Jelenlegi hely

Babára vágyva - interaktív beszélgetős est

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány egyik kiemelt programja a „Babára vágyva!” országos programsorozat, mely egy előadással, beszélgetéssel egybekötött interaktív est. Ennek keretében a termékenységet, az ezzel kapcsolatos problémákat és megoldásokat járják körül.

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom országos interaktív beszélgetős esteket szervez, melyeknek keretében a termékenységről, a problémákról beszélnek kötetlenül, szakemberekkel. 

Ma Magyarországon minden hatodik párt érint termékenységi – humán reprodukciós – probléma. Sokan egészségügyi okok miatt kényszerülnek a lombikbébiközpontok beavatkozásait igénybe venni, mások mellett elszalad az idő, és későn döbbennek rá, hogy a karrier nem elég a boldogságukhoz, szeretnének gyermeket vállalni, de ez már nem megy olyan egyszerűen, mint ahogyan azt fiatalon hitték.

Előbb-utóbb a nők döntő többsége mindent megtenne azért, hogy végre gyermeke szülessen. Az érintett korosztály negyedének ma sajnos természetes úton nem lehet gyerekük. Ebben szeretnének számukra segítséget, reményt nyújtani.

Elsőként Budapesten szervezik meg a termékenységgel foglalkozó esti programot.


"Babára vágyva" - Program

  • köszöntő, a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom rövid bemutatása
  • dr. Császár Nagy Noémi Babára vágyva!, című előadása után kötetlenül beszélgetünk a pszichológussal és  Skrabski Fruzsinával, aki maga is sikeres lombikos szülő
  • szünet
  • a hallgatóság kérdéseire a szakember, és az érintett válaszol

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció

Időpont: 2018. február 23., 18:00-21:00 
Helyszín: Aranytíz, 1051 Budapest, Arany János u. 10.

Az év folyamán még 17 nagyvárosban ezzel a hiánypótló programmal várják az érdeklődőket és reméljük, hogy a biztonságos, tapintatos légkörű eseményen, mindenki választ kap az őt foglalkoztató kérdéseire.

Az esemény a Családok éve 2018 programsorozat keretében valósul meg.

Forrás

- Budapestimami -

Partnereink