Jelenlegi hely

Repülőcirkusz - Letölthető állandó jegykedvezmény a Fővárosi Nagycirkuszba - csak Budapestimami olvasóknak

Nyáron szárnyra kel a Fővárosi Nagycirkusz a világhírű Kristóf Krisztián rendezésében. Lélegzetelállító levegőszámok, világhírű artistaművészek lenyűgöző produkciói kápráztatják el a közönséget.

Repülőcirkusz - szenzációs előadások 2019. szeptember 8-ig

A nemzetközileg elismert, többszörös fesztiválgyőztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész, Kristóf Krisztián a „Dumbó” című mozifilm által inspirált rendezése lesz látható idén nyáron a Fővárosi Nagycirkusz porondján: a Repülőcirkusz.

A 2019. április 20-án bemutatásra kerülő előadásban világszerte ismert és elismert nemzetközi artistaművészek lenyűgöző produkciói kápráztatják el a közönséget. Közülük többen is feltűnnek a 2019. március 28-tól a mozikban látható „Dumbó” című Disney-klasszikusban, amelyben Kristóf Krisztián is szerepet kapott, valamint ő koreografálta és rendezte a cirkuszijeleneteket.

A cirkusz varázsa abban rejlik, hogy azokat az élményeket, melyeket gyermekkorunkban átéltünk, képes feleleveníteni, mivel a cirkusz eszköztára nagyon hasonlóan hat felnőttre és gyermekre egyaránt. A nyári műsorral a cirkusz időtállóságát és örök értékét szeretné visszahozni.

A Fővárosi Nagycirkusz nyári előadása, a Repülőcirkusz gyermekkorunk legszebbcirkuszi műsorait eleveníti fel: a látványos csillárszám mellett handstand-, zsonglőr-, Washington trapéz-, golyó-, handafond-, ugrálókötél-, kutya- és repülőprodukciók várják a közönséget! 

Magyarországon először lép porondra a világ leghíresebb bohóca, Fumagalli is, aki a 2001-es Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon az Ezüst Bohócdíjat nyerte el, 2015-ben pedig ugyanezen az eseményen az Arany Bohócdíjat bátyjával, Darisszal.

Kristóf Krisztián így nyilatkozott az előadásról:

„A cirkusz időtlen idők óta a káprázat, a csoda és a megvalósult fantázia egyvelegét jelenti a gyermekek számára. A felnőttek szívében többnyire egy régi emlék a felhőtlen nevetésről, melyet tavasszal újra átélhetnek a Repülőcirkusz előadása közben. Hiszem, hogy művészetünk képes hatni a felnőttek gyermeki énjére és vissza tudja repíteni őket pár órára a gondtalan gyermekkor legszebb városligeti emlékeihez. A felhőtlen nevetés csodákra képes!”

25% KEDVEZMÉNY CSAK BUDAPESTIMAMI OLVASÓKNAK!
››››››››››››››››››››››››››››››››››››

Aki egyszer beleszeret a cirkuszművészet csodálatos világába, többé nem szabadul, csak hagyni kell, hogy a varázslat magával ragadjon bennünket. Ami mögött persze kemény munka, fegyelem, akaraterő, kitartás, valamint végtelen szenvedély áll.

Korosztálytól függetlenül mindenki jól érezheti magát a Fővárosi Nagycirkusz manézsában, de szerintünk ez az előadás most Budapest első számú közös családi szórakozást kínáló attrakciója, amely a család minden tagjának egyformán élvezhető.

KÉREM A JEGYKEDVEZMÉNYT ››

Kedvezményes jegyek 

Jegyárak 25%-kal olcsóbban:

x Felnőtt Nyugdíjas Gyerek
Prémium 3375 Ft 2531 Ft 2363 Ft
I.kategória 2925 Ft 2194 Ft 2048 Ft
II.kategória 2625 Ft 1969 Ft 1838 Ft

Helyszín: 1146 Budapest Állatkerti krt. 12/A​
Előadások: 2019. szeptember 8-ig
- szerdán, csütörtökön és pénteken 15.00 órakor (június 26-tól szerdán és csütörtökön 17.00 órakor)
- szombaton 11.00, 15.00 és 19.00 órakor
- vasárnap 11.00 és 15.00 órakor 

A kedvezmény az alábbi napokra nem érvényesíthető: április 21-22; május 1; június 8-9-10; augusztus 17-18-19-20

KÉREM A KEDVEZMÉNYT ››

A kedvezményes jegyrendelés menete

1. Töltsd ki a kedvezmény űrlapott itt ›› 
2. Ezt követően a Fővárosi Nagycirkusz visszaigazolást küld számodra e-mailben a kedvezményes jegyrendelésedről.
Figyelem! A beérkezett kedvezményes jegyrendelést minden héten pénteken 13.00 óráig tudja fogadni a Cirkusz jegypénztára.
Az ezt követően érkező jegyrendelést a következő héten hétfőn dolgozzák fel legkorábban.

3.  ​Az e-mailben visszaigazolt jegyeket két helyszínenen veheted át:
1.  A28 Jegyiroda
cím:1061 Budapest, Andrássy út 28. 
nyitvatartás: 09.00-17.00 óráig. 

2. Fővárosi Nagycirkusz jegypénztára 
cím: 1146 Budapest Állatkerti krt. 12/A 
nyitvatartás: 10.00-18.00-ig.

További információ és előadás időpontok ››

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére