Jelenlegi hely

Hírek

A június színe: a lila - Levendulás programok országszerte

Gyönyörködtél már gyönyörű levendulamező látványában? Készítettél levendula koszorút? És levendulaszörpöt? Összegyűjtöttünk 14 helyszínt, ahol idén ezt mind megteheted. Levendulaszüret, levendulás fotózás, koncertek, workshopok... Válogass kedvedre! 

Cifra Palota XXL - Müpa Gyermeknap

Koncerttel, mesével, sok játékkal, kreatív és ismeretterjesztő foglalkozással és tánccal vár gyermeknapon, május 26-án az ingyenes Cifra Palota XXL. Ilyenkor valódi, színes csodaországgá alakul a Müpa – a kisebbek és nagyobbak legnagyobb örömére. 

Fejtörés helyett: ajándékötletek, tippek óvónéninek, pedagógusoknak

Ajándék az óvónéninek, tanítónéninek, bölcsibe…? Jó kérdések, visszatérően, iskolaév végén karácsonykor, kifejezetten sok anyukát tartanak izgalomban. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, már csak győzd végigolvasni és dönteni.

Sikerült! Hivatalos az EU tiltás az egyszer használatos műanyagok terén

Ritka, mikor egy tiltásnak jobban örülünk, mint egy engedélynek. Pedig ez történt kedden az EU új törvényével.Hivatalosan is elfogadta az egyszer használatos műanyagok betiltását kedden az Európai Unió általános ügyekkel foglalkozó tanácsa.

Indul az eperszezon - Szedd magad! földek Pest megyében

Napsütés, finom eper, közös szüretelés a szabadban. Nagyszerű hétvégi program a családdal és a kosarunkat is telerakjuk zamatos gyümölccsel!

50 ajándék gyermekeimnek

A gyerekek szeretnek ajándékot kapni. Ha ez a rájuk fordított figyelmünkből, időnkből származik, akkor azt még inkább értékelik. Adunk ötven tippet, ami az anyai és apai fantáziával szabadon tovább bővíthető.

Többlettámogatás fiataloknak a vidéki élethez azaz Falusi CSOK

Megjelent a falusi CSOK részleteit tartalmazó kormányrendelet a Magyar Közlönyben. Részletek, településlista a cikkünkben.

Az igazi csoda

Légy kedves mindenkihez, aki nehéz csatát vív! – hangzik el Az igazi csoda című filmben. A szívbemarkoló történet a család minden tagjának szól, komoly üzenete mellett bájos és humoros. Empátia, elfogadás, barátság – kicsiben és nagyban.

Mindenki lehet Tündér Lala! - Gyerekfesztivál a Magyar Színházban

Kilenc méter magasan, tündérként repülni – ez minden gyerek álma… A Magyar Színház 2019. május 25-én a Gyerekfesztiválon megvalósítja ezt az álmot. A népszerű gyerekelőadásokon túl játékos programok, bábos produkciók és koncertek is lesznek.

Tedd meg MAgadért! - Közösségi virágültetés a Margitszigeten

Nyárindító piknik, közösségi virágültetés és sportprogramok várnak mindenkit május 25-én, szombaton.

Fesztiválozz gyerekkel! - 19 nyári családi fesztivál

Indul a nyári fesztiválszezon! Olyan rendezvényeket mutatunk, ahol a kicsik és nagyok is jól érzik magukat. Széles a paletta az összművészetitől a zenei-, történelmi-, mese-, tündér-, és várfesztiválig. Soprontól Balatonszárszóig, Veszprémtől Visegrádig sok izgalmas program vár!

Gyermek Kresz-park, ahol jogsit is kapnak a kis autósok

Kresztergom egy mini Kresz-pálya, ahol a 5-12 éves gyerekek játszva megtanulják a közlekedés szabályait, az elméleti és gyakorlati oktatás után pedig vezethetik az elektromos kisautókat.

Egy napra minden gyerek lehet tűzoltó! - Gyereknap a tűzoltóságokon

2019. május 25-én, vagyis gyereknapon ismét megnyílnak az ország tűzoltólaktanyái a legkisebb rajongók előtt. Az érdeklődő családok betekintést nyerhetnek a tűzoltók életébe. Mutatjuk a budapesti és a Pest megyei helyszíneket.

Gyermeknapon a mackók is wellnesezni mennek!

„Hozd el a mackód, kitisztítjuk” címmel 2019. május 26-án 10 és 17 óra között ingyenes plüss tisztító akciót szervez a Bubbles önkiszolgáló mosoda hálózat.

Az akció egyben egy gyermeknapi jótékonysági felhívás, hiszen minden elhozott kedvenc után 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország részére felajánlanak. 

Városligeti Gyereknap 2019

A már hagyományos és igen népszerű ingyenes programra tavaly közel 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.

12 gyereknapi program Budapesten

Játékos, sportos, zenés, színházas, nagyobb és kevésbé ismert rendvezvényeket válogattunk nektek gyereknapra! Jó mulatást!

Nyitott Ház a Vigadóban

Egész nap ingyenes programok, koncertek, előadások, workshopok designerekkel felnőtteknek és kézműves foglalkozások kicsiknek, idegenvezetések, kiállítások lesznek május 18-án a Pesti Vigadóban.

Múzeumok Majálisa a megújult Múzeumkertben

Megújult a Múzeumkert, ennek örömére több mint száz múzeum és kiállítóhely veszi birtokba a kertet és a múzeum klasszicista épületét. 2019. május 18-án és 19-én színes programokkal, koncertekkel, kézművesvásárral, fesztiválhangulattal várják a családokat.

Creascola táborok, avagy nyári élmények másképp! (Nyerj ingyenes táborozást gyerekednek!)

Hurrá, hamarosan itt a nyári szünet! Nincs suli, sokáig világos van, és csak úgy lubickolnak a gyerekek a szabadidőben! Ez mind szuper, csak egy baj van: néhány hét, és azon kapod magad, hogy nem tudod mivel foglald le őket. A mobilra tapadnak, Netflixet bámulnak, vagy vég nélküli számítógépes kalandjátékokba temetkeznek... szinte mindent unnak. Ugye ismerős? 

A jó hír: épp erre találták ki a klassz nyári táborokat! Íme 5 tipp, hogy unatkozás és mobilnyomkodás helyett élményekkel teli legyen a nyár! És a legjobb: egy kis szerencsével most ingyenes táborozást nyerhetsz a CREASCOLA egyik, általad választott nyári táborába! 

VII. Bálint Ágnes Mesefesztivál

Idén is rengeteg játékkal, attrakcióval, sztárfellépőkkel várják a családokat Vecsésen, a Mesefesztiválon a május 18-19-i hétvégén. Hétpecsétes titok, bábjáték automata, kalandos honfoglalás, interaktív színház, ingyenes játékok és attrakciók.

Tervezd meg a nyarat: Szünidő tervező anyáknak

Tervezz előre, hogy tudd, melyik héten ki vigyáz a gyerekekre, mikor van szabadságon apa, és mikor anya, mikor nyaral a család, mikor, melyik nagymamához utaztok el, hol lesz kerti parti...hogy képben legyél egész nyáron!

Hamarosan kész Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszótere

Ősszel lesz kész Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszótere a Városligetben, ami több mint 13 ezer négyzetméteren várja majd a családokat! A parkban a játékok korosztályokra lesznek bontva, kicsiktől az egész nagyokig használhatják majd, lesznek például sebességmérős csúszdák, vizes játszórész, integrált játékeszközök, 3 emeletes mászóka, nagyobbaknak gördeszka és pump track pálya, mászószikla.

A legszebb anyák napi versek - Öntsd szavakba amit érzel

Mivel lehetne boldogabbá tenni egy anyukát, mint egy szívből szóló köszönő verssel? Összegyűjtöttük a legszebb anyák napi verseket! Öntsd szavakba amit érzel... köszöntsd édesanyádat Anyák napján egy csodaszép verssel!

Csak tervezgeted, hogy vállalkozást indítanál, esetleg már neki is vágtál a saját utadnak?

Bármelyik stádiumban is vagy, a GETINVENT VÁLLALKOZÓI LOGIKA STÚDIÓ minden eszközt megad számodra ahhoz, hogy a piaci igényeket figyelembe véve megfelelő gazdasági alapokra helyezd ötletedet, vagy meglévő vállalkozásodat és közben a lehető legdinamikusabb módon kibontakozhass.

Ép testben ép lélek! - Májusi könyvajánló és játék a Budapestimamin

Decimus Iunius Iuvenalis, római költőtől származó, ma már szállóigévé vált, „ép testben ép lélek” mondás nagy igazságot rejt. A lélek és a test egy egységet alkot, ezért nagyon fontos mind a kettőre odafigyelnünk.

Oldalak

Partnereink