Jelenlegi hely

Alkoss szabadon! - Nyerd meg a Kollár Bori kreatív ötlettárát nálunk!

A Borarti kreatív műhelyt életre hívó Kollár Borbála most megjelent, Alkoss szabadon! c. könyvében egy igazi kreatív ötlettárat ad kicsik és nagyok kezébe. A könyv nemcsak összefoglalja a szabad alkotás módszertanát, de 8 témában közel 40 egyszerűen megvalósítható, kreatív ötletet is bemutat, részletes leírással.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Szerintem sokatoknak nem kell bemutatni Kollár Bori (vagyis Borarti) workshopjait, és most végre kapható az Alkoss szabadon! módszertan könyv formájában is! Nálunk már a polcon virít a kötet, hétvégén teszteljük is: a büszkeség fa elkészítését néztük ki elsőnek. De biztos, hogy csinálunk kincsnapIót is, lesz pecsétmese készítés, és naná, hogy a textil bunker is a kisfiam listáján van. Biztosra veszem, hogy nektek is lesz kedvencetek! :)

Igazi együttalkotós, kreatív ötleteket találtok a könyvben, nemcsak a nyári szünetre szuper! Kis szerencsével ráadásul a Budapestimamin most akár meg is nyerhetitek!


Játsszatok velünk, és nyerjetek!
Alkoss szabadon! JÁTSZOM A KÖNYVÉRT ››
 

A könyvben 38 inspiráló ötletet találtok a természetközeliség, a környezettudatosság és az újrahasznosítás jegyében 8 különböző téma szerint csoportosítva. Vannak példák az ünnepkörökre, a fontos alkalmakra. Ötleteket kaptok lakásdekorációhoz, kerti játékok elkészítéséhez. És nem maradtok tippek nélkül akkor sem, ha utaztok, és közös alkotással is szeretnétek emlékezetessé tenni a családi nyaralást. A projektek elkészítésének menetét Zergi Borbála gyönyörű fotói mutatják be.

Az alapanyagok nagy része könnyen fellelhető a háztartásban, vagy egyszerűen begyűjthető a természetben. Szóval egyszerű de nagyszerű ötletek, amelybe még a legkisebbek is be tudnak kapcsolódni. Hisz ahogy a könyv mottója is mondja:

"Minden gyerek egy művész,
a kérdés csak az,
hogyan maradjon művész,
ha már felnőtt."
(Pablo Picasso)

Bővebb info a könyvről ITT
Nyerd meg a Budapestimamin ITT

- Budapestimami -

Ez is érdekelhet:

Az év 50 legjobb gyermekkönyve

Az év 50 legjobb gyermekkönyve ››

Óvodába készülünk! - könyvajánló gyerekeknek és szülőknek

Óvodába készülünk! - könyvajánló gyerekeknek és szülőknek ››

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának keretein belül indult telefonos szolgáltatás március 23-a óta elérhető a segítségre szoruló autizmussal vagy ADHD-vel élő gyermekek és szüleik számára. Céljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben is segítségre találjanak az érintett családok.
Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére