Jelenlegi hely

Mindenre van időnk?

Minden egyes nap hozzuk ki magunkból a maximumot, és törekedjünk arra, hogy értékesen töltsük el napjainkat.

Mint tudjuk, időnk legnagyobb részét a munka teszi ki, de azzal is tisztában vagyunk, hogy a munkavégzés által lehetünk jobb emberek, és munka által tudunk fejlődni is. Ne hagyjuk azt, hogy eluralkodjon rajtunk a fásultság.

Munkánkban mindig találjunk örömet, mert csak így tudunk kiteljesedni szakmánkban. Ugyanakkor figyeljünk arra is, hogy minden másra jusson időnk. Sokszor mondhatjuk azt valamire, hogy nincs időnk. Azonban valljuk be, ez az állításunk nem mindenesetben állhatja meg a helyét.

Tulajdonképpen mindenre lenne időnk, csak vannak olyan dolgok, és tevékenységek, amelyek nem igazán fontosak számunkra, és nem szeretnénk vesztegetni drága időnket. 

A munkavégzés mellett tehát jól be kell osztani az időt. Amennyiben nem fontos számunkra a sport, akkor számos más dolgot kitalálhatunk, csak azért, hogy ne kelljen elmennünk edzőterembe, vagy az uszodába. Azonban, ha életünkben fontos szerepe van a testmozgásnak, akkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy jusson időnk eljutni az edzőterembe. Így van ez minden mással is.

Ha szeretnénk találkozni barátainkkal, vagy ismerőseinkkel, akkor sokszor megteszünk mindent annak érdekében, hogy a találkozók összejöjjenek. Amennyiben az adott személy nem olyan fontos számunkra, akkor észrevehetjük magunkon, hogy nem erőltetjük a találkozást. Vannak olyan helyzetek, amikor Murphy mindent keresztülhúz.

Már nem találkoztunk egy jó ideje legjobb haverunkkal, mert valóban közbejött valami, akkor, amikor lebeszéltük vele a találkát. Ez a szituáció első alkalommal még megállja a helyét, de ha már sokadszorra kell lemondani a megbeszélt időpontot, akkor a másik fél gyanakodhat, hogy valóban akarunk-e vele találkozni. Ebben az esetben mondjuk el, hogy igen, és ne gondoljon semmi rosszra, csak úgy jöttek ki a dolgok, hogy valóban muszáj volt elhalasztani a megbeszélt találkozót. 

Meglepetést nemcsak születésnapokkor, és névnapokkor okozhatunk haverunk számára, hanem akár hét közben is. Akár egy jó óra is okozhat számára örömet.

Mindenekelőtt egy jó karóra kiválasztása pár dologtól függ: az első, hogy ismernünk kell barátunk ízlését, a második pedig, hogy találnunk kell olyan információforrást, ahol megnézhetjük a karóramárkákat. Óraszaküzletekben nem mindig járhatunk szerencsével, mert mire odakerülnénk, akkora vagy bezár, vagy nincs olyan márka, pl. naviforce férfi óra, amelyet meg szeretnénk tekinteni.

Az interneten számos lehetőség, és honlap áll rendelkezésünkre, ráadásul a kínálat is igencsak sokszínű. Ha a Google keresőbe beütjük a mutatosora szót, akkor rögtön tudunk nézelődni a különböző márkák, és óratípusok között. Az internetes vásárlás legnagyobb előnye, hogy márkás termékeket is meg tudunk venni kedvezményes áron.

Ha nem szeretnénk sokat vesződni a keresgéléssel, akkor könnyedén szűrhetjük a keresést. A honlap oldalán láthatjuk a szűrési feltételeket, melyek között bejelölhetjük a karóra típusát, szerkezetét, számlap típust, a gyártót/ márkát, illetve azt is, hogy milyen árkategóriában is keresünk pontosan.

A karórákról olvashatunk jellemzőket is a honlapon. A férfi órák között megnézhetjük a BEWELL, és a Skeleton órát is. A BEWELL digitális és egyben analóg kijelzőt, kvarc szerkezetet és led kijelzőt mutathat számunkra. Téglalap alakú óraházzal és ezüstszínű csattal van felruházva. Ébresztőóra, nap és dátum kijelzés, valamint háttérvilágítás funkciókkal is rendelkezik. A Skeleton óráról több információt megnézhetünk a honlapon.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére