Jelenlegi hely

Budai iskolákról mondtátok

Szülői vélemények a budai iskolákról

.

III.kerület Aquincum általános Iskola mert jó a program
III.kerület Első Óbudai Általános Iskola, Erste Altofener Grundschule Az órákon sok mindent tanulnak, de a gyerek még sem érzi megterhelőnek. Tanárok nagyon kedvesek a gyerekekkel, de megkövetelik a tudnivalót. Nagy a követelmény, de a tanórákon megalapozzák. Sok az egyéb iskolai program. Németből nagyon sokat tudnak, már most, pedig még csak most kezdenek írni németül. 
III.kerület Fodros Általános Iskola A Fodros egy nagyon családias iskola. A tanárok jól felkészültek, segítőkészek, és sok-sok türelemmel fordulnak a gyerekek felé. Bár a Fodrosban is kell tanulni, azért a rengeteg program színessé és változatossá teszi az tanévet.  Sportolási lehetőségben, szakkörökben sincs hiány, itt mindenki talál kedvére való délutáni elfoglaltságot. A nyelvtanulást már az első osztályban elkezdik a gyerekek. Az iskola egy kis utcájában bújik meg, távol a nagy fogalomtól. Az udvar hatalmas, és nagyon rendezett. Büszkélkedhet az iskola egy néhány évvel ezelőtt készült műfüves pályával, és egy fedett pavilonnal.
III.kerület Fodros Általános Iskola Elégedettek vagyunk az iskola vezetésével, nem pedagógus munkatársaival, nevelési elveivel. Az épület, a körülmények, a környék mind megfelelőek a mi elvárásainknak. A gyermekemet oktató pedagógusokról csak dicsérő szót tudok mondani. Hihetetlen türelemmel, szeretettel, kreativitással tanítanak. Bámulatos szakmai tudással rendelkeznek. Hálás vagyok a Gondviselésnek, hogy őrájuk bízhatom a gyermekemet.
III.kerület Fodros Általános Iskola A kisfiam örömmel jár iskolába, mindent szeret, ami ott van. Ez nekem bőven elég:-) Jövőre a kicsi is odamegy, és nem csak a praktikum kedvéért. 
III.kerület Fodros Általános Iskola Gyerekünk jól érzi magát, tetszik az iskola hangulata és a legfontosabb: nagyon jó tanítónénink van.
III.kerület Fodros Általános Iskola Mert ebben a suliban türelmesek a tanárok és valóban a gyerekekre figyelnek. Családias a hangulat, a gyerekek jól érzik magukat. Sok érdekes programot szerveznek a gyerekeknek, zenetanulás és sport is van az iskolában.
III.kerület Fodros Általános Iskola Ide járunk már 2 éve és amit tapasztaltunk az nagyon pozítiv: családias, segítőkész pedagógusok várják gyerekeinket, fantasztikus programokkal, nyelvet tanulnak-ami nagyon fontos, hogy játékosan, többféle sportolási lehetőség adott az iskola keretein belül (úszás, vívás, rg, tánc stb), zene tanulási lehetőség (zongora, furulya), kézműves szakkörök, dráma és néptánc órák, vallás, hittan órák. Gyermekünk minden nap várakozással telve, vidáman megy iskolába és élményekkel gazdagon jön haza. Csak mesél és mesél... Nagyon jól válaszottunk!
III.kerület Fodros Általános Iskola Szép, kedves, otthonos gyerekkozpontú közegben meg a tanulás is öröm.
III.kerület Fodros Általános Iskola Nagyon barátságos a légkör, felkészültek, kedvesek, ötletesek a tanító nénik. Lehetőség van sportolásra, kézműveskedésre. Változatos különórákból lehet válogatni.
III.kerület Fodros Általános Iskola Az iskolában erős közösségformáló tevékenységek, rendezvények várják mindig a gyerekeket. Minden hónapban van valami, ami plussz örömet, vidámságot csempész be a mindennapok sorába. A gyerekek szeretetteljes légkröben tanulhatnak kreatív tanároktól, nincs bennük szorongás. Rengeteg külön óra, sportolás közül választhatnak. 
III.kerület Fodros Általános Iskola Ebben az iskolában alkalmazott oktatási módszerek tökéletesen illeszkednek a nevelésünkhöz. Itt lányom stresszelés nélkül széleskörű tudásra tehet szert. A legfontosabb, hogy gyermekem szeressen iskolába járni, vlmint lelkesedéssel tanulni. Úgy gondolom, ebben mellettünk (szülők) a tanító néni személye a legfontosabb. Mi megtaláltuk a tökéletes tanító nénit! A gyerekek kötődnek hozzá, rajongással csüggenek rajta, mert szeretetteljes, nyugodt légkört teremt számukra. Nevelési és tanítási palettája színes, kreatív, izgalmas. Ami még nagyon fontos, tekintélye van, de a gyerekek nem tartanak tőle.

Nem utolsó sorban, az iskola vezetősége fegyelmezett, mégis kedves, családias iskolát teremtett. 

III.kerület Fodros Általános Iskola A pedagógusok odafigyelnek a gyerekekre az intézményt Igazgató Hölgy szinte név szerint ismeri a tanulókat, ami azt gondolom, elég nagy  odafigyelést mutat.A gyerekekkel a saját képességeik szerint foglakoznak, türelmesek, segítőkészek, a tanulás mellett színház, kirándulás, egyéb programok a gyerkőcöknek és a szülőknek is.
III.kerület Fodros Általános Iskola Tanító nénit választottunk és a fiamnak itt találtuk meg a neki valót. Emellett rengeteg különóra lehetőség van, amellyel valaki vagy él vagy nem.
III.kerület Fodros Általános Iskola A tanító nénik kedvesek, lelkesek és nem kell a gyereket ide-oda hurcolni különórára-szakkörre, mert minden van.
III.kerület Fodros Általános Iskola Az iskola udvara zöld környezetbe van. Sok sportolási lehetőség van.

 

III.kerület Fodros Általános Iskola Nagyon szeretünk a Fodrosba járni, mert igazán családias, biztonságos, szeretetteljes légkör veszi körül a gyerekeket és így sokkal könnyebben tudnak tanulni, fejlődni, amihez a tanárok maximális segítséget nyújtanak. Fantasztikus osztályfőnökünk van, a gyerekek (és szülők is) nagyon szeretik, csakúgy mint a napközis tanárnéninket, ill. az iskola többi tanárát is. Az iskolában nagyon sok, változatos és színvonalas különóra közül választhatnak a gyerekek. A szép, nagy udvaron (játszótér, focipálya, pavilon) sokat játszhatnak, valamint sok, jó közös program van, ahol tanárok, gyerekek és szülők jól érzik magukat együtt. Kislányom véleménye: Anya én mindig a Fodrosba akarok járni! :)
III.kerület Fodros Általános Iskola Aranyosak a tanító nénik és az osztálytársak. A napköziben rengeteg érdekes kézműves foglalkozást tartanak. Sokféle sportolási lehetőség van az iskolában (vívás, kézilabda, foci, úszás, asztalitenisz). Jó a hangulat, mi gyerekek is jól érezük magunkat nem szorongunk pedig nagy a követelmény. Kellemes, kertvárosi a környezet és összetartó a közösség.

Herr Benedek Vilmos 1. c

III.kerület Fodros Általános Iskola Mert a tanító néni felhív a saját telefonjáról, mikor kiesett a gyerek első tejfoga, mert fontosnak tartotta, hogy ezt a hírt azonnal elújságolhassa nekem a gyerekem és mert még a Portás Bácsi is kedvesen, készségesen telefonál, megkeresi a nagyobb testvért, leül a kétségbeesett kicsivel leckét írni, mikor az rosszul emlékezett arra, hogy hány órát beszéltünk meg és ehhez kétségbeesetten ragaszkodva nem mozdult a portáról, hanem sírva várt...
III.kerület Fodros Általános Iskola termeszetszeretetre nevelés, a sok program, családias légkör, jó angol nyelvoktatás, sok szakkör
III.kerület Fodros Általános Iskola mert igazolta az iskola és a pedagógus is a jó hírét és az első jó benyomásokat, szeretik ás jól képzik a gyerekeket
III.kerület Fodros Általános Iskola Mert kedves, figyelmes és jó tanár az osztályfőnök.

Mert kellemes a környezet, nagy az udvar.

III.kerület Fodros Általános Iskola Családias légkörével, kiváló pedagógusaival nagyon megfelel az elvárásainknak!
III.kerület Fodros Általános Iskola A kislányom nagyon szeret menni, szereti a tanító néniket. Kedveli az iskolába szervezett programokat.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Sok délutáni szakköri és sportfoglalkozásból lehet választani. Az alsó tagozata az iskolának igazán család-barát. Hagyományos tanítás folyik, délelőtt tanórák vannak, aztán ebéd, utána szakköri illetve szabad-foglalkozás, napközi, majd közös, ellenőrzött leckeírás.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Azért, mert rengeteg ingyenes különórára van lehetőség, többek között kajak, röplabda, kosárlabda. Családias a környezet, a tanárok szaktudása magasfokú és nem utolsó szempont, hogy közel van a lakhelyünkhöz.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias hangulat, közvetlenek a tanárok. Az iskola jó helyen van, szép környezetben. Több sportolási és egyéb szakkört kínál. 
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Gyönyörű a környezet, sok a fa az udvaron. Egyre több pályázaton vesznek részt, hogy az udvart és az iskolát fejleszteni tudják. Sok családi program is van, így a szülők is jól megismerik egymást. Általában jó híre van az iskolának a környéken. Jók a tanulmányi eredmények.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Lehet ECDL vizsgát tenni, röpizni, kajakozni, kosarazni, külön angolra járni. A tanároknak jó hírük van és nem utolsó szuempont, hogy közel van, így nem kell annyit utazgatnia a gyereknek télen a tömegközlekedésre várnia a hidegben és még utána otthon tanulni, így több ideje marad másra és nagyobb biztonságban van. 
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Az iskola tagiskola - neve idén szeptembertől dr. Béres József Általános Iskola - 4 osztályos, 2-2 osztállyal évfolyamonként. Ezáltal nagyon családias a légkör, mindenki mindenkit ismer, barátságosak a gyerekek, a "kicsiket" a "nagyok" nem lenézik, hanem segítik. Az udvar, a Kiserdő, hatalmas, az udvari játékokat folyamatosan fejlesztik, a gyerekek nagyon szeretnek a szabadban lenni. Ez fogott meg engem elsőként annak idején, amellett, hogy nagyon sok ismerősünk gyermeke ide jár(t) és mindekitől csupa jót hallottam. Aztán elmentem a nyílt napra, ahol láttam a leendő tanító nénit és tudtam, fiam majd nagyon szeret ide járni. Nem is tévedtem. Kati néninél nem találhattunk volna csodásabb tanítót. A legjobb, hogy szeretnek a gyerekek tanulni, érdeklődnek minden iránt, verseket tanulnak, ha szeretnének versenyre járnak, és biztatják, segítik egymást. Már harmadikos Peti, szereti az iskoláját, az osztálytársait és a tanítóit is. Sok különóra közül lehet választani, de számomra a szorobán tanulása, amit matek órán tanulnak, az egyik legjobb dolog. A délutáni napközi Erzsike néni óvó, szerető és ha kell, segítő figyelme alatt tellik. Nagyon sok jót írhatnék még a suliról. Sajnálom, hogy fiam már csak egy évet fog ebbe a szerető közösségbe járni. :)
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Nagyon jó tanári gárda van, akik maximálisan a gyerekekért vannak. 
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Nagyon jó, hogy kevés osztály van és így ismer mindenki mindenkit szinte. Másrészt az alsósok nem találkoznak a felsősökkel (mivel nincs a kiserdei tagozaton felsős évfolyam), így kicsit később nőnek fel.

Emellett persze a tanító nénink szuper és erős osztályok vannak.

III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias a hangulat és a környezet, nagyon jó a közösség, színvonalas az oktatás, közvetlen a kapcsolat a szülők és a pedagógusok között.  
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Színvonalas az oktatás, családias a hangulat és a környezet, sok élményt nyújt az iskola (házi és külső programok...), nagyon jó a szülői és a gyerekközösség. 
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Nagyon jó a hangulat,a gyerekek szeretik,és magas szinvonalú oktatást kapnak mindemellet.A közösség összetartó,pozitív a légkör.Sok szabadidös tevékenységre is van lehetöség,amit a gyerekek együtt,és szívesen csinálnak.Örülök,hogy ezt az iskolát választottuk!
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias hangulat, természetközeli érzet, jó pedagógusok. 
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola erős a matek, jók a továbbtanulási eredmények
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert,jók a tanárok és a nevelők, családias a légkör. Itt a gyerekek a fontosak elsősorban.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert nincs itt felső tagozat és családias az iskola a méret és a légkör miatt.Sok délutáni szakköri és sportfoglalkozásból lehet választani.  Hagyományos tanítás folyik. Gyönyörű a környezet, sok a fa az udvaron. Egyre több pályázaton vesznek részt, hogy az udvart és az iskolát fejleszteni tudják. Sok családi program is van, így a szülők is jól megismerik egymást.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Szép környezet, családias hangulat. Nincs a mi épületünkben felső tagozat. Délelőtt tanítás délután sok lehetőség a szabadidő hasznos eltöltésére.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Nagyon kedvesek a tanító nénik, a gyereke: a lányomnak már a O. napon - ismerkedő délelőtt, mely szülői kezdeményezésre jött létre - lett barátnője, pedig senkit sem ismert előtte!

Sok érdekes külön óra van: görög, sakk, foci, furulya ....

III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias légkör, kiváló pedagógusok, sok szakkör lehetőség, nagy udvar, kintlét.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Kedvesek a tanítók, sokféle szakkörre van lehetőség. A gyerek választása volt az udvar tetszett Neki nagyon :-)
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert a gyermekünk szereti az iskolát.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias közegben tanulnak, nincs felsőtagoza. Nagy és fás, füves az udvar. Aranyosak a tanár nénik, de magas a színvonal.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Azért mert családias a hangulat, kevés gyerek jár az iskolába. Nagy az udvar, nem forgalmas út mellett van. Színvonalas az oktatás. Jól felkészültek a tanítók.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert szép és védett környezetben van. A pedagógusok tudásuk maximumát adva készítik fel gyermekeinket. Sok jó közös programon vehetünk részt gyermekeinkkel az iskolában.

4/c

 

III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Élő kapcsolat van a tanító nénink és a család között, így bármilyen jellegű kérdés, pozitív és negatív dolog merül fel azonnal együtt tudunk működni. A problémák azért vannak, hogy közösen megoldjuk -  szemlélet nagyon szimpatikus számunkra. Sok lehetőséget kínál az iskola a különféle sportokra, szabadidős tevékenységekre és a gyerekek megmérettetésére is. Nem utolsó sorban pedig a gyermekünkön látjuk, hogy élvezi az iskolát, szeret ide járni. 
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Jó közösség, családias hangulat, itt valóban tanulnak a gyerekek
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Nagyon családias, gyerekcentrikus. Olyan értékeket képvisel, mellyel teljes mértékben azonosulni tudunk. 
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Alsó tagozat külön van. Kis létszámú osztályok vannak. Kitűnő tanulmányi eredményeket érnek el a versenyeken. Sportolásra és zenetanulásra is van lehetőség.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias légkör, jó pedagógusok, összetartó közösség, kellő mennyiségű sport foglalkozás. A fiam általában szívesen indul el reggelente és van mit mesélnie, mikor hazatér.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert nagyon jó és nem látják az alsósok a felsősöket, mivel nincs felső tagozat, így kicsit lassabban nőnek fel.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Kiemelkedő az iskola családias jellege, hiszen csak 4 évfolyam van. Így minden gyermek ismer gyakorlatilag mindenkit, nagyban segítve ezzel a kicsik biztonságérzetét. Szintén igaz ez a pedagógusokra, akik nem csak a saját osztályukba járó diákokat ismerik.

Hatalmas udvar áll rendelkezésre egy "kis erdő" közepén, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, olyannyira, hogy nincs az az időjárási körülmény, hogy ne vinnék ki őket minden nap. Még esőben is kint vannak, legfeljebb az eresz alatt körjátékoznak, japánfociznak, stb.

Az iskola szellemiségéről talán már mindenki hallott. Új lehet azonban a szorobán oktatás. Sok család vagyonokat fizet külön óra keretében azért, hogy gyermeke matematikai nehézségeit szorobán segítségével oldja. A Kiserdőben erre nincs szükség, a matekóra keretében megoldják.

III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Azért, mert magas színvonalú az oktatás, a fiam örtömmel megy iskolába, szereti a tanítónőt és az osztaálytársait. Itt nem a jó tanuló gyerek a ciki, hanem az aki nem tanul.... Márk 4/c
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola fontos gyermekünk fejlődése
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Szuper az iskola. A tanítók még szuperebbek. Pontos menetrend szerint olgoznak, van elvárás mégis gyerekközpontúak is. nagyon hatékony a tanítás. Sok szabadidős és kulturális program van a gyerekeknek. Nagyon szívesen hagyom a suliban a gyereket egész nap, mert én sem tudnám jobban nevelni.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola A kornyezet, a sok fa, a szabad levego es a tanarok miatt
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Barátságos, sok zölddel, nagy parkkal és tetszik a szorobán oktatás
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias iskola, csak 1-4. osztályos gyerekek járnak ide. (Kiserdeibe)Nagy a választék a délutáni foglalkozások között, mindenki talál megfelelőt a gyermekének.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias iskola, kellemes környezetben, kedves és felkészült pedagógusokkal.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Azért, mert csodás, ősfás környezetben, családias hangulatban, kiváló tanárokkal, minőségi oktatás folyik.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Csak alsó tagozat van, szép az erdei környezet, jók a tanítók és a tagozatvezető (igh.), tehetségesekkel külön foglalkoznak, sok szakkör.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola jó tanítónők.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Odafigyelnek a gyerekemre.

A tanító néninek ugyanolyan fontos, hogy a gyerekem jól érezze magát és szívesen menjen iskolába, mint nekem.

III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Remek, családias légkör, magas színvonalú oktatás és kiváló pedagógusok jellemzik az iskolát. A tanév folyamán változatos, tanórán kívüli események során kovácsolódhat igazi közösséggé az osztály, illetve a szülői kör is támogató, összetartó. Egyszóval jó ide járni!
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert gyermekközpontú és remek pedagógusok tanítanak és foglalkoznak gyermekeinkkel, valamint mert csak alsó tagozatos, tehát valamilyen szinten védett korosztály jár ide. Az Iskola eredményességi mutatói is kiemelkedőek és érdekes különórák választhatóak délutánra. Az udvara pedig hatalmas!
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert családias a környezet
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola családias az egész
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola családisa, pozitív, magas követelmény, helyes gyerekek, szimpatikus szülők.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Nagyon segítőkészek, kedvesek és megértő pedagógusok tanítják gyermekemet.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert nagyon türelmesek a Tanítók, lelkiismeretesen végzik hívatásukat
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Mert sok programot szerveznek, ezek között több a szülői közös program is
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Nagyon segítőkész, kedves Tanítónénink van.
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias, biztos alapokat ad. Imádnivaló osztályfőnök néni :)
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Családias,otthonos,mert szereti a gyermekem...
III.kerület Keve-Kiserdei Általános Iskola Rendkívül jó osztály közösség csiszolódik az első perctől kezdve! Kedvesek a gyerek, a szülők, és a tanítók is!
III.kerület Laborc Általános Iskola 5.osztálytól járunk ebbe az iskolába!

Szeretjük az iskolát,mert ez az első olyan intézmény,ahova szívesen jár a gyermekem!Az osztályfőnöke is egy szuper pedagógus,nem különben a többi tanár is!Nagyon kedvesek,türelmesek,és figyelembe veszik a gyermekek saját igényeit!

Nagyon szuper iskolai programok vannak,és nagyon családias a légkör is!

Egy 6.osztályos gyermek anyukája!

III.kerület Laborc Általános Iskola Türelmesek a tanárok és valóban a gyerekekre figyelnek.

Gergő kisfiamnál olyan eredményeket értek el, amiket már nem is reméltem és ezért hálás is vagyok.

III.kerület Óbudai Harrer Pál Általános Iskola Családias és barátias a hangulat, mindenkire lehet számítani. Mindenkor a problémát segítenek megoldani. A tanító nénik és tanító bácsink munkája sikeres a gyermek fejlődésében és tanulmányi eredményében. Kitartóak odaadóak és lelkiismeretesek.
III.kerület Óbudai Harrer Pál Általános Iskola Fantasztikus tanáraink vannak, a tehetséges gyerekekkel sokféle módon foglalkoznak, jók a sportolási lehetőségek. 
III.kerület Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda A gyerekek felé valódi értékeket közvetítenek. Családias, emberséges, jó közösség.

Zene és néptánc tanulásra is van lehetőség.

III.kerület Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda Családias, valódi értékeket közvetít. A tanító nénink fantasztikus.

Néptánc, zene tanulásra van lehetőség.

I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Mert kedves tanító nénik vannak, aranyos kis osztálytársak, és az egész iskolának bensőséges a hangulata. 
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Mert gyermekünk szeretetteljes légkörben tanulhat mind a tanítónénik, mind a montessori módszer által.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Otthonos hangulatban telnek a gyerekek napjai. Jó a társaság és jók a tanárok. IMÁD ide járni! Kell ennél több?!
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Mert családias és felszabadult a hangulat. A gyerekek saját tempójukban haladhatnak a tanulmányokban. Nincs "teljesítményverseny", mégis tudják a tananyagot. Ez a szellemiség azt eredményezi, hogy imádnak iskolába járni és együtt lenni.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Önállóságra és felelősségtudatra nevel, a Montessori nevelési módszer mindig is tetszett nekünk. Jó az osztályközösség, a gyerekekkel a lányunk hamar megtalálta a hangot, szinte azonnal be tudott illeszkedni. A tanítónénik figyelmesek és szimpatikusak. Jó hangulata van a sulinak, és mindig jó érzéssel hagyom ott a gyermekem, mert tudom, biztonságban van.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Montessori módszer

Nyílt, elfogadó légkör

I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Otthonos a légkör, jók, kedvesek, figyelmesek a pedagógusok, a gyerekek szeretnek bejárni. A montessori rugalmassága, felvilágosultsága nagyon meggyőző.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Családias a légkör. A tanítónénik szeretettel veszik körbe a gyerekeket. Mindenki a saját tempójában haladhat, a montessori módszer eszközei pedig segítik a tananyag elsajátítását. Az osztályközösség is nagyon jó, a gyerekek szeretnek együtt lenni, odafigyelnek egymásra, segítik egymást.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Mert nem kell reggelente harcolni az indulásért, jó az osztály légköre, sok barátot találtunk, családias, és remek a módszer, amivel tanítanak.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Családias a hangulat

Minőségi az oktatás

Van helyi sportolási lehetőség

jó a közösség

I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola A Montessori oktatási módszer áll a legközelebb hozzánk. Fiam önállóan tud tanulni, kutatni, de  a csoportos foglalkozások keretében a csapatmunkát is megszerette. Nagyon jók a tanítónénik, az osztály és a szülői közösség.

Az iskola vezetőssége nagyon jó munkát végez, pályázatokat nyernek, az iskolát folyamatosan fejlesztik. Sportolási (karate, kosár) lehetőségek mellett lehet sakk szakkörre járni, főzőiskolába, zenét tanulni.

I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Kisfiamnak a Montessori módszerű óvoda után ugyanezzel a módszerrel dolgozó iskolát kerestünk a közelünkbe.Szülői és óvónői vélemények alapján másik iskola szóba sem került.Nagyon izgultunk,-mivel nem vagyunk körzetesek-,hogy felveszik-e a gyermekünket,végül sikerült.Kitűnő" montessoris"tanító néniket kaptunk,csendes,visszahúzódó fiunk hamar beilleszkedett,szeret ebbe az iskolába járni.:-)Mi is nyugodtak vagyunk,hogy jó helyen lesz 8 évig.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola A Montessori módszerért és a kedves,odaadó tanárok és a családias baráti légkör miatt.
I. kerület Batthyány Lajos Általános Iskola Családias a légkör és sok sportolási lehetőséget nyújt helyben.
I. kerület Lisznyai Utcai Általános Iskola Nagyon kedvesek a tanárok,rengeteg külön foglakozás van pénteki kézműves és sport minden hónapban.Jó a hangulat és egy remek osztályunk van.
 I. kerület Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Nagyon jó osztályközösség alakult ki, nagyon befogadóak az osztálytársak, humánusak a tanárok is. 
XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola Mert kiválló pedagósukok nevelik a gyermekeinket!Mert rengeteg lehetőséget kínálnak iskolán belül és kívüli tevékenységekre.
XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola sok sportolási és kirándulási lehetőség van, a tanítónénik elhivatottak és kedvesek
XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola Aranyos tanító nénik,tanórák keretein belül sport,angol,furulya,kézműveskedés,számítástechnika.

Én is ide jártam , ismerős közeg.

XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola családias hangulatú,

jól felszerelt az iskola,

szimpatikusak a tanítónők,

van angol nyelv oktatás már első osztálytól

XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola Mert családias a légkör!
XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola Jó a közösség és a hangulat.
Budapest XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola Nagyon kedvesek a tanítónénik, a vezetőség is nagyon jó. Változatos különórákra van lehetőség. Az angol nyelvoktatás is jó, legalábbis a kisfiam, Domi nagyon szereti. 
XII. kerület Németvölgyi Általános Iskola Tetszettek a nyílt órák, a tanító nénik, gyerekcentrius hozzáállásuk. Az első hónapok alatt az átmenet az ovis életből az iskolásba abszolút zökkenőmentes volt.

A iskola közel van a lakhelyünkhöz, és közel az óvodához is.

A volt ovis csoporttársak közül is sokan azt az iskolát választották, ami nagyban megkönnyítette az első heteket.

XII. kerület Semmelweis Egyetem Gyakorló Általános Iskola Mert az alsós pedagógusok jól felkészültek, sok a sport (korcsolya, lovaglás, foci, kosár, judo, RG, rocky, stb),  jó a művészeti oktatás is, mert van anyanyelvi nyelvtanár, jó a közösség, vannak iskolán kívüli és belüli közös programok, és én is idejártam.
XII. kerület Semmelweis Egyetem Gyakorló Általános Iskola Mert az alsós pedagógusok jól felkészültek, sok a sport (korcsolya, lovaglás, foci, kosár, judo, RG, rocky, stb),  jó a művészeti oktatás is, mert van anyanyelvi nyelvtanár, jó a közösség, vannak iskolán kívüli és belüli közös programok, és én is idejártam.
XII. kerület Tamási Áron Általános Iskola Tündéri a tanítónéni, a gyermekem minden nap jókedvűen megy el reggel az iskolába.
XII. kerület Thomas Mann Deutsche Schule Budapest, Budapesti Német Általános Iskola Német a képzési nyelv, az egész koncepció is német, és a tanmenet is. Ezt szokta meg a kisfiam, és így nem felejti el a nyelvet.
XXII. Kerület Árpád utcai Általános és Német Nemzetiségi Iskola Mert a légkör nagyon családias, mivel kis iskoláról van szó, mert egy évfolyamon egy osztály van csak. Mindenki mindenkit ismer, ami a mai világban egy kincs! Szeretjük a tanárokat, akik teljes mértékben együttműködők. És mivel német nemzetiségi iskoláról van szó,a német nyelv elsajátítása sem lesz gond a jövőben a gyerekeknek. 
XXII. Kerület Árpád utcai Általános és Német Nemzetiségi Iskola Kicsi, családias, szeretetteljes magas szintű az oktatás. Délután minden igényt kielégítő külön foglalkozások közül lehet választani.
XXII. Kerület Árpád utcai Általános és Német Nemzetiségi Iskola Kicsi, családias iskola egészséges, jó levegőjű környezetben. Magas színvonalú oktatás, kiemelkedő a német nyelv szerepe. 
XXII. Kerület Gádor Általános Iskola A pedagógus maximálisan felkészült, tapasztalt és megbízható. Gyermekcentrikus, bízunk abban, hogy megfelelően felkészíti gyermekünket a 8 osztályos gimnáziumi felvételre.
XXII. Kerület Herman Ottó Általános Iskola Mert nagyon jól és következetessen meg tanítják az alapokat!!
XXII. Kerület Herman Ottó Általános Iskola családias légkör
XXII. Kerület Kolonics György Általános Iskola Sok a sportolási lehetőség.
XXII. Kerület Kossuth Lajos Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Nagyon jó az angol oktatás, nagyon kedvesek a tanítók, de egyben kemény iskola ,jó eredményeket érnek el a tanulók nyolcadik évre, mind angolból , mind pedig a többi tantárgyból. Nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak, és ez egy kis elsősnél szerintem nagyon fontos szempont! Az én gyermekem imádja a tanítónénijét, és persze az összes tanítót, és imád iskolába járni. Sok sportolási lehetőség van az iskolában és abban is nagyon jó eredményei vannak a tanulóknak. Egyszóval nagyon jó iskola, szeretik a gyerekek.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Mert több készség fejlesztésére helyezi az iskola programja a képzést (báb, néptánc és görkorcsolya oktatás is van az alap oktatási tananyagban).

Emellett az iskola családias légköre is megfogott.

Nem csalódtunk az elmúlt 2 évben az iskolában.

Az időközben bekövetkezett tulajdonosváltás (egyházi fenntartásúvá vált) is "szolidan" történt. Mi teljesen tolerálhatónak tartjuk a bekövetkezett változásokat.

XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Sok lehetőség van a gyermek képességeinek a fejlesztésére akár szellemi, akár fizikai téren. A vallásos nevelés pedig csak a javát szolgálhatja a gyerekeknek.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola x
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Jól érzik magukat a gyermekeim itt. Tanít még tanár itt olyan, aki még engem is tanított. 
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Valóban nagyon családias a légkör,a pedagógusok kedvesek, barátságosak,  a gyerekek sok lehetőséget kapnak a tanórákon kívüli fejlődésre és  számunkra nagyon fontos, hogy a gyermekünk jól érzi itt magát. 
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Elsős kisfiam szinte zökkenőmentesen vette az iskolakezdést és valóban nyugodt lehetek, mert nagyon jó pedagógus foglalkozik vele.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Közel van, családias, jó pedagógusok is dolgoznak itt. Fontos volt a tartozni valahová érzése.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Jók a tanítónénik és az osztálytársak.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Jók a tanítónénik és az osztálytársak.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Családias légkör, jó tanítónők, sok kreatív foglalkozás.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Nekem a nagyobbik lányom is ide járt.

A tanárok nagyon kedvesek, jól tanítanak, figyelmesek.

Sok lehetőség van mind a kézség fejlesztésben, mind a mozgás terén az iskolában.

Az pedig, hogy Református iskola lett, nagyon jó, mert jót tesz a gyerekeknek a hit oktatás, (föleg a mai világban!) fontosabbá vállik számukra a szeretet, a közösség., és megtanulnak jobban értékelni mindent.,de föleg egymást.

 

XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola MERT KEDVESEK , ÉS SEGÍTŐKÉSZEK A TANÁROK .
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola jó az oktatás 
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Családias, keresztény értékeket valló intézmény, sok szabadidős tevékenységgel.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Az iskola nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi sikerességre de elismerésre méltó az órákon túli alternatív munka is /sport, zene, báb.../ Külön öröm számunkra, hogy a 2012/2013-as tanévtől egyházi iskolaként működik az intézmény
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola A gyermekem szeret iskolába járni, örömmel tanul otthon is. Azt az értékrendet vallják, ami szerint mi is neveljük a gyerekünket. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy ebben legyen egység a család és a pedagógusok között,nekünk ez volt a fő szempont. A nyílt nap is meggyőzött, és a tanítók személyisége is. A különórák jók sok lehetőség közül lehet választani. Másik fontos dolog volt számomra az iskolalelkész személye, és benne sem csalódtunk, szereti a gyerekeket,és a gyereket is őt, és ami legalább ugyan ennyire fontos tisztelik és figyelnek rá. Tudom hogy jó helyen van és nem csak a tantárgyakkal, hanem a gyerekkel is foglalkoznak, nem csak a testét táplálják, hanem a lelkét is.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola A gyermekem szeret iskolába járni, örömmel tanul otthon is. Azt az értékrendet vallják, ami szerint mi is neveljük a gyerekünket. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy ebben legyen egység a család és a pedagógusok között,nekünk ez volt a fő szempont. A nyílt nap is meggyőzött, és a tanítók személyisége is. A különórák jók sok lehetőség közül lehet választani. Másik fontos dolog volt számomra az iskola lelkész személye, és benne sem csalódtunk, szereti a gyerekeket,és a gyereket is őt, és ami legalább ugyan ennyire fontos tisztelik és figyelnek rá. Tudom hogy jó helyen van és nem csak a tantárgyakkal, hanem a gyerekkel is foglalkoznak, nem csak a testét táplálják, hanem a lelkét is.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Mert egyrészről azt kaptuk amit ígértek, és ezen eddig még a fenntartó váltás sem változtatott semmit. Másrészről a gyerekünk szeret ide járni és nagyon jó a bábfoglalkozás illetve a néptánc oktatás.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Nagyon jó ez a suli.,kedvesek a tanárok.

Az, hogy református iskola lett különösen

jó hatással van a gyerekekre.,

Nagyon sok mindenre van lehetőség mind a kézség fejlesztésben, mind a mozgás terén.

XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Gyermekünket az év elején hoztuk át egy nagyon népszerű iskolából, ahol minden lehetősége megvolt a sikeres jövőhöz, de valami mégis hiányzott....

Ezt követően fedeztük  a jelenlegi iskolát, ahová nagyon hamar beilleszkedett és barátokra talált. Nagyon jól érzi magát, felszabadult és sokkal kiegyensúlyozottabb. Számunkra ez volt az első szempont! Szerintünk csak szerető környezetben lehet a gyerekeket hitre nevelni!

XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Alsóban kepesség szerinti differenciált oktatás folyik, felsőben emelt szintű angol, sok szabadidős tevékenységre van lehetőség délután iskolán belül.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola A differenciált oktatást magas szinten művelő, gyermekközpontú iskola, ahol a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően alakítják a hangsúlyokat. A kisiskolás korban nagy hangsúlyt fektetnek a művészeti oktatásra, míg a felsőbb évfolyamokon az angol és informatika képzésre.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola A családias hangulat, a sokféle tevékenységre - bábozás, néptánc, sport - való lehetőség, a kedves, jól felkészült tanítók teszik szerethetővé ezt az iskolát.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Értékelik a kreativitásomat.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Szeretem a tanítónéniket.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Mert családias a légkör, jó alapot kapnak a gyerekek 1-4 osztályban, sportolásra is van lehetőség, és nem utolsó sorban azért, mert a fiunk jól érzi itt magát, sok a barátja az osztályban.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Mert a pedagógusokkal vagyunk megelégedve. 
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Nagyon kedvesek a tanító nénik. Kislányunk hamar beilleszkedett az osztályközösségbe, sok barátot szerzett, nagyon jól érzi magát. Nagyon jó. hogy lehetőség van részt venni Kokas foglalkozáson és van báb illetve néptánc oktatás is.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Nagyobb testvér  jár már ide, innen tudni, hogy családias légkörű az iskola.  A tanítónénik kedvesek, jól felkészültek. Kedvenc a Kokas óra, a sokrétű művészeti ággal való foglalkozás miatt.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola A gyerekek nagyon sok mindenben kipróbálhatják magukat (akár órarendi keretek között is), sokféle tevékenységet ismernek meg, így van valódi választási lehetőségük abban, hogy eldöntsék, mi áll hozzájuk legközelebb. Nagyon fontos, hogy az iskola által közvetített értékrend megegyezik a mi elképzeléseinkkel, így a gyerekek is könnyen eligazodnak.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Azért,szeretünk ebbe az iskolába járni,mert jók a tanárok,családias hangulat van.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Azért,szeretünk ebbe az iskolába járni,mert jók a tanárok,családias hangulat van.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Azért,szeretünk ebbe az iskolába járni,mert jók a tanárok,családias hangulat van.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Mert nagyon jók a pedagógusok. A gyerekek nagyon sok mindennel megismerkedhetnek a változatos különórákban. A pedagógusok odafigyelnek a gyerekekre, nem tesznek kivételt gyengébbek és erősebb képességűek között. Nagyon jó módszerrel történik az oktatás. Ami számomra még nagyon szimpatikus, hogy rendkívül kedvesek a gyerekekkel (kedvesen szólnak hozzájuk, viccelődnek és le tudnak ereszkedni a gyerekek szintjére). Ez leginkább a mi osztályunkra igaz (3B) 
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Mert van bábóra, mert jó a tesi, szeretünk néptáncolni, hasznos dolgokat tanulunk természetórán és nyik órán. Nagyon szeretjük a tanárokat.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Családias, keresztény értékeket valló iskola, sokféle szabadidős tevékenységgel, jó pedagógusokkal.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Családias, keresztény értékeket valló iskola, sokféle szabadidős tevékenységgel, jó pedagógusokkal.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Gyermekközpontú iskola, kiváló tanítókkal. 
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola Nagyobb gyermekünkkel már megtapasztaltuk, hogy az iskola a gyermekek életkorának és fejlődési tempójának megfelelően alakítja az oktatást. Nagyon sok tanításon kívüli program, szakkör segíti, hogy az érdeklődő gyerekek minél nagyobb szeletét tapasztalhassák meg a világnak. A bemutató órákon olyan tanítókat láttunk, akik végképp meggyőztek arról, hogy második gyermekünk számára is jó választás az iskola.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola A tanító nénik a gyermekünk szükségeinek megfelelő tempóban, alapossággal, szigorúsággal és bátorító jutalmazással tanítanak.Pontos és elegendő a kommunikáció a tanítók és a szülők között.
XXII. Kerület Rózsakerti Általános Iskola mert lehetőséget ad az egyéni fejlesztésre a Zsolnay módszer, amit ebben az iskolában alkalmaznak, valamint mind a négy gyermekünk személyiségét elfogadó, szerető tanárokat ismertünk itt meg

fontos volt még számunkra, hogy a művészetek és legfőképpen az értékek mentén folyik az oktatás, legalábbis az iskolavezetés ezt az irányt választotta

szeptember óta egyébként a református egyház lett a fenntartó, ezért a név is megváltozott - ajánlom az imami webmesterének figyelmébe, a legördülő iskola-felsorolásban javítandó, illetve kiegészítendő

XI. kerület (Újbuda) Őrmezei Általános Iskola sok sport, ökoiskola, nagyon jó tanítónéni
XI. kerület (Újbuda) Carl Rogers Általános Iskola Fontos, hogy elfogadják a gyerekemet olyannak, amilyen, és ő is megtanulja elfogadni a másságot. Biztonságban érezheti itt magát, hiszen tudja, hogy itt figyelnek rá, mert van erre idő, kapacitás. Kölcsönös bizalom működik itt a pedagógusok, a gyerekek és a szülők között. Csodálatos programokat szerveznek nekik, de a hétköznapi oktatás se hétköznapi: ) Nagyon sok a kreatív munka, a közös, csoportos alkotás, gondolkodás is mindennapos. Figyelembe veszik a gyerekek egyéni tempóját, képességeit, és ennek megfelelően haladnak a tananyaggal. Az óvoda és iskola közötti átmenet nagyon barátságos, zökkenőmentes. Családias a légkör, mindenki ismer mindenkit, viszonylag kis osztálylétszámok működnek. Nem versenyistálló, nincsenek leterhelve a gyerekek, mégis nagyszerű eredményeik vannak / továbbtanulás, versenyek,stb./
XI. kerület (Újbuda) Bethlen Gábor Általános Iskola Megtaláltuk gyermekünk számára a megfelelő pedagógusokat.Sok sportolási ésszakköri lehetőségek vannak.
XI. kerület (Újbuda) Kelenvölgyi Általános Iskola Jók a közösségi programok:-)

Rendezettek a belső terek és az iskola környezete is:-))

XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Csak pozitív tapasztalatunk van a sulival kapcsolatban: mind alsóban, mind felsőben fantasztikus tanári gárda kezei között formálódnak a gyerekek. Rengeteg iskolán belüli programlehetőség áll a gyerekek rendelkezésére, sok mindenben kipróbálhatják magukat. A tanítási időn túl is gondoskodnak a gyermekekről sok program, klubfoglalkozás áll rendelkezésükre. A szülői közösség nagyon jó, a vezetőség-szülők közötti összhang példaértékű. Nem csak a kötelező tananyagra fektetik a hangsúlyt, hanem fontos például a környezettudatos nevelés is: az iskola idén  az "Újbuda Környezettudatos Iskolája 2012" pályázaton II. helyezést ért el, számos ökoiskolát megelőzve ezzel. 
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Gyermek központú ,kellemes környezet,jòl megközelíthető!
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Sok egyéb lehetőségeket nyújt, mint nyelv tanulás, tánc oktatás, sok sport foglalkozás. A tanárok nyitottak, gyerekek szeretnek járni az órákra, mert érdekessé teszik azokat.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Sokféle sport foglalkozás, táncoktatás, több nyelv választás.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Az alsó és felső évfolyamon is nagyon odafigyelnek a gyerekekre, figyelembe véve az életkori sajátosságaikat. Sok külön program, kirándulás, tini disco lehetőség van a gyerekeknek, amikkel elősegítik azt, hogy szeretnek iskolába járni. Van kistudós klub, bakancsos klub, kézműves klub, újságíró klub, JAM (gyermekvállakozás), HIP-HOP oktatás, Musical Stúdióba bejutási lehetőség, ugróasztal, foci, kézilabda, karate edzésre lehetőség. Minden évben tavasszal járnak úszni, télen pedig korizni. Fantasztikus a suli.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Aranyosak és jól képzettek a tanárok.

Színvonalas az angol nyelv oktatás.

Van lehetőség sportolásra (foci,úszás, korcsolya).

XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert barátságosak és jól felkészültek a tanárok, ennek következtében örömmel járnak gyerekeim ebbe az intézménybe. Szintén előnynek tartom, hogy a tanórán kívüli zeneoktatást és sportfoglalkozást is meg tudtuk oldani az épület falain belül.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola A gyermekünk fantasztikus tanítókat kapott. Nagyon jó az osztályközésség, a gyermekünk minden nap örömmel indul iskolába. Erzsi néni és Lilla néni igazi tanítók, akiknek ez nem egy munka, hanem a hivatásuk és ez egyértelműen érezhető a gyerekek tanulmányi fejlődésén. Az iskolában sok közösségi program van, gyermekünk megtalálta a számára fontos és kedves tevékenységeket. Angol, német oktatás, foci, informatika, közlekedési tanfolyam. Egy gyermek számára az alsó tagozatban fontos, hogy érzelmileg is jól érezze magát. A mi tanítóink tökéletes érzelmi környezetet, biztonságot és erős oktatási elvárásokat teremtenek gyermekünk számára. 
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert jók az oktatók, színvonalas az oktatás.

Sok sportolási lehetőség van(úszás, foci, korcsolya).

Itt működik a Petőfi Musical stúdió is.

Jó az angol nyelv oktatás

XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola A kiváló tanítói teljesítmények mellett, boldog gyerekek jönnek haza nap, mint nap az iskolából. Minden lehetőséget megragadva sportolnak, versenyeznek, énekelnek, táncolnak, és rengeteget ismerkednek az iskolán túli világgal is.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola A kíváló tanítói teljesítmény mellett, boldog gyermekeket viszek haza nap, mint nap az iskolából. Énekelnek, táncolnak, sportolnak, versenyeznek, és ismerkednek az iskolán túli világgal.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Az alsós tanárjaink és a közösség miatt.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Az alsós tanárjaink és a közösség miatt.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Azért mert nagyon családias és gyerekközpontú az iskola.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Ebben az iskolában szabad gyereknek lenni, a megfelelő tudásátadás mellett nem stresszelik a gyerekeket a tanulmányi eredményekkel.

Nagyon sok minőségi szabadidős/tehetséggondozó programból lehet választani, ahová a gyerekek szívesen járnak.

Nem elit iskola, és ezt szeretjük.

XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mivel a nagyobb gyerek is idejárt, jó a kapcsolat a tanárokkal, családias a hangulat, minden problémát meg tudunk beszélni a pedagógusokkal.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert nagyon közvetlenek és együttműködőek a tanárok. Remek az osztályközösség. Sokféle lehetőség van mint sportolásra mint pedig egyéb különórákra.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert sok sport közül lehet választani,mert már elsőtől van délutáni foglalkozásként angol nyelv oktatás.A tanító nénik is nagyon kedvesek és nagyon jók szakmailag
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Jó nagyon az oktatás és a tanárok is.Sok sportolási lehetőség van.Nagyon szép környéken van könnyen megközelíthető.Az udvaruk teljesen fel van újítva ami mind a kicsik és a nagyok igényeit kielégíti. 
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Csikósné Marika néni hozzáállása a gyerekekhez. Rendszeretetre nevelés, szorgalmas tanulásra ösztönzés, elismerés.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Azért, mert  sok, változatos program van a gyerekek részére, több fajta sportolási lehetőség van, gyermekközpontú szemlélet jellemzi, családias  a légkör.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Aranyosak és kedvesek a tanárnénik és a napköziben megcsináljuk a házit és otthon már nem kell tanulni! A könyveket csak hétvégén kell hazavinni
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Közel van, ismerjük a tanárokat, ugyanis lányom is oda járt. Egyelőre elégedett vagyok az iskolával.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola GYerekközpontú iskola, színes programokkal
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Sport lehetőség, különleges plusz foglalkozások, stb.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Az alsó tagozat családias, nagyon kedvesek a tanítók, igyekeznek a gyerekek szintjének megfelelően differenciáltan oktatni. A Petőfi Musical Studio fellépésein már első osztálytól részt vehetnek a kicsik tánckarával. Minden évben járnak úszni és mennek erdei iskolába is. 
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Szeretem a Tanító nénit (Gabi nénit), szeretem az osztálytársaimat, a külön foglalkozásokat. Itt minden szuper, szeretek ide járni. Ajánlom minden kis örökmozgó lurkónak amilyen én magam is vagyok.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert a Tanárnéni személyével, oktatási módszerével meg vagyunk elégedve!
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola A tanítók itt ebben a suliban tényleg figyelnek a srácokra! Tapasztalataim szerint szeretettel és nyitott fülekkel forulnak feléjük. Rendszeresen beszélgetünk is a pedagógusokkal és támogatjuk egymást a gyerekek jó irányba történő fejlődése érdekében.

Az utóbbi időben rengeteget fejlesztettek az iskolán. Projektek, rendezvények, versenyek, szakkörök, színes sportfoglalkozások. Bízom benne, hogy ez a lendület egyre több családot magával ragad!

Hajrá Petőfisek!!! :)

XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert a tanítási módszer kitűnő, valamint a szülő is láthatja ezt a nyílt órákon.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Van lehetőség sportolni, nyelvet tanulni, és még sok minden mást.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Sok sport lehetőség van.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Nagyon jó iskola.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mások is dicsérik.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Kitűnő pedagógusok dolgoznak.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert nagyon jó iskola.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert sok jót hallotunk róla.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert a gyerek nagyon szeret odajárni.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Mert a gyerek szeret odajárni.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Sok sportolási, fakultativ program lehetőség, jó szinvonalú oktatás.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Nagyon jó iskola.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Nagyon jók a tanárok.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Sok sport lehetőség.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Sok sport lehetőség.
XI. kerület (Újbuda) Petőfi Sándor Általános Iskola Jó hír.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Bebizonyosodott, hogy jó iskolát választottunk a nyílt nap alapján. Mindenki nagyon kedves, szeretik a gyerekeket. Nagyon jó a 2.n osztálynak a tanítói csapata.Ami fontos volt számunkra pl. a nyelvoktatás.

Köszönjük

XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Kedves, családias, és van kéttannyelvű osztálya.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Jó az iskola hangulata és meg vagyunk elégedve az alsós tanítókkal.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Nagyon jó az osztályközösség, a tanítás magas színvonalú, a pedagógusok kedvesek és hatékonyak. Sokféle különórára van lehetőség.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Nagyon jó a nyelvtanítás, sok sportolási lehetőség van.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Szeretünk ide járni, mert gyerekcentrikus, barátságos és korrekt az iskola, nagyon jók a tanítók és szuper a nyelvoktatás. 
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Nagyon kedves a tanító néni, emelt óraszámban tanulják az angolt.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Mert jó a büfé:-), jó fejek az osztálytársak, klassz a könyvtár. Mert jó agyagozni Gabi nénivel, és még ezen felül is rengeteg szakkör van. Minden óra nagyon izgalmas és lebilincselő. Mert nagyon jó a szülői közösség és már többször voltunk együtt, a gyerekek és a szülők kirándulni. Mert sokat járunk színházba és év végén erdei táborba is megyünk.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Mert jók a nyelvi tanárok,kedves és felkészült a tanítónéni és az osztályközösség is összetartó.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Meg vagyunk elégedve a pedagógusokkal, fontosnak tartom a heti 8-szori angol foglalkozást, és szerencsére minden délutánra jut valamilyen érdekes külön óra.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Mindkét kisfiam ebbe az iskolába tanul,szeretik,kedvesek a tanárok, jól érzik  itt  magukat. Ők angol két tannyelvű osztályba járnak de remek híre van a zenei és a beszédfejlesztő osztálynak és a napköziotthonos rendszer is jól működik. 
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Eros, valogatott osztaly, csupa jo kepessegu tanulo miatt, ahol a tanar¬ diak es szulo kapcsolata kivalo. Nagyon szeretjuk a Julika nenit es az angol tanar nenit, Judit nenit!

Ja! Es lehet kosarazni es korcsolyazni!

XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Nagyon jó és erős az angol kéttannyelvű oktatás. Jó a nyelvi tanár, tanítónéni és a napközis pedagógus is. Van ingyenes külön torna,(napközis tartja) és rajz ill. egyéb kreatív szakkör. Van múzeum és színházlátogatás.

Gyerekközpontú, jó hangulatú iskolának tartjuk, a lányom nagyon szeret járni, egy napot sem hiányozna. Ez a legfontosabb!

XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Mert nagyon gyerek központúak, nagyon jók a tanítónénik, jó a nyelvoktatás, sok a sport.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Kéttannyelvű osztályt indítottak és nagyon jók az angol órák.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. A tanítónénik szeretik a gyerekeket és igyekeznek a legjobb tudásuk szerint tanítani őket. A gyerekek biztonságban érzik magukat, szorgalmasak és jókat játszanak együtt. Nagyon jó közösség.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. mert szuperek a tanárok!
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. A tanítónénik csodálatosak és itt nyelvet tanul napi szinten.

Nem beszélve arról, hogy a lányom repül az iskolába.

XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. A tanító nénik csodálatosak és napi szinten tanul nyelvet és imád iskolába járni.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Nagyon jók a pedagógusok akik a gyereket tanítják.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Nagyon jók a pedagógusok akik a gyereket tanítják.
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Van angol kéttannyelvű osztály
XI. kerület (Újbuda) Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola, Baranyai u. Bár az oviból senki nem választotta ezt az iskolát,ez már az első találkozásnál nem tűnt jelentősnek. Gyorsan jó barátságban lettek a gyerekek. reggel mosolygó fejjel szaladnak be a csemetéim,ennél több bizonyíték nem kell egy szülőnek sem. 
XI. kerület (Újbuda) Ádám Jenő Fenntartói Gyakorló Általános Iskola A tanárok nagyon sokban, segítik a gyerekek fejlődését, és tanulást.

Sportolási lehetőségek, bő választékban található. Folyamatos kommunikáció a szülők felé.

Benyovszky Mercédesz Edit 1/B osztály

XI. kerület (Újbuda) Gazdagrét - Csíkihegyek Általános Iskola Családias iskola.A tanárok nagyon közvetlenek,és valóban úgy bánnak a gyermekekkel mint a sajátjukkal.Bár mikor,bármilyen helyzetben bejelentkezés nélkül a tanárok készen állnak,ha a szülő beszélni szeretne velük.Sok a sport program,és erős az idegen nyelv tanítás.A teljes tanári kar beleértve az igazgató Úrat is azon van,hogy a gyermek és a szülő minden nap elégedett legyen az iskolával.Felmérhetetlen türelemmel kezelik a tanárok a gyermekeket.Nem az a fő szempont,hogy megbuktassák a diákot,hanem az,hogy kihozzák belőle a legjobbat.
XI. kerület (Újbuda) Gazdagrét- Törökugrató Általános Iskola Nagyon szeretjük ezt az iskolát! Kedves és képzett tanítók foglalkoznak a gyerekekkel, akiktől a kötelező ismereteken túl is rengeteg pluszt kapnak mind emberileg mind tudásban. Nagyon jó a suli hangulata, sok családias programot szerveznek - a pedagógusok nagyon nyitottak!

Rengeteg sportolási lehetőség van - a gyerekek itt tényleg sokat mozoghatnak!

Hogy mennyire jó az iskola, azt az is bizonyítja, hogy a gyerekem, alig akar hazajönni délután, mert szívesebben marad az iskola által szervezett érdekes programokon.

 

XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Elkötelezetten, hitelesen keresztény tanárok tanítják a gyerekeket, és magas színvonalú az oktatás.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Nagyon kedves a tanár bácsi/vallási nevelést kap a gyermek/ az iskola kultúrája és szokásai nagyon közel állnak hozzánk
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Keresztény értékrend megnyilvánul az iskolában, sokféle délutáni elfoglaltság közül lehet válogatni. Délelőtti oktatásban is kielégitő a tantárgyfelosztás (van angol, hittan néptánc)
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola A tanító nénik nagyon kedvesek, gyermekszeretőek. Többféle délutáni program van már az elsősöknek is, néptáncot pedig testnevelés óra keretében tanulnak. Angol is van heti 2, ahol játékosan sokat tanulnak. 
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Családias, szeretetteljes, gondoskodó.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Nagyon tetszik a gyermekközpontú nevelés. Pozitív viselkedést emelnek ki, azt dícsérik, jutalmazzák.

Vallásos programjaik nem elrugaszkodottak, fontosnak tartják a hiteles hitre nevelést.

XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Nagyon jó a hangulat, szeretet veszi körül a gyerekeket.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Keresztény értékrend.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Mert nagyon jók  tanárok és figyelmesek a diákok
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Jò a közössèg,jòk a tanàrok,  jòl felszerelt, modern èpület, szàmos szinvonalas szabadidô tevèkenysèg
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Azért, mert dicsérettel nevelnek, közösséget formálnak, odafigyelnek az egyéni fejlődésekre, és azért mert nagyon jó a hangulat:)Színvonalas az oktatás, és folyamatos lendületben, fejlődésben van az iskola.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Mert itt szeretik a gyermekemet.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola A szellemiség miatt
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola jó közösség,családias és kiegyensúlyozott légkör, sok mozgásos lehetőség, jó könyvtár,
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Nagyon fontos szempont a kis osztálylétszám (nálunk 22 aktív tanuló van), az elhivatott pedagógusok és a hasonló értékrendű szülőtársak.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola Családközpontúsága miatt.
XI. kerület (Újbuda) Szent Benedek Általános Iskola A keresztény szemlélet, és oktatás miatt!
XI. kerület (Újbuda) Domokos Pál Péter Általános Iskola Hagyományőrzés, néptánc oktatás, emelt óraszámú nyelvoktatás.
XI. kerület (Újbuda) Gárdonyi Géza Általános Iskola Konzervatív erős iskola, ami a mai világban már nagyon ritka, de annál értékesebb.
XI. kerület (Újbuda) Teleki Blanka Általános Iskola Jól képzett pedagógusok dolgoznak az iskolában.

.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

10 film tanárokról és diákokról

10 film inspiráló tanárokról

Válogatásunkban találtok drámát és vígjátékot, elitiskolában és "nehéz környéken" játszódó történeteket is. Közös bennük, hogy a főszereplők inspiráló tanárok, akik életre szóló mintát adnak tanítványaiknak.
Utam az iskolába – Filmajánló

Utam az iskolába – Filmajánló

Négy kiskamasz a világ négy pontján. Ami közös bennük, hogy örömmel járnak iskolába, akkor is, ha ez nagy nehézségekkel és veszéllyel jár: elefántok elől menekülnek, lóháton mennek a hegyekben, folyón kelnek át, kilométereket gyalogolnak. Lenyűgöző dokumentumfilm, egyben tanmese iskolásoknak.
Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére