Jelenlegi hely

Újra nyitva a Közösjég – Közösségi műjégpálya Budakalászon

Természetközeli, családias, fedett, "az ország legprofibb amatőr műjégpályája" Budakalászon, ahol a legkisebbek is jól érzik magukat és a legnagyobbak sem unatkoznak! 

Az idei szezonban is megnyílt a Közösjég Budakalászon. A jégpályán a közönségjég ideje alatt belépővel bárki korcsolyázhat, illetve az egész pályát is kibérelhetjük. Korcsolya, bukósisak, lábszárvédő, hokibot és egyéb kiegészítők bérlésére a helyszínen szintén lehetőség van.

Megközelítés

2021 Budakalász, Vasút sor 2., Lenfonó HÉV megálló

Ha autóval mész, a pályától pár 3 perces sétára tudsz parkolni a Szentendrei út-József Attila Utca körforgalmánál. A H5-ös HÉV-ről minden esetben Budakalász-Lenfonó megállóhelyen érdemes leszállni, onnan a műjégpálya egy perc séta.

Szolgáltatások

 • Korcsolya oktatás 
 • Korcsolyakölcsönzés
 • Korcsolyaélezés
 • Egyéb felszerelések kölcsönzése (hokiütő, floor ball ütő, sisak, lábszárvédő, korong)
 • Pályabérlés
 • Büfé
 • Wifi
 • Csocsó
 • Terembérlés, ház bérlés
 • Élezés
 • Fűtött öltöző
 • Szánkódomb a legkisebbeknek
 • Baba-mama sarok 

Ha nem korcsolyázol

...akkor a belépés természetesen ingyenes. Azokra is gondoltak, akik nem mennek a jégre. Lehet társas játékokat játszani, beszélgetni a barátaiddal vagy új barátokat szerezni. Az egész helynek van egy egyedi hangulata ami sehol máshol nem érhető el. Van baba sarok, büfé, nézőtér ahonnan nézheted a többieket, wifi, stb.

Egy szép kertben van, természet közeli, van egyfajta bájos-romos hangulata mivel az egész cserkészházat önkéntesek és gyerekek építették. A pálya palánk korlátja egykor a budapesti metróban volt mozgólépcső gumikorlát, a kinti székek is valamelyik aluljáróból kerültek ide. A büfében garantáltan nincs két egyforma bögre... A Közösjég egy közösségi hely ahol mindenki jól érzi magát. 

Nyitva tartás

Közönségjég:
péntek: 17.00-19.45
szombat: 10.00-12.45
vasárnap: 16.00-19.45

hétfő, szerda, csütörtök: 20.00-21.50

Pályabérlési lehetőség: csoportoknak, iskoláknak, amatőr hokicsapatoknak 

Belépőjegyek hétvégén és tanítási szüneti napokon

Diák, nyugdíjas és 3 év felett gyerek: 1600 Ft/nap
Felnőtt: 2400 Ft
Családi jegy (felnőtt): 2100 Ft/nap
Családi jegy (gyerek): 1300 Ft/nap

Korcsolya kölcsönzés: 2000 Ft/nap
Korcsolya élezés: 2000 Ft/pár

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére