Jelenlegi hely

Baba-Expo és gyerekruha börze Budapesten

2018. október 14. vasárnap, 9.00-16.00-ig ismét Baba-Expo a HUNGEXPO 'B' pavilonjában. 

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba-Expo

A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek. A rendezvényen garantáltan mindenki megtalálja, amit keres. Több, mint száz gyártó-forgalmazó cég, illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. 

A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, MAM, Tommy Tippee,  őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, BABAVERDA, Aegon Biztosító, Avon, Oriflame,  Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

Ezen kivül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudtok vásárolni használt babaholmikat. Új és használt baba és gyerekruhák, kellékek, játékok, babafelszerelések autósülések, minden, ami a gyermekeknek szüksége lehet.

Óránként ajándék sorsolás lesz a belépők között. Fődíj egy wellness hétvége a Döbröntei Hasik Welness és Konferencia Hotel **** -be!

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Pasenkó bohóc bűvészshow, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat. 

Pestibabaexpo belépőjeggyel az Otthon Design Kiállítás vasárnap ingyenesen látogatható. 

Belépőjegy: felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes. Parkolás ingyenes.

További részletek FB-on és a Baba-Expo honlapján.

- Budapestimami -

Partnereink