Jelenlegi hely

Júliusi könyvajánló - Peter Wohlleben: Érted a fák beszédét?

Az elmúlt évek legnagyobb tudományos bestsellerének szerzője, a német erdész, Peter Wohlleben A fák titkos élete című kötete után egy igazi családi könyvet írt: az Érted a fák beszédét? A kötet kicsiknek és nagyoknak egyaránt szolgál hihetetlen, olykor lenyűgöző információkkal az erdők csodás növény- és állatvilágáról.

Nyerd meg a könyvet a Budaestimamin!
›› JÁTÉK ITT ››

A különleges erdei túrákat is vezető Wohlleben a gyerekcsoportokkal való közös erdőjárás során sem csak a fafajok közti különbségeket magyarázza el, hanem mesél az erdőről. Mert ugye a gyerekek telis-tele vannak kérdésekkel.

Te tudod például, hogy a fák is családokban élnek? 
És mit gondolsz, vajon a fák is alszanak éjszaka?
Hallottál már az erdő internetéről?
Szerinted a szajkó vagy a mókus jegyzi meg jobban, hová rejtette a téli tartalékait?

Ha kíváncsi vagy minderre, és szeretnél még több elképesztő dolgot megtudni a fákról és az erdő lakóiról, tarts velünk ezen a felfedezőúton!

Fény derül az erdőlakók titkaira, megismerheted a szokásaikat és mindazokat a trükköket is, amelyeket a túlélés érdekében alkalmaznak.

Peter Wohlleben erdész, aki több mint 20 éve vezet családi és iskolai túrákat az erdőben. Gyerekeknek írt művében lenyűgöző megfigyeléseiről és kutatásairól mesél a kisebbek számára is érthető nyelven.

Egyedülálló ismeretterjesztő könyvét számos kvíz és játékos feladat teszi még szórakoztatóbbá, és a kisebbek számára is tapinthatóvá az erdő varázsát.

További információ a mesekönyvről a Kolibri Kiadó oldalán.

›› Nyereményjáték ITT ››

 - Budapestimami - 

Neked ajánljuk:
Helyek, ahol nem árt, ha Érted a fák beszédét

Sétálj a lombok között! - 6 lombkorona tanösvény

6 lombkorona tanösvény

Szintet léphetünk az erdők felfedezésében: 5-15 méterrel a talaj fölött az erdő látványa, hangja, illata új élményt jelent. A fák lombkoronája között kanyargó sétányokon a látogatók testközelből figyelhetik meg a fákat, madarakat. Összegyűjtöttük a hazai lombkorona tanösvényeket és sétányokat. 
Bővebben »

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink