Jelenlegi hely

Eleven ŐSZ 2020 - Eleven KulTúra

Időpont: 2020. szeptember 25-26., 10:00– 20:00
Helyszín: Bartók Béla Boulevard, 1118 Budapest, Bartók Béla út 33.

Galéria- és műteremlátogatással, egyedi kortárs alkotásokkal és köztéri installációval, valamint különleges alkotóműhelyekkel, továbbá a Bartók Béla Boulevard rejtélyeibe vezető sétákkal, túrákkal vár mindenkit az Eleven Ősz programsorozata szeptember 25-én és 26-án.

Az program során az utca legjobbjai a széles együttműködésnek köszönhetően hálózatban, együtt kínálják portékáikat! Kérnél a kávéd mellé egy csak neked felolvasott verset, újra átélnéd a hagyományként teremtett 1 művész 1 porta és művészporták az Eleven Ősz Fesztiválon programot az utcában, avagy Juhász Anna rendezvényünkön debütáló Újbudai Irodalmi Séta / Eleven Ősz Fesztivál vennél részt, vagy a BBB Anno // helytörténeti séta az Eleven Ősz Fesztivál keretében ismernéd meg az utca történetét? Akkor elevenedj te is ősszel a Bartókon!

Az utca műhelyeiben együtt készíthetünk táskát, képeslapot vagy éppen kóstolhatunk bele az ínycsiklandozó gasztrofogásokba, miközben napközben kulturális séták, este pedig szabadtéri, illetve a Bartók Béla Boulevard helyeinek belső tereiben létrejövő koncertek várják az érdeklődőket.

Hogy pedig még jobban hangsúlyozzák az összefogásukat, közös ajánlattal örvendeztetik meg a kultúra rajongóit. A néhány ezer forintos kuponfüzetből három jegyet téphetünk ki, így megtapasztalva az ízek, a művészetek és a színpad varázsát: a #falatnyi Bartók jeggyel a gasztronómia kínálatból, a #szorgos Bartók kuponnal a művészeti workshopokon vehetünk részt, a #dallamos Bartók jeggyel pedig izgalmas előadások között válogathat az, aki megvásárolja a kupon füzetet a BBB Office-ban (Bartók Béla út 33.).

További infó

- Budapestimami -

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére