Jelenlegi hely

Bezárva 60 percre - Jön a Szabadulószobák Éjszakája!

2018. október 26-án idén ötödik alkalommal szervezik a Szabadulószobák Éjszakáját. Ezen a napon a csatlakozott szabadulós játékhelyek országszerte hosszabbított nyitvatartással és 50% kedvezménnyel várják, illetve zárják be a látogatókat. 

Tudtad, hogy mára már több, mint 100 szabadulószoba vár Magyarországon? De ez nem véletlen! Nehéz olyan dolgot mondani, ami miatt ne volna érdemes kipróbálni a szabadulós játékot.

Szórakozás, csapatépítés, sikerélmény

"Célunk, hogy a számítógéppel, okos telefonokkal történő magányos játékok helyett az élvezetes időtöltés egy olyan új alternatíváját tudjuk ajánlani, ami fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket, mégpedig úgy, hogy azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a játékban résztvevő felnőttek és gyerekek számára. Arról nem is beszélve, hogy a közös játék öröme, és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind pedig a csapatkohézió megerősítéséhez." - mondta Pattantyús Ádám az Szabadulószobák Éjszakája esemény főszervezője.

A játék lényege, hogy egy zárt szobarendszerből kell kiszabadulni 60 perc alatt lakatok, számzárak nyitásával és a kerettörténet rejtélyeinek, valamint a szobákban található logikai feladatok megoldásával. Mindenhol egyedi kerettörténetet építenek a szoba köré, különböző korokba, helyszínekre, rejtélyes ügyekhez repítik vissza a játékosokat.

A közös bennük: a szabadulás felé mutató út izgalmas feladatok megoldásán keresztül vezet a célba, minden helyszínen egy megoldható, és logikus feladatrendszert alkotva.

Miért izgalmas? Mert ketyeg az idő, és mikor belépsz, elsőre azt sem tudod, mit kellene csinálni! Mi az ami összefüggésben lehet valamivel? Mi az, amit meg lehet mozdítani? Mi az, amit szét lehetne szedni, és csak egy részét felhasználni…aztán hoppá, rálelünk egy kulcsra, és nyílik az első szekrény…és hoppá, nézzétek csak, az az ízé, az pont jó lesz oda, nézzük mi fog történni…Sikerült, kinyílt a lakat! Mennyi időnk van még?

A szabadulós játék tökéletes alkalmas arra, hogy egy röpke órácskára vérbeli nyomozókká, és kincskeresőkké változzatok, és mint gyerekkorotokban, végre játszatok! Aki szeret játszani, szereti a rejtélyeket, a krimiket, és a logikai feladatokat, az élőben, barátai, vagy kollégái társaságában teheti magát próbára hasonló szituációkban.

A játékban nincs szükség lexikális tudásra, pusztán józan paraszti észre, jó megfigyelőkészségre és csapatmunkára. A játék 9-99 éves korig ajánlott, és ha foglaltok időpontot, 50% kedvezménnyel játszhattok több tucat szabadulószobában.

Budapesti helyszínek

  • V.ker. - Mystique Room
  • VI.ker. - Szobafogság
  • VII.ker. -  Börtöncsapda, Időcsapda, LogIQrooms - Code13, LogIQRooms - Zero Level Energy, Portal Quest, Varázsvilág 2.- Harry nyomában, World of Horror
  • VIII.ker. - Logixity, Fóbia, Knowland, Trap
  • IX.ker. - Bűvös Torony, Cowboy szoba, Mézeskalácsház, Sweet Escape, Vetélkedőszoba
  • XVIII. ker. - BunkerGame - A kezdetek, BunkerGame
  • XXI.ker. - Trap Factory 1, Trap Factory 2, Trap Factory 3

Forrás

- Budapestimami - 

 

Ez is érdekelhet:

MindCrime Budapest

Mind Crime - Szabadulós játék a város szívében!
Bővebben »

Partnereink