Jelenlegi hely

Hasznos tippek bútorválasztáshoz egy modern és rendezett otthonba

A modern otthon, mint elvárás és stílus, letisztult, nem egyszer minimalista, egyben praktikus összhatást jelent. Amikor nincsenek felesleges bútorok, de amik helyet kapnak a helyiségekben, azok bizony maximálisan teljesítenek mind látvány, mind funkcionalitás terén. Nézzük, melyek azok a bútordarabok, amik elengedhetetlenek!

A nappali a nappalin kívül is megteremthető!

A nappali hangulata nem helyiségfüggő. Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert kisebb lakásokban, házakban nem egyszer hivatalosan nincsen nappali. Ám maga az atmoszféra akár a hálószobákban is létrehozható, úgyhogy az életérzés részéről semmiképpen sem ildomos lemondani.

A dönthető szék a nappaliba például elmaradhatatlan kellék. Fotel, vagy háttámlás irodai szék variációban is kapható, így a kényelem különböző szintekre emelhető, mégpedig roppantul sikeresen. A dönthető konstrukció legnagyobb előnye a paraméterezhetőség, aminek köszönhetően a komfortérzet ténylegesen testre szabható. A párnázott kivitel újfent abban segít, hogy a székben töltött órák ne kínlódással legyenek egyenértékűek. Aki esetleg otthonról dolgozik, annak különösen fontos, hogy olyan fizikai körülményeket alakítson ki, amik támogatóak és táplálóak hosszú távon is. Ehhez a kényelmes ülés szervesen hozzátartozik, és szerencsére a szék vagy fotel közbenjárásával könnyedén meg is valósítható. A szövet, valamint a műbőr verziók a legkedveltebbek, amik tartóság szempontjából sem vallanak szégyent.

Mi újság az ágy frontján?

Ha nappali, akkor a kanapé kihagyhatatlan. Ugyanakkor, ha a nappali, mint hangulat van jelen, akkor a fotelkanapé vagy a kanapéágy is ideális megoldás, hiszen a helytakarékosság mindig jól jön.

Ha viszont bőven akad szabad terület, akkor az U-, illetve L-alakú kanapék impozáns kiegészítőivé válhatnak a nappalinak. Azon kívül, hogy látványosak, strammság tekintetében is a maximumon teljesítenek. Végül az úgynevezett tradicionális kanapévariáció is keresett, ami ha minőségi matraccal rendelkezik, akkor akár időközönként vendégággyá is minősülhet, ha úgy adódik a helyzet, hogy éjszakára is maradnának a vendégek.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére