az atmoszféra akár a hálószobákban is létrehozható, úgyhogy az életérzés részéről semmiképpen sem ildomos lemondani.

A dönthető szék a nappaliba például elmaradhatatlan kellék. Fotel, vagy háttámlás irodai szék variációban is kapható, így a kényelem különböző szintekre emelhető, mégpedig roppantul sikeresen. A dönthető konstrukció legnagyobb előnye a paraméterezhetőség, aminek köszönhetően a komfortérzet ténylegesen testre szabható. A párnázott kivitel újfent abban segít, hogy a székben töltött órák ne kínlódással legyenek egyenértékűek. Aki esetleg otthonról dolgozik, annak különösen fontos, hogy olyan fizikai körülményeket alakítson ki, amik támogatóak és táplálóak hosszú távon is. Ehhez a kényelmes ülés szervesen hozzátartozik, és szerencsére a szék vagy fotel közbenjárásával könnyedén meg is valósítható. A szövet, valamint a műbőr verziók a legkedveltebbek, amik tartóság szempontjából sem vallanak szégyent.

Mi újság az ágy frontján?

Ha nappali, akkor a kanapé kihagyhatatlan. Ugyanakkor, ha a nappali, mint hangulat van jelen, akkor a fotelkanapé vagy a kanapéágy is ideális megoldás, hiszen a helytakarékosság mindig jól jön.

Ha viszont bőven akad szabad terület, akkor az U-, illetve L-alakú kanapék impozáns kiegészítőivé válhatnak a nappalinak. Azon kívül, hogy látványosak, strammság tekintetében is a maximumon teljesítenek. Végül az úgynevezett tradicionális kanapévariáció is keresett, ami ha minőségi matraccal rendelkezik, akkor akár időközönként vendégággyá is minősülhet, ha úgy adódik a helyzet, hogy éjszakára is maradnának a vendégek.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére