Jelenlegi hely

Nyár a Hunyadi téren – Zene, gyermekműsorok, kertmozi

Ingyenes, nyári programok minden korosztálynak Terézvárosban. Komoly- és könnyűzene, gyermekműsorok, sport és kertmozi várja egész nyáron át a kikapcsolódni vágyókat a Hunyadi téren.

Elérhető kultúra a szabadban

Több, színesebb, mozgalmasabb programok – nagyjából így lehetne röviden összefoglalni azt, hogy milyen változások várhatók a Hunyadi téri kulturális eseménysorozatban. A kedd esték a komolyzene rajongóké lesznek: az Óbudai Danubia Zenekar kamaraegyütteseinek előadásában csendülnek fel a zeneirodalom kiváló művei.

Csütörtökönként a könnyedebb műfajok kedvelői a népzenétől, az operetten, a swingen át Bereményi Géza és Másik János vagy a Zuboly koncertjéig válogathatnak a valóban sokszínű ajánlatból.

Szombat délelőtt 10 órától a gyerekeké a tér egész nyáron át. A szervezők remek színházi és bábelőadásokkal, zenés, táncos produkciókkal és kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket.

13 órától a tér sportpályává változik, tollaslabda, asztalitenisz, streetball bajnokságon, futóversenyen mérhetik össze ügyességüket a programok résztvevői.

A jövő héttől minden szombat este 9-kor filmvetítés kezdődik a Hunyadi téri kertmoziban. Csak néhány filmcím a nyári kínálatból: Rossz versek, Benjamin Button különös élete, Férfiak fecskében, de műsorra tűzik a mozikban nagy sikerrel futott Ruben Brandt, a gyűjtő, az Időről időre és a Becstelen brigantyk című filmet is.

A Hunyadi téri szabadtéri rendezvények az október 24-i Tökfesztivállal érnek véget, az ősz beköszöntéig tartó műsorfolyamot az Eötvös 10 kulturális csapata állította össze.

Ízelítő a programokból

Július 4., 10.00 - Bab Társulat: Matyi, a ludas

Július 4. 21.00 - Rossz versek című film

Július 7., 18.00 - Térzene koncertek a Danubia zenekarral

Július 9., 18.00 - a Majsai Swing Stars koncertje

Július 11., 10.00 - Eszter-lánc mesezenekar

Július 18., 10.00 - A varázslat mesterei

Július 21., 18.00 - Térzene koncertek a Danubia zenekarral

Július 25., 10.00 - Búgócsiga Zenede

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Hogyan takarítsunk meg pénzt szülőként?

Hogyan takarítsunk meg pénzt szülőként?

Egy gyerek eltartása egyre több felelősséggel jár, ez pedig pénzügyileg sincs másképp. Tanulmányok szerint egy gyerek felnevelése most 40%-kal többe kerül, mint 10 évvel ezelőtt. A ruhák, élelmiszerek megvásárlása és a tanulmányok finanszírozása mind a mi feladatunk, ezért a hónap végére könnyen pénz nélkül maradhatunk.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére