Jelenlegi hely

Van már programod péntekre? Irány a Corvin tetőkertje, nyerj páros mozijegyet a Kultik Sky Cinema vetítéseire!

Nyáreste, csillagos ég, kényelmes napágyak, popcorn illat és egy romantikus vígjáték. Ha ez mind nem lenne elég, akkor a pénteki mozi végén pezsgőzz Dobó Katával, Balla Eszterrel, és Klemm Viktorral a Kultik SkyCinema nyitóestjén! 

Június 14-én a Kölcsönlakás című filmmel a Corvin Plaza tetőkertjén nyitja meg a Kultik mozihálózat 19. moziját, egyben első tetőkerti létesítményét, a Kultik SkyCinemát.

Az új kertmozi valódi mozis élményt kínál, kényelmes napágyakkal, babzsák fotelekkel, rendezői székekkel. Hatalmas modern mozivászonnal, és a premier filmek mellett, az örök kedvencekkel, melyekhez mindenkinek fűződik egy romantikus emléke.

A Kultik SkyCinema már az első héten, műsorra tűzi a Rocketman-t a nyár nagy zenés slágerfilmjét, és a Miután, de nem maradhat ki a tavalyi abszolút győztes Mamma Mia 2, vagy az örök kedvenc Ponyvaregény sem a műsorkínálatból.

NYERJ PÁROS AJÁNDÉKJEGYEKET A BUDAPESTIMAMIVAL!
A FILMET TE VÁLASZTOD KI!

RÉSZLETES MOZIMŰSOR ››

A szervezők igazi családbarát mozit álmodtak meg, szeretnék, ha a nyári vakáció egyik emlékezetes pillanata lenne a csillagos ég alatti mozizás. Ígéretük szerint rendszeresen műsorra tűznek családi vígjátékokat, tematikus esteket is. És ha a család négylábú kedvence is velünk mozizna az sem akadály, a Kultik SkyCinema szívesen látja őket, ha nem zavarja mások szórakozását.

Jegyek a gála vetítésre Dobó Katával korlátozott számban még kaphatók ITT

Bővebb info a mozi honlapján és Facebook oldalán.

- BUDAPESTIMAMI - 

Partnereink