Jelenlegi hely

Váltsd be élményekre a kitűnő bizonyítványt!

Kitűnőnek lenni nem ciki, hanem büszkeség. Használjátok ki a lehetőséget, menjetek cirkuszba vagy strandra, vagy...!

 

Lassacskán túlvagyunk a bizonyítványosztáson, ami vegyes érzelmeket válthat ki a családból. Nálunk az év végi bizonyítványok is olyan változatosak, mint valami izgalmas regény, de szerencsére mindig van folytatás. Az egyik gyerek a kisujjából kirázza a kitűnőt, a másiknak keményen meg kell dolgoznia minden jó jegyért.

A közösségi oldalakon heves reakciók kísérik a kitűnő tanulók emlegetését, jutalmazását. 

De miért is?

A jó eredmény mögött kitartó munka, erőfeszítés, sok lemondás, szülői aggodalom és odafigyelés áll, amire büszkék lehetnek a kisdiákok és igen, a szülők is.

Persze nem attól lesz valaki boldog, sikeres felnőtt, hogy kitünő tanuló. És az is igaz, hogy az egyoldalú IQ-tükör mellett nagyon fontos az érzelmi intelligencia fejlesztése, jutalmazása is...  

Szóval bárhogy is sikerült az idei bizi, a legfontosabb, hogy nyitott, odaadó, érdeklődő és boldog gyerekeink legyenek!


BIZONYÍTVÁNY "BEVÁLTÓ" PONTOK  (folyamatosan frissítjük!!!)

Fővárosi Nagycirkusz

A Cirkusz is jutalmazza a kimagasló tanulmányi eredményt, ingyenes belépési lehetőséget adnak a Fővárosi Nagycirkuszba, illetve az ország összes utazó cirkusza is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudjátok használni a lehetőséget. A cirkusz az iskoláknak küldte el a kuponokat, ha ti is kaptatok, nincs más dolgotok, csak regisztrálni az oldalon.

Beváltás: A jegyvásárlás vagy az előadás napján vigyétek magatokkal a cirkuszi belépő kuponotokat, a diákigazolványotokat és a kitűnő bizonyítványotokat.

+ Utazási kedvezmény: A MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

Érvényes: 2019. június 26. – szeptember 8.

További infó

Nem lett kitünő a bizis? Sebaj a Budapestimamin mindenkinek 25% kedvezménye van! Töltsd le a kedvezményt itt ›››

Budapesti strandok

Idén is ingyenes strandbelépőt kapnak a kitűnően tanuló budapesti általános iskolás gyerekeknek. Az egyszeri ingyenes belépésre jogosító vouchert a Budapest Gyógyfürdői Zrt. bármelyik strandján be lehet váltani. A belépőt az iskolák osztják szét.

További infó

Gyermekvasút

Szombattól július közepéig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják az aktuális tanévben szerzett kitűnő bizonyítványukat. A Gyermekvasúton a nyári szünidő első hónapjában jutalomutazásban részesülhetnek azok az iskolások, akik magukkal hozzák kitűnő bizonyítványukat.

A jegyvásárláskor az eredeti bizonyítvány felmutatására az utazáshoz részvételi jegyet adnak ki. A kedvezmény június 15-től július 14-ig vehető igénybe.
A nyári szünetben változik a menetrend: munkanapokon is hosszabb lesz az üzemidő, így reggel az első járat mindennap már 8:45-kor elindul Hűvösvölgyből.

További infó

Ha Te is tudsz egy jó bizi beváltóhelyet, ahol a jó eredmény jutalmat ér, írd meg nekünk!

- Budapestimami -

Partnereink