Jelenlegi hely

Ingyenes óriáshomokozó és közösségi programok Újpesten

Újpest szívében, a Szent István téren óriáshomokozó, sport- és közösségi programok, társasjátékok, foglalkozások várják a gyerekeket egész nyáron.

Újpest Önkormányzata idén is megnyitja a nyár legnagyszerűbb és legnagyobb játszóterét a Szent István téren. A 2016-ban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szakterületi partnerszervezete által „Take back your streets... Take back your future" (Vedd vissza az utcáidat... Vedd vissza a jövőd) elnevezésű díjban részesült, töretlen sikerű programsorozat ebben az évben is remek kikapcsolódással, sokszínű játékokkal, sport- és közösségi programokkal várja két hónapon keresztül az érdeklődőket.


 

A hatalmas játszótéren kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a kedvükre való foglalkozást. Változatos sport-, és közösségi programokat, vizes játékokat, óriási társasjátékokat szerveznek. Lehet focizni, kosarazni, pingpongozni, csocsózni, tollasozni, frizbizni, vagy az óriás sakkal-, malommal-, társasjátékokkal játszani. Babajátszó is lesz!

Nyitvatartás: 2019. június 15. – augusztus 20. minden nap 9.00 – 19.00-ig

Megközelítés: Az M3-as metró Újpest Központ megállójától pár perc séta.

A szervezők rendszeres foglalkozásokat is tartanak: gyurmázás, aszfaltrajz, festés, gyöngyfűzés lesz az érdeklődő gyerekeknek. A rendezvény ingyenes.

További infó

- Budapestimami -

Partnereink