Jelenlegi hely

Természet Csodái kiállítás- és vásár

Időpont: 2024. április 6-9.
Helyszín: Ifjúsági Ház, 1042 Budapest, István út 17-19.

Tavasszal újra megérkeznek az egzotikus állatok és növények az Újpesti Ifjúsági Házba, április 6. és 9. között várja az érdeklődőket a mindig népszerű Természet Csodái kiállítás- és vásár.

A gyerekek, szülők, nagyszülők és pedagógusok idén is találkozhatnak egzotikus állatokkal, ritka és különleges növényfajokkal, káprázatos szépségű ásványokkal − írják a szervezők. A kiállítások mellett állatsimogató, szakértői előadások, régészeti leletek és kézműves foglalkozások is várják a kicsiket és nagyokat. A vásárról nem csak élményekkel, de apró kincsekkel is gazdagodva térhetnek haza a látogatók.

A tavaszi szünet utolsó hétvégéjén és az azt követő két napban megrendezett kiállítás- és vásár szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között, hétfőn és kedden 9 és 18 óra között várja a látogatókat.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Humoros locsolóversek apáknak!

Humoros locsolóversek apáknak!

Hamarosan itt a locsolkodás ideje, ezért csokorba szedtük, ha nem is a legszebb húsvéti, de vicces locsolós verseket apáknak. A szép és hagyományos locsolóvers mellé, minden férfinak kell a tarsolyába egy humoros vers is... Mert hát a lányok várják ám azt is!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére