Jelenlegi hely

Jön a Társasjátékok Ünnepe!

450 asztal, 80 játékmester, több mint 1000 kipróbálható társasjáték, 3500 m2-en, 9 teremben. Látványos bemutatók, idén díjazott játékok, játékoktatás, szakértő játékmesterek, újdonságok a nagyvilágból, versenyek, óriási társasjátékvásár. 

Idén immár 8. alkalommal rendezik meg a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár rendezvényt a Nebuló XXI. Alapítvány és a Gémklub szervezésében 2019. november 23-24-én a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában.

Az esemény a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja, ahol sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát.

Próbáld ki!

Ezen a hétvégén közel 450 asztalon, 9 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint 1000 kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerektársasjátékokat. A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való társasjátékot.

A társasjáték bemutatókon, játékszabály magyarázatokon találkozhatnak a látogatók társasjáték újdonságokkal, díjazott társasjátékokkal. A fejesztői teremben kipróbálhatók még nem kiadott, fejlesztés alatt álló társasjátékok, így bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a társasjátékalkotás kulisszatitkaiba.

Éld át!

Társasjátékozni jó! Manapság egyre többen kapcsolódnak be ebbe a generációkat összehozó, tartalmas szabadidős tevékenységbe. Sokaknál a baráti-családi összejövetelek  kihagyhatatlan kellékei a modern és a klasszikus társasjátékok, akár otthon, akár az utazások során. Dinamikusan nő a gémer tásasjátékos közösség létszáma is; a rendezvényen a társasjátékos gémerek is megtalálhatják a játékélmény forrását, mert a magyar nyelvű stratégiai és a történetvezérelt tásasjátékok mellett elhozzuk  számukra a világ társasjáték-újdonságait a Mini Essen terembe.

A versenyzés is sokak számára a társasjátékos élmények forrása lesz, akár a Társasjátékos Olympiára kvalifikálták magukat (itt kapnak helyet a döntők közvetítéssel) az év során, akár különféle helyi versenyeken, vetélkedőkön, indulnak. Találkozni lehet a rendezvényen közismert társasjátékos vloggerekkel, bloggerekkel.

Vidd haza!

A szervezők célja, hogy mindenki megtalálja a rendezvényen az első vagy legújabb kedvenc modern társasjátékát. Segítenek abban, hogy a társasjátékos élményen túl, magát a kiszemelt társasjátékot is haza is tudja vinni magával minden látogató. A játékvásáron több boltban kaphatók társasjátékok óriási kedvezménnyel, de a szerencsések meg is nyerhetik versenyeken vagy éppen tombolán. És ne feledjük, hogy már csak egy hónap van karácsonyig!

Az esemény a családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyi ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek az év várva-várt társasjátékos találkozója.

Várják az alkalmi és a rendszeres társasjátékosokat, a társasjátékos gémereket. Mindazokat, akik még csak most ismerkednek vagy újraismerkednek a társasjátékozással. Családokat, baráti társaságokat, egyedülállókat, iskolai csoportokat, társasjáték-fejlesztőket, illetve azokat, akik csak egy tartalmas hétvégi programot szeretnének vagy akár csak kedvezményesen akarják megvásárolni a karácsonyi ajándékot!

Kedvezményes jegyek: nebuloalapitvany.hu honlapon és a jegy.hu-n Illetve jegyek kaphatók a rendezvény helyszínén is.

A rendezvény főszervezője: Nebuló XXI. Alapítvány. Főtámogatók: Piatnik és Gémklub. Támogatók: Regio Játék és Delta Vision. Részt vevő egyesületek: Társas Központ Egyesület, MATE-Magyar Társasjátékos Egyesület, Mensa HungarIQa, homoludens.hu Egyesület. A Társasjátékos Olympia döntők közvetítését végzi a Game Relation.

A rendezvény időpontja és helyszíne:
November 23., (szombat) 10.00-18.00
November 24., (vasárnap) 10.00-18.00
Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves Kálmán Körút 12-14. I. Emelet

Forrás

- Budapestimami -

Partnereink