Jelenlegi hely

Segítünk megtalálni a legjobb gyerekcipőt!

Vajon milyen az ideális gyerekcipő? Arra vállalkoztunk, hogy segítsünk kiválasztani a legmegfelelőbb gyerekcipőt az első lépésektől hét éves korig!

EGÉSZSÉGES LÁBACSKÁK

Nekünk felnőtteknek könnyű megtalálni az ideális lábbelit, ami hosszú távon jó szolgálatot tesz majd, és kényelmes társként kíséri a mindennapjainkat. Ezzel szemben a gyermekeink számára hajlamosak vagyunk kevésbé nagy gonddal cipőt választani, mondván úgyis hamar kinövik, a játszótéren tönkremegy és kevésbé lesz időtálló darab a szekrényben.

Pedig a csöppségek számára legalább ennyire fontos - ha nem fontosabb - az egészséges járás, a kényelem, mert csak így lesz felhőtlen a mozgás, a játék, ehhez pedig jól kell tudnunk cipőt választani.

A lurkó lábformája, lábtartása minden esetben egyedi, sokuknál előfordul, hogy korrigálni kell a bedőlt bokát supináló sarok kialakítású lábbelivel.

A Gyerekcipő Világ speciális termékeinél figyelembe vesszük a gyerkőcök láb anatómiáját, a lábakhoz igazodó széles lekerekített orr résszel, kellően megtámasztott bokarésszel, kényelmes puha ugyanakkor megfelelően szellőző kialakítással.

Minőségi cipőinknél még arról is gondoskodnak a gyártók, hogy ne kerüljön nikkel a fém alkatrészekbe, illetve nem használnak krómot a bőr cserzése során, mert ezek akár allergiás reakciókat indíthatnak el!

MOST 15% KEDVEZMÉNNYEL!

Magyarország kedvenc gyerekcipő márkái (D.D.Step, Primigi, Ponte20) megtalálhatók webáruházunkban, 2021. január 20-ig minden lábbelire 15% kedvezményt biztosítunk a MINDEN15 kuponkód beírásával!

 

Hogyan válasszunk megfelelő cipőméretet, ha nem tudunk próbálni? ITT A SEGÍTSÉG!

KIEMELT VEVŐSZOLGÁLAT

Gyakorló szülőként mi is tapasztaltuk, nem mindig könnyű a megfelelő lábbelit megtalálni gyermekünknek. Éppen ezért vállalkozásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a vevőszolgálati munkára, vásárlóink kérdéseire készségesen válaszolunk, illetve tanácsadással támogatjuk a hozzánk fordulókat, hozzáértésünket és megszerzett tudásunkat is felhasználva.

A megrendelt cipőket akár már másnapra kiszállítjuk, ami 20.000 Ft-os vásárlás felett (vagy Pécsett személyes átvétellel) díjmentes. 14 napos elállási és csere lehetőséget biztosítunk termékeinkre.

DIZÁJN ÉS DIVAT

Miért ne lehetne egy kiscipő kényelmes és mutatós is egyben? 

Hiszen az is fontos, hogy gyermekünk örömmel bújjon bele nap mint nap, szívesen vegye a lábára! Választékunkban ez is meghatározó szempont. Dizájnerek álmodják meg termékeinket, összehangolva a formát, a színeket, a díszítő elemeket, ezért biztosan kedvelni fogja gyermekünk. Mi pedig boldogan figyeljük őt, ahogy gondtalanul, mozgásra sarkallva megalapozzuk egy egészséges kisember jövőjét!

ELÉRHETŐSÉGEK

Látogassatok el weblapunkra, nézzétek meg aktuális kollekciónkat! Olyan cipőket válogattunk, melyek amellett hogy ízlésesek, megőrzik gyermekünk vitalitását, egészségét!

https://gyerekcipovilag.hu/

info@gyerekcipovilag.hu

+36-30-536-7152

FB - gyerekcipovilag.hu

Instagram - gyerekcipovilag.hu

- Imami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Láthatatlan maszkjaink – 13 kedvenc idézetünk az álarcokról

Láthatatlan maszkjaink – 15 kedvenc idézetünk az álarcokról

„Az álarcok változnak, de a komédiás ugyanaz marad.” – Gondolatok a mindennapi maszkjainkról.
Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére