Jelenlegi hely

Design Thinking workshop - betekintő, hogyan dolgozzunk ki egy jó szolgáltatás- vagy termékötletet?

A Design Thinking egy olyan módszertan, amelynek a segítségével csökkenthetjük egy új termék vagy szolgáltatás fejlesztésével kapcsolatos kockázatokat és költségeket. Így nagyobb eséllyel állítunk elő valóban piacképes árut.

Mit fogunk csinálni?
A módszertant leginkább tapasztalat útján lehet megtanulni, így a workshop elsősorban gyakorlati lesz. Egy egyszerű problémára fogunk közösen megoldást találni, így megtanuljuk a folyamat legfontosabb lépéseit, illetve azt is, hogy milyen sok hozzáadott értéke van a csapatnak és a közös gondolkodásnak. A résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan ragadhatnak meg egy problémát, és hogyan találhatnak rá több megoldást is, amiből ki fogják tudni választani a számukra legmegfelelőbbet.

Kinek ajánlott?
A tréninget elsősorban azoknak ajánljuk, akik felismertek egy piaci problémát, amire jó volna valamilyen megoldást találni, esetleg már ötletük is van, de nem tudják, hogyan kezdhetnének neki úgy, hogy kevés erőforrás áll a rendelkezésükre. Azoknak is javasoljuk, akik már elindultak egy termékkel vagy szolgáltatással, és szeretnék azt továbbfejleszteni, mert nem hozta a várt eredményeket.

Helyszín: Kazinczy 36 Kulturális és Oktatási Központ, Budapest VII., Kazinczy u. 36.
Időpont: 2017. október 9., 17.00-19.00
A képzés díja: 5 000 Ft/fő

Jelentkezés a workshopra ITT

A tréninget vezeti: Holló Anna, üzleti modell és termékfejlesztési tanácsadó, emellett egy startup társalapítója. 
Bővebb információ a Design Thinking módszerről ITT

 

 

Partnereink