Jelenlegi hely

Esküvői programok a legkisebbeknek, hogy mindenki élvezhesse a Nagy Napot

Az esküvő az ifjú pár életének egyik legszebb napja és jó esetben a násznép minden tagjának is boldog és örökre szóló élmény marad. A gyerekes családok esetében azonban rendre kérdésként merül fel, hogy mi legyen a porontyokkal.

Kérd meg a násznépet, hogy találjanak megoldást a gyerekek felügyeletére? Legyen családbarát esküvő megkockáztatva, hogy bármi elsülhet balul? De miért is kéne, hogy bármi balul süljön el? Szuper esküvői programok vannak a gyerekek szórakoztatására, amikkel egyszerűen elejét veheted a problémáknak!

A családbarát esküvő előnyei

Ha tudjátok, hogy sok gyerek is jelen lesz az esküvőn, érdemes gondolni az ő szórakoztatásukra is. Ez több szempontból is praktikus. Először is, ha a gyerekek jól szórakoznak, nem fogják hangos sírással, toporzékolással és rövidebb-hosszabb hisztikkel borzolni a kedélyeket. Másrészt a gyerekes szülők is fellélegezhetnek és jól érezhetik magukat anélkül, hogy fél szemmel mindig azt lesnék, mit csinál éppen az apróság. Igazából tehát mindenki jól jár és számos kellemetlen pillanat is megelőzhető.

A gyerekek lefoglalására számos módszer létezik: játszósarok kialakítása, különböző játékok összeválogatása, kifestők-színezők vásárlása vagy akár filmvetítés. Nem ilyen egyszerű azonban a dolog, hiszen még ha a gyerkőcök szórakoztatása megoldott is, a szülők aggodalma még mindig ott van. És ehhez nem elég megkérni valakit, hogy fél óránként nézzenek rá a gyerekekre. Épp ezért a hangsúly a szakértő felügyeleten van.

Milyen gyerekbarát esküvői programok közül választhatsz?

Szerencsére profi animátori csapatokból és gyermekek felügyeletére, illetve szórakoztatására specializálódott szakemberekből sincs hiány. A gyerekprogramok összeválogatása miatt sem kell aggódnod, ha profikra bízod a dolgot.

Az Esküvő Online adatbázisában tucatnyi kifejezetten gyerekbarát esküvői programok szervezésére szakosodott szolgáltatók között böngészhetsz. Válogathatsz bohóc- vagy bűvész műsorok, test-és arcfestés, tánctanítás és számtalan izgalmas játék közül, így pedig már nem is macera egy családbarát esküvő megszervezése.

Az esküvői szolgáltatók között animátori csapatokat is találsz, akik megoldják nektek az egész kitelepülést ugrálóvárral, játszótérrel és mindennel, amiről a gyerekek csak álmodhatnak. És ne feledkezzünk meg az olyan esküvői programok tárházáról sem, amelyek bár nem gyerekeknek készülnek, egészen biztosan ők is élvezni fogják.

Melyik lurkót ne öntené el a boldogság, ha meglát egy csoki szökőkutat? Melyikük ne ígérné meg, hogy csendben végigüli a vacsorát, ha utána tűzijátékot nézhet? És ki ne jelentkezne arra a kérdésre, hogy „szeretnéd hazavinni a lufikat az este végén”? Az ilyen programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömöt okoznak.

Mindezeket és még sok minden mást is megtalálsz az Esküvő Online oldalán, mely egy újonnan induló esküvőszervező felület. A programok és szolgáltatók ezrei mellett olyan hasznos funkciókat is felfedezhetsz, mint a költségtervező vagy az ülésrend tervező. Ha éppen a Nagy Nap szervezése előtt állsz, érdemes kipróbálnod, óriási terhet vesz le a válladról és nagyban megkönnyíti az előkészületeket!

Szponzorált cikk

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aole vera az új tejföl?

A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aloe vera az új tejföl?

„Kend be vékonyan tejföllel!” – Ez nem egy ételrecept részlete, hanem nagyanyáink kedvenc praktikája napégésre, ami lassan kimegy a divatból és feledésbe merül. A helyét átvette az Aloe vera – nem véletlenül.
Lencsesaláta

Lencsesaláta

Vajon ez kinek a kedvence? Nem árulom el, de szerintem ő bevallja. "Csináltam lencsesalit." "Jöhet!"

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére