Jelenlegi hely

Interaktív előadás és ingyenes "Beszélj úgy, hogy érdekelje..." szülői kommunikációs tréning

Ingyenes előadással és kommunikációs tréninggel indult az új év a Budapestimamiál. 2017. január 13-án a Kazinczy 36 Oktatási- és Kulturális Központban interaktív előadáson vehettek részt azok a szülők, akik Budapestről pályáztak a „Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!” szülői kommunikációs tréningen való részvételért.  Január 15-én és 22-én pedig 10 nyertes pályázónk elvégezhette az Értsünk szót trénerei által tartott ingyenes szülői kommunikációs tréninget.

A 2017. január 13-ai interaktív előadás résztvevői bepillantást nyerhettek abba a módszerbe, ami már bizonyított az elmúlt 30 évben és szülők ezreit tette türelmesebbé, empatikusabbá. Emellett gyakorlati tippeket kaphattak az "erőszakmentes" kommunikációhoz és feltehették kérdéseiket a tréning hazai képviselőjének, dr. Skita Erikának. Jóllehet péntek 13. erősen hozta a formáját, és az idei tél legnagyobb fővárosi havazását szórta a nyakunkra, ennek ellenére az előadás nagyszerű hangulatban telt.

Az interaktív előadáson készült fotók:

A "Beszélj úgy..." pályázat 10 budapesti nyertese 2017. január 15-én és 22-én, két napos, ingyenes szülői kommunikációs tréningen nemcsak megismerte, de számos gyakorlati példán keresztül be is gyakorolhatta a módszernek megfelelő kommunikációt, ezzel megkönnyítve a tanultak mindennapokba való átültetését. A képzést Turáni Szabolcs, kommunikációs hídépítő, az Értsünk szót trénere vezette nagy profizmussal.

A két napos szülői kommunikációs tréningen készült fotók:


Helyszín: Kazinczy 36

Az előadás és a két napos tréning az Imami Egyesület NEA-TF-16-SZ-0243 számú, „Vállalom, szeretem, nevelem! - országos kommunikációs és képzési program" című projektje keretében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink