Jelenlegi hely

Csapatban jók! - MindCrime, észvesztően jó szabadulós játék a belváros szívében

Kinek, mi ugrik be elsőre a szabadulós játékokról? Műpókhálós, nyomasztó, sötét pincék? Lakatok, poros lámpabúrába rejtett nyomok? Esetleg a Fűrész c. horrorfilm? A helyes válasz mostantól: MindCrime, azaz Emléktolvaj. A belvárosban kialakított, második generációs szabaduló szoba tiszta környezetben, tartalmas és emlékezetes időtöltést kínál pároknak, családoknak, baráti társaságoknak. Az egyedülálló koncepció lehetővé teszi nem mindennapi gyerekzsúrok rendezését és lebonyolítását is, ahol a szoba maga a szórakozás.

Több, mint egy szimpla szabaduló szoba

A Mind Crime a szokványos szabadulós szobákat továbbgondoló logikai csapatjáték, ahol a lényeg nem a kijutás, hanem a feladatmegoldás: jelen esetben egy rablás kivitelezése. A játék szórakoztató formában teszi próbára az ember találékonyságát, kombinációs képességét, úgy, hogy közben nem kell megküzdenünk a bezártság, az esetleges kudarc nyomasztó érzésével. Tiszta környezet, prémium kategóriájú helyiség és a jól ismert szabadulós-kliséket túlszárnyaló feladatok garantálják, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt remekül szórakozzanak, és sikerélménnyel távozzanak.

Igazi csapatpróba - pároknak, családoknak, baráti társaságoknak 

Az Emléktolvaj játékszobában úgy lehetünk együtt a családdal, a barátokkal, hogy közösen dolgozunk egy probléma megoldásán, együtt oldunk meg feladatokat és fejtörőket. A feladványok nem könnyűek, ahhoz, hogy sikerrel járjunk egyszerre kell az eszünkre, a megérzéseinkre és a többiekre támaszkodnunk. Egyedül itt nem lehet boldogulni, szükség van egy együttműködő csapatra. Viszont a végén a közös siker garantáltan hosszantartó csapatélményt, igazi családi emléket jelent majd. Kell ennél jobb időtöltés?

Mikor érdemes kipróbálni?

  • Ha hasznos és vidám hétvégi családi programot keresel.
  • ​Ha rossz az idő, de a mozinál tartalmasabb kikapcsolódásra vágysz.
  • Ha megjutalmaznád a gyerkőcöt a félévi, év végi bizonyítványért, vagy valamilyen jó teljesítményéért.
  • Ha egy felejthetetlen szülinapi party-t, vagy randit szeretnél, de kifogytál az ötletekből.
  • Ha jól jönne egy izgalmas, prémium csapatépítő helyszín.
  • Ha egyszerűen csak próbára tennéd a problémamegoldó képességedet, és kíváncsi vagy rá, hogyan működsz valakivel csapatként.

Egyedi szülinapi partyhelyszín

Míg a legtöbb szabadulószoba felnőtteknek készül, a Mind Crime specialitása, hogy gyerekek számára is - már akár 9 éves kortól -  remek kikapcsolódást kínál, emellett prémium kategóriás helységeivel kiváló helyszíne lehet gyerek szülinapi zsúroknak. Feldíszített, különleges helyszín, egyedi meghívó, meglepetés ajándék és természetesen az ünnepelt személyére szabott játékos feladat várja a gyerekeket. Próbáljátok ki Ti is! 

További info

Vági-Tóth Lilla - Budapestimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink