Jelenlegi hely

Pesti iskolákról mondtátok

Szülői vélemények a pesti iskolákról

IV. kerület Bajza József Általános Iskola Profi vezetés, családias, barátságos légkör az iskolában. Szigorú, de követhető a rendszer, nem "versenyistálló". (ez nekünk fontos volt!)
IV. kerület Bajza József Általános Iskola Mert a fontos tantárgyakat alaposan és mélyen megtanítják a gyerekeknek. Az itt megszerzett tudásra biztosan tud gyermekem építeni a jövőben, mert az alapok nagyon stabilak.
IV. kerület Bajza József Általános Iskola Mert családias hangulatú, konzervatív nevelést ad(köpeny, nincs cigi, káromkodás), sok szakkörből lehet választani
IV. kerület Bajza József Általános Iskola Szeretem a hagyományos értékrendet követő iskolákat.
IV. kerület Bajza József Általános Iskola Kislányunk minden reggel jókedvűen megy az iskolába és ez a vidámság megmarad délutánra is...
IV. kerület Bajza József Általános Iskola Családias a légkör, felsőben erősek a tantárgyak, jók a tanárok
IV. kerület Bajza József Általános Iskola mert a gyerekek a legfontosabbak:-), szeretetteljes, barátságos a légkör, bátorító a tanárok hozzáállása
IV. kerület Bajza József Általános Iskola Nagyon szeretjük az osztályfőnököt, az oktatás színvonalas, sok iskolán kívüli művelődési programot szerveznek a gyerekeknek.
IV. kerület Bajza József Általános Iskola Nagyon családias az iskola légköre. A továbbtanuláshoz szükséges tantárgyakat magas színvonalon oktatják.
IV. kerület Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ Magas szintű az angol nyelv oktatása
IV. kerület Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola Nagyon jó iskola, mindenkinek ajánljuk.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola A sport fontos volt az iskolaválasztásnál. Mivel más sporttagozatos iskolával összehasonlítva magasan ez az intézmény volt a legszimpatikusabb, így egyértelmű volt hogy ide jelentkezünk. Ismerőseink gyermekei is ide járnak és csak jókat mondtak. A tanárok és nem utolsó sorban az igazgatónő is nagyon közvetlen, agilis, közreműködő. Az iskola hangulatos,tágas,szép és gyorsan fejlődik. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Azért szeretünk ide járni,mert jó az osztály közösség,van úszás,sok a lehetőség a sportolásra.Jók és színvonalasak az órák.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Azért szeretünk ide járni,mert jó az osztály közösség,van úszás,sok a lehetőség a sportolásra.Jók és színvonalasak az órák.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola A tanárok megfelelően állnak a gyermekekhez és a szülőkhöz is, mindemellett szakmailag is kifogástalonk.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola CSALÁDIAS LÉGKÖR,KIVÁLÓ TANITÁSI TECHNIKÁK,A GYEREKEK TESTI ÉS SZELLEMI FEJLESZTÉSE ÁLL A KÖZÉPPONTBAN,KEDVES,BULIZNI IS SZERETŐ NEM MARADI TANÁROK MIATT!
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola cSALÁDIAS LÉGKÖR,GYERMEK TESTI ,LELKI FEJLŐDÉSE ÁLL A KÖZÉPPONTBAN,KÉPZETT ,KIVÁLÓ PEDAGÓGUSOK,KULTURÁLT KÖRNYEZET MIATT.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Azért szeretjük,mert jó fejek a tanárok,és sokat sportolnak! És még azért is mert nem terhelik egyszerre túl sok leckével a gyerekeket,de azért mindent megtanulnak!!!
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Jó elveken működik,azok a dolgok a fontosak az iskola nevelésében amik számomra is fontosak és jó az angol nyelvoktatás is.

Naponta van tornaóra is.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola A fiamat 2. osztályban hoztam át a Szigetibe, de nagyon örülök, hogy megtettem. Sokkal felszabadultabb lett ez köszönhető az iskola tanárainak és a gyerekeknek. Az igazgatónő rendkívül segítőkész, szinte mindenről lehet vele beszélni. Az elmúlt két év során rengeteg dolog megújult az iskolában, sok a sportolási lehetőség és egyéb programok. Én nagyon meg vagyok elégedve az iskolával.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Sok sportolási lehetőség, szimpatikus vezetőség és tanári kar, érdekes programok vannak.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola 1./ Közel van

2./ Osztályfőnök, Igazgató nagyon jó tapasztalat

3./ mindennapos mozgás- sport tagozat

4./ családias-kisebb méretű iskola

5./ törődnek a gyerekekkel, odafigyelnek

6./ jó  nyelv oktatás
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Jók és színvonalasak az órák. 
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola A tanárok szigorúak,de következetesek, amire szerintem a mai fiatalságnak nagyon nagy szüksége van. Sok lehetőség van iskolán belül is (nyelv, tánc, sportok), de támogatják a versenysportoló gyerekeket is. Én úgy érzem a lehető legjobb döntés volt, hogy ebbe az iskolába írattuk be gyermekünket, mind szakmailag, mind emberileg felkészültnek tartom a tanárokat. Nem utolsó sorban szeret a gyerek iskolába járni..ami szerintem egy nagyon fontos szempont.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Mert közel van, jó az alsó tagozata az iskolának, sok a sport és egyéb érdekes rendezvény és nem utolsó sorban a tanári kar minden egyes tagja nagyon kedves és aranyos a gyerekekkel. Az igazgatónő meg maga a Tündér :) 
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Nagyon jó a közösségi élete az iskolának. Nyílt farsang, Ki Mit Tud, ahol az osztályok és a tanárok is készülnek produkcióval. (Teltházas események.)Többféle sport közül lehet választani. Labda sportok, tánc, karate, torna, gumiasztal, tollas, stb...

Színvonalas tantermek. Pl: nyelvi labor, kémia-, fizikaterem.

Fiatal tanítók, több férfi tanár is tanít a mi iskolánkban.

Szeretnek idejárni a gyermekeink!

H.Gné 3.a
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola A vezetés és a tantestület nevelési elvei megegyeznek az enyémmel, lehetőség van a rendszeres sportra.   
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Sporttagozat miatt.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola A gyerek ebbe az iskolába örömmel jár. Jó az osztályközösség, sok a testnevelés óra, úszni is járnak a gyerekek. Itt megvan a sikerélménye, nőtt az önbizalma.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Mert minden nap van testnevelés óra, sok sportolási lehetőség van, jól érzi magát a kislányom
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola a fent megjelölt és írt válaszok szintén igazak ide is.de még hozzáteszem,hogy tökéletesen meg vagyok elégedve az osztályfőnökkel és az igazgatónő nevelési és oktatási politikájával.fiatalos,dinamikus objektív,de mégis szabályokat követő pedagógus csapatot állított össze.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Jók az iskolai programok. Szinte minden hónapban van valami különleges. Pl. a napokban a Muzsikás együttes énekeltetett meg minket. De minden évben van adventi vásár, farsang, ki mit tud, családi nap és még nagyon sok minden.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Mert többféle sportolási lehetőség is van, nagy az udvara és csendes, jó levegőjű a környék.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Mert a tanárok nagyon szimpatikusak, kedvesek.Szépen foglalkoznak a gyerekekkel.A gyerekünk boldogan megy és jön a suliból.Amióta ide jár sokat fejlődött és pozitív irányba változott.Szereti a gyereket és több barátja is lett.Sok sportolási lehetőség is van.Nagy gondot fordítanak a fejlesztésre,gyógytornára.A gyerekeket nem külömböztetik meg.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Családias hangulatú iskola, de a vezetőség és a tanárikar profi. Az egyéb rendezvényekről nem is beszélve. 
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Családias légkör. Nagyon jó az igazgató. Sok sportolási lehetőség van.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola Meg vagyunk elégedve az oktatással.
IV. kerület Szigeti József utcai Általános Iskola A gyerekekre próbálnak egyénileg is figyelni a lemaradásokat felhozni.Nagyon jó tanárok vannak a Szigetibe.Kissé zárkózott,nehezen beilleszkedő gyermekeinkből pár hét alatt felszabadult,sokkal nyitotabbak lettek.Sok délutáni sport foglalkozásból,szakkörből lehet választani.3/a.
IV. kerület Testnevelés Tagozatos Általános Iskola Nagyon jó alsós tanitónk volt és szuper a testnevelő

 tanár!
IV. kerület Testnevelés Tagozatos Általános Iskola Jó a testnevelés!!Szuper az Ofő!
IV. kerület Testnevelés Tagozatos Általános Iskola A tanárok figyelnek a gyerekekre, jól tanítanak, és nyitottak az esetleges problémák megoldására.
V. kerület Angolkisasszonyok Ward Mária Általános Iskolája Mert kedves a tanító néni.
V. kerület Szemere Bertalan Általános Iskola A választásnál a legfontosabb az volt számomra, hogy a kislányom biztos alapokat kapjon, egyértelmű követelményekkel, és szeressen iskolába járni. A kislányom imád iskolába járni, változatos és érdekes módszerekkel tanítják, szereti az osztálytársait, a tanítókat. A tanító nénik kedvesek, gyerekszeretők, de számon kérik a tananyagot és megkövetelik a rendet.Az iskola jól megközelíthető, sok délutáni foglalkozásra van lehetőség iskolán belül, a gyerekeket színházba, múzeumba, a Hajógyári-szigetre is elviszik, délutánonként játszótérre mennek.
V. kerület Szemere Bertalan Általános Iskola Jó az angol,és az osztályfőnök.
V. kerület Szemere Bertalan Általános Iskola A tanítónéni nagyon jó pedagógus és a gyerekek nagyon szeretik, ezáltal soha nem merül fel az, hogy ne szeressenek iskolába járni és nem csak a jó tanulók.
V. kerület Szemere Bertalan Általános Iskola  A délutáni órasávban lehetőségek vannak a gyermekek számára  megfelelő foglalkozást választani. Örömmel vesznek részt a fakultációs órákon ( angol, matematika, torna) Annak ellenére, hogy mindennap az iskolában biztosított különórákon vesznek részt, gyermekeim nem kimerültek,az új tanult dolgokat élményszerűen mesélik el. Rendszeresen mennek színházba, múzeumba, a hajógyári szigetre. Mindkét kisgyermekem kiegyensúlyozott, szeretnek tanulni és iskolába járni, számomra ez a legfontosabb.
VI. kerület Erkel Ferenc Általános Iskola, Szív u. Mert kedvesek a tanárok, és jók a tárgyi feltételek
VII. kerület Baross Gábor Általános Iskola Felkészültek és kedvesek a tanárok. Jó a hangulat.
VII. kerület Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola Mert a gyerekek zenetanulása az iskolában is megoldható, van néptánc és énekkar.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Az angol nyeloktatás kiemelkedően jó az iskolában.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Nagyon jó az angol nyelv oktatás.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Kedvesek a tanító nénik, nagyon megkönnyítik az átmenetet az óvoda és iskola között. Minden gyerekre egyedileg is figyelnek, sok visszajelzést kapunk. Gyorsan és egyenletesen haladnak a fejlődésben a gyerekek, játékosan tanulnak és nem rémülnek meg a feladatoktól, követelményektől. Az angol nagyon magas óraszámú. Jó kis csapat! 
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. jók a pedagógusok, magas színvonalú az angol oktatás, jó az osztályközösség, sok különóra lehetőség van
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Mert gyerekközpontú, családias jellegű iskola, ahol a szülőket teljesen bevonják az iskola életébe. Nyílt a kommunikáció, kellemes a légkör, a tanárok felkészültségével, a gyerekekhez való hozzáállásával teljesen meg vagyunk elégedve. Nem körzetisek vagyunk, messziről járunk be - megéri. Nem csalódtunk, hogy ezt az iskolát választottuk. Eredetileg a kéttannyelvű tanítási módszer miatt kerestük fel ezt az iskolát is (a többi között), de a nyílt napon tapasztaltak alapján ez az iskola volt a legmeggyőzőbb. Nem is beszélve a vidám évnyitóról ;o). És ami a legfontosabb: a gyerekem szeret ide járni és szomorú, hogy miért nincs iskola hétvégén is.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Nagyon jó az oktatás szinvonala. Nagyon barátias, családi a kapcsolat mind a gyerekekkel, mind a szülőkkel. Anyanyelvi tanár is oktatja a nyelvet. A tanító nénik és bácsik (több tanárral is találkozik a gyermek naponta) nagyon sokat tesznek azért, hogy a gyermekek megszeressék az iskolát, igényük legyen a tudás.Tóth Tiusz 1.k. 
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Szeretjük a tanítókat, a gyermekeink szeretnek ide iskolába járni, még egyszer se mondták, hogy ma inkább nem mennének suliba. 
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Nagyon jok a tanarnenik, a kornyezet, az osztalytarsak.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Kedvesek a tanítók, szimpatikusak a vezetők, jó (számunkra ismert) pedagógiai módszerekkel tanítanak, a nyelvoktatás játékos formában zajlik, valamint egy emlékezetes - mondhatnánk feledhetetlen - nyílt nap tette indokolttá, hogy ez az iskola lett a favorit. A kislányunk választott, mi, szülők, csak rábólintottunk, de mivel nekünk is emellett szólt a voksunk, fel sem merült a döntéshozatalban más eshetőség. 
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Mert szuper az angol oktatas, mert a csaladias a hangulat, kedvesek a tanitonenik, mert multikulturalis :)
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Családias kéttannyelvű iskola, ahol remek a pedagógus gárda, rengeteg a programlehetőség, és odafigyelnek a gyermekre. Bulyáki Orsolya, 1.k.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Nagyon színvonalas az oktatás, az angol nyelvoktatás kiemelkedő.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. A színvonalas angol oktatás miatt.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. A gyermek jól érzi magát ebben az iskolában, szereti a pedagógusokat, az osztálytársait. Mi is jó kezekben és biztonságban tudhatjuk Őt, hiszen délután a napköziben 14.30-15 h között mindent megtanulnak, otthon már nem kell vele leckét írni, valamint nagyon figyelmesek a kicsikkel, és óvják-védik az iskola tanulóit és értékeit. Nyílt napon csodálhattuk meg gyermekeink előrehaladását, kézműves napot és egyéb rendezvényeket (pl. Halloween, színház) szerveznek a gyermekeknek.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. A nagyobbik gyermekem is idejár, aki most 6. osztályos, nagyon szereti és pozitív fejlődésen ment keresztül és megy most is a tanulásban. Az elsős fiam is szerintem simán veszi az akadályokat. Ez nagyrészben a tanároknak köszönhető!Elsősorban az angol nyelvoktatás miatt válsztottuk az iskolát és nem okozott csalódást. A tanárok szaktudásával a legnagyobb mértékben megvagyok elégedve főleg az angol nyelvtanárokéval. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű sulit a Dob utcában!
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Kiemelkedő színvonalú a nyelvoktatás és nagyon gyermekközpontú a tanítás.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Jó az angol nyelv oktatás, a légkör megfelelő a kislányom és kisfiam számára
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Mert a tanítónőket nagyon szeretjük mi felnőttek is és a gyermek is. Nagyon jól kiegészítik egymást és nagyon erősek a szülőkkel folyó kommunikációban, bennünket - úgy érzem- valóban partnernek tekintenek.

Szerintem a légkör családias, de megkövetelő. A tanárok a differenciálást és a gyerekek értékelését is szakmailag jól csinálják.

A nyelvtanítás  játékosan zajlik, de nagyon sokmindent tanulnak és tudnak a gyerekek.

Az iskolában rendkívül sok szabadidős program van, így a gyermek tud  néptáncolni, modern táncolni, úszni,sakkra járni, zenei nevelésben részesülni stb. - és mindezt a napközi idejében biztosítják, így amikor hazahozom, akkor már nem kell szaladgálni mindenfelé.Reméljük minden így marad, mert most nagyon-nagyon jó a véleményünk.
VII. kerület Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Dob u. Az iskola beváltotta hozzá fűzött reményeinket. A lányunk örömmel jár be és új ismereteit mindig élvezettel meséli nekünk! :-)
VIII. kerület Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola Kedvesek a tanító nénik,jól felszereltek a termek,aranyosak a gyerekek.
IX. kerület (Ferencváros) József Attila Általános Iskola Közel van, kultúrált a környezet, aranyosak a tanítónénik.
IX. kerület (Ferencváros) Kosztolányi Dezső Általános Iskola Nagyon jól összeszokott a pedagógusgárda, az iskola egységes, konzervatív nevelési és erkölcsi elveket követ. Nem versenyistálló, de mégis megfelelő a motiváció és a szakkör kínálat a gyereke felé az aktív időtöltésre. Napköziotthonos és ez nagyon gyerekbarát átmenet ovi és iskola között. Jó és partneri a kommunikáció a tanárok és a szülők között. 
IX. kerület (Ferencváros) Telepy Károly Testnevelés Szakosított Általános Iskola Az alsó tagozatban nagyon jó tanárok vannak. Sok sport és tanulmányi versenyen vessz részt az iskola.
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van, angol oktatás miatt
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola A tanítónéni személye miatt. Gyermekünk könnyen és gyorsan beilleszkedett, elfogadta a tanítónőt és a társait is. Magas szintű zenei nevelés van a Harmat Iskolában, ez a másik ami miatt szeretünk ebbe az iskolába járni.

Nagyon jó lett időközben az osztályközösség (köszönhetően a tanítónő munkájának is).
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola Nagyon jó kis osztály alakult ki itt, a gyerekek még iskola után is szívesen töltik együtt az időt.
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola Mert a gyermekem jól érzi magát és és bebizonyosodottt hogy nem csak a híre jó az iskolának ,de a pedagógusok is megtesznek mindent azért hogy a gyermkek a tudásukhoz képest tanuljanak.

Apedagógusok nagyon segítőkészek mindenben próbálnak segíteni.

 Balázs Edina 3/a
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola azért mert,sok hangszer tanulásí lehetőség van és a tanárok nagyon kedvesek . Pl:a napköziben minddig nagyon segítőek és figyelmessek velem . Köszönettel:Kiss Evelin 3.a. 
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola Olyan pedagógusok egyengetik a tanulást és a személyiségfejlődést, akik a tapasztalataikon túl folyamatosan továbbképzik magukat. (Az egyik tanító nénink Erőszakmentes kommunikációs tréner is.) Elkötelezettségüket tetten érhetjük azokban a közösségi programokban is, amelyek nemcsak történelmünk jeles állomásainak emel emléket, hanem a hagyományok ápolását, nemzeti értékeink megismertetését tűzi ki célul, mindezt a gyerekek szemszögéből megelevenítve. Az idegen nyelv mellett a zenei oktatás is magas szintű. Az iskola folyamatosan gondoskodik arról is, hogy a szülőkkel láttassa a fejlődést, pl. hangversenyeken, drámakörös fellépéseken. Törekednek arra is, hogy a különórák (pl. sport, dráma, matek, stb.) illeszkedni tudjanak a szabadidőhöz. A táborok tematikus színessége nemcsak a közösségi élményeket segíti, hanem a gyakorlati tudásukat is csiszolja.

Nekem szülőnek fontos a tanuláson, tapasztalásokon túl az is, hogy biztonságban tudjam a gyermekemet, amíg tőlem távol van. Megnyugtató az a közvetlenség és figyelem, amit a pedagógusoktól (és az iskola vezetőitől) a portás néniig/bácsiig tapasztalok. Az idén felújított iskola, (sőt a tantermek technikai felszereltsége) és a mindig rendezett udvar, sportpályák kellemes környezetet is nyújt a fentiekhez.
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola Tapasztalatom alapján(mely már hét éve tart,mivel nagyobbik gyermekem is itt tanul)el mondhatom,hogy nagyon össze tartó,gondoskodó és jól képzett tanári karral büszkélkedhet az iskola! Ki magasló a zenei képzés,mellyel eredményesen szerepelnek a gyerekek!Nagyon családias és barátságos az iskolai élet! És,ami nagyon fontos,a tanulás mellet,hogy az emberi értékeket meg őrző,hagyomány tisztelő nevelésben is részesülnek gyermekeink! Meleg szívvel ajánlom leendő elsősök számára is! Botond 3.a
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola Olyan pedagógusok egyengetik a tanulást és a személyiségfejlődést, akik a gyakorlati tapasztalataikon túl folyamatosan továbbképzik magukat. (Az egyik tanító nénink Erőszakmentes kommunikációs tréner is.) Elkötelezettségüket tetten érhetjük azokban a közösségi programokban is, amelyek nemcsak történelmünk jeles állomásainak emel emléket, hanem a hagyományok ápolását, nemzeti értékeink megismertetését tűzi ki célul, mindezt a gyerekek szemszögéből megelevenítve. Az idegen nyelv mellett a zenei oktatás is magas szintű. Az iskola folyamatosan gondoskodik arról is, hogy a szülőkkel láttassa a fejlődést, pl. hangversenyeken, drámakörös fellépéseken. Törekednek arra is, hogy a különórák (pl. sport, dráma, matek, stb.) illeszkedni tudjanak a szabadidőhöz. A táborok tematikus színessége nemcsak a közösségi élményeket segíti, hanem a gyakorlati tudásukat is csiszolja.

Nekem szülőnek fontos a tanuláson, tapasztalásokon túl az is, hogy biztonságban tudjam a gyermekemet, amíg tőlem távol van. Megnyugtató az a közvetlenség és figyelem, amit a pedagógusoktól (és az iskola vezetőitől) a portás néniig/bácsiig tapasztalok (nagyon odafigyelnek, hogy mikor ki, kivel, hogyan távozik). Az idén felújított iskola és a mindig rendezett udvar, sportpályák kellemes környezetet járul hozzá a fentiekhez.
X. kerület (Kőbánya) Harmat Általános Iskola Sok lehetőség nyílik meg a gyermekeim számára ,ez köszönhető a remek pedagógusoknak. Akik a tantervi oktatáson kívül olyan ismeretek birtokával gazdagítják a gyerek tudását, mint az olimpiai projekt ,amit csoportos foglalkozások keretén belül a gyerek végeznek el dolgozzák ki adják elő.Jó az ének és az angol nyelvoktatás sokk a szakkör.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Szuper igazgatónő és pedagógusok. Családias hangulat az iskolában. Családias programok az iskola szervezésében ( Paprikás-krumpli-buli, Szülők bálja, Karácsonyi koncert, Kirándulások, Suli-buli, Farsang, stb.)3.b
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon sok jó külön foglalkozások vannak, sportolási lehetőség.

A tanárok nagyon jól felkészültek, a nagylányom ide járt iskolába.

Csak ajánlani tudom a szülöknek !
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon sok szabadidős foglalkozást nyújt az iskola
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Sok szabadidős programot nyújt az iskola
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda mert sok külön óra van
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon családias, rengeteg program, rengeteg sportolási, művészeti, kézműves foglalkozás van az iskolán belül!

Az igazgató nő nagyon lelkiismeretes, kedves, gyermek centrikus!

A tanárainkat (Törökné Kiss Gyöngyi és Draskovics Gabriella) nagyon szeretjük!Igazi pedagógusok!!

Egyszóval Kőbánya legjobb iskolája a Kada!!! :-))- Kovács Dorina 3/b
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias légkör miatt, logisztikailag beleillik a család napirendjébe(mellette helyezkedik el közvetlenül az óvoda, ott is "érdekeltek" vagyunk, tanítók miatt. Mindemellett sok különóra és sportlehetőség is van.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias légkör miatt, logisztikai okokból (közvetlenül mellette helyezkedik el az óvoda, ott is "érdekeltek vagyunk"), tanítók miatt. Mindemellett sok különóra és sportolási lehetőség is van.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda iskolaotthonos, jók a pedagógusok,
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon jó az osztállközösség,szuperek a gyerekek,a szülők is nagyon aranyosak. Az osztályfőnöknő egy igazi tyúkanyó,szuper pedagógus.Én is szívesen vissza ülnék a padba,ha ilyen tanárnőm lenne. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert családias a légkör, jó a közösségi szellem, iskolaotthonos, és konkrétan a tanárok személye
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Gyermek központú az iskola, sok programot szerveznek a gyerekeknek, jól motiválják a gyerekeket a tanulásra, nagyon jókedvűen járnak suliba a gyerkőcök.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda A pedagógusok felkészültek, szeretik a gyerekeket és iskolaotthonos a képzés.Sok jó külön program,sport van már az elsősöknek is. 1/a 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias! Odafigyelnek arra, hogy egy elsős gyermeket mennyire lehet leterhelni az első hónapokban. Sok sportolási lehetőség van és kultúrális program (múzeumlátogatás, színház).Remek tanítóink vannak!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Változatos különórák vannak.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Gyermek centrikus pedagógusok, iskolaotthonos rendszer, sokféle különóra lehetősége helyben az iskolában, tanítási időben. Néhány:úszás, vívás, kosárlabda, tánc, szolfézs, zongora, hegedű. Rengeteg program, szinte mindig történik valami: korcsolyázni vagy színházba mennek, vagy a gyerekek maguk adnak előadást: Karácsonyi koncert, Kada színház.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Gyermekem magas színvonalú oktatást kap!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias hangulat, barátságos, mindig jókedvű tanítók (Feri bácsi, Márti néni - 1/A). Gyermekekhez alkalmazkodó, iskolaotthonos tanítás, ami észrevehetetlen átmenetet biztosít az óvoda és iskola között. Sok külön foglalkozás lehetősége (szorobán, korcsolya, kézműves, néptánc).
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda A tanulás mellett sok értékes és érdekes programokat szerveznek a gyerekeknek.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Tetszik az iskola légköre, szeretjük az itt dolgozó pedagógusokat. Minden a gyerekek körül forog, rengeteg programmal, élménnyel gazdagodnak.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Tetszik a légköre, a családias hangulata.

Az is jó, hogy sok programot szerveznek a gyerekeknek
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias a hangulat, rengeteg programot szerveznek a gyerekeknek. Nagyon szeretjük a tanító néniket és az igazgató nénit is, a gyermekem nagyon szeret ide járni!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda - Mert a tanítónénik kedvesek, következetesek

- Mert napköziotthonos

- Mert sokféle foglalkozás elérhető

- Mert családias

- Mert szótagolva tanulnak olvasni

- Mert sok az iskolán kívüli és belüli közös program

- Mert jó a közösség

- Mert jó a köz
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda A Tanító nénik személye miatt/A sokféle tanítási időn belüli és kívüli programok miatt.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Az iskolaotthonos oktatási forma emberléptékűvé teszi a tanulást. A napi terhelés egyenletesen oszlik el és jut idő a szakkörökre is. De ami a legfontosabb: szívesen megy be a gyerek és örömmel mesél, amikor hazajön.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Azt kaptuk, amit reméltünk: családias légkört, jól szervezett oktatási rendszert, lelkes, gyerek szerető tanító néniket, barátságos, család központú iskolát, ahova a gyermekünk minden reggel szívesen indul, hogy új ismereteket és élményeket szerezzen.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Barátságos, családias légkör. Gyerekek örömmel tanulnak. Az osztályban tanító tanárok felkészültek, mindenről időben kapunk tájékoztatást.Hétközben tényleg nincs otthoni házi feladat. Hétvégére viszont olyan feladatokat kapnak a gyerekek (teljesíthető mennyiségben), hogy mi szülők is pontosan lássuk hol tartanak. Sok az iskolán kívüli nagyon színvonalas rendezvény (pl.suli buli Márton napon, közös kirándulás a szülőkkel, paprikáskrumpli-buli, végzősök első bálja, erdei iskola stb)A rendezvényeken látom, hogy ide szívesen visszajárnak a már elballagottak is.

Sok az iskolaidőben válaszható program (néptánc, szorobán stb)
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias légkor.Még a portás néni is folyton mosolyog a gyerekekre.Sok, színvonalas iskolai rendezvény (pl. Márton napi suli -buli, paprikáskrumpli buli rengeteg gyerekprogrammal stb)Örömmel tanulnak a gyerekek. sok a választható szabadidős tevékenység (néptánc sakk, szorobán, foci, kézműves stb)
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Azért szeretjük ezt az iskolát, mert nagyon gyermekcentrikus - a vezetőség és a pedagógusok egyaránt. Ez látszik az órarendi beosztáson is, a tanításon kívüli programok elosztásán pl. Nagyon jó, hogy az inkább lassan, de alaposan elvet vallják a tanító nénik. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert nagyon segítőkészek a tanárok, gyerekekre nagyon odafigyelnek, iskolaotthonos lehetőség,nagyon sokat sportolnak nagyon jók a közösségi tevékenységek!!!!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert számunkra a tanító nénik személyisége a meghatározó az alsó tagozatban. Szeressenek és tanuljanak meg tanannulni és minél több pozitív élményt szerezzenek ezalatt az első 3-4 év alatt. Ezek a pozitív visszacsatolások fognak majd erőt,kitartást és lendületet adni nekik, hogy a felső tagozatos komolyabb tudásanyagot a lehető leghatékonyabb módon elsajátíthassák. És nem utolsó sorban azért szeretjük a Kadát  mert úgy gondoljuk, hogy az iskola szellemisége segít majd nekik eligazodniuk a felnőtté válás útvesztőiben.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert jók a pedagógusok és ide jár a tesó is.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon aranyosak a tanító nénik. Az oktatás színvonalas. A tanító nénik nagyon odafigyelnek a szülőkkel való kapcsolattartásra.Minden nap minden fontos információt megtudunk,mi szülők.A gyerekekkel megfelelően bánnak,sok programot szerveznek,szülős programok is vannak ami összekovácsolja az osztályt.A kis iskola családias,mindenki segít másoknak.A nagyok figyelnek a kicsikre,sok illemet tanulnak.A tanító nénik nagyon segítő készek,akármivel fordulhatunk hozzájuk!Csak ajánlani tudom ezt az iskolát!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Az első osztályos pedagógusok, lelkiismeretesek, segítőkészek, mindent megtesznek a gyerekekért és a jó szülői kollektíváért.

Az 5-es testvér is idejár, a többi pedagógus is színvonalas munkát végez. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda - Mert a tanítónénik nagyon lelkiismeretesek

- Mert a tanítónéniken látszik hogy szeretik a munkájukat, de legfőképpen a gyerekeket

- Mert napköziotthonos

- Mert családias

- Mert rengeteg színes, és jópofa programot szerveznek

- Mert sok foglalkozásb
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon családias a hangulat, a gyerekek vannak előtérbe helyezve, a tantestület szív és lélekkel törődik minden egyes gyermek sorsával. Rengeteget tanulnak a gyerekek, külön foglalkozások keretén belül is!Sportolási lehetőség is egyszerű, rendezett!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Barátságos a környezet, a tanárok jó szakemberek és kedvesek. Sok jó program van.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda -mert nem mennyiségi tanítás folyik hanem minőségi

-sok lehetőség van sportra és egyéb fejlesztő foglalkozásokra

-családias környezet

-kedves és segítőkész tanárok

-a gyermekem jó kedvűen megy iskolába és haza is élményekkel jönNagy Aletta Eszter 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon családias a hangulat, a gyerekek vannak előtérbe helyezve. Az edagógusok szívvel és lélekkel végzik munkájukat, és teljes odaadással törődnek a gyerekekkel. Rengeteget tanulnak a gyerekek, a külön foglalkozások keretén belül is!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda A tanárok maximálisan a gyerekek érdekeit tartják szem előtt. Mindenki ki tudja bontakoztatni a képességeit, bármiben is legyen tehetséges. Motiválva vannak a tanulásban.Sok szakkör és sportolási lehetőség közül választhatnak.Szeretik a tanáraikat és az iskolát is. 3/b
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon jó pedagógusok dolgoznak ebbe az iskolába, és szerető környezet fogadja a gyerekeket. A tehetséggondozásra is nagy hangsúlyt fektetnek.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Közel van, jók a pedagógusok és a nevelési program, sok barát jár ide.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert fantasztikus a tanári gárda, az iskolai közösség. Minden gyerekre odafigyelnek. Nagyon jó a pedagógiai program. A fiam rendszeresen bent akar maradni tanítás után:)Rengeteg lehetőség van közösségi - és családi - programokra. Fontos a tehetséggondozás, a felzárkóztatás.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert kiválóó pedagógusok vannak és családias a légkör.

Mert jó híre van az iskolának, sok pozitív véleményt hallottunk róla.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Gyermekközpontú ,családias.Nagyon jól felkészült , barátságos tanárok. A Tébláb iskola néptánc szak helyben működik.Sokféle sportolási lehetőség van.Testnevelésóra keretében úszni járnak,telente pedig korcsolyázni is viszik a gyerekeket.Sokféle hagyományt ápolnak,ami közösség kovácsoló(Pl. paprikáskrumpli-buli, szülők bálja ,KADA Színház ,túrák ,suli-bulik) 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Jól felkészült ,gyermekszerető tanárok.Nagyon rendes és és lelkiismeretes  igazgatónő.Családias légkör.Sokféle sportolási lehetőség.Az oktatás színvonala kiemelkedő.A Tébláb iskola néptánc szaka helyben működik.Rengeteg különprogram (paprikáskrumpli-buli,suli-bulik ,Karácsonyi koncert,szülők bálja,KADA Színház stb.),amin a szülők a gyerekek és atanárok is szívesen vesznek részt.4 b
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Barátságos, gyermekközpontú, ugyanakkor magas színvonalon folyik az oktatás. Rengeteg lehetőség van a gyerekeknek szabadidejük eltöltésére, és az iskola programjai révén a tanulók elsőstől a nyolcadikosig egy nagy közösség tagjaivá válnak, akik segítik egymást és közösen szórakozhatnak.(a nagyok segítenek cipekedni a kicsiknek, közös táncokat tanulnak)
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda AZÉRT SZERETÜNK IDE JÁRNI,MERT AZ A CÉLJA AZ ISKOLÁNAK HOGY A GYERMEK SZERESSEN BEJÁRNI.RENGETEG KÖZÖS PROGRAM VAN,CSALÁDI KIRÁNDULÁS,SULI BULI,STB.EZEK MELLET A GYERMEK MEGKAP MINDEN SZÍNVONALAS OKTATÁST.A TANÍTÓNÉNIK SZUPEREK,KEDVESEK KÖZVETLENEK.BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY JÓL VÁLASZTOTUNK.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert szuperek a pedagógusok, nagyon jól szervezetten, és eredményesen foglalkoznak a gyerekekkel.

Nagyon szeretjük az igazgató nénit is.

Rengeteg a külön foglalkozás, amit ügyesen építenek be a napirendbe, nagyon jól működik az iskolaotthonos rendszer.

1.a.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert imádjuk a tanítónéniket, az igazgatónénit.

Mert rengeteg a külön foglalkozás és nagyon színvonalasak

Mert minden a gyerekekért történik

1.b.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Nagyon jók a pedagógusok, rengeteg jól szervezett külön foglalkozás van. Gyerekcentrikusak, ugyanakkor nagyon jól szervezettek a tanórák. Nagyon jól működik az iskolaotthonos rendszer
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Első látogatáskor is már nagyon szimpatikus volt az iskola és a személyzete.Szeptemberi tanév kezdés elejétöl pedig kezdva pedig a gyermekünk jól érzi magát az iskolában és szivesen jár be és tanul. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert szuperek a tanárok, jó a légkör, rengeteg tanításon kívüli program van. A lányom imád ide járni! :-)
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Gyerekcentrikus iskola, jól működő iskolaotthonos rendszer. Az igazgatónénit és a tanítókat is nagyon szeretjük.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Azért szeretünk ide járni, mert nem eredmény orientált a tanítás, nincsenek a gyerekek az elején túl zsúfolva, megterhelve túlzottan és szeretjük a Tanárokat. Mikor hazajönnek az iskolából nincs tanulás, csak játék, ami az első osztályban nagyon fontosnak tartunk.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias a légkör, és valóban azokat az értékeket vallják és adják át a gyerekeknek, melyek fontosak számunkra. Változatos programok vannak, családosak is, a gyerekekről fantasztikus odaadással gondoskodnak,s ezt érzik a gyermekeink.

4b, 1b
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias a légkör, a tanítók türelmesek, kedvesek. A gyerekek biztonságban érzik itt magukat, és mi, szülők is a legjobb helyen tudhatjuk őket, hiszen gondoskodó szeretet veszi őket körül egész nap. Változatos programokon lehet résztvenni, akár családdal is.

1.b, 4.b
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias, odafigyelnek a gyerekekre, sok különórás lehetőség.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Jó közösség, családias, a tanári gárda is olyan, mint egy osztályközösség. Tele ötletekkel és lelkesedéssel.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias légkör, szeretetteljes gondoskodás, színvonalas pedagógiai munka, hozzánk közel álló nevelési elvek, értékrendek. Jó iskolai programok. Iskolaotthonos tanítási rendszer alsó tagozatban.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Kiváló tantestület. Sok szakkör, egyéb tevékenység az iskolában. Napköziotthonos működés. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Kiváló tantestület. Sok szakkör, egyéb tevékenység az iskolában. Napköziotthonos működés. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias, sok a családi program, sportolási lehetőség, külön óra, magas színvonal, külön órák, néptánc, szorobán, úszás. Az alsó tagozaton szimpatikus az iskolaotthon. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert sok a sportolási lehetőség, külön óra, családi program. Van szorobán, úszás, néptánc. Családias!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias iskolát kerestünk.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias iskolát kerestünk, mely közel van a munkahelyünkhöz
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias légkör.

Rengeteg különprogram (paprikáskrumpli-buli,suli-bulik ,Karácsonyi koncert,szülők bálja,KADA Színház stb.),amin a szülők a gyerekek és a tanárok is szívesen vesznek részt.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda családbarát
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert nem túl nagy az iskola, családias a környezet, "mindenki ismer mindenkit" (tanárok is és diákok is). Sok szép és kedves hagyománnyal rendelkezik az iskola (pl. tanévnyitón a nyolcadikosok avatják a kis elsősőket "kadássá", év végén a Kada Színház, ahol minden osztály fellép valami rá jellemző produkcióval, nem utolsó sorban a tanárok is.)

Több projektnap is van az évben, ami a diákok ismeretszerzését segíti nem hagyományos formában.

Sokféle sporttevékenység és egyéb különórák közül lehet választani, lehet helyben zenét, szolfézst, néptáncot tanulni.

Nem utolsó sorban az első három évfolyam iskolaotthonos,aminek a napirndje sokkal közelebb áll az ovis napirendhez, és ne feledjük, hogy ovis gyerek megy iskolába! 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Jól felkészült tanárok, gyerekközpontú iskola, barátságos légkör, magas színvonalú oktatás.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert nagyon jók a tanárok!!!iskolaotthon sok sport
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Szuperek a tanárok. Jó kis közösség. Fantasztikus programok vannak. 
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda A fent említett dolgok miatt :)

Sem a munkánk sem a lekhelyünk nem itt van de megéri!

Kívánunk még sok erőt Hanczné Sz. Katalin igazgatónőnék és az Ő tanári karának!!!!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Jó pedagógus közösség, sok külön óra lehetőség, családias hangulat, odafigyelés a gyerekekre, sok törődés, sok program, gyerekközpontúság
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Sok jó, szakmáját értő pedagógus dolgozik itt.A munkájukat hívatásuknak tekintik.A szülők véleményét kikérik és azt kamatoztatják is.

A gyerekeim szeretnek ide járni,szomorúak ha nem mehetnek.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Sok jó, szakmáját értő pedagógus dolgozik itt.A munkájukat hívatásuknak tekintik.A szülők véleményét kikérik és azt kamatoztatják is.

A gyerekeim szeretnek ide járni,szomorúak ha nem mehetnek.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda A Gyermekemnek nagyon sok barátja van.És ha van valami problémám mehetek

akár az Igazgató nőhöz is,az osztályfőnök is nagyon segítő kész.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Tanárok, családias hangulat, szabadidős tevékenységek
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda tanárok
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Odafigyelnek a gyerekekre.Sok féle szabadidös programokat szerveznek.Minden évben várjuk a gyerekek fellépését a Kada Szinházban.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Családias környezet, gyermek centrikusság, sok fajta különóra (néptánc, sport, szorobán), nagyon jó tanárok és iskolavezetés!
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Azért,mert közel van.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert jó a matematika oktatás.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Mert sok pozitív véleményt hallottunk.Nagyszerű napköziotthonos rendszer.  Családias nyugodt,vidám,légkör, szeretetteljes gyermekközpontú oktatás.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda jó programokat szerveznek,szeretem a táboraikat,jó a hangulat a suliban.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda jók a tanáraim,jó hangulatban folynak az órák.Jó az osztályközösségünk és

családias a hangulat az egész iskolában. Jó programokat szerveznek nekünk.
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda családias hangulat
X. kerület (Kőbánya) Kada Mihály Általános Iskola és Gyermekek Háza Óvoda Sok és színes program lehetőség van kicsik és nagyok számára.Kirándulások,táborok,és természetesen a tanítási módszerek miatt.
X. kerület (Kőbánya) Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola A pedagógusok felkészültek, szeretik a gyerekeket és iskolaotthonos a képzés.
X. kerület (Kőbánya) Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Nagyon szimpatikus az iskolaotthonos rendszerük!
X. kerület (Kőbánya) Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Reménykedünk hogy elég felkészítést kap a továbbtanuláshoz.
X. kerület (Kőbánya) Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Mert jó a pedagógusi tantestület, aranyosak a tanító nénik, a gyermek jól érzi magát ebben a közösségben. A tanító nénik nagyon odafigyelnek egyénenként is a gyerekekre, és sokféle sportfoglalkozás közül lehet választani.
X. kerület (Kőbánya) Szent László Általános Iskola Rendkívül jó hírének eleget téve, nagyon sok külön órán vesz részt a gyerek.
X. kerület (Kőbánya) Szervátiusz Jenő Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert az iskola nagyon erős és színvonalas oktatást biztosít. Nagy hangsúlyt fektet a nyelvoktatásra és a különböző sportágak megismertetésére, az egészséges életre való nevelésre (ide tartozik a helyes táplálkozás is). A tanítónénik nagyon kedvesek, segítőkészek. Örülök, hogy ezt az iskolát választottuk. Gergő nagyon jól érzi itt magát és nagyon szeret ide járni. :) 
X. kerület (Kőbánya) Szervátiusz Jenő Általános Iskola Szeretem, az iskola szemléletét, a gyerekekhez való hozzáállását. A tanárok módszereit, a sok lehetőséget (nyelvtanulás 1. osztálytól kezdve, sportolási lehetőség stb.)amit nyújt az iskola. És az iskola eredményei is figyelemre méltóak.
X. kerület (Kőbánya) Szervátiusz Jenő Általános Iskola Jó az angol nyelvoktatás
X. kerület (Kőbánya) Szervátiusz Jenő Általános Iskola jól érzi magát a gyermekem és ez nagyon fontos szempont
X. kerület (Kőbánya) Szervátiusz Jenő Általános Iskola Mert itt fontos a gyermekközpontúság és a minőség!
X. kerület (Kőbánya) Szervátiusz Jenő Általános Iskola Sok sportolási lehetőség,bábozás,énekkar,tenisz.
X. kerület (Kőbánya) Szervátiusz Jenő Általános Iskola Gyermekem, sokféle sportolási lehetőséget kipróbálhat és az angol nyelvórákat is szereti.Ez mellett az énekkarral és a bábcsoporttal sok helyen, örömmel lépnek fel.
XIII. kerület Eötvös József Általános Iskola Nagyon meg vagyunk elégedve az iskolával. Tiszta, szép környezet, kiváló tanító nénik, remek programok vannak. És ami a legfontosabb: a fiam nagyon szeret ide járni, minden nap egy élmény a számára, hiszen úgy tanul, hogy közben sokszor azt hiszi, hogy "játszik". 
XIII. kerület Eötvös József Általános Iskola Igazi család-barát iskola,a szülőkre is odafigyelnek,persze elsősorban a gyermekeinkre! Most szombaton is családi napunk lesz! 
XIII. kerület Eötvös József Általános Iskola Közel van az otthonunkhoz, nagyon kedvesek és felkészültek a pedagógusok, ösztönzőleg bánnak a gyerekekkel. Barátságos a környezet, sokszínűek a tevékenységek.

  
XIII. kerület Eötvös József Általános Iskola Nagyon meg vagyunk elégedve mindennel. Nagyon jók a pedagógusok, színesek a programok. 
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola vannak németországi kapcsolatok és anyanyeli tanárok.
XIV. kerület Kaffka Margit Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van és a pedagógusok is lelkiismeretesek, szakmailag jól felkészültek.
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Jó közösség, jó tanárok. A BÉZS/DÉZS program jó lehetőség a gyerekek kibontakozásához, elég sok területet felölel: magyar, kommunikáció, rajz/technika, ének, közösségformálás.
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Jó közösség, jó tanárok. A BÉZS/DÉZS program nagyon sok területen segít a gyerekek kibontakozásában: magyar, kommunikáció, kézügyesség (rajz, technika), ének, közösségformálás.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Magas színvonalú az oktatás, motivált, magasan képzett, elkötelezett oktatók. Változatos délutáni szadabidős tevékenységek.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Nagyon jó a nyelvoktatás, ami a más tantárgyak tanulását is segíti pl: koncentráció. Nagyon felkészült és megértő tanári csapat tanítja a gyerekeket.Mind a tanárokkal, mind a szülőkkel jó a kapcsolat, a hangulat, ezért két gyermekünk is ide jár nagy boldogan.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Mert a fiam nagyon szeret ide járni, és már az első látogatás után nagyon megtetszett nekünk. Azóta is örömmel megy reggelente iskolába. Jól fejlődik a német nyelv területén. 
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Jó tanárok, rendes gyerekek vannak, jó hangulatúak a tanórák, nagyon magas szintű a németoktatás,sok iskolai utáni vidám program van, nagyon jó az iskolai közösség.    
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola jó tanárok, jó osztályközösség, sok tanórán kívüli vidám program (játszóház, kirándulások stb.)van, és nagyon jól megtanulnak a gyerekek németül. 
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Mert a kislányom szereti a tanító nénit és jól érzi magát (még rövid ideje jár, lévén elsős). Jók a délutáni program lehetőségek.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Kiváló pedagógusok oktatják a gyerekeket, jó közösséget kovácsolnak az osztályból.

Nagyon jó a német nyelvoktatás.

Nagy hangsúlyt helyeznek a sport fontosságára.

Hazaszeretetre nevelik a gyerekeket.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Nagyon kedves mindenki. Pedagógusok és a gyerekek is. Szépen fogadták az elsősöket. :) Az iskolába járó gyermekek büszkék rá, hogy "Jókaisok". Szinvonalas oktatás folyik, szép környezetben. Örülök, hogy mi bekerülhettünk!
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Gyermek központú oktatás és pedagógusok .
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Közel van, családias, tanitók nagyon kedvesek és szakmailag felkészültek.Rengeteg a fakultatív program, kiváló a fejlesztés, oktatás.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Nagyon jó az osztályközösség és a tanárok is. Az első két évben is kitűnő tanáraink voltak, és ez igaz a 3-4. osztályra is. Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a nyelvoktatásra és a sportra egyaránt. Lányom nagyon jól érzi magát, szeret ide járni. Igaz magas a követelményi szint, de úgy gondolom, hogy a mai világban szükséges arra felkészíteni gyereinket, hogy mindenért dolgozni és hajtani kell. Az iskola minden lehetőséget megad és megteremt ahhoz, hogy gyermekeink felkészülten, nyelvtudással - de kiegyensúlyozottan és magabiztosan (ezt nagyon fontosnak tartom) - lépjenek majd tovább a középiskolába. A tanárok szigorúak, de élvezik a gyerekek és a szülők bizalmát.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Mert rendet, törődést, kedvességet tapasztalunk itt.
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola A spotolási lehetőség mellett, lehetőség van társastáncot tanulni, külön órákra járni (rajz szakkör,karate, foci stb.)

A tanárok hozzállásával, segítőkészségével meg vagyunk elégedve.

Az oktatási rendszerük is megfelelő.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola A nyolc év elvégzése után lehetőség van német középfokú nyelvvizsga megszerzésére.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Nagyon jó az első két osztály, remek tanítónénik, barátságos hangulat.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Kedves a tanító nénik, barátságos, családia a környezet.
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Sok választható szakkör van. Tetszik a rajz szakkör, Úszás és korcsolya tanfolyam is indult.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Mert imádom a tanítóimat, tanulok olvasni és írni, a tantermünk nagyon otthonos és meleg,sok új gyerekkel ismerkedek meg és sokat vagyunk az udvaron. Ezenkívül sok sportolási lehetôség van.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Mert imádom a tanítóimat, tanulok olvasni és írni, a tantermünk nagyon otthonos és meleg,sok új gyerekkel ismerkedek meg és sokat vagyunk az udvaron. Ezenkívül sok sportolási lehetôség van.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Mert meg vagyunk elégedve a tanító nénikkel, tetszenek a közös programok, valamint a kialakított értékrendje az iskolának.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Jó a gyerekközösség, a tanítók személyisége és a tananyag átadásának módja megfelel az elvártaknak. A német nyelv elsajátításának lehetősége minden tanuló számára adott lehetőség. Az iskola számos pályázaton vesz részt, remek kapcsolata van németországi iskolával így cserediákprogram is van! Az Alapítványon keresztül támogatásokat is tud nyújtani a rászorulóknak és közös cél érdekében igazi közösségként működünk, akár egy nagy család. Jó érzés ide tartozni!
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Mert a tanítónőnk és a napközis tanár néni is szuper. Kati néni követel és magas a mérce, ugyanakkor ezt olyan formában, hogy a gyermekeket nagyon jól tudja motiválni és nagyon dolgoznak neki. Tökéletesen elégedettek vagyunk a tanárokkal és nagyon jó érzés, hogy a kislányunk boldogan rohan be az ajtón reggel és határozottan szeret iskolába járni. Sütő Alexandra 3.c
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Mert számunkra megfelelő oktatási szint.A pedagógusok hozzáállása is szimpatikus:):):)
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Mert családias, nyugodt légkör veszi körül a gyerekeket, jó tanítóik vannak és sok a program.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Azért, mert nagyon jó hírét hallottuk az iskolának a tanítás szempontjából, jók a végzős gyerekek eredményei.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Nagyon jó a német nyelvoktatás és nagyon kedvesek, barátságosak a tanítók.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Nagyon kedves a tanítónénink !
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Nagyon megvagyok elégedve a tanítási módszerekkel, nagyon széles nézetű iskola! szerintem nincs olyan ami ne lenne! ( hittan, idegen nyelv, sport, milliónyi szakkör)
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Mert a legnagyobb fiam, B2 nyelvvizsgát tett 8. végén, úgy hogy nem volt külön nyelvtanárunk. 
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Jó a németnyelvtanítás, felsőben sem gyengült a tanítás színvonala. Tanárok többsége szereti a gyerekeket, és a magatartás jegy nem befolyásolja a tanulmányi jegyeket.
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni mert a tanárok következetesek kedvesek.Jó az angol nyelvoktatás.Kellőképpen odafigyelnek a gyerekekre.
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Mert nagyon aranyosak a tanító nénik, sokat tanulunk németül.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola A tanítónő személye, plusz foglalkozások, sok ismerős gyermeke jár ide
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Kedvesek a tanárok,rendezett az iskola és a környezete,sok egyéb lehetőség is van
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola "ÖKO"-iskola révén komoly figyelmet fordítanak a környezettudatosságra, a természet megismerésére/szeretetére. (ld.: elem-gyűjtés, csillagász-szakkör, bakancsos túrák)
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Jó az osztályközösség. Jók e pedagógusok.
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Sok érdekes programot szerveznek a gyerekeknek iskolán kívül és belül.
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Megtaláltuk azt a pedagógust és nevelési légkört az iskolában, amit a gyerekünknek kerestünk. Sok délutáni elfoglaltság (sport,zene, foglalkozások) közül lehet választani. Minden érdeklődési irány megtalálható az iskolában, és ezért helyben lehet arra irányítani a gyereket, amerre az érdeklődése, készségei indokolják.
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Mert jóhírű,erős iskola,ahol jól felkészült tanítók foglalkoznak a gyerekekkel. Működik tehetségprogram és ökoiskola immár 5 éve.
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Sok szabadidős program van, nagy a szakkör választék, jó a tanítónéni, nagyon közel van, jó a közlekedés. 
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Családias légkör; felkészült, jól képzett pedagógusok; színvonalas nyelvoktatás; gyermekközpontú nevelés
XIV. kerület Zuglói Hajós Alfréd Két Tan. Nyelvű Általános Iskola Családias légkör; felkészült, jól képzett pedagógusok;színvonalas nyelvoktatás
XIV. kerület BZSH Scheiber Sándor Általános Iskola Jó az iskolai közösség, sokféle iskola utáni programlehetőség közül választhatnak a gyerekek (sport, különórák etc.) Sok-sok tanításonkívüli programokat szervez az iskola , különösen a nyári táborok nagyon szervezettek és a tanulók nagyon várják azokat (Szarvas). A gyerekek is nagyon szeretik ezt az iskolát. A tanárok is nagyon segítőkészek. Csak így tovább, hajrá Scheiber ! :)
XIV. kerület Munkácsy Mihály Általános Iskola Mert sok érdekes programot szerveznek a napköziben, nagyon jó a művészeti képzés és kellemes, családias a hangulat. 
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Mert közel van, családbarát, nyugodt oktatási feltételek vannak, fejlődik és fejlesztések előtt áll, az önkormányzat is nagyon támogatja, jó angol és matematika oktatás.
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Szakmailag és emberileg is kiváló pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel, szívvel, lélekkel. A légkör barátságos és támogató de ugyanakkor a követelményszint sem alacsony.

Sok színes programon való részvételre van lehetőség iskolán kívül és belül egyaránt. 
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola A tanárok kedvesek, szakmailag is kiválóak. Igazi pedagógusok! A gyerekek nagyon jó alapokat kapnak a további tanuláshoz. A zenei képzés is kiváló!
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Könnyen beilleszkedett a közösségbe, mert közös a gyerekek érdeklődése. Figyelmesek a tanárok és odafigyelnek a gyerekek egyéni problémájára is. Sok foglalkozási lehetőség van, és rendszeresen vannak közös délutáni programjaik.
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola azért mert nagyon jók a tanárok és a közösség is
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Mert nagyon barátságos az iskolai miliő, és mert az iskolavezetőség és a pedagógusok is mindig fontosnak tartják a gyerekkel és a szülőkkel is a jó, folyamatos és konstruktív kapcsolat fenntartására.
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Magas színvonalú az oktatás, és ez mellett nagyon jó hangulatú, családias, sokrétű programok vannak. 
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Családias,és sok jót hallotunk az iskolárol.A zenei alap megismertetésében pedig nagyon jó iskola.
XIV. kerület t54i272|Jókai Mór Általános Iskola Mert a tanítók szívvel-lélekkel végzik a munkájukat, megszerettették gyermekünkkel az iskolába járást és a tanulást, így elsősünk nap mint nap szívesen megy iskolába és napról-napra okosabbá és önállóbbá válik.

Fodor Ádám 1/A
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Mert kiváló az oktatás színvonala, változatos iskolai programok vannak mind az iskolai időben, mind pedig azon kívül. Az iskolának fontos, hogy a szülők is egy összetartó közösséget alkossanak.
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Fel sem merült, hogy el kellene hagyni a sulit, noha az osztálytársak (szüleinek) körében volt egy ilyen hullám. Jó itt, mindenestől.

Erős a képzés is, minden területen, de ez nem valami "versenyistálló" jelleggel folyik.
XIV. kerület Liszt Ferenc Általános Iskola Szeret oda járni,  - hosszabb szünetek után már hiányolja, várja a sulit, a társakat és persze a tanár-néniket! Ennél jobb magyarázat nem is kell!
XIV. kerület Jókai Mór Általános Iskola Szeretjük a tanítónénit (Virányi-Gecse Irénke).
XIV. kerület Móra Ferenc Általános Iskola Családias viszonyt szeretnél kialakítani a tanárokkal? Úgy tanuljon a gyerek, hogy közben ne érezze versenyistállóban magát ? Minden nap tanuljon németet, de a magyar nyelvű tantárgyakat ne akarják németül oktatni ? Legyen lehetősége szerepelni és közben élvezze amit csinál ? Akkor a Móra német nemzetiségi programját válaszd. Csak azt fogod sajnálni, hogy Te már nem lehetsz gyerek...
XIV. kerület Móra Ferenc Általános Iskola Kedvesek, aranyosak és nem utolsó sorban kellően figyelnek a gyerekekre a tanárok. Mindent megtesznek szellemi fejlődésük érdekében. Segítik, gondozzák, versenyre készítik őket.
XIV. kerület Móra Ferenc Általános Iskola Nagyon jól szervezett iskola. Az igazgatónő mindenhol ott van, mindenről tud. Sok értékes programot szerveznek a gyerekeknek. Nagyon szeretjük ezt a sulit. Nagyon jó a német nyeloktatás is.

Gyermekem a német nemzetiségi osztályba jár. 
XIV. kerület Móra Ferenc Általános Iskola Kellemes, családias légkör,sokféle délutáni foglalkozás közül lehet választani, magas óraszámú a nyelvoktatás. Délután a gyerkőc szinte minden háziját el tudja végezni, így otthonra már csak az esetleges gyakorlás marad.
XIV. kerület Móra Ferenc Általános Iskola Elégedett vagyok szülőként a tanárokkal, többféle szakkör, sportolási lehetősége van a gyerekeknek délután és a német nyelvet is megtanulják.
XIV. kerület Móra Ferenc Általános Iskola A tanító nénik nagyon szeretik a gyermekeket, nagyon odafigyelnek rájuk. Lehetőség van délutáni foglalkozásokra az iskolában.
XIV. kerület Herman Ottó Általános Iskola Kedvesek a tanító nénik, foglalkoznak, törődnek a gyerekünkkel
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola -Gyermekem reggelente jókedvűen megy az iskolába

-A légkör barátságos, családias

-A pedagógusok odafigyelnek a gyermekekre, jó kapcsolatot ápolnak a        

szülőkkel

-Rendszeres és sokrétű a sportolási lehetőség

-Magas szintű a matematika és angol 
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Az iskolában rengeteg a sportolási lehetőség, a gyermekeim osztályában a gyerekek testnevelési órán belül elsőtől kezdve görkorcsolyázhatnak(Kriszta nénivel) ill. focizhatnak(Attila bácsival). Másodiktól ez kiegészült telenként a jégkorcsolyával is, idén pedig még úszni is mehettek a BVSC-be.Az osztályfőnökükkel Kati nénivel(őt megismerve választottunk iskolát) már óvodás korukban megismerkedtek és jártak hozzá az ismerkedő foglalkozásokra, melyeken különböző kreatív dolgokat készítettek és logikai feladatokat oldottak meg. Nagyon várták már az iskolát és ami nekem szülőnek nagyon fontos, azóta is szeretnek iskolába járni, ami ma már sajnos ritka.Délután a tanulószobán mindig megcsinálják a gyerekek a leckéket a napközis tanítóval Móni nénivel, és tartalmas és kreatív foglalkozásokon vesznek részt.

Az iskolában rengeteg a különóra is, a gyermekeim -és még sokan az osztályból- járnak sakkozni Attila bácsihoz, nagyon szép eredményeket érnek el a kerületi sakkversenyeken is. Örülök, hogy ezekre mind helyben elmehetnek, hiszen az iskolában van.Nagyon szeretik mindkét tanító nénit, de a többi tanárt is, aki már tanítja őket, pl. Éva néni(ének tanár, aki egyben zongorát és furulyát is tanít + többen énekkarosok is, ahogyan a lányom is), egy másik Éva nénitől informatikát tanulnak, és az angol Kati néni óráit is nagyon szeretik, aki második óta vezeti be őket az angol nyelv rejtelmeibe játékosan, végig angolul kommunikálva velük -akár egy báb segítségével- az órákon.

A BÉZS programban is részt vett az osztályuk, mely a BÁB, ÉRZELEM,ZENE és SIKER szavakból állt össze, igazán élvezetes látni ezeket a nyílt napokat is, ahol a gyerekekkel Kati néni a bábozás és zene segítségével mutatja be nekünk szölőknek ennek a módszernek a fontosságát és értelmet. Idén elkezdtük látogatni a felsős osztályokat is -a nyitott iskolai napok alkalmával amikor is megnézhetjük a gyermekeinket az órákon-, hogy megismerjük a felsős tanárokat is.

Szeretnénk ha itt fejeznék be a gyerekeink az általános iskolai tanulmányaikat.
XIV. kerület Széchenyi István Általános Iskola Jók a tanítók! Sok a sportolási lehetőség. Szeret a gyerekem odajárni. Közel van.
XV. kerület Meixner Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási intézmény Figyelnek a gyerekekre, jók a tanárok, és be lehet őket kísérni egész a tanteremig. Családias, mindenki ismer szinte mindenkit. 
XV. kerület Meixner Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási intézmény Családias, jó közösség jár mind az osztályba, mind az egész iskolába. A gyerekekre odafigyelnek, ha kell korrepetálják őket. Nagy az udvar és sokat vannak kint.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó a nyelvoktatás, sok délutáni sportolási és egyéb szabadidős tevékenység választható.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Kiemelkedően jó pedagógusok tanítanak alsó tagozaton. Gyerekközpontú, rengeteg program segíti a gyerekeket abban, hogy az iskolát megszeresse, pl. állatok világnapján érdekes játékok, közös fellépés, saját kiállítás, egész napos egészségnap, kirándulások....stb..

Pontosan azt kaptuk, amit a nyílt napon láttunk, tapasztaltunk, már akkor megszerettük az iskola légkörét, a tanító néniket, az egész kertvárosi hangulatot. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert meg vagyunk elégedve az iskola tanítási módszerével. Jók a tanárok.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Az osztályfőnök személye miatt.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Megbízunk a tanítókban, szerintünk a gyermekünk fejlődésében 100%-osan számíthatunk rá!
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Rengeteg különféle program és foglalkozás van az iskolában, a tanító nénit nagyon jó pedagógusnak tartjuk, aki nagyon lelkes és elhivatott.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó a megközelíthetősége, az alsós pedagógusok korrekt, biztos, megbízható alapokat adnak a továbbiakhoz. A német nemzetiségi osztályokban remek nyelvoktatás folyik. Hangsúlyos a környezettudatos nevelés (öko iskola). Jól szervezettek és színesek az iskolaidőn túli foglalkozások, táborozási lehetőségek.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Sok gyerekcentrikus program van, amit a tanító nénik szerveznek. A nyelvoktatás játékos elsőben, másodiktól gyorsabban haladnak és nagy a követelmény, de akkor is sokat játszottak. Nagy hangsúlyt fektet a tanító néni a szövegértésre, és érdekes órákat tart. Még saját házában is vendégül látta a gyerekeket, ami nagy élmény volt!
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Nagyon helyes a tanító néni, játékosan tanít. Minden nap kimennek a gyerekek az udvarra játszani. Klassz programokat szerveznek a gyerekeknek. Jól kommunikál a szülőkkel is. A nyelvet is játékos, élvezetes formában tanulják, sok az ösztönző!
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Színvonalas az oktatás, rendkívül változatosak a délutáni programok is.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert német nemzetiségi osztály keretein belül heti 6 órában tanulják a gyermekek a német nyelvet, első osztálytól kezdve.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Közel van, barátságos, jók a tanárok, van sportolási lehetőség, 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium A nyelvoktatás miatt.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó az oktatás színvonala.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó a német oktatás, jó az osztálylégkör, a tanító néni felkészült, kedves, szereti a gyerekeket.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Aranyos, felkészült a tanító néni, szerti a gyerekeket. Jó az osztályközösség.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Családias, kertvárosi környezet;  jó híre van.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Családias, kertvárosi környezet. Jó hírű iskola.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert nem stresszel a gyerek és sok barátja van.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mi lakcím alapján is ebbe az iskolába tartozunk. Mind a két gyermekem itt tanul.

Számunkra nagy lehetőséget jelent, hogy a gyerekek, első osztályos koruktól kezdve heti hat órában tanulják a német nyelvet. A tanító nénik munkájával elégedettek vagyunk, igazán szeretetteljes légkörben tanítják a gyerekeket.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó híre volt az iskolának, és a nyílt napon is nagyon jók voltak a benyomások. A gyerekek szeretnek A Táncsics Mihály Általános Iskolába járni és a tanítás színvonalával is elégedettek vagyunk.  
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Nagyon jó dolog, hogy már első osztálytól kezdve heti 6 óra német van.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Családias, színvonalas.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Nagyon jó a német nyelvoktatás.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Nagyon szeretem az osztálytársaim, nagyon jó az osztály közösség. Sok féle külön programra van lehetőség.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium A testvérem is ide jár és sokat voltam már ebben az iskolában én is, sok jót hallottam róla, ezért én is ide akartam beiratkozni.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Nagyon jó a német nyelvoktatás. A választott tanítónéni igazán jó pedagógus. Jó a hangulat az iskolában. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium A gyerek szereti a közösséget és a tanárait is. Sok és sokféle program van. Érezhetően a maximumot próbálják kihozni az oktatásból.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó a német nyelvoktatás .Az iskola tanítói nagyon jól tanítanak,segítőkészek mindenben .És rengeteg sportolási zenei lehetőség van
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó a német nyelvoktatás .Az iskola tanítói nagyon jól tanítanak,segítőkészek mindenben .És rengeteg sportolási zenei lehetőség van
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Kitűnők a pedagógusok, színvonalas az oktatás, változatos programok és sportolási lehetőségek vannak.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Speciális nemet oktatás színvonala miatt
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Elsősorban a német nyelvoktatás szintje, a tanárok maximális lelkesedése miatt,rengeteg programot szerveznek a gyerekeknek.Az iskola nagy figyelmet fordít a környezettudatos nevelésre,(ÖKO-napok,faültetés,újrahasznosítás..)
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Hagyományos, de ugyanakkor nagyon gyerekközpontú iskola, tapasztalt pedagógusokkal. Rengeteg érdekes tanításon kívüli program szinesíti a gyerekek napjait (kirándulások, egészségnap, stb). Gondozott, kertvárosi környezet.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Közel van az otthonunkhoz, barátságos környezetben, sokszínű tevékenység a kulturális vetélkedőktől a sportversenyekig, szimpatikus és felkészült tanárok, zeneiskola közelsége.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Német nemzetiségi osztályt indít. Jól képzettek a tanárok, színvonalas és gyerekcentrikus az oktatás, változatosak a napközis programok.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó a nyelv oktatás, sok program lehetőség van, jó a tanítók és a gyermekek viszonya. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Egy nagyon jó közösség alakult itt ki.

sok sok barátot szereztünk.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert jó családias a légkör és jók a tanárok, remek az osztályközösség
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium A tanárok kedvesség. A zeneiskola közelsége.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium A tanárok kedvessége. A zeneiskola közelsége.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert a tanítónénik nagyon kedvesek, nagyon sokat tanulhatok tőlük s rengeteg új élményben részesülök.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Sok programot szerveznek, mely közösségformáló. Kompetencia alapú oktatás. Jól működő napközi.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium jó a csapatszellem az osztályban
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium mert nagyon jó a pedagogusok híre és sok sportolási lehetőséget bizosítanak
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert a kerületben ebben az iskolában becsülik meg legjobban a gyerekeket. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Sok sportolási lehetőség van. Stb. stb.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Rendkívül kellemes környezetben, kedves pedagógusok oktatják gyermekeinket. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Több oka is van; jó az oktatási módszer, az elsős tanító néni, az iskola morálja, és a megközelíthetősége is. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium 1.Mert a gyerekeknek sok külön program van pl:kirándulások, kreatív feladatokat oldanak meg, szerepelnek előadásokban az iskola keretein belül.

2.Az elsős gyerekeknek sokat segítenek a beilleszkedésben.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert szép környezetben,zöldövezetben van és a zeneiskola is helyben van. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Éveken át hallottunk egy nagyon jó pedagógusról, aki a mi gyermekünk évfolyamán fog újra elsősöket kapni. Olyan tanítót kerestünk, aki megszeretteti a diákokkal a könyvet, az olvasást, megtanítja tanulni őket, és hisz a közösségformálás erejében.

Az iskolából 2-3. osztálytól gyalog is haza tud jönni a gyermekünk, illetve egyedül el tud járni külön foglalkozásokra.

Az iskola olyan környéken van, amit gyermekem pici kora óta ismer, biztonságban érzi ott magát.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert itt minden nagyon jó, már a többi tesó is kipróbálta!
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium a sport és a nyelv
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert jól érzi magát a gyerekem, szívesen megy napról napra.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Nagyon jó tanítónénit kaptunk, az iskola sok plusz programlehetőséget biztosít.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Sok a különóra lehetőség az iskolában,rengeteg programmot nyújtanak a gyerekeknek amely jó közösségeket hoznak létre.Az iskola mellett található a zeneiskola is mely újabb lehetőségek tárházát nyújtja.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert az osztályfőnök igazi pedagógus, aki a gyerekért van.  Az egész osztály nagyon szereti, minden gyerekkel megtalálja a hangot. Fantasztikus osztályközösséget kovácsolt össze, a gyerekekkel sok versenyen vesznek részt, előadásokat készítenek nagy lelkesedéssel.Az iskolában sok sport és szakkör közül lehet választani. A szomszédos zeneiskolában szolfézst és különböző hangszereken tanulhatnak a gyerekek.  
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert családias, gyermek szerető,és minden elképzelésünket kielégit!
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Elsötől van nyelvoktatás,számos sportolási lehetőség van,atlétika,úszás a közeli úszodába.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert a tanár maximálisan a gyerek érdekeit nézi, ráadásul apuka, nagypapa, nagybácsi, nagynéni is ide járt. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium A tanárok barátságosak,könnyű volt átvészelni az ovodából iskolába való átmeneti időszakot, jó alapokat kap a gyermek a felső osztályokhoz.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Mert sok az ismerős és jó hangulatú.Sok versenyre menyek és angolt is tanulhatok.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium mert már elsőtől tanulják az angolt. mert van délutáni sportolási lehetőség. mert egy épületben van a zeneiskolával.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium mert elsőtől tanulnak angolul. mert egy épületben van a zeneiskolával.
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó az angol nyelvoktatás, sok sportolási lehetőség van és a pedagogusok is nagyon jók. 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Elégedettek vagyunk a pedagógusok munkájával.

Azt kaptuk, amit vártunk.

Gyermekünk szeret ide járni.

Sok lehetőség van(sport, sakk, stb.)
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Változatos sportolási lehetőségek vannak az iskolában és igény esetén nem kell messzire menni, hogy a gyermek hangszeren tanulhasson.

 
XVI. kerület Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Jó a tanító nénink, közel van a suli.
XVII. kerület Diadal Úti Általános Iskola Mert gyermek- és családcentrikus.

Ambrus Virág III. C.
XVII. kerület Diadal Úti Általános Iskola Az osztályban két "osztályfőnök" van, így a délutáni napköziben is mindig az egyik tanárnő van velük, ami nagy segítség a lecke írásban ill. a tanulásban a gyerekeknek. Olyan tanárnő van velük délután is, aki minden diákról tudja, hogy mi megy nehezebben és azt gyakoroltatja velük.  
XVII. kerület Diadal Úti Általános Iskola Mert jó a közösség és a hangulata az iskolának. A tanárok segítőkészek és elfogadók. Rengeteg szakkör közül választhatunk (sport, zene, dráma..) aminek az iskola ad helyet.
XVII. kerület Diadal Úti Általános Iskola Nem erős, nem is gyenge, ezáltal a diákok különböző rétegekből érkeznek, ami segít az ők szocializálódásukban.
XVII. kerület Diadal Úti Általános Iskola Nagyon jó a tanári közösség és nagyon jól tanítanak a tanárok

Családias hangulatú iskola.

Közel van a házunkhoz.
 
XVII. kerület Diadal Úti Általános Iskola Pozitívak voltak a korábbi tapasztalatok, angol nyelvoktatás már az első osztálytól, családias az iskola és még közel is van! :)
XVII. kerület Diadal Úti Általános Iskola Jók a tanárnénik.
XVII. kerület Kossuth Lajos Általános Iskola mert több sportolásra és egyéb elfoglaltságra van lehetőség: sport(foci,úszás,karate),zene,népi hangszer, stb...
XVII. kerület Pál Apostol Katolikus Általános Iskola Nagyszerű a tanárnéni, jó a légkör, segítőkészek a dolgozók, jó helyen tudhatom gyermekemet. A tanítás színvonaláról is jókat hallottunk és ezt is tapasztaljuk. Ezeken felül pedig sok jó értéket és üzenetet is tanítanak a gyerekeknek a kötelező tananyagon kívül.
XVII. kerület Újlak Utcai Általános, Német Nemz. és Magyar-Angol Két Tan. Nyelvű Isk. jó a nyelvoktatás
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Itt jó alapokat szerezhet és megszeret tanulni.
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Pedagógusok hozzáállása miatt, szeretik és értenek is a munkájukhoz, illetve családi hangulatot teremtenek az iskolai ottlétükkor a gyermekeimnek.

Bieliczky Eszter 2/a 
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Megfelelőnek tartom a tanulmányi követelményeket és a tanulás tempóját. Nem kívánnak egyengyerekeket nevelni az önálló egyéniségekből. Kertvárosi, zöldövezetben található a suli.
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Mert nagyon jó pedagógusok tanítják a gyerekeket, mind szakmailag, s emberileg. Kertvárosi övezetben van, nagy zöld területtel körülvéve. Rengeteg iskolán kívüli tevékenység is van a közelben, nem kell messze vinni a gyerekeket a szakkörökre.
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Jók a pedagógusok.
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola A Bókay-kert parkos környezetében van, és így a gyerekek sok időt tölthetnek kint, a friss szabad levegőn játszva.

A tanítónénik nagyon jók.

A néptánc- és úszásoktatás is része a tantervnek.
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Mert nagyon odafigyelő, magasszínvonalú pedagógusok tanítják a gyermeket. Családias és baráti a légkör mind a gyerekeknek, mind a szülőknek, így sok közös program van.
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Az iskola (Szélmalom utca) elhelyezkedése varázslatos, rengeteget vannak levegőn a gyerekek, sokat játszanak a szabadban. Számos, az iskola keretein belüli és szabadidős tevékenységet szerveznek a tanítóink, és az iskola. A tanítóink kitartó munkájának köszönhetően kiváló gyerek és szülői közösség alakult ki. A Tébláb Művészeti Iskola lehetőséget teremt a színvonalas, jó hangulatú néptánc képzésre a tanóra keretein belül és azon kívül is. A sanyarú óvodai éveink után felüdülés iskolába járni (nekem is és a fiaimnak is)!
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Az iskola egy varázsos helyen, a Bókay-kertben van. Uszoda, sípálya, játszótér, teniszpályák, futópálya, művészeti képzési lehetőség mind helyben vannak. De leginkább a tanítók fogtak meg, emberileg és szakmailag egyaránt.
XVIII. kerület Bókay Árpád Általános Iskola Kitűnő tanító nénik miatt!Az iskola zöld környezete, sportolási lehetőségei,kézműves, hagyományőrző foglalkozásai,kirándulások,programok,jó osztályközösségek!Ezúton szeretnék köszönetet mondani a szülői munkaközösségnek!!!:-D

2.a 
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Azért, mert ebben az iskolában 2 hónapos előkészítő időszak van, és ad elég időt a gyermekenek az alapismeretek alapos elsajátítására (írás, olvasás, számolás). Nem kell megtanulni karácsonyra olvasni :)
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Színvonalas a tanítás, van sok sportolási lehetőség, korszerű az épület, tetszenek az iskola elvei.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert itt az a fontos, hogy a gyermek tapasztalva tanuljon és nem az, hogy "megtanuljon"!
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert itt mindig az a fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert itt nagy az összetartás a szülökkel és a tanárokkal is
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert jó a közösség és jók a tanulási feltételek .
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert jó a közösség és jók a tanulási feltételek .
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola szép környezet, jó tanárok, sok du.i foglalkozás, 
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola -Jó a közösségi összetartás

-Sokféle szakkör
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Jó az angol nyelvoktatás, szimpatikus a tanítási módszer, sok a sportolási lehetőség, s a gyermekem imád ebbe az iskolába járni. 
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Jók a tanító nénik
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Sportolási lehetőségek, jó hírű és színvonalas. pályázatokban, kerületi sportversenyeken mindig sikeres.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola mert én is ide jártam és nagyon szerettem.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert szeretettel és odafigyeléssel bánnak a gyermekeinkkel és olyan magas szintű oktatást tudnak megvalósítani amellyel csak profitálni tudnak a gyermekeink.Jól felszerelt, minőségi, színvonalas oktatás, nyelvoktatás, sporttagozat...stb.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Színvonalas oktatás, és pedagógusok!
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Színvonalas oktatás, és pedagógusok!
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert jó a közösség,odafigyelnek egymásra,és nagyon jó a tanmenet.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert jó iskolába járni. Szeretünk minden pedagógust
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Nagyobb testvérek is ebbe az iskolába jártak, járnak. Azt gondoljuk, hogy a tanítok, tanárok felkészültek és gyermekeinket is megfelelő módon készítik fel az elkövetkező életre, évekre.Az iskola erőssége tükrözi az iskola színvonalát.Kerületi, országos versenyeken rendszeresen részt vesznek, mely eredményekkel az iskola színvonalát emelik a felkészült tanulók által.Gyermekeink mindegyike sporttagozatos osztályba járt, jár mely a mindennapi tanulásukban megmutatkozik.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert jó környéken van, mert sok sportolási lehetőség van, jók a tanító nénik.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Gyerekcentrikus nevelés, pozitív hozzáállás, magas szintű oktatás.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola A nagyobbik gyerekem is idejárt, tehát tapasztaltuk is, hogy színvonalas az oktatás, sok a családias program, jó a hangulat.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Az etikai és erkölcsi normák tökéletesen megegyeznek azzal, ahogy mi neveljük a gyerekeket. Ebben az iskolában teljes biztonságban vannak a gyerekek, nyugodt vagyok, hogy ilyen tanárok tanítják, "nevelik" a kislányomat.Nagy hangsúlyt fektetnek az egészségre (mozgás, különböző egészségprogramok), összefogják a szülői közösséget...Hála Márta néninek!
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Sok sportolási lehetőség, család barát központú.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Az iskola olyan értékeket próbál átadni a gyerekeknek, amivel a mi családunk egyetért. Nagyon fontosnak tartják, hogy a gyerekek egy helyen, 8-tól 4-ig minél tartalmasabban töltsék el az idejüket,ezért sokféle foglalkozás közül lehet választani. A szülőket és a családokat is többször invitálják közös programokra. Kulturált, folyamatosan szépülő, fejlődő környezetben tanulhatnak a gyerekek.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Nagyon jó az iskola vezetése, jók a tanárok, rendezett, tiszta a környezet. 
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Itt elsődleges cél az elsősök 8 hetes előkészítő időszaka alatt, hogy a gyerekek pozitív élményeket és érzelmi biztonságot szerezzenek. A " tanítás" csak ezután kezdődik a hozzáértő tanítók segítségével. 
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Fontos volt szempont volt ,hogy a gyerekeket minden nap megmozgassák.A tanítónénik tündériek.Az iskola jól felszerelt.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Nagyon aranyos , lelkiismeretes tanítónénik vannak. Szeret a lányunk az iskolába járni.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert jó a közösség és jók a tanulási feltételek, jók a tanárok, és sok du.i foglalkozás van.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Mert szimpatikus a vezetőség és a pedagógusok.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Az iskola választásnál mindenképpen fontos volt, hogy az iskola keretein belül minden nap legyen sport.

A Kandó Téri Iskolában ez megvalósult, és ezen kívül kaptunk még két nagyon jó tanítónénit, egy közösséget, ahol mi, szülők is jól érezzük magunkat.  
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola az iskola jól felszerelt és a tanárokkal megvan az összhang
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola az iskola jól felszerelt és a tanárokkal megvan az összhang
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola A gyerekeim nagyon  szeretnek a Kandó téri Általános Iskolába járni, mert aranyosak a tanító nénik, sok színes program várja őket a tanítási időn túl is. Nagyon jók a sportolási lehetőségek.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Nagyon kedvesek a tanító nénik,"ráérősen" tanulnak írni és olvasni.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Színvonalas,jók a tanárok és a tanulási feltételek.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola A tisztelet, becsület nevelése alap az iskolában.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Jók a pedagógusok, a gyerekekre maximálisan odafigyelnek. Sokat segít az elősöknek az előkészítő időszak.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola közel van, jók a különórák/szakkörök, versenyeken indulnak a gyerekek, iskolán kívüli programokat szerveznek nekik, elhivatottak a pedagógusok
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Elkötelezett a gyermekek oktatásában.
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Zöld övezetben helyezkedik el az iskola, és sokat vannak a gyerekek a levegőn.rengeteg lehetőséget biztosít az iskola a gyerekek személyiségének kifejlődésére a külön órák által. 
XVIII. kerület Kandó Téri Általános Iskola Az iskola nagyon jó módszerekkel próbálja megszerettetni az elsősökkel a  tanulást,kiváló tanári gárdával rendelkezik,nagyon sok sportolási lehetőséget biztosít,ami rendkívül fontos a mai gyerekeknek. 
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van.
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van.
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Gyermekem rajong az osztályfőnökéért,és szerencsére sok barátra tett szert.
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Családias légkör, magas színvonalú oktatás
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Nagyon jó tanárok vannak és sok a sportolási lehetőség.
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola A kézilabda a kisfiam kedvenc sportja. 4 éves kora óta űzi.
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van, közel van hozzánk. Szomszéd gyerekekkel együtt járnak.
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Szeretek tanulni az tanárnénimtől, kedvencem a matematika. Barátokra találtam, akikkel jókat játszok szünetben az udvaron. Szertornán megtanultam kézenállni és a hídat, kedvencem a kisgyűrű és a kötél. Napköziben, ha kész a lecke, akkor rajzolunk és jókat játszunk. A délutáni sakkszakörön a "szőllős-játékban" és a "gyalogháborúban" érmekért versenyzünk. 
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Lehetőség van sportolásra, különórára.
XVIII. kerület Kassa Utcai Általános Iskola Kemény de jó.
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Közel van lehetőség van nyelvtanulásra,sportolásra sok közös programot szerveznek a tanárok és az igazgató nő.Osztálykirándulások testvér város látogatás Adventi túra kerületi színház kiállítás látogatás
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Közel van lehetőség van nyelvtanulásra,sportolásra sok közös programot szerveznek a tanárok és az igazgató nő.Osztálykirándulások testvér város látogatás Adventi túra kerületi színház kiállítás látogatás
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola A lányoknak a ritmikus gimnasztika miatt, az úszás miatt
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Mert úszás van, angol nyelvet tanulnak
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Mert jó a hangulat. Sokat kirándulunk. Jók a pedagógusok.
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Jó az osztály, a közösség, szeretünk együtt lenni.
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Követelve szeretnek
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Kerületben a legjobb tanárok itt tanítanak .
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Mert kedves, okos gyerekek járnak oda. Műfűves focipálya is van.
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Mert itt vannak a barátaim, és nem szeretnék külön lenni tőlük. Itt van az az edzés is ahova járok.
XIX. Kerület (Kispest) Bolyai János Általános Iskola Mert jó a közösség, a tanárok, barátok és a testnevelés óra.
XIX. Kerület (Kispest) Kós Károly Általános Iskola Mert sok lehetőséget (sport, különórák, stb.) nyújtó iskola.

Mert jó híre van az iskolának, sok pozitív véleményt hallottunk róla.

Mert az iskola köztudottan erős abban, ami fontos számunkra(pl. nyelv, sport)
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Nagyon gyerek centrikus iskola, rengeteg fejlődési lehetőséggel,barátságos tanárok, akik mindent elkövetnek a gyerekekért. Színvonalas az oktatás, művészeti lehetőségek és a sportolási lehetőségek helyben megoldhatók.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Közzel van és jó is....
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Mert gyerekközpontú, változatos az oktatás. Ezen kívül sok különórára nyílik lehetőség, ha igény van rá.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Kompetencia alapú oktatás, művészeti oktatás, sok ovistárs, jó tanítók stb.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Meg tesznek a tanárok mindent hogy a gyerekek szeressenek iskolába járni ez jó mert akkor lelkesek és a legjobbat hozzák ki minden gyerekböl.:)
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola A kötelező testnevelés órák mellett, kezdettől fogva biztosított volt heti két néptánc vagy foci a délutáni órákban. Utóbbihoz műfüves focipálya is rendelkezésre áll. A tanórákon kompetencia alapú oktatás zajlik, sokszor kis csoportokban dolgoznak együtt, egymást segítve illetve vannak játékos, csopotos feladatok amik érdekessé és változatossá teszik az órákat. Külön pozitívum, hogy a tanítók odafigyelnek a gyerekek egyéni képességeire és önmagukhoz mérten igyekeznek őket a lehető legjobb teljesítményre sarkallni.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Az ovódai csoportból többen együtt ide jelentkeztek, így a kezdetekben ez könnyebbséget jelentett. Azután szép lassan megszerettük a Tanárnéniket. Olyanok ők, főleg az osztályfönökünk, mint a gyerekek 2. anyukája. Imádják őt a gyerekek, szívesen mennek reggel iskolába. Ezenkívül szinvonalas zene oktatás és tánc oktatás van az iskolában.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Lelkiismeretes, szuper pedagogusok dolgoznak itt, a gyerekek imádják őket. Nagyon jó a zene oktatás partner iskola közreműködésével, illetve a tánc és sport oktatás is szinvonalas.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola A lányom, nagyon szereti a Tanító nénit. Mindig nagyon kedves és segítőkész. Napi szinten emlegeti. Kifejezetten örül, ha véletlenül a napköziben is Ő van. Természetesen a napközis Tanító nénit is kedveli, de Ő még nincs régen, még ismerkednek vele a gyerekek.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Családias a hangulat, a tanítók, tanárok kedvesek, rátermettek és nem skatulyázzák be a gyerkőcöt, segítik, támogatják.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola A gyerek szereti a Tanító nénit ill. Tanító néniket, és szívesen jár a táncra is. Jó a légkör és sokat segítenek a pedagósusok, mind a gyerekeknek mind a szülőknek egyaránt.
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Jó pedagógusok,családias környezet
XIX. Kerület (Kispest) Vass Lajos Általános Iskola Nagyon jó az osztály.

A pedagógusok hozzáállása a gyerekekhez és az a szeretet, odafigyelés amit a gyerekeknek nyújtanak példamutató.
XIX. Kerület (Kispest) Waldorf Általános Iskola Igazán gyerekközpontú az oktatás, családias a légkör és nagyon jó a tanító bácsi. 
XIX. Kerület (Kispest) Waldorf Általános Iskola mert jó az alkalmazott pedagógia,gyermekeink neveléséhez is sok segítséget kapunk a pedagógusoktól,szabad légkörben,nagy odafigyeléssel tanítanak itt.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Gyulai István / volt Stromfeld Aurél Általános Iskola Jó a rajzoktatás,korszerű az épület,kedvesek a pedagógusok.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Gyulai István / volt Stromfeld Aurél Általános Iskola Sportiskola, művészi oktatás is van. De ha valaki nem akarja, "rendes" osztály is indul. Jó a közösségi élet. Lelkes osztályfőnök!!! 
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Azért szeretek ide járni, mert jó a tanítás, sok a tesióra, sokfajta mozgáslehetőség van (úszás, szertorna, kosárlabda, ...) és aranyosak a tanítók. Zsigmond Reni 2.a
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Kedvesek a tanárok,mellette megkövetelik a tananyagot.sok sport közül lehet választani.egyszerűen szuper iskola.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert egy családias hangulatú iskola, sok jó tanárral. A kisfiam minden nap örömmel megy be és örömmel jön ki! Ami a mi számunkra egy megnyugvás, hogy jól választottunk! A tanítási módszer is kiváló, nem kell a gyermeknek 40 percen keresztül egyhelyben feszengve ülnie, hanem játékos módszerekkel vezetik át a gyermeket az óvodás korból az iskolásba. A sport tagozat előnye a sok mozgás és a heti egyszeri ingyenes úszás oktatás 4 éven keresztűl! Ami a mai világban fontos! Sok szerencsét az iskola választáshoz!!!!       2/a
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Azért szeretjük ezt az iskolát, mert a gyermekünk olyan környezetben tanulja meg az alapokat, ahol az önbizalmát erősítik. Figyelnek arra, hogy a gyengébb teljesítményű gyerekek ne maradjanak le. A sport nagyon fontos szerepet játszik a mindennapokban is, és az iskolában sok lehetőséget adnak mindenféle sport kipróbálására a gyerekek számára.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Jók a pedagógusok, családias a hangulat a gyerekek és a Tanító Nénik között. Sok az oktatáshoz kapcsolható egyéb program, amivel szélesíthető a gyerekek látóköre: pl. színház, sportnapok, ahol híres sportolókkal találkozhatnak. Ez azért is fontos, mivel a mi osztályunk sporttagozatos, így a példaképekkel személyesen is találkozhatnak.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola A tanítók türelmesek, lelkesek, kreatívak, közvetlenek és szakmailag is kifogástalanok. Az iskola által szervezett programok (pl. olimpiai nap, sport nap, adventi napok, farsang stb.)igazi örömteli élményt nyújtanak a gyerekeknek. VD
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Az iskolában számos sportolási lehetőség van és sok egyéb programmal is színesítik a gyerekek napjait. Gyermekem reggelenként vidáman, örömmel indul iskolába, mert jól érzi magát ott, amiben nagy szerepe van a tanítók kedvességének, barátságos és segítőkész hozzáállásnak. 
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Az iskolában fontos szempont a gyerekek tudásának megfelelő megalapozása és az egészséges életre való nevelés.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Sportolási lehetőségek miatt.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Szeretem,hogy sok lehetőség van a sportolásra ,valamint az oktatással is teljes mértékben elégedett vagyok!Nagyon családbarát iskola ,számít a szülő véleménye,ötlete.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Kedvesek és segítőkészek a tanító nénik.Ugyanakkor megkövetelik a tananyagot. Sok sportolási lehetőséget biztosít a gyerekek számára.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola Türelmes, gyermekszerető pedagógusok tanítanak, akikért a gyerkőcök teljesen odavannak. Változatos programokkal színesítik a tanévet,fontosnak tartják népi hagyományaink megőrzését. A gyerekek sportolási lehetősége nagyon jó.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Hajós Alfréd Általános Iskola A sportolas miatt.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Nagyon jó az angol nyelvoktatás.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Fontosak számunkra a heti 3 alkalommal tartott logopédiai fejlesztési órák.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Az angol nyelvoktatás nagyon jó!
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Türelmes és megértő pedagógusokat kerestünk a rakoncátlan gyerekünk mellé.Megtaláltuk.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Nagyon jó színvonalú a tanítás.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Teljes mértékig azt kaptuk amit elvártuk ettől az iskolától.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Teljes mértékig megvagyunk elégedve az oktatás színvonalával.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Maga az iskola családias és család centrikus.Vannak nyílt napok amin a szülő is betekintést nyerhet a gyerek mindennapjaiba,minden hónapban van fogadó óra ahol beszélhetünk a tanító nénivel a gyermek fejlődéséről.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Játékos és érdekes nyelvoktatás.2/a
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Fejlesztő pedagógus és logopédus foglalkozik a gyerekkel nap mint nap.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Családias és megértő ez az iskola.A tanítók is a tudásuk legjavát adják.A gyerek imád ebbe az iskolába járni.2/a
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Szuper az angol nyelvoktatás.2/A
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Úgy megy iskolába a gyerek mintha haza menne.Imád ebbe az iskolába járni.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Nagyon sok jó tanár tanít az iskolában.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola Folyamatosan foglalkoznak a gyerekkel.logopédus és fejlesztő pedagógus.Nagyon jó eredményeket ért el a gyerek.
XX. Kerület (Pesterzsébet) Vörösmarty Mihály Általános Iskola A tesó is ide jár, közel van, tanárok kedvesek, fontos az angol nyelv oktatása, oda van figyelve a gyerekre. Nekünk bevált :)
XXI. kerület (Csepel) Eötvös József Általános Iskola Nagyon jó közösségi programokat rendeznek, ami erősíti gyermekeimben a "mi iskolánk" érzését. Ugyanakkor a magas osztálylétszám mellett mindkét gyermekem osztálytanítója nagy hangsúlyt fektet az egyéni bánásmódra.
XXI. kerület (Csepel) Eötvös József Általános Iskola Sok pozitív dolgot hallottunk az iskoláról. Jók a tanárok. Kellemes a légkör. 
XXI. kerület (Csepel) Eötvös József Általános Iskola Gyerek központú az iskola. kedvesek, jól felkészültek a tanárok.
XXI. kerület (Csepel) Eötvös József Általános Iskola Kedevesek a gyermek tanárnői.A német nyelv oktatása nagyon magas színten müvelik.A német nyelv tanításának az a lényege, hogy a gyerekek megszeressék a német nyelvet.
XXI. kerület (Csepel) Gróf Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskola Sok sportolási lehetőség van, rengeteg külön program, kirándulás, színház...stb. Emellett jó az oktatás színvonala, első osztálytól idegen nyelvet is tanulnak a gyerekek. Három gyerekem jár ebbe az iskolába, és mindegyik nagyon szereti. 
XXI. kerület (Csepel) Gróf Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskola Nagyon családias a hangulat, a gyerekek vannak előtérbe helyezve, a tantestület szív és lélekkel törődik minden egyes gyermek sorsával. Rengeteget tanulnak a gyerekek, külön foglalkozások keretén belül is!Sportolási lehetőség is egyszerű, rendezett!
XXI. kerület (Csepel) Gróf Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskola A napközi otthonos rendszer jó a kicsiknek szerintünk, csak egyszer kell egy héten bevinni a teli táskát. A kiemelkedő képességű gyermekeknek adnak lehetőséget a fejlődésre, nagyon jó a kapcsolat a tanító nénikkel. Sok a közösséget összekovácsoló program.
XXI. kerület (Csepel) Gróf Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert imádnivaló az osztályfőnök, következetes, kemény és nagyon szereti a gyerekeket és a gyerekek is nagyon szeretik őt! Nem egy jó megoldáshoz szokott, hanem értékeli a kreativitást, sőt ezt észre is veszi, díjazza és nem írtja, amit rendkívül fontosnak tartok manapság!Türelmes és szeretetre méltó. A német oktatás magas szintű, pár hónap alatt a kisfiunk úgy élvezi és mondja a német szavakat, dalokat, hogy csak ámulunk itthon. A német tanító néni is egy tündér, szeretik a gyerekek! Szóval jó helyre került a Széchenyibe!
XXI. kerület (Csepel) Karácsony Sándor Általános Iskola Sok hasznos szabadidős elfoglaltság, szakkör, könyvtár, sport. Jó közösségi élet, pezsgő, intenzív, mégsem túlterhelő a gyerek számára. 
XXI. kerület (Csepel) Kazinczy Ferenc Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola Jók az esélyek a továbbtanulásra.
XXI. kerület (Csepel) Kölcsey Ferenc Általános Iskola mert közel van mert fegyelemre erkölcsre tanitanak mert kedvesek és igazságosak a tanitó nénik/bácsik mert jo a közösség és erős az oktatás minősége és a vezetés részéről is erős kezekben van az iskola!
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Gyermekem imádja az osztályfőnökét,sok sportolási lehetőség,idegen nyelv és informatika!
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Gyermekem imádja az osztályfőnökét,sok sportolási lehetőség,idegen nyelv és informatika!
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Mert családias. A tanárok közvetlenek, és a gyerek szeret iskolába járni, tanulni.
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Úgy érezzük erős alapokat kap a gyerek: írás, olvasás, számolás. Folyamatosan érezhető, nyomonkövethető a gyerek fejlődése.
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Mert jók a pedagógusok.

Mert már elsőben van angol nyelv.

Mert kertes környezetben van az épület.

Mert sok lehetőséget nyújt (sport, zene stb.)

Ami pedig a legfontosabb: kislányom örömmel megy az iskolába!
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Gyerekbarát környezet, jó pedagógusok, színes iskolai programok.
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Családias, gyermekközpontú, jók a tanárok.
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Tapasztalt tanárok, az oszt fő jól irányítja a gyerekeket.
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Nagyon barátságos, gyermekbarát, a gyerekekkel törödő az iskola, és  a tanító nénik.
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Az informatika tagozat miatt
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola Kedves tanárok, jó légkör. Sok hasznos foglalkozás.
XXI. kerület (Csepel) Mátyás Király Általános Iskola családias
XXI. kerület (Csepel) Szárcsa Általános Iskola Sok választható plusz foglalkozás: birkózás, nyelvoktatás, művészeti és zenei képzés.
XXI. kerület (Csepel) Telepy Károly Testnevelés Szakosított Általános Iskola Gyermekem imádja a sportot, itt adott a lehetőség a gyakorlásra.
XXIII. kerület Fekete István Általános Iskola Kis létszámú osztály. Rendes tanárok. Családias. Összetartásra nevelik a gyerekeket. Határozott, nyugodt tanárok. A gyerekben észreveszik a jót és a tudást és segítik.
XXIII. kerület Páneurópa Általános Iskola Jó a német nyelvoktatás.

Differenciált matek oktatás van (lassabban haladóknak/gyorsabban haladóknak)

Sok a külön program.
XXIII. kerület Páneurópa Általános Iskola Közel van.Aranyosak a tanítónénik.A német nyelv oktatása magas szintű.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Mit csináljunk a gyerekekkel, amikor épp nincsenek táborban vagy a nagyinál és a családi nyaralás is messze van? Nem kell feltétlenül nyaralni menni ahhoz, hogy élményekben gazdag legyen a vakáció. Ehhez adunk inspiráló öteleteket!
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére