Jelenlegi hely

Pesti óvodákról mondtátok

Szülői vélemények a pesti óvodákról

IV. kerület Ambrus Óvoda A kisfiam szereti, kedvesek az óvónők, szép a környezet.
IV. kerület Aradi Óvoda Ide mindig szívesen jönnek a gyerekeim. Jó kis közösség a miénk. Itt nagyon szeretik a gyerekeinket és Ők is a pedagógusokat. 
IV. kerület Aradi Óvoda Szeretem a mi óvónénieinket, nagyon sok program van egy évben pl.: almanap, lca napi vásár, luca nap, kirándulások, különfoglalkozások stb...(a többi oviba nem tapasztaltam ennyi rogramot), a gyerekeim elsőre megszerették. Minden nap szívessen indulunk oviba. :)
IV. kerület Bőrfestő Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek. 
IV. kerület Karinthy Frigyes Á. M. K. Napközi Otthonos Óvoda – Óceán Tagóvoda Mert az óvonök kedvesek, szimppatikusak. Az udva rendezett szép sok a játék. a csoport felszerelt sok féle játék van.
IV. kerület Karinthy Frigyes Á. M. K. Napközi Otthonos Óvoda – Óceán Tagóvoda A lányom jól érzi magát itt, de sok tapasztalatom még nincs, mert csak 2 hónapja járunk ide.
IV. kerület Karinthy Frigyes Á. M. K. Napközi Otthonos Óvoda – Óceán Tagóvoda Nagyon szuper minden!

Kirándulások, foglalkozások, kapcsolattartás.
IV. kerület Karinthy Frigyes Á. M. K. Napközi Otthonos Óvoda – Óceán Tagóvoda Jól felszerelt az udvar, a csoportszobák, jól képzettek az óvónénik,sok és változatos programot nyújt az óvóda.
IV. kerület Karinthy Frigyes Á. M. K. Napközi Otthonos Óvoda – Óceán Tagóvoda Vegyes csoport előnyös, sok jó program.
IV. kerület Karinthy Frigyes Á. M. K. Napközi Otthonos Óvoda – Óceán Tagóvoda Nagyon kedvesek a óvónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoportszobák.
IV. kerület Vadgesztenye Óvoda Nagy szeretettel és figyelemmel segítik a gyerekek beilleszkedését, a hagyományok és klasszikus értékek kiemelt fontosságúak az ovi életében.

Az ovi vezetője szívvel-lélekkel, hozzáértéssel teszi a dolgát és mint tudjuk, " fejétől bűzlik a hal!" :-)
IV. kerület Vadgesztenye Óvoda mert szeretjük mi is és a fiúnk is.
IV. kerület Vadgesztenye Óvoda Az óvoda nagyon családcentrikus, nemcsak a gyerekeket, de a szülői közösséget is összetartják a különböző programok, események kapcsán. Az óvoda kívül is belül is maximálisan a gyerekek testi, szellemi és lelki fejlődését szolgálja. Hagyományörző óvoda, ápolják és továbbadják a népi hagyományokat is, amibe a szülőket is bevonják. Az egészséges táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetnek. Kiváló pedagógusok (nagyon kedves óvónők és dadusok) tanítják gyermekeinket és a fejlődésről folyamatos visszajelzést kapnak a szülők nemcsak az óvónőktől, de az óvódavezetőtől is. 
IV. kerület Vadgesztenye Óvoda - Az óvónők nagyon barátságosak, kedvesek, felkészültek

- Felszerelés, berendezés: sószoba homokozóval, klassz tornaterem, szépen berendezett csoportszobák

- Gyerekközpontú, hagyományokon alapuló nevelés

- Nagy hangsúlyt fektetnek a gyerek-szülő-óvoda 
IV. kerület Vadgesztenye Óvoda Meet a gyerekek szeretnek ide járni, szeretik az ovónénit.
IV. kerület Vadgesztenye Óvoda Mert a gyerekek szeretik.
IV. kerület Vadgesztenye Óvoda kedves,jól képzett óvónők, sok plusz rendezvény, tanfolyam, (angol,torna,sókamra, néptánc)

Az oviban főznek,igy az allergiánk miatti diéta könnyen megoldható.
IV. kerület Viola Óvoda Mert fantasztikusak az óvónénik és a dadusok. 
V. kerület Alkotmány utcai tagóvoda Nagyon kedvesek a óvónők.
VI. kerület Játékvár Óvoda Kedvesek az óvónők, rengeteg érdekes programmal fejlesztik és tartják fönt a kicsik érdeklődését!
VI. kerület Kincseskert Óvoda kedvesek az óvónők,rendezett és jól felszerelt az udvar,
VII. kerület Csicsergő Óvoda Rugalmasak, kedvesek, odafigyelnek a gyerekekre, nyitottak a kezdeményezésekre.

Novák Rozi, Cica csoport
VII. kerület Csicsergő Óvoda Jól felszerelt óvoda, Petra nagyon szeret ide járni. Kedvesek az Óvónők.

Cica csoport
VII. kerület Csicsergő Óvoda Nagyon szeretjük az óvónőket, tiszta az ovi, jó a kaja, vannak plusz programok. 
VII. kerület Csicsergő Óvoda Nagyon kedvesek, jók az óvónők. A kislányom sok szeretetet, törődést  kap, nagyon szeret óvodába járni. Rendszeresek a foglalkozások, közös játékok, torna órák. Tiszták, jól felszereltek , szépen dekoráltak a csoportszobák és a közös helyiségek. Délutánonként igény szerint vannak plusz foglalkozások, pl. .: foci, angol nyelv tanulás, tánc..

Az óvodának nagy udvara van, két részre bontva: egy játszó udvar és egy veteményeskert, ami csoda ma itt a város közepén.

Mindemellett mi elsősorban óvónénit választottunk, mikor tavasszal részt vettünk a nyílt napon.

Cica csoport
VII. kerület Csicsergő Óvoda Az óvónők szakmailag nagyon jók, az óvoda szép, tágas, mindennel felszerelt, van udvara, terasza és tornaterme is.
VII. kerület Csicsergő Óvoda kedvesek az óvónők

jól felszerelt, nagy és gondozott az udvar

sokféle, érdekes és jó játék van a csoportban
VII. kerület Csicsergő Óvoda Azért szeretünk mert sok jót hallottunk ill. nyilt napon tapasztaltunk
VII. kerület Csicsergő Óvoda Jól felszerelt csoportszobák, felkészült, elhivatott, kedves óvónök, nyugodt légkör, fejlesztő pedagógusok kíválóak, sószoba is van az alagsorban, segítőkészek.

cica csoport
VII. kerület Csicsergő Óvoda Mert nagyon kedves, figyelmes és elkötelezett óvónők (és dadusok) vannak a Csicsergő oviban.
VII. kerület Csicsergő Óvoda közel van és a kisfiam nagyon szeret idejárni, vannak barátai és az óvónéniket, dadusokat is nagyon szereti:)
VII. kerület ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központ Nagyon magas szakértelem és végtelen kedvesség jellemző az összes itt dolgozó szakemberre. 
VIII. kerület Mesepalota Napközi Otthonos Óvoda Kedvesek az óvónénik szeretetteljes a légkör sok a játék
IX. kerület Napfény Óvoda Közel van a lakhelyünkhöz, kedvesek az óvónénik.
IX. kerület Napfény Óvoda Mert az óvónők és a dadusnénik nagyon odafigyelnek a gyermekünkre, és segítik a kreativitása fejlesztésében.
IX. kerület Napfény Óvoda Kedvesek az óvónők, dadusok.
IX. kerület Napfény Óvoda Nagyon lelkiismeretesek és kedvesek az óvónők. A foglalkozások minősége és az óvónők hozzáállása miatt nagyon örülünk, hogy ide jár a kisfiunk.
IX. kerület Napfény Óvoda családias, itt mindenki szereti a gyerekeket
X. kerület Csodapók Óvoda Nagy udvar, szimpatikus óvodavezetés és óvónők, hagyománőrzés, programok.
X. kerület Csodapók Óvoda Óvónői gárda szuper,közösség összetartó. Szuper udvari és benti környezet a gyereknek. Sokféle foglalkozás,sok torna a szabadlevegőn
X. kerület Csodapók Óvoda Minden óvónő, dadusnéni, vezető rendkívül aranyos kedves. Színes programok vannak. Felszerelt kint, és bent is az óvóda. Mindig mindenről tájékoztatást kapunk, nagyon jó a kommunikáció a szülők és a gondozók között. Bármit kérünk teljesítik. Gyermekem imádja a saját óvónénijeit, de az sem okoz gondot,ha más csoporta kerül ügyeleti idő alatt. Minden gondozó ismeri az össze óvódást. (4 csoport van). Rosszat nem tudok írni, ha nem ide tartoznánk, akkor is ide jelentkeztünk volna.
X. kerület Csodapók Óvoda Mert jól érzem magam itt
X. kerület Csodapók Óvoda Mind az ovónénik, dadusok, vezető ovónéni nagyon kedvesek. Az óvoda számára fontos az, hogy a szülőket is bevonják az óvodai rendezvényekbe (pl: szüreti bál, Mihály napi vásár, farsang). Az udvaron folyamatos fejlesztések vannak (pl: trambulin, műfüves focipálya) A közös kirándulások jól összekovácsolják a szülőket és gyermekeket egyaránt.Varga Arnold (Csodapók ovi, sárga csibe csoport)
X. kerület Csodapók Óvoda Egy szóval: SZUPER!:)
X. kerület Csodapók Óvoda Minden itt dolgozó kedves, családias hangulatot teremtenek.
X. kerület Csodapók Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik, jól tolerálják kislányom asztmáját, átsegítik a nehéz fulladós-köhögős periódusain. (nem kell otthon maradnom vele) Jól felszereltek a csoportszobák és az udvar is. Népi kismesterségeket tanítanak az érdeklődő gyermekeknek. Nemcsak a sportban merül ki az egészséges életre nevelés. Jó és változatos a konyha, egyedi egészségügyi problémás gyerekek étkezését is megoldják. Nagyon jó programok vannak a gyerekeknek és évente többször családi közös programokat is szerveznek az óvoda pedagógusai, amin nagy örömmel vesznek részt a szülők, kis és nagy tesók.

Fanni, Piros Katica csoport
X. kerület Csodapók Óvoda CSALÁDIAS!tökéletes óvónénik vannak...szuper programok
X. kerület Csodapók Óvoda Kedves mindenki!
X. kerület Csodapók Óvoda mert jó  légkör, kedvesek az óvónők és a többi dolgozó is
X. kerület Csodapók Óvoda kedvesek az ovónénik, jók a programok, az étkezés megfelelő. 
X. kerület Csodapók Óvoda Nyugodt és vidám légkör van a csoportban, változatos programokat kínál napközben a gyerekeknek (korcsolya, nemezelés, agyagozás, néptánc, torna). 
X. kerület Csodapók Óvoda Elsősorban az óvónők gyerekcentrikussága, és pozitív hozzáállása miatt szeretünk ebbe az oviba járni. Emelett a gyerekek óvódai élete is profin meg van szervezve.
X. kerület Csodapók Óvoda Böbe nénit!
X. kerület Csodapók Óvoda Az óvónéni első látásra (a nyílt napon) szimpatikus volt mind a kislányainknak, mind nekünk szülőknek. Olyan embernek láttuk, látjuk, akire szívesen bízzuk gyermekinket. Ezen túl az óvoda közelsége, tágas udvara és jó híre is a Csodapók óvoda mellett szólt.
X. kerület Csodapók Óvoda Mert a kisfiam imádja az óvónénijét.

Nagyon változatos programok vannak úszás, torna, korcsolya, műhelyek (foci, nemezelés stb.), szülő-gyerek barkácsdélutánok. Minden évben vannak külsős programok is pl. ovis kirándulások, állatkerti látogatás stb.

Kellemes, befogadó a környezet és tele van az ovi szépen gondozott virágokkal. 
X. kerület Csodapók Óvoda kellemes környezetben, kedves óvónénik kalauzolják a gyerekeket az iskola felé és ismertetik meg a természet, a környezet szépségeivel a gyerekeket
X. kerület Csodapók Óvoda Nagyon kedves az összes óvodai dolgozó, családias a légkör és sok az érdekes program. Valamint az óvoda vezető sokat tesz azért, hogy a fejlődés ne álljon meg.
X. kerület Gesztenye Óvoda Azért szeretünk oda járni, mert ebben az óvodában mindig van egy jó szava az ott dolgozóknak az emberhez, mindenki ismer minden gyermeket, és ami a legjobb érzés, hogy a gyermekünk minden nap örömmel megy, még hétvégén is menne!!!!! Nagyon szépen köszönjük a munkát, amit nap, mint nap végeznek ott!!!! Pedagógusként teljesen más eov
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Mert a kislányom imádja az óvónéniket,dadusokat, és mondhatnám a személyzet minden tagját.Még hétvégén is szeretne oviba menni.
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, sok program van, jó a közösség, szuper az udvar, jó foglalkozásokból lehet választani, nem drágán, figyelmet fordítanak a gyerek-szülő kapcsolatra, a gyerek-gyerek kapcsolatra, a gyerek-ovónő kapcsolatra, a szülő-ovónő kapcsolatra is. Tájékoztatnak mindenről, a gyerek imád oviba járni!!!
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda A legfontosabb, hogy a Gyermekünk szeressen ebbe az óvodába járni, továbbá kedvesek és hozzáértőek az Óvó nénik.

Brotscholl Petra - Piros Katica csoport
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Van két csodálatos óvónénink, akik igazi pedagógusok. Nagyon gyerekközpontú az egész óvoda, családbarát, ahol senki nem néz ránk morcosan, amikor fél6kor érünk a gyerekekért oda. Szívből ajánlom mindenkinek! 
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Kedves, segítőkész óvónénik és dadusok. Jó a kommunikáció a szülők felé, sokfajta tanfolyamot kínálnak helyben (!) az oviban. Az sem okoz gondot, ha a szülők 5 óra után érkeznek a gyermekeikért. 
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Mindenki, az igazgató nőtől kezdeve a dadus nénikig, szívvel-lélekkel dolgozik a gyerekeinkért.Mindenki ismeri a másikat, nem gond, ha összevonják őket. Rengeteg színes programot szerveznek, hihetetlen fantáziával oldják meg őket. ez tényleg egy olyan ovi, ahol a gyerek van a központban.
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Nagyon kedvesek az ovónők, jókedvűek, mosolygósak.Az igazgatőnő is nagyon kedves, figyelmes. A gyerekekre nagyon odafigyelnek, sok programot szerveznek bevonva a szülőkei is.Csak jót tudok mondani erről az ovódáról, nagyon meg vagyok elégedve vele.

kék pillangó csoport
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Azt hiszem minden szülő ilyen helyen szeretné tudni gyermekét, amíg dolgozik.Az óvónénik kedvesek, figyelmesek. Rengeteg kreatív dolgot készítenek. Ide a gyerekek szívesen jönnek.
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Nagy előnye számunkra, hogy a testvérek általában egy csoportba kerülhetnek, így könnyebb a kisebb testvérnek a beilleszkedés.

Minden óvónő ismeri az összes gyermeket, és a gyerekek is folyamatosan találkoznak a többi óvónővel is, így ha összevont csoport van is, teljesen biztonságban érzi magát a gyermek és nem gondolja, hogy idegen óvónénivel van.
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda A gyerekekkel nagyon kedvesen, türelmesen bánnak az óvónők, dadusok, a vezetőnő, de még az óvodatitkár is. Nagyon sok játék várja a gyerekeket. A gyerekek észre sem veszi, hogy tanulnak, játékosan folynak a foglalkozások. Az udvar jól felszerelt, tisztán tartott. Különböző tanfolyamok segítik a gyerekek fejlődését.
X. kerület Gyermekek Háza Óvoda Mert fantasztikusak az óvónénik! Lelkiismeretesek, kreatívak, emberiek, kedvesek, angyalok.
X. kerület Mászóka Óvoda a fent leírtak miatt és természetesen a gyerkőc is jól érezi magát ebben a közösségeben! kék csoport
X. kerület Mászóka Óvoda Nagyon színvonalas a foglalkoztatás, programok, bátran merném ajánlani bármelyik szülőnek, akinek fontos hogy a gyermeke megfelelő nevelést, odafigyelést kapjon. (szőlő projekt, tök projekt, bográcsozás, adventi készülődés, Mikulásozás, rengeteg közös kirándulás a szülőkkel is, nyáron lubickolás a játszóterén az óvodának)
X. kerület Mászóka Óvoda Az óvónők megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy gyermekem az iskolaérettség idejére rendelkezzen majd a szükséges tudással.

Különféle, változatos programok a gyerekeknek a tanítási év ideje alatt.
X. kerület Mászóka Óvoda Mert a gyermekeimet biztos kezekben tudhatom.A nagyobbik gyermek is ide járt már-és nagyon megvoltunk elégedve, sőt még a saját óvónénim is itt dolgozik és a gyermekem is hozzá járt a csoportba-és fejlődnek rendületlenűl a kis lúrkók:::::)))))X.kerület.Mászóka óvi-kék csoport::::)))))
X. kerület Mászóka Óvoda Sok pozitív dolgot hallottunk róla,és most tapasztaltuk is.Nagyon kedvesek az óvónők,rengeteget tanult,fejlődött a gyermekem.
X. kerület Mászóka Óvoda Szeretjük az óvó néninek és a programokat amiket szerveznek. Nagyon jó a fejlesztés és mindennel elégedettek vagyunk!
X. kerület Mászóka Óvoda Szerettünk az oviba járni mert a környezet az óvónénik nagyon szimpatikusak voltak.Mára ez a kép már sajnos sokkal árnyaltabb!!
X. kerület Mászóka Óvoda Jó a közösség.

Kedvesek az óvónők.
X. kerület Mászóka Óvoda Az óvónők nagyon sok színes programokat szerveznek a gyerekeknek. Nagyon sok a kézműves foglalkozás,a közös kirándulás. A gyerekek a fejlődésüknek megfelelő foglalkozásokban vesznek részt. Kék csoport
X. kerület Mászóka Óvoda Kedves szűlők és leendő ovisok!

A mi Ovink nem is Ovi hanem olyan mint egy nagy család. Virágos kert fogad minket minden reggel. Kedvesség és szeretett nyitja a kapunkat. Mi nem érunk rá unatkozni mert az ovonénik ellátnak minket játékkal feledatokkal. A szobánk fala, az öltözö fala de még a folyosó fala is televan a mi munkákkal, amit nem győz Apa és Anya megcsodálni. Kinek köszönhetjük a 2 Ovónéninek akik fáradságot nem kimélve mindig a következő feladatra,meglepetésre és eseményre készülnek. A csodához nem sok minden kell csak egy kis fantázia és kreativítás. De ne felejtsük el a dadus nénit se mert Ö tömi meg a pocinkat mikor éhes.

Ha nem hiszed járj utána és gyere be az ovinkba szeretettel várunk.Elérhetőségem név-cím: Nóri vagyok a Mászóka Oviból.

 A perec a jelem és a kék csoportban töltöm minden szabadidőmet.
X. kerület Mászóka Óvoda Mert az óvoda sokat tesz azért, hogy ne csak egy hely legyen, ahova megőrzésre beadjuk a gyerekeket reggel, hanem személyes kapcsolatokat alakíthassunk ki mind az óvónőkkel, mind a többi családdal. 
X. kerület Mászóka Óvoda Úgy gondolom, hogy az óvó nénik nagyon lelkiismeretesen és lelkesen foglalkoznak a gyerekekkel emellett szép, ápolt környezetet alakítanak ki. Táplálják a gyerek érdeklődését, tudásvágyát.
XIII. kerület Csupa-Csoda Tagóvoda Nagyon jó óvónéni párosunk van. Az óvónők mindegyikéről elmondható, hogy szakmailag magasan képzettek. Változatos programok és délutáni foglalkozások vannak.

Az óvodavezető Gabi néni nagy tapasztalattal és hozzáértéssel vezeti az óvodát.

Felszereltsége is megfelelő, az óvoda alapítványa minden évben segít egyre szebbé varázsolni a csoportszobákat és a kertet is.
XIII. kerület Gyöngyösi Tagóvoda Az óvónénik, a programok, a hely, minden szuper.
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónénik, és nagyon hozzáértők. Az óvoda programja szerintem egyedülálló, a művészeti nevelés abszolút a gyerekek befogadóképességéhez mérten, aktívan, komplexen folyik. Hagyománytisztelet, önállóságra nevelés, barátságos légkör jellemzi az óvodát.
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Az óvoda programja rendkívüli, a művészeti nevelés a gyerekek igényeihez mérten, komplexen folyik. Hagyomáytisztelet, önállóságra nevelés, barátságos légkör jellemzi az óvodát. Az óvónénik nagyon kedvesek, hozzáértők, a kislányom imádja őket.
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Az óvodai programjuk szerintem a legjobb a gyerekekenek!
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Amikor elmentem a nyílt napra, szervezett, kedves fogadtatást kaptunk. Megismerhettük az óvónéniket is, szimpatikusak voltak. Azt éreztem, hogy itt odafigyelnek a gyerekekre és szeretik őket.
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Az óvoda a gyerekek "második otthona", és ez az óvoda a szó szoros értelmében ezt nyújtja a gyerekemnek.A kislányom imád ide járni!!

Az óvónénik nagyon türelmesek, kedvesek és szakmailag kiválóan felkészültek.F. Kincső anya

Lila csoport
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Itt igazán figyelnek ránk:gyerekre,szülőre egyaránt! Itt valóban önfeledt lehet a gyermekkor.Szeretik nagyon gyermekeinket,az ovónők nem akarnak okosabbak lenni a szülőnél,szülő és pedagógus kapcsolatát az együttgondolkodás jellemzi,gyerek és ovónő kapcsolatát pedig a szeretet és tisztelet.(Palkó Janka/lila csoport)
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Családias, hagyományos értékeket képviselő óvoda. Kedvesek az óvónők, a gondozónők különösen. 
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Mert egyszerűen szeretjük: szeretetben megkopott, öreg, rengeteg kisgyerek volt már itt boldog.
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Családias a hangulat, kedvesek az óvónők.
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Mert kiemelt figyelmet fordítanak az oviban a gyermekek érzelmi nevelésére. Az óvodai életben fontosnak tartják az emberi értékeket. Támogatóan segítik a gyermekek fejlődését egyénileg és a közös foglalkozásokban is. A művészeti foglalkozásokkal erősítik a gyermekek "szépérzékét".
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Kedves és gondos óvónők, jó társaság.
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Mert itt szuper a csapat!
XIII. kerület Madarász Viktor Tagóvoda Mert nagyon gyerekcentrikusak az óvónők és a dadusok, valamint tetszik az óvoda nevelési programja.
XIII. kerület Mese Tagóvoda Kedves, figyelmes óvónők dolgoznak itt. Figyelnek a gyermekre. Lehetőség van egyéb órák igénybevételére, melyek színvonalasak. Pl az úszásoktatás gyors, és látványos eredményeket hozott. Jól felszereltek a termek. Rengeteg fejlesztő játékunk van. A nyári szünet alatt táborba viszik őket, amit az én gyerekem nagyon-nagyon szeretett. Többek közt ezért szeretünk ide járni...
XIII. kerület Mese Tagóvoda Mert a gyerekek szeretik!
XIII. kerület Meséskert Tagóvoda Sok jó és izgalmas program egész évben. Kedves, hozzáértő óvónénik. 
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon szeretjük ezt az óvodát, a gyerekek már az első naptól kezdve nagyon jól érzik itt magukat! Hála a Kedves Óvónéniknek!
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nem csak vigyáznak a gyerekekre, de foglalkoznak is velük. Nagyon kedvesek az óvónők. Nagyon hamar és könnyen beszokott a gyermek és szeret bejárni azóta is.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Ezt lehet, hogy inkább a gyerektől kellene megkérdezni, ugyanis imád ide járni. Ugyan ők még csak kiscsoportosok, de látszik, hogy sokat foglalkoznak velük az óvónénik, őket is imádja a gyerek, a dadusnéniért meg egyenesen rajong. Sok sok játékuk van a csoportszobában, alig lehet este hazavinni a gyereket. 
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nemcsak mi szeretjük hanem lányunk is és ez a legfontosabb.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Az óvoda udvara nbagy és rendezett, a csoportszobák jól felszereltek.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Gyorsan barátokra talált a kislányom, és látom a törődést odaadást az ovónőkön
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon aranyosak az óvó- és dajka nénik. Szépek a csoportszobák és az udvar.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Gyermekem Ferenczi Dániel az első naptól kezdve szereti ezt az óvodát!

Az óvonénik nagyon kedvesek,sok új  hasznos dolgot tanult a kisfiam!
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon aranyosak az óvónénik és a dadusnénik is. Sok játék van a csoportszobákban. 
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda mert itt mindenki jó hozzá olyan mint egy nagy család mindenki szereti és ő is szeret ide járni.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda kedvesek az óvónők
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Kedvesek az óvónők, jó az alaphangulat, közel van a lakásunkhoz, napos, jó fekvésű a terem; de főleg, mert a gyerek szeret ott lenni, s nem akar délután hazajönni... ezért én is szeretem ezt az ovit :-)Pintér Panka / Vizipók csoport
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónénik.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Szimpatikusak és kedvesek az óvó nénik és a dadus nénik. Mindig kitalálnak a gyerekeknek valamilyen motiváló programot, de jut idő a szabad játékra, kézműveskedésre is.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda -Tetszik az óvoda családias hangulata, retro stílusú megjelenése, a dekoráció )mindenhol gyermekek kézműves alkotásai.

-Az óvónénik kedvessége és türelme, a dadus nénik páratlan odaadása (gyermekem diétás étrendjében sokat segítenek) minden bizonyyal a l
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Mert látom, hogy kisfiam egyszerűen boldog itt. Nincs soha probléma, hogy oviba kell menni, és ha megyek érte, akkor sem úgy jön el, hogy "hál' Istennek, itt vagy", hanem mindig még játszana :) ennél több nem kell :)

mindemellett az óvónők foglalkoznak a gyerekekkel, sokféle színes program van, rendezett az óvoda. 
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Mindkét gyermekem jól érzi magát a csoportban. A gyerekekkel nagy odaadással és szakértelemmel foglalkoznak az óvónők; változatos programokkal színesítik az óvodai foglalkozásokat. Számomra megnyugtató, hogy jó kezekben vannak.(Maci csoport)
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Azért szeretünk ebbe az óvodába járni, mert az óvónők kedvesek és szakképzettek, odafigyelnek a gyerekek fejlődésére és lelkére. A dadusok is szeretettel fordulnak az ovisokhoz. Az óvónők folyamatosan törekednek a szülők bevonására, közös programokat terveznek. Mindemelett felhívják a szülők figyelmét a játékos fejlesztési lehetőségekre, és a mesélés fontosságára.

(Maci csoport)
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon szeretjük a Napraforgó ovit,legfőképp a Maci csoportot. Éva néni, Ági néni, Marica néni és Aranka néni egy igazi kincs! Rengeteg színes program van a gyerekeknek.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Barátságosak az óvónők és sok olyan gyerek jár az oviba, akikkel egy házban lakunk így a gyerekek ovi után is tudnak egymással játszani, ami közelebb a hozza szülőket is így jobban épül a kollektíva és a barátságok mind szülő mind gyerekek között. Az ovi jól felszerelt és sok egyéb fejlődési lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek (uszoda, angol, tánc, stb)
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon barátságosak az óvónénik és a gyerekek, és szeretjük az óvoda programjait, (zene, tánc, sport). Sok jó játékkal lehet játszani a csoportszobákban és az udvaron is.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert az óvónénik és dadusok sokat foglalkoznak a gyerekekkel, és sok mindent megtanítanak nekik, nagyon kedvesek, figyelmesek. 
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Tökéletesek az óvónénik és nyugodt szívvel hagyhatom rájuk a gyermekemet.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Bár még csak 2012. októberétől jár a kisfiam óvodába, gyorsan ment a beszoktatása, ami köszönhető az óvonéniknek és persze a gyerekeknek is. Ezalatt az alig két hónap alatt nagyon megszerette a társai és a felnőtteket is. Minden óvónő, dadusnéni, vezető rendkívül aranyos, kedves, figyelmes. Színes, változatos programok vannak (pl.: zene világnapja, egészséghét megtartása akár a szülők bevonásával is). Felszerelt kint, és bent is az óvoda. Mindig mindenről tájékoztatást kapunk, nagyon jó a kommunikáció a szülők és a gondozók között. A hagyományok és klasszikus értékek kiemelt fontosságúak az ovi életében.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Mert változatos programokat kapunk nap mint nap. A kislányom tele élményekkel ér haza, szereti és sokat mesél róla. Mert az óvónők minden gyerekkel külön foglalkoznak és sokféle játék és foglalkozás áll rendelkezésükre. Nagy az udvar és amikor hideg van, a tornaterembe mennek kicsit szaladgálni.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusok, jó a hangulat.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Kedvesek az óvónénik, nyitottak a szülők felé, megértőek és elfogadóak.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda A kisfiam szereti az óvónőket, a foglalkozásokat, a csoportszobákat, és a hatalmas udvart, ahol a rengetek energiáját levezetheti. És persze vannak kis barátai is.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon kedvesek, figyelmesek és odaadók az Óvónénik és a Dadusok! Nagyon sok hasznos dolgot tanulnak a gyerekek (egészséges életmód, környezet tudatosság...).

A csoportban is kellemes a hangulat, jól érzik magukat a gyerekek.

A szülőkkel megfelelő a kommunikáció, illetve a szülőket is igyekeznek bevonni az óvoda életébe (szülői fórum, szülőkkel együtt kézműveskedés).
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagy az udvara.

Közel van és szimpatikusak az óvónénik.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónénik, gyermekünk gyorsan beilleszkedett. Mindig változatosak a foglalkozások, programok, az óvónénik sok energiát fektetnek abba, hogy a gyerekek játszva tanuljanak.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónénik, gyermekünk gyorsan beilleszkedett. Mindig változatosak a foglalkozások, programok, az óvónénik sok energiát fektetnek abba, hogy a gyerekek játszva tanuljanak.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda A kisfiam szereti az óvónéniket, dadust és a gyerekeket is a csoportban. Sok új játėk van a csoportszobákban minden ovis talál magának elfoglaltságot a jàtékidőben.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda Kedvesek az óvoda dolgozói. A gyermekeimmel szeretetteljesen foglalkoznak, együttműködőek.
XIII. kerület Napraforgó Tagóvoda A kislányom nagyon szereti az óvodát, sosem kellett őt noszogatni vagy kérlelni ha az oviról volt szó. Sok barátja van, nagyon szereti az óvó néniket, sokat fejlődött és előnyére változott. Nekem az a legfontosabb, hogy ő boldog és kiegyensúlyozott legyen.
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Korszerű, igényes környezetű, több foglalkozás közül is lehet választani, egészséges életmódra és környezetvédelemre nevel. Megfelelő fejlesztő eszközök állnak rendelkezésre.
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda közel lakunk hozzá
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Gyönyörű nagy kertes udvarral, tornatermekkel, nagy csoportszobákkal, önálló kreszpályával, játékokkal (mely azért folyamatos bővítésre szorul) rendelkezik. Az óvónők, dajkák szakképzettsége, kedvessége, kreativitása sem elhanyagolható, példaértékű munkát végeznek.

Folyamatosan programok vannak minden hónapban. Emellett különórákra lehet jelentkezni, lehet akár néptánc, tánc, angol, torna, foci, itt bárki megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget. Fontos, hogy a hagyományok megőrzésére, az egészséges életmódra, a közös játszadozásra, a mozgás, az állatok, növények, természet szeretetére, a környezet védelmére nevelik gyermekeinket. 
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Sok-sok kézműveskedés, Madárbarát óvoda, újrahasznos foglalkozások
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Az ovónők nagyon kedvesek és gyermekközpontúak.Sokféle különfpglalkozás közül lehet választni.
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Csendes helyen lévő, környezetbarát óvoda, ahol nagyon kedvesek az óvó és dadus nénik. Sok lehetőséget kínálnak a gyerekeknek. 
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Hosszú lesz a válasz: eredetileg pusztán a körzetbeosztás alapján jöttünk ide. Az óvoda újonnan nyílt, jól felszerelt, és meglehetősen nagy körzetet szolgál ki, sok gyereket fogad be. Hamar kiderült, hogy gyerek- és családcentrikusak, az óvoda vezetője pedig kézzel-lábbal fejleszti az óvodát, mindent kiharcol, amit csak lehet, hogy a legjobb ellátást tudják biztosítani a gyerekeknek. Óvónénijeink és dadusaink jók, sőt, az egyik óvónéniről megkockáztatnám, hogy az óvoda, ha ugyan nem a kerület legjobb óvónénije. Pluszfoglalkozásokat szerveznek, de ésszel, nem a gyerek érdeke ellenében. Aktívak, lelkesek, szervezősek. A problémás ügyeket igyekeznek a lehető leghamarabb megoldani és mindenről azonnal tájékoztatnak (mindent szenvedélyesen kiplakátolnak minden csoportszoba mellett).
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Nagyon szimpatikusak az óvodai dolgozók: kedvesek, barátságosak, segítőkészek, szeretik a gyerekeket. 
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Szépen fel lett újítva, sok szép új játék van. Aranyosak az ovónénik. Jó a csoport közössége és nagyon közel van az otthonunkhoz.
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Nagyon felkészültek az óvónők, proaktívak. Jó a hangulat.
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Rendezett az udvar, Jól felszereltek a csoportszobák :)
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda A családias és barátságos légkör miatt.

Az ovónők és a dadusok is nagyon kedvesek és értenek a gyerekekhez (minden téren). Rendezett és szép az óvoda udvara és a csoport termek.
XIII. kerület Pitypang Tagóvoda Nagyon jól felkészült vezetés van, és az Óvó nénik is felkészültek. Sokat fejlődött a gyermek. 
XIII. kerület Varázskarika Tagóvoda Nagyon kedvesek az Óvónénik, sok foglalkozást tartanak a csoportban és különóra keretében is (angol,foci, művészitorna, faültetés, virág ültetés, sütés, csalamádé készítés stb stb) . Kívül, belül igényes, színvonalas az ovi.
XIII. kerület Varázskarika Tagóvoda Nagyon aranyosak és lelkesek az óvó nénik. Változatosak a foglalkozások. A szellemi fejlődés mellett a testi fejlődést is szem előtt tartják. Köszönjük.
XIII. kerület Varázskarika Tagóvoda A napirendet a gyerekek igényeihez igazítják. Támogatják a sportfogalakozásokat. Jó a kommunikáció a pedagógusok és a szülők között. Igazi közösséget sikerült építeniük a csoportból. (Micimackó csoport)
XIV. kerület Játékszín Óvoda Mert szeretjük az óvó néniket és a csoporttársakat.
XIV. kerület Játékszín Óvoda Kedvesek az óvónők, valóban odafigyelnek a gyermek fejlődésére, szeretetteljes légkörben töltik a napot a gyerekek.
XIV. kerület Kincskereső Óvoda Egyet értünk az óvodai nevelési programmal (irodalmi, mese központú). Kedvesek, ám ha kell szigorúak az óvónénik. Sokfelé viszik a gyerekeket: színházba, szüretelni, kirándulni, rendeznek a szülők számára is látogatható délutáni programok (pl. barkácsdélután, játékkészítés). Jó, hogy az óvodában van logopédia, gyógytorna, ha a gyereknek ilyen fejlesztésre van szüksége.
XIV. kerület Mókavár Óvoda Szép az udvar, családias az óvoda, jó a vezetője és közel van a lakhelyünkhöz.
XIV. kerület Óperenciás Óvoda Mert szuperek az óvodapedagógusok, az igazgatónő mindent megtesz azért, hogy a gyerekek különfoglalkozásokon is részt vehessenek, így például focizni nem kell máshová járatni a kisfiunkat. Jól felszerelt. Zöld ovi révén egészségesen táplálják a csemetéinket. A rendezett udvaron fedett biciklitároló biztosítja a kényelmünket. A német nyelv fontos számunkra, ezért az, hogy az egyik óvodapedagógus csak németül beszél a gyerekekhez, számunkra fő szempont.
XIV. kerület Óperenciás Óvoda Kedvesek az óvónők,szeretettel bánnak a gyerekkel,folyamatosan fejlesztik őket
XIV. kerület Óperenciás Óvoda Nagyon szimpatikusak az óvodapedagógusok, jó a szülői- és gyermekközösség. Sok a külön program az óvoda keretein belül.
XIV. kerület Óperenciás Óvoda A kitűnő nyelvi képzésen kívül rengeteg a színes program, foglalkozás, külön csoportok, tánc-, sport lehetőségek. A pedagógusok nagyszerűek, felkészültek és igazi szakemberek!
XIV. kerület Óperenciás Óvoda Gyermekünk nevelésénél egyénre szabottan is tudnak professzionális munkát végezni, nagy türelemmel és figyelemmel foglalkoznak a gyerekekkel. A foglalkozásokon túl mindennapi feladatokkal, kihívásokkal szambesítik őket, ezáltal játszva oldanak meg feladatokat, fejlesztik gondolkodásukat. Német nemzetiségi óvoda lévén ténylegesen ápolják a hagyományokat, az óvoda fontosnak tartja az ünnepek, az azokhoz tartozó dalok, és a történeti magyarázatok ismertetését is a német nyelv tanulásán felül. A szülőket is bevonják az ünnepi készülődésekbe, és egyébként is jó kapcsolatot ápolnak velük.Komolyan képzett, nagy szaktudású, szorgalmas és figyelmes pedagógusok dolgoznak gyermekeink nevelésén, kellemes, jól felszerelt csoportszobákban.
XIV. kerület Óperenciás Óvoda A pedagógusok és a dadusok nagyon szeretik a gyerekeket. Nagyon sok odafigyelést kapnak. Sok családi program is van, ami még jobban összehozza az ovistársakat. Ünnepek, hagyományok hátterével is megismertetik az ovisokat.
XIV. kerület Óperenciás Óvoda Magas színvonalú a képzés, jól felszereltek a csoportszobák és kedvesek, következetesek az óvónők.
XIV. kerület Pöttöm Park Óvoda Nagyon jó óvónéniket kaptunk. A óvóda fő profilja a "madarászovi". Ornitológus mutatja be a madarak "világát" a gyerekeknek kirándulásokon illetve óvódai foglalkozásokon. Ezen kivül idén számos különórára van lehetőség az óvódában:  néptánc, torna, foci.
XIV. kerület Tücsöktanya Óvoda Mert környezeti nevelés is folyik az oviban, ami számomra nagyon fontos volt.
XV. Kerület Habos Kakaó Óvoda Olyan, mintha lenne három anyuka és annak sok-sok gyereke...

Vidámság, humor, szakértelem, minden a gyerekekhez igazodva! 
XV. Kerület Habos Kakaó Óvoda Mert Marcell nagyon jól érzi Magát!
XV. Kerület Habos Kakaó Óvoda Az "okos"/tudatos ovónénikben mintha végtelen sok figyelem, törődés és szeretet szorult volna, ami így együtt sokkal több, mint sima kedvesség! Nekem jó az a tudat, hogy ha a fiam nem velem, akkor valószínűleg a számára legjobb helyen tölti "dolgozó napjait". Itt a gondozás arról szól, hogy a kicsiknél megtalálják a testileg, szellemileg és lelkileg legjobb irányt, a lehetőségek szerint egyénre szabva, miközben játszanak és játszanak...
XV. Kerület Kavicsos Óvoda Az oviváltás előtt elmentünk egy hétvégi gyereknapi rendezvényre a óvodába. Az ovi nagy és sok játékos udvara mellett, nagyon tetszett az összes óvó néni gyerekekhez, családokhoz való hozzáállása. Mindenki részt vett a programokon, rászánva a hétvégéjét. Nagyon jó családi programot szervezve.Mióta odajárunk azóta se változott véleményünk, az óvó nénik kedvesek, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, sokat vannak az udvaron. Mióta ide járunk lányom, reggel boldogan indul el, nem mondja szomorúan, hogy "már megint ovis nap van". Szavai mindent elárulnak több nem is kell: "imádom az új ovimat" . Tudom, hogy a kistestvért is mindenképp ide íratjuk, mert már most odavan az óvó nénikért. :) 
XV. Kerület Molnár Viktor óvoda VIII. csoportba járunk

Remek, felkészült, lelkes és elhivatott óvónők.

Tiszta.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, az óvoda programja (hagyományőrzés) közel áll hozzánk és annak megvalósítása kiemelkedő, az ételallergiás gyermekekre is gondolnak, finom, egészséges, minőségi ételeket kapnak.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Kedves, szeretetteljes légkör veszi körbe a gyerekeket tündéri óvónőkkel.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Nagyon szeretjük az óvónéniket, gyerekcentrikus, jó a légkör.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Mert kedvesek az óvonők, van nagy udvar és jól felszereltek a csoportok.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Mert közel van.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Rendezett az udvar, nagyon kultúrál és jól felszerelt az épület, csoportszoba.Az óvónénik, gondozónénik figyelme,kedvessége a gyermekek iránt kiemelkedő (és nem csak a saját csoportjukhoz tartozó gyerekekhez).A csoportos foglalkozások szinvonalasak és keratívak.A különböző alkalmi programok (pl:karácsony, mikulás, állatok világnapja stb..)jól szervezetten zajlanak,ezt a gyerekek öröme és élménybeszámolója is igazolja!

Nagyon jó kis közösségbe csöppentünk, nem bántam meg, hogy ebbe az oviba jelentkeztünk.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Mindenki aki itt dolgozik nagyon kedves, és segítőkész.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Az óvoda pedagógiai módszere miatt. (Montessori) Kedvesek az óvónők és a dadusok is. 
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Gyerekközpontú, kedves,szeretetteljes légkör, az óvónénik valóban szeretik a gyerekeket :)
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Imádjuk a dadus Éva nénit!!!!!

"Szeretjük az óvónénit aki sok mindent tanít és játszik velünk."
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda közel van, lányunk barátai is ide járnak, érdekes rendezvények vannak
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Nagyon kedvesek az óvónőink,a dadusok is.Sokat fejlődött a gyermekem az óvodai időszak alatt,jól érzi ott magát,vannak barátai a csoportban.

Figyelnek a gyermekre,és szólnak,ha észrevételük van ezzel kapcsolatban.

Szeretjük ezt az óvodát,a nagyobbik gyermekünk is ebben a csoportban készült fel az iskola kemény éveire.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Nagyon jók az óvónők,jól felszerelt csoportszobák,szintén az udvar is.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Kedvesek az óvónők, rendezett az udvar, nagyon jó közösség alakult ki mind gyerek, mind szülői szinten.
XVI. Kerület Fecskefészek Óvoda Jó óvónők,kedves dadusok, színvonalas foglalkozások.Szép környezet.
XVI. Kerület Manoda Óvoda Aranyosak, kedvesek az óvónők, és a gyerekek is.
XVI. Kerület Napsugár óvoda Mert szeretem az óvoda dolgozóinak a gyerekekhez és a szülőkhöz való hozzá állását. Szerintem nyugodt és abszolút elfogadható körülmények között, olyan nevelést biztosítanak a gyerekek számára, amivel én mint szülő is maximálisan tudok azonosulni. Ha bármi problémánk akad, abban úgy érzem mindig megpróbálnak segítséget nyújtani.  Egyszerűsítve szeretjük az ovinkat. 
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Mert a gyerek nagyon szereti és az óvónők is nagyon kedvesek.Hanna
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, jó az óvodai program, az étkeztetés finom, egészséges, változatos ételeket biotsít, ételallergiások számára is.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Nagyon kedvesek az ovónők.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Nagyon kedves,szeretetteljes a légkör. A csoportszobák szépek, jól felszereltek. Nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre és a jeles napok megünneplésére!
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Nagyon jó az óvoda.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Minden úgy működik az oviban,ahogy annak működnie kell!
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Kedvesek az óvónők.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Kiváló a csoportszellem, mind gyermekek mind szülők tekintetében!
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Tiszta udvar, rendes ház :) Jó levegő, sokat vannak a gyerekek az udvaron. Kedves óvónénik (Kriszta nénik) és lelkiismeretes dadusok (Marika nénik). Szeretik a gyerekeket, és mindig tudom mi történt napközben. Lányom jókedvvel és örömmel jön oviba reggelente a többi mazsolához :) 
XVI. Kerület Pipitér Óvoda jók az óvónénik
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Barátságos légkör, kellemes környezet,jó pedagógusok.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda mert rendezett és jól felszerelt az udvar, kedvesek az óvónők és mert nagyon jó szülői és gyerekközösség alakult ki.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusok, sok figyelmet és szeretetet kapnak a gyerekek és rengeteg tudást. A szülőkkel közös programok, a változatos óvodai elfoglaltságok mind-mind szuperek. Idén már sószoba is van, ahol hetente egyszer somokoznak a kicsik. 
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Mert a fiam szereti, és ez a legfontosabb.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Felkészültek az óvónénik, jó pedagógusok.
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Mert hangulatos környezetbe ,kedves Óvo nénik és dadusok foglalkoznak a gyerekekkel!
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Nagyon szimpatikus óvoda. Kedvesek, segítőkészek, közel van. Nagy az udvara és szépen helyreállított az épület is. 
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Bár nem nagyon modern az épület, a dadusok és az óvónénik kárpótolnak az itt-ott kicsit lehangolóbb látványért. Tiszta az ovi, árnyas az udvara, kedvesek a csoportszobái, s persze nem is esik tőlünk messzire. Az óvónénik és az óvodavezetés is sokra tartja a szabad játékot, mint a tanulás ebben a korban legjobb formáját. Barátságos, a gyerekek jól érzik magukat, s nagyon jó közösség alakult a csoportunkban.  
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Kedvesek az óvónők, dadusok és nagyon jó, szeretetteljes a légkör!
XVI. Kerület Pipitér Óvoda jól felkészültek az óvónők, kedvesek a dadusok, az udvar jól felszerelt, rendezett, tiszta
XVI. Kerület Pipitér Óvoda Szuperek a pedagógusok, jó a környék, sok az ismerős.
XVII. Kerület Aprófalva Óvoda Nagyon szeretjük az óvónéniket!
XVII. Kerület Aprófalva Óvoda Az óvónők meg a dadusok is figyelmesek, kedvesek és minden gyereknél az ő képességinek megfelelően fejlesztik foglalkoznak vele, játékosan ösztönzik őket. Ami lényeg, hogy boldogan vidáman jön haza, hogy jót játszottak és közben szavalja a verseket énekeket és imád számolni, pedig nem is erőltettük. :) 
XVII. Kerület Aprófalva Óvoda Szeretjük, hogy van konyhájuk, a gyerekek vannak a központban, és az óvónénik mindent megtesznek értük!
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Az óvónénik nagyon kedvesek, és a nap végén, mikor  a gyerekért megyek mindig pár szóban összefoglalják a napját (mennyit evett, aludt, mivel játszott a legtöbbet, stb.)

Nagyon szép az udvara, új, korszerű játékokkal, minden csoportnak külön homokozóval.

A csoport szobák tágasak, minden csoportnak külön mosdókkal.

Nagyon jó az óvoda légköre, a szülők nemcsak csoporton belül segítik egymást. (pl. használaton kívüli hangszert, torna dresszt, ruhát stb. adnak kölcsön egymásnak)  
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Tiszta, szép, rendezett óvoda, de ami a számomra legfontosabb: nagy szeretettel fogadnak minden kisgyermeket és szeretetre, összetartásra nevelik őket. Környezetünk védelmére, egymás elfogadására és a rászorulók segítésére, a zene és a népmesék szeretetére tanítják a kicsiket. Az óvó nénik sokat foglalkoznak a gyerekekkel, rengeteg verset, éneket tanulnak, kézműveskednek és mesét olvasnak. Sok a közös program (családi nap, közös kirándulás, havonta egyszer bábelőadás az oviban,közös adventi gyertyagyújtás, stb.), amik szintén az összetartozást erősítik. Balett, foci, kézműves szakkörök vannak, nagycsoportban pedig néptánc. (Csillag csoport)
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Az óvodában kellemes nyugodt légkör, kedves óvónénik, dadus nénik...mindenki ismeri a másikat- ami közvetlenséget, szeretetet, biztonságot nyújt. Szép rendezett környezet, csoportszobák, óvoda udvar. Köszönöm..
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Szép rendezett az ovoda,a gyerekeink szeretnek ide járni.Sok jó dolgot tanultak a gyerekeink az oviban.Nagyon jó az ovónői légkör.Egyszóval minden jó.
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Családcentrikus, keresztény szemlélettel nevelik a gyermekeket. Az óvónénik mindegyike lelkiismeretes és kedves, és a mi csoportunkban dolgozik a világ legkedvesebb dadusa! Ezek mellett az óvoda épülete és felszereltsége sokkal jobb, mint az átlag. 
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Szeretetteljes a légkör. Nagyon szép öko óvoda. Gyönyörűek a belső terek, szép a felszerelés, a játékok. 
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Gyermekeink azt hallják és élik meg nap mint nap, amelyre mi is tanítjuk, terelgetjük őket. Élő hitű óvónénik várják őket reggelente.
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Az óvónénik nagyon kedvesek,türelmesek, sok szeretettel fordulnak a gyerekekhez.

Sokat jelentett a választásban az is, hogy egy viszonylag új környezet fogadta a gyerekeket ( az óvóda nemrég épült, figyelembe vették a vezető óvónéni kéréseit )nagy, tágas, világos csoportszobák, rengeteg játékkal, külön udvar részek csoportonként, ahol sok érdekes kinti játék van.

A gyerekek szellemi, fizikai fejlődésére egyaránt odafigyelnek. Van külön tornaszoba is.

Vannak családi programok is szervezve, amelyek nagyon hangulatosak, bennsőségesek pl. Adventi gyertyagyújtás, Karácsony.
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Kedvesek, figyelmesek az ott dolgozók.
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Nagyon kedves minden óvónéni, sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Az óvoda nagyon szép, rendezett előkertje van, a csoportszobák nagyon jól felszereltek. A gyerekeim nagyon szeretnek ide járni!
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Mert fontos számunkra, hogy gyermekünk egyházi nevelésben részesüljön. Nagyon sok figyelmet, szeretetet és gondoskodást kapnak az óvónéniktől.
XVII. Kerület Betlehem Református Óvoda Keresztény emberekként megtaláltuk a legmegfelelőbb helyet gyermekeinknek. Hitelesen közvetíti az óvoda a keresztény értékeket.
XVII. Kerület Csillagszem Óvoda Azért szeretünk ebbe az óvodába járni, mert egyedülálló német nyelvi képzésben részesül a gyermekem, amit a hagyományok megőrzésével is színesítenek az óvoda dolgozói. Az iskolai felkészítés is játékos módon, de hatékonyan zajlik. A gyerekek játékai folyamatosan megújulnak és az udvar is rendezett.
XVII. Kerület Csillagszem Óvoda A kisfiunk jól érzi magát a csoportban, a gyerekek eléggé összetartóak, szívesen vannak együtt, a csoporton kívül is keresik egymást. Az udvar elég tágas, sok játék van rajta. Sok program van, a gyerekeket rengeteg dologba bevonják. A projekt-módszer segítségével igazán alaposan megismerkednek egy-egy témakörrel. Az óvónőkkel minden problémát és örömöt meg lehet beszélni. A gyerekek képességeihez mérten állítják őket kihívások elé, igyekezve megtartani azt a határt, ahol még nem okoznak frusztrációt a gyerekekben. (Pl. biztatják a kiscsoportosokat arra, hogy próbálják meg egyedül felvenni a nadrágjukat, akinek ez sikerül, azt nagyon megdicsérik, de nem zaklatják azzal, ha pl. fordítva veszi föl vagy a varrás nem pont középen van, csak ha már ennek is eljön az ideje.)
XVII. Kerület Csillagszem Óvoda kedves óvónők, sok program
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Mert az óvónők részéről teljes odafigyelést tapasztalok, mind a csoportra, mind személyekre lebontva. Anyagi kereteihez képest: jól felszerelt az ovi.  (Kuckó ovi- Sárga csoport)
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Az óvoda programja tükrözi a mi szemléletünket. 
XVII. Kerület Kuckó Óvoda nagyon nagyon jó óvónéni vann itt.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Ember és gyerekbaráti felfogásban zajlanak az ovi mindennapjai.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Annyira nem szeretjük,de nincs más!!!!!
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Fontos a hagyományőrzés, és a valódi értékek az óvoda egészében.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Jól érzi magát a gyermekem az óviban.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Mert az óvónők képzettsége a gyermekem fejlődését segíti elő!!!!!
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Minden igényt kielégít amit egy óvodás korú gyerek számára el lehet képzelni.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Megfelel minden a mi elvárásainkanak.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Barátságos,kedves,családias hangulat fogadja az idejáró gyerekeket és szülőket.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Kedvesek az óvonők, rendezett a csoport az udvar, teljesen családias a légkör már ahogy a kapun belépünk.Sok rendezvény van ahol nagyon sokat tanulnak a gyerekek.Teljesen meg vagyok elégedve mindennel amit ebben az óvodában tapasztalok nap mint nap.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda az imádni való óvónőkért, a jó programokért.
XVII. Kerület Kuckó Óvoda Az ovink egy a lakhelyünkhöz közeli, csendes, félreeső utcában található a zöld övezetben. Nem túl zsúfolt, és családias a hangulat. 
XVII. Kerület Mákvirág Óvoda Mert nagyon kedvesek, türelmesek az óvónénik, tiszta, rendezett az óvoda épülete és környezete és nyugodt szívvel hagyhatom itt gyermekemet :)
XVII. Kerület Micimackó Óvoda a gyerekeket nagy szeretettel veszik körül, a gyerekek gyorsan fejlődnek a foglalkozások során, rengeteg mondókát, versikét, dalt, játékot tanulnak ,

csodaszép kézműves dolgokat csinálnak, kedvesek az óvónénik, a dadusok.

A vezető Óvónő mindent megtesz az oviért, folyamatosan fejlesztik, szépítik az óvodai környezetet, rendezett az udvar, bővülnek a játékok, a csoportszobák szépek, jól felszereltek, tiszták. Az óvónénik komolyan veszik a nevelőmunkát. Sokat levegőznek a gyerekek, változatos programokat igyekeznek biztosítani a gyerekeknek (ünnepek, színházak, kirándulások, családi-napok stb.) Sok különórát biztosítanak a gyerekeknek (tánc, torna, foci, angol ) ezzel is odafigyelve a gyerekek mozgásigényére. Csak jókat tudunk mondani a Micimackó óvodáról. a négygyermekes Baráth család  - Baráth Lilla Mókus csoport., Baráth Dorina - Katica csoport
XVII. Kerület Napsugár Szép a környezet
XVII. Kerület Napsugár Mert nagyon szeretjük a vezető ovónénit, meg a saját ovónénieinket, meg a dadusnéniket és az udvart.
XVII. Kerület Napsugár Az udvara szép, szülők 1%-ból játékokra és felújításra költi az óvoda.

Mindig tisztaság van, az óvónők sokat foglalkoznak a gyerekekkel, és a vezetőnő is foglalkozik a gyerekekkel, és kedves mindenkivel.

A csoportszobák is jól felszereltek, sok külön foglalkozás van az óviba.
XVII. Kerület Napsugár Barátságos, jól felszerelt óvoda, gyönyörű kerttel.
XVII. Kerület Napsugár Kedvesek az óvónők, szép az óvoda, lehetőség van plusz foglalkozásokra is.
XVII. Kerület Napsugár Szeretjük az óvónéniket és dadusokat.Családias a hangulat.A vezetőnő, Kati néni minden gyermeket személyesen is ismer.

Ebben  az oviban sokat foglalkoznak az óvónők a gyerekekkel, sok verset tanulnak, sok képességfejlesztő feladatot csinálnak.Valóban óvják csemetéinket és bármilyen prombléma megoldása esetén segítőkészek.

Napsugár /őzike csoport/
XVII. Kerület Napsugár Környezettudatos és nagyon kreatív óvónők . A vezetőnő a csekély önkörmányzati támogatás ellenére is olyan óvodát prezentál az oda járó gyerekeknek ,amit fájó szívvel fogunk otthagyni az iskolai év kezdetével.
XVII. Kerület Napsugár Az óvoda épülete belülről is szimpatikus, és az udvar is kellemes környezet a gyerek számára.  
XVII. Kerület Napsugár A kislányom nagyon szereti az óvónőket. Nagyon fontos a rendezett, tiszta környezet is. Sok rendezvény, változatos programok.
XVII. Kerület Napsugár Mert nagyon szép az udvar, amit minden évben a Föld napján virágültetéssel is feldobnak. Igazi kertbarát óvoda.

A gyerekek sokat vannak levegőn. Nagyon kedvesek az óvónénik és a vezetőnő, mindent megtesznek a gyerekekért. Szoktak vetélkedők lenni, madarászovis programmok, színházi programmok...Szeretünk ide járni!
XVII. Kerület Napsugár jó ide bemenni :O)
XVII. Kerület Napsugár Az ovodanak jo hire van!Nagyon szep az udvara.
XVII. Kerület Napsugár Rendezett udvar, tiszta, barátságos környezet, szervezett programok miatt.
XVII. Kerület Napsugár Tiszta,rendezett udvar és csoportszobák,jó gyerekközösség.
XVII. Kerület Napsugár Az ovi udvara, felszereltsége, az ovis rendezvények miatt, valamint a lakóhelyemhez a legközelebb található.
XVII. Kerület Napsugár Megfelel az igényeinknek. Az óvónővel jó a személyes kapcsolat.
XVII. Kerület Napsugár Barátságos környezet, barátságos óvónőkkel, és az egész család ebbe az oviban kezdete a nagybetűs életet.
XVII. Kerület Napsugár Mert jól érzi itt magát a kisfiam!
XVII. Kerület Napsugár - spontán módon megerőltetés nélkül tanulnak,

- sokat vannak kinn a szabadban

- teljes biztonságban érzem itt a gyermekem.
XVII. Kerület Napsugár #NÉV?
XVII. Kerület Napsugár Nagyon jó programokat találnak ki a gyerekeknek. Szép az udvar. Kedvesek az óvónők.
XVII. Kerület Napsugár Jó a környezet, az új vezetés dinamikusan fejleszti az óvodát, az udvart, családias környzet.
XVII. Kerület Napsugár Barátságos családias környezet. Több fejlesztés beindult, folyamatosan javuló környezet.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda A két gyermekem lassan 8 éve jár oviba.

Ez idő alatt az óvoda épülete és udvara szinte teljesen megújult.

A csoportszobák barátságosak, a mosdók mi mindegyike gyönyörű, a tornaszoba nagyon jól felszerelt.

Az óvónők és dadusok munkáját is csak dicsérni tudom.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Sok fejlesztő foglalkozás és játék van. A legtöbb óvónő kedves, gyermekszerető. 
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda A környezet nagyon szép, tágas az ovi, frissen felújított. A vegyes csoportos rendszer az én gyerekemnek nagyon jót tett.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Nem csak a gyermekekre,szülőkre figyelnek oda,hanem a környezetre is. Nekem a gyermekem részben speciális elbánást igényel és ebben az óvónők,dadusok és a vezető óvónő is maximálisan partner. Az óvónők folyamatosan ellátnak tanácsokkal,segítenek a hozzájuk forduló szülőnek bármilyen problémával kapcsolatban. A vezető óvónő az ovi minden gyermekét ismeri.Számtalanszor amikor megyek délután a fiamért ott ül valamelyik csoportban és a gyerekekkel foglalkozik.A dadusok is szerves részei a személyzetnek és fantasztikusan bánnak a gyerekekkel. Az óvoda dolgozói nem csak maximális szakmai hozzáértéssel,hanem empátiával,odafigyeléssel és tényleges érdeklődéssel foglalkoznak a gyermekekkel és szülőkkel. Szerencsés vagyok,hogy a gyermekem ilyen alapokkal indulhat az életben! Köszönöm! Musza Zsuzsa és Musza Máté a Süni csoport tagjai :)
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Nagyon aranyosak az óvónénik, rengeteg kézműves foglalkozás van és nyílt napok, amikor a szülők is részt vehetnek az óvodai életben.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Nagyon kedvesek az óvónők.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda  Nagyon kedvesek az óvónők.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, igazi pedagógusok. Az udvar és a csoportszobák is szépen berendezettek. A dekoráció készítésébe bevonják a gyerekeket is, így mégjobban magukénak érezik a teret.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Mert eddig pozitív élményekkel jött haza a gyerekem, és nyugodtak, türelmesek vele az óvónénik, dadusnénik.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Kedvesek az óvónők.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Kedvesek az óvónénik és lelkiismeretesen foglalkoznak a gyerekekkel. 
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Mert úgy érzem, hogy jó kezekben van a kislányom. Az ovónők aranyosak, tapasztaltak. Ezenkívül jó az óvoda légköre.
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda A nyuszi csoport óvónői profik, örülök, hogy ide tartozunk!
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda A kisfiam nagyon szereti az óvónéniket, jól érzi magát. 
XVIII. Kerület Aprók falva óvoda Nagyon kedvesek az ovónénik, meg lehet velük beszélni mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos, segítőkészek kérdés vagy probléma esetén.

Sok játék van, nagy udvar, szaladgálási lehetőség.

Teljesen le tudják kötni a gyereket és e mellett fejleszteni is egész napra.

Nagyon szeretünk oda járni! :)
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az óvoda nagyon családias hangulatú. Nagyon aranyos és hozzáértő óvónénik vannak, akik még a szülőkre is odafigyelnek! Minden gyerekre egyformán odafigyelnek és az a legfontosabb, hogy a gyerek jól érezze magát. 
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az első nap mindig a legkritikusabb amikor végre megismerhetjük a "saját" óvónéninket. Már többször voltunk benn játszani a nyílt napokon a fiammal, de az azért nagyon más. Úgy terveztem, hogy 1 hétig ott leszek amíg beszokik, de szinte az első pillanattól feleslegesnek tartottam, hogy ott "őrködjek". Angol nyelvű csoportba sikerült beíratni a fiamat, és azt gondoltam tanulnak néhány szót, mondatot, színeket...stb., de megdöbbenve láttam, hogy milyen magas színvonalú az angolos óvónéni hozzáértése. Alig 3 hónapja tanulnak "aktívan" angolul, és az én fiam a legtöbb hétköznap előforduló kérdésre magyarul visszaválaszol, élmény vele otthon mondókázni vagy énekelni angolul is. Nagyon tartottam a 2 fiatalabb óvónénitől, mert féltem a tapasztalatlanságuktól. Ezt sokáig magamnak sem vallottam be, de a lelkesedésük, és a gyerekekhez való hozzáállásuk minden túlzás nélkül kimagasló. A "hatalmas" problémákat azonnal orvosolják, ringatják, babusgatják őket, ha szükség van rá. És ha már ilyen részletesen kitértem a dolgozókra nem szeretném kihagyni a dadusokat sem, akik ugyan úgy részt vesznek a gyermekeink napjaiban, és ugyan azzal a szeretettel gondoskodnak róluk elengedhetetlen szerves részei ennek a jó "team"-nek. Mellesleg gyönyörű nagy kert van csupa biztonságos játékkal, uniós szintű elvárásoknak megfelelő tisztasággal, biztonsággal, ételekkel....stb. Sok mindent tanulnak, játszanak, festenek, mondókáznak, de gondolom, ezt bárki meg tudja velük taníttatni, vagy hogy állj sorba, mosd meg a kezed...stb., de a szeretetteljes gondoskodást nem lehet megtanulni, és nekem ez a legfontosabb, hogy nyugodt szívvel menjek el dolgozni, MERT TUDOM Ő OLYAN BIZTONSÁGBAN VAN, MINTHA VELEM LENNE.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Kedves stílusú, fiatalos , rugalmas, a munkájukat szerető óvónők, szép tágas csoportszobák, sokféle szakkör lehetőség már a kicsiknek is!! Egy igazi csodavilág! :) 
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Különösen elégedett vagyok az óvónőkkel, hasonlóak a nevelési elveink. Változatos külön programokra járhatnak az óvodások. (úszás, tánc, sakk, stb). Családias a hangulat, az óvónők minden szülővel egyénileg tartanak kapcsolatot. Tapasztalatom szerint egyéni problémákat is tudnak kezelni. Kislányom nagyon szeret óvodába menni.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Kedves, fiatalos óvónői gárda. Az óvoda támogatja a kis korú gyermekek nyelvi képzését is, ami szerintem fontos ahhoz, hogy az idegen nyelv ismerete végre elterjedtebb legyen Magyarországon is.


 
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda A gyerekek nagyon szeretik,ennél nem kell jobb szakvélemény:-)))
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Kisfiam szerint:mert szeretek az oviban napos lenni....:-)))
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Nagyon szeretjük ezt az ovit, mert aranyosak az óvó nénik, értelemmel, érzelemmel odafigyelnek a gyerekekre, még a szülőkre is. Segítőkészek, kedvesek. A dadusnénik is kedvesek. Nagyon családias a környezet, látszik a törekvés arra, hogy az óvodát, az udvart folyamatosan fejlesszék.  
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az óvónénik nagyon kedvesek, odafigyelnek minden egyes gyerkere! Bármilyen kérdéssel, problémával bátran fordulhatunk hozzájuk. Nagyon örülök, hogy a gyermekem nyelvi "képzésben" vehet részt az oviban, nagyon szereti, szinte isszák magukba az új ismereteket! A foglalkozások, programok változatosak, az óvoda vezetői folyamatosan törekszenek rá, hogy fejlesszék az óvodát, udvart, szolgáltatásokat! Szuper ovi!!!   
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Nagyon kedvesek, segítőkészek az óvónők. Nagyon jól felszereltek a csoportszobák. Szép, szeretetteljes környezetben töltik a napjaikat a gyerekek.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek és felkészültek.

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre szépül, gyarapodik az óvoda.

A csoportszobák jól felszereltek.

Idegen nyelv játékos "oktatása".
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Fiatal,-külsőleg- összeszokott a gárda. Másik két gyermekem máshova járt és ez az ovi sokkal közelebb áll a nevelési elveinkhez. Nem a régi rendszer betartása a lényeg hanem a gyermek.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az óvoda szép,családias hangulatú,nagy udvarral.Az óvónénik és dadusok nagyon kedvesek, figyelmesek, kreativak. Tetszik, hogy évszakoknak és hagyományoknak megfelelően külön programokat szerveznek, amibe a szülőket is bevonják. 
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Mert nagyon képzettek az óvónők, akik szívvel-lélekkel teszik a dolgokut és látni, hogy őszintén szeretik a munkájukat, ebből kifolyólag a gyerekeket is, akik ettől biztonságban érzik magukat. Valamint van lehetőség különböző szakkörökre, délelőtti-délutáni elfoglaltságra. Nagyon rendezett a környezet. Szóval abszolut tökéletes minden! :)
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az ovis: "Azért mert ott olyan jó játszani. Mert a babakonyha isteni."

A szülő: mert az óvoda vezetősége és az óvónők is magas érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkeznek és ez határozza meg az ovis élet minden napját. Kiegyensúlyozott, szerető emberek, akik tényleg a gyermekekért vannak. Kedvesek, értelmesek, rugalmasak, szóval le a kalappal előttük! Az ovi pedig gyönyörű.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda A csodavilág Óvodában gyönyörű környezetben nagyon kedves szakmailag felkészült óvodapedagógusok foglalkoznak a kisfiammal. Az óvoda vezetése és pedagógusok minden szeretettükkel, elhivatottságukkal, azon munkálkodnak hogy a gyerekek minden nap élményekkel gazdagodjanak, tapasztalatokat szerezzenek. Köszönöm a munkájukat!
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az óvónők felkészültek, folyamatosan képzik magukat, vidám, szeretetteli a légkör. AZ egész óvoda gyermekközpontú, családias. Minden gyerekhez gyorsan megtanulják a "kulcsot" és aszerint, személyre szabottan kezelnek mindenkit! A dajkák odaadóak, szorgosak, nélkülük a minőségi munka megvalósíthatatlan lenne! A vezetés nyitott a változásokra, változtatásokra, folyamatos kommunikáció van a szülők és az óvoda között! Megpróbálnak minden problémára megoldást találni, ebben is a nyitottság jellemző! A gyermekközpontúság a fellelhető anyagi keretek fejlesztésre, szépítésre való fordításában is megfigyelhető. Folyamatos fejlesztés van a csoportszobákban, amik tágasak és vidámak, az udvarban, amit a fűprojekttel szépítünk. A gyerekek életkora szerint és a napi ritmusát figyelembe véve alakítanak ki programokat, a szülők bevonásával, így igazán magunkénak érezhetjük az óvodát!
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda A kislányom az első pillanattól kezdve,nagyon odavan az óvodáért!Otthon sokat emlegeti is az aranyos óvónéniket,a szép játékokat,és a rendezett udvart!Ha ott van,teljes biztonságban tudhatom a gyerekemet,mert az óvónénik,dadusok nagyon gyerekbarát hozzáállással vannak feléjük!Ezért sok-sok köszönet érte:) -Egy Süni csoportos kislány
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Kedvesek az óvónők, nyugodt, kiegyensúlyozott a környezet.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Kedvesek az óvónők.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Mert barátságos mind az ovi, mind a benne dolgozó óvónők, dadusok. Mert kissé nehezen beszokó kislányomra nagyon odafigyeltek, megkönnyítették a nehéz hónapokat. Mert kedvesek, jól felkészültek az óvónénik, érezhetően nem fásultak bele a munkába. Mert hasznos különórákat szerveztek és jók az ovin kívüli programok is (pl szüreti mulatság)
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Az én kislányom az első pillanattól fogva teljesen odáig van az óvodájától!Nagyon szeret ide járni,otthon sokat is emlegeti az aranyos óvónéniket,a sok szép játékokat,és a rendezett nagy udvart!Ha ő ott van,teljes biztonságban tudom!Olyan jó,hogy minden gyerekközpontú,a dadusok az óvónénik nagy odaadással vannak a gyerekekért!Ezért hálás köszönet érte : egy Süni kiscsoportos kislány
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Nagy és tágas a csoportszoba. Vegyes csoportba jár a gyermekem és szerintem ez jó hatással van a fejlődésére. Az óvónők kedvesek és toleránsak, a módszereik változatosak a konfliktusok elsimítására.
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Mi is mint általában mindenki a körzetis oviban kezdtük nagyobbik gyermekünkkel, de nagyot csalódtunk a vezetőségben, némely ovónőben, illetve a őskori nevelési elvekben. Éppen ezért kisebbik gyermekünket már nem a körzetis, hanem a Csodavilág oviba irattuk be, és újra visszatért a hitünk a óvoda intézményébe! :) Intelligens , hozzáértő vezetőség, óvónők, és fiatalos gyermekszerető nevelési elv jellemző, így nagyobbik gyermekünket  is áthoztuk ebbe a "Csodavilágba". :) Angol és német , magyar nyelvű csoportok, többféle választható szakkör, tágas csoportszobák jellemzőek.  Érdemes oviválasztás előtt szétnézni, és nem csak a megszokott körzetis ovikra hagyatkozni!! MEGÉRI!! 
XVIII. Kerület Csodavilág Óvoda Mert nyugodtan rábízom a gyerekeimet az óvónőkre.
XVIII. Kerület Dráva utcai Óvoda A lámyom imádja az óvónőit, a dadusokat, magyon sok mindent csinálnak es nem utolsó sorban szeretetteljes légkörben tölti a napjait.
XVIII. Kerület Hétszínvirág Óvoda Mert az óvonénik nagyon kedvesek, szimpatikusak. Az udvar rendezett, szép. sok a játék. a csoport felszerelt sok féle játék van. Rendszeresen foglalkoznak a gyerekekkel. Barátségos a légkör.
XVIII. Kerület Hétszínvirág Óvoda Kedvesek és kreatívak az Óvónénik és a Dadus nénik. Szerény anyagi lehetőségeikhez képest változatos feladtokkal látják el a srácokat és sokat vannak levegőn. A rend, fegyelem és a szerető gondoskodás egyensúlya példa értékű!
XVIII. Kerület Hétszínvirág Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők. Hatalmas gyönyörű udvara van. 
XVIII. Kerület Hétszínvirág Óvoda Kedvesek az óvónénik, szép a környezet
XVIII. Kerület Hétszínvirág Óvoda Közösségi élet miatt.
XVIII. Kerület Hétszínvirág Óvoda A gyerekek jöl érzik magukat az oviban, mert az óvónénik,  dadus nénik szeretettel, odafigyeléssel, hozzáértéssel bánnak velük.
XVIII. Kerület Hétszínvirág Óvoda tágas, nagy udvara van, a gyerekek sok időt töltenek a jó kertvárosi levegőn
XVIII. Kerület Napraforgó Óvoda Tavasszal kerültünk a Napraforgó óvodába mindkét gyermekemmel. Előtte több évig máshova jártak ,így van összehasonlítási alapunk. A mi ovinkra leginkább jellemző a szeretetteljes gondoskodás és a magas színvonalú pedagógiai tudás és ennek alkalmazása. A gyermekeim spontán megnyilvánulásai: " Éva néni a világ legjobb óvónénije" és "anya ,imádok óvodába járni"és "azért szeretek az oviban aludni, mert mese után az óvónéni mindig megsimogat minket" Ilyeneket korábban soha nem mondtak....:-)))) 
XVIII. Kerület Nyitnikék Óvoda Szuperek az óvónénik és a dadusnénik is rengeteget tanulnak tőlük a gyerekek. Jól fel szerelt udvara van és nagy hangsúlyt fektetnek a környezeti nevelésre.
XVIII. Kerület Pitypang Óvoda Itt minden dolgozó a gyermekekért van szó szerint. Nagyon jó a légkőr és fantasztikus eszköz készlet van ( ami az óvónők kreativitását dicséri és nem a pénzügyi forrásokat) Egyszerűen csúcs az óvodák között !!!!
XVIII. Kerület Pitypang Óvoda Az óvónők kedvesek, segítőkészek. AZ udvar árnyas, rendezett, nagyszerű játékokkal. A szakemberek - fejlesztők, akik az ovival kapcsolatba vannak- jól felkészültek. A csoportszobák és a tornaterem is jól felszerelt. Az óvodai hangulat családias.
XVIII. Kerület Pitypang Óvoda A Csolt utcai óvodába jártunk, nagyon nem szerette Réka az óvónőt, és én sem. Véletlenül ajánlotta az egyik ismerősünk, amikor panaszkodtunk az előző ovira és a nevelőkre. Az ovi hangulata azonnal megerősített abban, hogy ez lesz a megfelelő hely a gyerekeink számára. Katarov család Vakond csoport
XVIII. Kerület Pitypang Óvoda Minden nap történik valami érdekes, közösen tervezik meg a gyermekekkel a projekttevékenységeket, szeretetteljes légkör van a csoportban, pedagógusok kedvesek, mosolygósak, türelmesek,maximálisan a gyermekek érdekeit helyezik előtérbe, jó itt óvodásnak lenni. változatos tevékenységekkel, hatalmas eszközkészlettel segítik a gyermekek játéktevékenységét, játék és könyvkölcsönzés is van.
XVIII. Kerület Pitypang Óvoda Az óvoda abszolút azt "szolgálja", hogy a gyermekek lehető legjobban érezzék magukat! Minden lehetőséget kiaknáznak: az udvaruk gyönyörű füves, biciklipályán kerekezhetnek saját és ovis biciklivel, kalandpályán mászkálhatnak, hatalmasakat focizhatnak, stb... A csoportok különböző központokra vannak felosztva, így mindenki éppen azzal játszhat, tevékenykedhet, amihez éppen kedve van. Sajátos módszerrel fejlesztik a gyermekeket, így válnak egyre kreatívabbá. Óvó nénik, dajkák, vezetőnő és minden dolgozó maximálisan a gyermekekért van! Mi nagyon sokat köszönhetünk az óvodának!
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és türelemmel és szeretettel fordulnak a gyermekekhez. Sokat foglalkoznak velük, a gyermek láthatóan sokat fejlődik. 
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Az Óvoda kulturált, tiszta. Az óvó nénik, dadusok kedvesek. A csoportszobák jól felszereltek.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Az óvónők kedvesek. Az óvoda tiszta, kulturált, gyerekbarát. A csoportszobák szépek, jól felszereltek.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik és a dadusnénik is!
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Nagyon kedves, aranyos, tapasztalt óvónénik foglalkoznak a gyerekekkel. A Dadusnénik egytől-egyig tündérek.Az egész óvoda abszolút gyerekközpontú,sokat vannak levegőn. De a legfőbb oka, hogy szeretem ezt az óvodát az az, hogy a gyerekeim imádnak ide járni, és minden reggelünk jókedvűen és vidáman indulhat.  
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Nagyon kedves,tapasztalt óvónénik foglalkoznak a gyerekekkel, a dadusnénik egytől-egyik tündérek. Sokat vannak levegőn, sok közös programot szerveznek. De a legfontosabb, hogy a gyerekeim imádnak ide járni, így minden reggelünk vidáman és jókedvűen indul.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Az óvónők, dadusok nagyon kedvesek, segítőkészek, a körülmények megfelelőek a kicsik fejlődéséhez.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Parkvárosi környezet, szép-rendezett óvoda. Kellemes légkör, kedves óvónénik és dadusok. Életkornak megfelelő változatos tanítás, ismertetése a világ dolgainak.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Mert közel van, ismerjük és jó az ovónői közösség.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Sok színes program van, jók a fejlesztések, kedvesek az óvónők, szép az udvar.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Ide járt a nagyobbik gyermekem is és nagyon elégedett vagyok mindennel!!!
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Mert:

-A vezető,az óvónők,dadusok,konyhások nagyon kedvesek, segítőkészek.

-Értenek a gyerekek nyelvén, nagyon sokat tanul kisfiam tőlük.

-Változatos programokkal tartják fent a gyerkek érdeklődését.

-Hagyományörző óvoda.

-Gyermekem remekül érzi magát.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Odafigyelnek a gyerekekre, rendezett, tiszta. Minden újra nyitott és mindent megfognak-utánna járnak ami a gyereket érdeklehet.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Barátságosak az óvó nénik, barátságos a csoportszoba, és változatos programok vannak egész évben.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Jó környéken van. Az óvónők kedvesek, figyelnek a gyerekek egyedi igényeire is. 
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Azért, mert a vezető óvoda menedzselését kiváló szinten hajtja végre, a szellemiséget így tovább adja az óvónőknek. Imádom, ahogy foglalkoznak a gyerekekkel, amilyen programokat szerveznek, és erejükön felül vállalnak dolgokat, figyelve az internetes megjelenésre is. 
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda A mi óvodánkban nagyon kedvesek az óvónénik, látszik, hogy igazán értenek a gyerekekhez, és a gyerekek is nagyon szeretnek ide járni.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Nálunk nagyon jó óvónénik vannak, igazán értenek a gyerekek nyelvén, rengeteget foglalkoznak velük, sok közös program van. És az egész óvoda gyerek centrikus.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Nagyon szeretjük az óvónőket, szakmailag sem és emberileg sem találunk bennük kivetnivalót. Nyugalom és jó hangulat van a csoportban, a gyerekek mindegyike is jóban van egymással. A mi gyerekkorunkbeli feladatokat sikeresen ötvözik a mai modern elvekkel. Pl. tanulnak cipőfűzőt kötni, öltözni, ruhát hajtogatni szépen fogni a kanalat, villát, emellett a szelektív szemétgyűjtés, egészséges ételek készítése is hangsúlyt kap.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Barátságos, szeretetteljes légkörben okosodik és növekszik a gyeremkünk. Érdekes, sokoldalú, pozitív értékeket képviselő tevékenységeken vehet részt a gyermekünk nap mint nap az óvónénik és az óvoda által. 
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Figyelembe veszik a gyerekek egyéni fejlődését, türelmesek.Minden óvónő, dadus és a vezető is rendkívül kedvesés segítőkész. Sokat vannak kinn a szabadban Az óvónők képzettsége a gyermekek fejlődését segítik elő!
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Ikerlányaimnak külön csoportba járhatnak.Az óvónők már első látásra szimpatikusak voltak, nagyon kedvesek, figyelmesek lelkiismeretesen végzik a munkájukat!!!!Odafigyelnek a gyermekre, az ő kis lényük a fontos és hihetetlen nagy szeretettel fordulnak felé. Olyan jól érzi magát ott h sír ha nem mehet oviba. Sok dalt, mondókát és készségfejlesztő foglalkozásokat tartanak.A csoportszoba jól felszerelt.

Maximálisan megbízunk bennünk és bármilyen apró gonddal fordulhatunk hozzájuk!
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Az óvónők már első látásra szimpatikusak voltak, nagyon kedvesek, figyelmesek lelkiismeretesen végzik a munkájukat!!!!Odafigyelnek a gyermekre, az ő kis lényük a fontos és hihetetlen nagy szeretettel fordulnak felé. Olyan jól érzi magát ott h sír ha nem mehet oviba. Sok dalt, mondókát és készségfejlesztő foglalkozásokat tartanak.A csoportszoba jól felszerelt.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Az óvoda kellemes, nyugodt környezetben van. Szépek, tágasak, barátságosak a csoportszobák, jól felszereltek. De ami a legfontosabb: Az óvónők mindig mosolygósak és nagyon értik a dolgukat!
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Imádjuk az óvónéniket, jól felszerelt, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, jó foglalkozások vannak.
XVIII. Kerület Szivárvány Óvoda Nagyon kedvesek az óvodapedagógusok. Jól felszereltek a csoportszobák. Családias a hangulat.
XIX. kerület Gyöngykagyló Óvoda A gyermekem jól érzi itt magát, imádja a kedves óvónőket, dadusokat. Érdekes programokat szerveznek a gyermekeknek. Jó a hangulat. Érdekes és sokféle játékok vannak, amelyek otthon nincsenek.
XIX. kerület Gyöngykagyló Óvoda Az óvónők kedvesek, barátságosak, kreatívak, nem csupán a gyerekek csoportját, de a szülőkét is sikerrel fogják össze. 
XIX. kerület Gyöngykagyló Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők és odafigyelnek a gyermekek folyamatos tanítására.
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Fontos volt számunkra, hogy családias légkörben , szeretetben és a magyar nyelv és hagyományok előtérbe kerüljenek az óvodai évek alatt.

A vallás gyakorlása játékosan, dalokkal beszélgetésekkel valósul meg, illetve a lelkész hetente egyszer átmegy a kicsikhez és énekelnek, zenlnek, beszélgetnek.

Összesen 2 csoport van, kellemes családias légkör veszi körül a csemetéket. :-)
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, és nagyon jól bánnak a gyerekekkel. Ezen kívűl vannak plusz szolgáltatások, amik a gyerek testi-lelki-értelmi fejlődését is elősegítik!
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Szeretik a gyerekeket, odafigyelnek rájuk. Tanítják és foglalkoznak velük, a problémákat kezelik.
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Mindig szeretetteljes légkör fogad, kéréseinket meghallgatják, figyelembe veszik.
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Otthonos, kicsi óvoda, de nagyon jólelkű és kedves pedagógusok várták a gyermekünket.
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Kedves, barátságos, otthonos. Bár az udva pici, de a csoport szobák nagyon jól felszereltek. A pedagógusok szívvel-lélekkel foglalkoznak a gyerekekkel.
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Családias környezet, vallási nevelés, jó közösség, jó óvónénik
XIX. kerület Karácsony Sándor Rózsatéri Református Óvoda Mert testi és lelki biztonságban tudhatom a gyermekemet akkor is amikor éppen nem én vagyok mellette, hanem az óvónénik vigyáznak rá.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Hagyományörzés, speciális foglalkozások tarkítják a mindennapokat és nagyon kedves, gyerekszerető minden alkalmazott, kellemes, megbizható környezet, ahol nyugodtan hagyom gyermekemet (decembertől gyermekeimet :))
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája A Bóbita csoportban nagyon jó hírű, és jól képzett óvónőink vannak,akiket a gyerekek nagyon szeretnek, és ne feledkezzünk meg az aranyos  Dadusokról sem.A csoportszoba ugyan nem nagy, de gyönyörű és hangulatos melyet saját maguk varázsoltak ilyenné, nagyon kreatívak. Nagy hangsúlyt fektetnek a különböző népi hagyományok megismertetésére. Sokat "kézügyeskednek" a gyerekek is, mesélnek, zenélnek, és jó idő esetén a tágas füves udvaron engedhetik ki a gőzt, és mivel az egészséges életmódot nem lehet elég korán elkezdeni, ezért figyelnek arra is, hogy minden héten legyen valamilyen játékos együttmozgás, torna, futás egyebek. Bünti ebben az óvodában nincs, de következetesség van. Saját tapasztalat, hogy a világ leghisztisebb leányzója is megnevelődött a bájos Noémi néni, az anyatigris Tünde néni és a jófej

Ancsa, Mónika és Gyöngyi dadusnénik mellett, akik ha kell csúsznak másznak a gyerekekkel együtt, és még humoruk is van. A lányom imád ide járni, és őt is imádják. :-) 
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Ez egy békés óvoda.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Barátságos,kiváló óvónők és dadák,jól érzi itt magát a kislányom:)
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Mert ez egy olyan óvoda, ahol nincs más dolgunk mint:

Boldognak lenni, játszani, és játékosan fejlődni.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Mert ebben az oviban nincs más dolgunk, mint boldognak lenni, sokat játszani, és játékosan fejlődni.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Mert jól érzem magam, szeretetteljes, biztonságos környezetben vagyok, törődnek velem. Önfeledten játszhatok, nyugodtan aludhatok, szépen, fokozatosan önállóságot tanulok, és sok a barátra leltem.

A kaja ugyan menza, de még azt is szeretem. Puszi - Lujzi
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Jól felszereltek a csoportszobák
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Nagyon jó szemléletűek az óvónők, valóban foglalkoznak a gyerekekkel. Korosztályos csoportok vannak, nekünk ez pozitív szempont volt. A nagy udvar teret ad a szabad játékra. 
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Tetszik a hagyományos nevelés és a sok kreatív tevékenység .
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Nagyon jó nevelési környezetet biztosítanak az itt dolgozók. Mindenki kedves,segítőkész. Szép kertvárosi környezetben található. A gyermekem is szeret idejárni nagyon!
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Az egész óvoda egy emberként dolgozik a gyermekekért. Az óvónénik mindent megytesznek, hogy a gyermek jól érezze magát és tökéletesen fejlődjön az életkorának megfelelően.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Szép, rendezett környezet. Kedves, családias hangulat. Jól képzett, elhivatott óvónők. 
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája biztonságban tudom gyermekem, színvonalas programok, (színház, sakk, néptánc, hagyományőrzés) nevelés.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Tetszik a nevelési módszer.Következetes.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája Kellemes a környezete az ovódának  (jól felszerelt,tágas udvar, kellemes belsőterek), és nem utolsó sorban szeretetteljes a légkör a gyerekek és  az ovónők között.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája kedves mindenki, hagyományőrzés, jó hangulat
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája kedves mindenki, számos fejlesztő foglalkozás
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája csak két csoport van egy épületben, kedves személyzet, kertváros
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája kedves óvónők
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája kedves, gondos környezet, melyben biztonságban tudhatjuk a gyermekünket.
XIX. kerület Mézeskalács Óvoda Központi Óvodája nagyon jó híre van, kedves óvónénik, nyugodt, kertvárosi környezet
XIX. kerület Százszorszép Óvoda Mert jó a hangulat, és nekünk nagyon bejött a kompetencia alapú fejlesztés.
XIX. kerület Tarka-barka Óvoda II. kedvesek az óvónők, kis családias óvoda
XIX. kerület Tarka-barka Óvoda II. Két, kis csoportszámú az óvoda, szakmailag elismert óvónők foglalkoznak a gyerekekkel, rendezett az udvar, szépen karbantartott és tiszta az épület belseje is. Színes programokkal várják a gyerekeket és a szülőket egész évben.
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Nagyon szipmatikus a környezet-, és egészségtudatos szemlélet, a vegyes csoportok, a Montessuori foglalkozások. Az óvónők szakképzettsége, odafigyelése.Tényleg második otthona a gyereknek.:) Az udvar rendezett, teljesen füves, jól felszerelt, tiszta.A csoportszobák hangulatosak és otthonosak.
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Rengeteg játék van a csoportszobában. Montessori módszerű gyermeknevelés, amellyel sokat tanul a lányom játék közben. Kedves, gyerekekhez értő óvónők! 
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Mert van külön angol óra, és a lányunk választott egy másik órát is, ami a néptánc volt. Az óvónénik nagyon kedvesek.
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Mert kedvesek az óvónénik, szeretetteljesek, elfogadók és a gyermek is nagyon szereti őket. Mert montessori eszközöket használnak, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, és a szülőkkel is türelmesek  :)
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Mert kedvesek, szeretetteljesek, elfogadók az óvónénik, a gyermek szívesen jár hozzájuk. Fontos, hogy montesorit is használják. És mert türelmesek a gyerekekkel (és a szülőkkel is) :)
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Kislányom szerint ez a leg jobb ovi a világon :)de én nagyon meg vagyok elégedve mindennel ,az ovonökkel ,az oktatással annak modjával,és a  kellemes környezet,a programokkal.
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda  fentiek miatt.
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Gyermekünk részére óvónőt választottunk és emellett az nyílt napon őszintén elmondták, hogy közös együttműködést várnak a szülőktől, mert a gyermekek csak így fognak fejlődni. Az ovi felszereltsége, az udvar, a csoportszobák, mind mind arról árulkodnak, hogy őszintén nevelik és szeretgetik a gyermekeket. Nagyon sok program van - szülős is - fizetős/nem fizetős mindenki megtalálhatja azt amit elgondolt a gyermekének. Az óvónénik, dadusok a legmesszebbmenőkig figyelembe veszik a gyermekek és szüleik igényeit, kéréseit. A vezetőnő és az összes dolgozó minden lehetőséget megragad, hogy szépüljön, fejlődjön az ovi (pályázatok, papírgyűjtés, alapítványi adományozás stb). Én csak ajánlani tudom mindenkinek, és azt gondolom, hogy nagyon szerencsés az a gyermek és szülő aki itt töltheti el az ovis éveket. :) SZIVÁRVÁNY csoport
XX. Kerület Gyermekmosoly Óvoda Kisfiam elég mozgásigényes gyermek és imádja a nagy udvart, a kresz táblás út pedig a kedvence, mint vérbeli robogósnak :) Nagyon jó ovis rendezvények vannak, sok a kreatív program a szülőkkel együtt. A csoportszobát is közösen szépítgetjük :) Az óvó nénik és a dadus néni is nagyon figyelmesek, türelmesek, kedvesek.
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Mert a kislányom szereti. Kell-e több egy szülőnek annál, ha a gyermeke elégedett?:)
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Itt megtaláltuk azt a vezetőt, aki vállalta a felelősséget és a két óvónénit és dadust, akik szívesen vállalták ezt a többlet terhet, mert szeretik a gyerekeket:) Profin megoldják a nagyobb cukor-kilengéseket, nem tudok eléggé hálás lenni nekik! Nem mellékesen, szeretjük az óvónénik szemléletét. Rossz gyerek nincs! Nincs olyan hogy NEM! Nincs kollektív büntetés...stb!  Toókos Bendegúz anyukája
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Szép, otthonos, családias a légkör :) Kedvesek az óvónénik, dadusok :)
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Mert nagyon kedves az óvónéni, az óvoda megfelel az elvárásainknak. 
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Jól felszerelt óvoda, hangulatos csoportszobákkal, nagy udvarral. Lányunk első nap megkedvelte.
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák, sok a foglalkozás
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda A gyermekeim szerettek/szeretnek ebbe az oviba járni, a nevelők "toppon" vannak, szeretik a gyerekeket. Hagyják őket játszani, semmi nem kötelező, következetesek.
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Jó fejek a dadusok, az ovónénik és a gyerekek. Szép lett a csoportszoba is :D
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Az óvónők kedvesek és segítőkészek. 
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Kedvesek az óvónők,szeretettel bánnak a gyerekkel,folyamatosan fejlesztik őket és a Kislányom imádja.
XX. Kerület Gyöngyszem Óvoda Az óvónők családias hangulatot teremtenek a csoportban és figyelmesek, kedvesek a gyerekekkel :)
XX. Kerület Lurkóház Óvoda Az óvónők mindig mosolyognak, nagyon szeretik a gyerekeket, az enyém is ezt érzi, ezért lelkes minden reggel. Amíg a gyerek örömmel megy és örömmel jön haza is, nem "annyira" fontos a többi.
XX. Kerület Mákvirág Óvoda Nagyon jók az óvónők ebben a csoportban.
XX. Kerület Nyitnikék Óvoda János utcai Tagóvoda Az óvónők a maximális odafordulással figyelnek a gyerekekre megkülönböztetés nélkül. Magas szintű tudással és empátiával rendelkeznek. Gyermekem minden nap úgy jön haza, hogy hiányoznak neki a társai, az óvónénik. Nagyon sok információ hall és meg is jegyzi azokat.
XX. Kerület Zöld Ovi Óvoda Mert szakmailag jól felkészültek, és emberileg is sokra tartom az óvónéniket, nyugodtan rájuk bízhatom a gyermekemet. Mert itt szinte "családtagok" a szülők, nincsenek kizárva az ovis történésekből, minden tájékoztatást megkapnak. Mert nagyon jónak tartom a környezet megismerésére, védelmére, szeretetére tanító nevelési programjukat. Mert lehet, hogy máshol szebb/több/trendibb játékok vannak, de itt olyan szeretetteljes környezet veszi körül a kicsiket, ami elengedhetetlen az egészséges érzelmi fejlődésükhöz.   
XX. Kerület Zöld Ovi Óvoda Mert teszik, hogy a környezet szeretetére és védelmére tanítják, szoktatják a gyerekeket. Mert az óvónénik úgy állnak a gyerekekhez, hogy a szülőknek nem kell egész nap aggódniuk. Mert tetszik, hogy vegyes csoportok vannak. Mert bevonják a szülőket a csoport életébe.
XXI. Kerület Erdősor úti „Mikkamakka” óvoda Aranyosak az óvónénik:)
XXI. Kerület Erdősor úti „Mikkamakka” óvoda Kedves óvónénik, gyerekbarát környezet.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Nagyon kedvesek,gyerek centrikusak és jó nevelők az óvónők.Sok programot szervez az óvoda a gyerekeknek.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Kertvárosi, tiszta, biztonságos környezet, rendezett, parkosított, árnyas udvar (kinti WC-ve, ívókuttal), biztonságos játékok: hinta, csúszda, mászókák, homokozók, KRESZ park, saját bicikli, roller használata, bővített kerékpártároló, parkolási lehetőség.

Jól felszerelt csoport szobák, csoportokban saját nevelésű állatkák (halak, csigák) nyílt, barátságos, segítőkész óvónők, dadusok, az igazgatónő nagyon sokat tesz az óvodákért (+ 2 tanóvoda is van) az óvodák körülötti területért és nagyon segítőkész.  Előadásokat hívnak, rendszeres programokkal színesítik az óvodai életet. Környezett tudatos nevelés a fő programjuk. "Zöld óvoda", "Madárbarát óvoda" cím birtokosok. Napkollektoros vízmelegítő rendszert kaptak, pályázatokon indulnak és nyernek.Agócs-Böröcz Vanda és Dániel

Sárga Csoport, Zöld csoport
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Környezet tudatos, ZÖLD OVI, ahol sok a növény, árnyékoló fák, hatalmas, rendezett udvar. Az óvónők is nagyon kedvesek. Sok rendezvényt szerveznek.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Kedvesek, figyelmesek az óvónők, dadusok, kellemes a légkör. Nagyon nagy az udvar,sok játék van. 
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca A világon a legtündéribb 2 óvónőhöz jár a gyermek.A környék ahol az óvoda található csende, szép és rendezet, mint maga az óvóda is.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca A lányom a Fenyves oviba jár 3. hónapja, és nagyon jól érzi magát, mert sokat foglalkoznak az őket körülvevő világgal, a természettel, sokat vannak a Tamariska domb jó levegőjén, Neki pedig ezek lényeges dolgok, ilyen beállítottságú. Jelenleg úgy gondolom, hogy jó döntést hoztunk az óvoda választásakor.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Szép, csendes környezet, Nagy udvar. Teljesen új csoport indult csupa 3 éves gyerekkel, tehát nem vegyes csoport, ami nekünk perdöntő volt!
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Nagyon jó helyen van, tiszta levegő, jók az óvónők (kedvesek) és nagyon tetszik az udvarra is.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Nagyon jó helyen van, tiszta levegő, jók az óvónők (kedvesek) és nagyon tetszik az udvarra is.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Nekünk még nagyon kevés tapasztalatunk van az óvodával kapcsolatban, de az nagyon tetszik, hogy viszonylag kis létszámú csoportok vannak, nagyon barátságos, családias a hangulat, és rengeteg programot szerveznek a kicsiknek és a szüleiknek is.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Nagyon szép környezetben van az óvoda, csak négy csoport van és meghitt közösséget alkotnak. A két kislányom mellett a nagyobbik lányom is ebbe az óvodába jár. Nagyon szeretjük az óvónéniket és a dadusokat is. 
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca  Családias,természetközeli  a gyerek jól érzi magát, mindkét óvonénit és dadust szereti.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Kedvesek az óvónénik, családias a hangulat. Zöld óvoda révén nagy hangsúlyt helyeznek a környezettudatos nevelésre. Az ovi és a környezete ideális egy kisgyerek számára.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Azért szeretnek gyermekeink ebbe az oviba járni, mert családias a légkör, barátságosak, nyitottak az óvónénik, megértőek és nagyon szeretik a gyerekeket. Nagy türelemmel viseltetnek a gyerekek irányába, nincs kötelező ételfogyasztás és nincs ,,szabványosítás" sem.Ehhez társul még egy rendkívül rendezett, barátságos, egészséges óvoda udvari környezet a Tamariska domb ölelésében.Szóval szerintem minden rendelkezésre áll, hogy egészséges, igényes felnőttekké cseperedhessenek gyermekeink olyan személyek gondozásában akikről akár hisszük, akár nem, de mindenképpen nyomot hagynak személyiségükben!  
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Mert odafigyelő, kedves óvónők vannak. Az óvoda természetvédelmi területen, a Tamariska dombon, egy erdő mellett található, a városi zajoktól távol. Hatalmas udvara van, így rendszeresen friss levegőn vannak a gyerekek. 
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Az Óvónők rendkívül figyelmesek, kedvesek, felkészültek. A gyerekeket a természet szeretetére , óvására tanítják. 
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Környezettudatos nevelési elvek.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca gyönyörű környezetben van, közel az otthonunkhoz, kedvesek az óvónők és szuper a légkör!
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Jó a környezet, családias ovoda.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Nagyon kedvesek az ovonénik,dadusnénik! A gyerekeim is nagyon szeretnek oviba járni!
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca ez van a legjobb helyen, zöld óvoda, tiszta a levegő.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Sok a kreatív foglalkozás. Önállóságra ösztönzik a gyerekeket, de sokat foglalkoznak is velük. 
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Mert a gyerek szereti. kedvesek az óvónők.
XXI. Kerület Gyermekláncfű Napközi Otthonos Óvoda-Csalitos utca Pici, nagyon családias, még a kertész bácsi is aktívan részt vesz a gyerekek életében, vegyes életkorú csoportok vannak. Csendes, kertvárosi mellékutcában található. A környezetvédelem és a természetszeretet kiemelten fontos a nevelésben.
XXI. Kerület Kerek Világ Óvoda Viszonylag kis csoportlétszámok, és családias hangulatú csoportszobák kedves barátságos hangulatúak az ott töltött napok.

az egész család kedveli az ovi programjait.
XXI. Kerület Napsugár Óvoda Az óvónénik is aranyosak, és a gyerekek is kellően foglalkoztatva vannak, a lehető legjobb értelemben.
XXI. Kerület Napsugár Óvoda Szeretem ,mert nem zsufolt,és vele egykorú gyermekek vannak a csoportban.Emelett az óvónők is aranyosak,és kedvesek.
XXI. Kerület Tátika – Napsugár Óvoda Napról-napra jobban fejlődik a gyermek, nagyon aranyos óvónénik és dadusok. Sok verset, mesét, játékot tanulnak. Nagyon finom ellátásban részesülnek, roppant változatos, egészséges ételekkel.
XXI. Kerület Tátika – Napsugár Óvoda Nagyon profi, lelkes, felkészült óvónénik vannak, szinte minden nap új verssel, mondókával, vagy foglalkozáson készített "ajándékkal" jön haza a kislány. Saját konyhája van az ovinak, ahol roppant változatos, egészséges ételeket főznek. Még arra is oda tudnak figyelni, hogy a gyermekem allergiás a kakaóra, de mindig van neki olyan étel odakészítve, amivel jól lakhat. 
XXIII. Kerület |III. sz. Összevont Óvoda Nagyon rendesek, segítőkészek az óvónők/dadák. Szép, rendezett udvar.Rengeteg a foglalkozás, ami tetszik a gyerekeknek. Jól felszerelt csoportszobák. Gyerek az első, és nem a szülőket nézik. Jó a megközelítés. Biztonságos. Természetbarát, és erre nevelik a gyerekeket.
XXIII. Kerület III. sz. Összevont Óvoda Az ovonénik nagyon kedvesek és a nevelési program a gyerekek fejlödésének a legmegfelelöbb.Rendezett,tiszta környezetben,megfelelö felügyelet mellett tudhatom a gyermekemet egész nap!!!!
XXIII. Kerület Soroksári Gyermekkuckó A gyerekek érdekei mindig előbbre valónak tartják a sajátuknál, fejlesztenek, de játék közben, is létszám van, folyamatos játékbővülés, óvodafejlesztés.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére