Jelenlegi hely

Budai óvodákról mondtátok

Szülői vélemények a budai óvodákról

Ágoston Művészeti Óvoda - Kastély Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónők. Sokat segítenek a gyerekek fejlesztésében. Sok-sok külső és benti programot szerveznek.
Almáskert Óvoda - Gázgyári Tagóvoda Mert megbízom az óvónőkben, akik magasan képzettek és hatalmas türelemmel és szívvel vannak megáldva! Az ovi környezete sem másodlagos dolog, csendes, barátságos helyen van, hatalmas az udvara, tele fákkal, növényekkel, játékokkal, tan-kerttel.
Almáskert Óvoda - Gázgyári Tagóvoda Nagyon kedvesek a óvónők, hatalmas, rendezett az udvar, sok időt töltenek a gyerekek az udvaron, ha esik, akkor is, hiszen van egy nagy, fedett teraszos rész is.
Almáskert Óvoda - Gázgyári Tagóvoda Nagyon kedvesek a óvónők, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, türelmesek. Sokat vannak kinn a nagy, rendezett udvaron a gyerekek, ha esik, akkor is, hiszen van egy fedett terasz rész.
Alsóhegy Utcai Óvoda Mert gyermekünket kreatív, kedves és együttműködő óvónénik nevelik, akikkel mind gyermekünknek, mind nekünk szülőknek jó érzés minden nap találkozni.
Bartók Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvonők, szép nagy udvaravan az óvodának. Az egész óvoda ólyan mint egy nagy család.
Bartók Tagóvoda Kedvesek és gondoskodóak az óvónénik, segítőkész a dadusnéni. Szép, tiszta rendezett az óvoda, nagy az udvara és jól felszerel
Bartók Tagóvoda Óvónők aranyosak,sokat foglalkoznak a gyermekekkel.Tiszta rendezett udvar,szép környezet,Jól felszerelt csoportok.Nagyon szeretjük ezt az ovit!
Bartók Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónők, segítőkészek, mindent megtesznek a gyerekekért.

Sokat vannak a rendezett tiszta udvaron, verselnek, dalolnak különböző kézműves foglalkozásokat tartanak a srácoknak. nagycsoportban sokat járnak színházba.

Bartók Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvónők, segítőkészek, mindent megtesznek a gyerekekért.

Sokat vannak a rendezett tiszta udvaron, verselnek, dalolnak különböző kézműves foglalkozásokat tartanak a srácoknak. 

Bolyai Utcai Óvoda Természetközeli hozzáállás, sok program, középső csoporttól délutáni foglalkozások. Az óvónők fantasztikus pedagógusok, nyitottak a felmerülő problémák megbeszélésére, megoldására. Kreatívitást fejlesztő foglalkozások.

Nagy udvar, zöld környezetben, jó levegőn.

Brunszvik Teréz Óvoda Az óvónők foglalkoznak a gyerekekkel. Nagy udvara van, sokat vannak kint a gyerekek, amíg csak lehet. Játékokkal átlagosan felszerelt, de igazából mindig pályáznak, fejlesztenek valamit, így bővül a játékok köre folyamatosan. A gyerekek szeretnek ide járni.
Bükköny Óvoda Rendezett az udvar. Érdekesek a foglalkozások.
Cseperedő Óvoda Azért szeretjük ezt az óvodát,mert rendkívül figyelmes az intézményvezető,kedvesek,segítőkészek és barátságosak az óvónők és a dadusok,jól felszerelt az óvoda,és folyamatosan különböző programokon is részt vehetnek a gyerekek!Szép,gondozott kertben játszhatnak,a csoportszoba is megfelelő méretű.

Egy kisfiú a Cseperedő óvoda piros csoprtjából.

Csicsergő Óvoda Két  aranyos, kedves és lelkiismeretes óvónénink van, akik nagyon sokat mesélnek, énekelnek a gyerekeknek. A csoport nincs telezsúfolva mindenféle játékkal, hanem gondosan össze van válogatva, mi az, ami a gyerekek életkorához, fejlettségéhez igazodik. A csoportszoba berendezése ötletes, és bár nem túl nagy a tér, de minden tevékenységnek megvan a maga helye. A terem dekorációja esztétikus. Az óvónénik kreatív ötletekkel motiválják a gyerekeket, hogy minél több tevékenységben örömmel rész vegyenek. 

Mi ugyan nem ebbe az oviba készültünk, de most már egyáltalán nem bánom, hogy ide kerültünk. Sőt örülök, mert a lényeg a két aranyos óvónéni, akik szeretettel "terelgetik" a gyerekeinket. A csoport már az első óvodai év végére igazi összetartó kis csapattá formálódott a nevelésük által. 

Csicsergő Óvoda Mert közel van mindenhez, nem megy el túl sok idő az óvodába történő utazással.
Csodavilág Bölcsőde és Óvoda kellemes, családias környezetben, nyugodt környéken található az óvoda. Az óvónénik gondosan vigyáznak a gyerekekre, és kreatívan, sok foglalkozással terelgetik a csemetéket a helyes irányba. A csoport létszám éppen megfelelő, a gyerekek mozgalmasan, vidáman élik a hétköznapjaikat.
Csodavilág Bölcsőde és Óvoda Mert jó színvonalú, tiszta, rendezett, kis csoportlétszám van, számunkra tökéletesen megfelelő.
Csodavilág Bölcsőde és Óvoda Angol tanulas, sok sportolasi lehetoseg, szep es rendezett udvar, sok extra program (szinhaz), kedves ovonenik, soszoba.
Csodavilág Bölcsőde és Óvoda Minden tetszik, mindent meg lehet beszélni, az óvónők nagyon jók emberileg is, szakmailag is. A kisfiam nagyon szeret idejárni.
Csodavilág Bölcsőde és Óvoda Mert közel van a lakhelyünkhöz.A gyermekem nagyon szeret ide járni.Sok program van, sok sport és rengeteg jó program.Van angol is és az ovónők nagyon kedvesek. Szerintem rendkívül jó pedagógusok!

Maga az ovi is nagyon szép helyen van, zöldövezetben és a kis csoportlétszám is előnyös.

Csodavilág Bölcsőde és Óvoda Mert színvonalas, szép környezetben van, jók az óvónők és a dadusok, jó érzés bemenni a tiszta csoportszobákba, és nyugodt szívvel hagyjuk ott a gyermekeinket.
Gesztenyéskert Óvoda Kedvesek az óvónők, pedagógiai módszereik nagyon megfelelnek. Jól beilleszkedett a lányom a csoportba. Kellemesek a szobák. 
Gesztenyéskert Óvoda A gyermekek egyéni igényeire is figyelnek,

Aranyosak a dolgozók (nem csak az óvonénik),

A csoportszobák rendezettek, jól felszereltek,

Sok a gyermekek által nagyon kedvelt programmal igyekeznek színesebbé varázsolni a hétköznapokat (ovisnap, sportnap, előadások stb)

 

Gesztenyéskert Óvoda A Gesztenyéskert óvodában a gyerekek vannak a középpontban. A pedagógusok sok szeretettel és nagy -egyénre szabott- odafigyeléssel nevelik a gyerekeket. Ami még nagyon családiassá teszi az óvodát az, hogy a kertész bácsitól a dadusokon át mindenki figyel egymásra és segítik egymás munkáját, talán ezért is jó az oviban a hangulat reggeltől délutánig.
Gesztenyéskert Óvoda Sok játék van, nagy az udvar, sokat foglalkoznak, játszanak a gyerekekkel.
Gyermeksziget Montessori Óvoda Tetszik a Montessori módszer amivel az óvónők nevelik a gyerekeket. Nekem az is nagyon szimpatikus, hogy vegyes csoportok vannak az óvodában, így a nagyok megtanulnak a kicsikkel bánni, akik viszont gyorsabban fejlődnek a nagyobbakat utánozva. Sokat foglalkozik a vezetőség az óvoda fejlesztésével. Sok pályázaton vesznek részt, ebből új játékokat, udvari felszereléseket vásárolnak.
Gyermeksziget Montessori Óvoda Mert nagyon kedvesek és szakképzettek az óvoda dolgozói,családias a légkör és a gyermekekkel kitűnően bánnak. Sok a sportolási lehetőség.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Amikor bementem és szétnéztem az oviban azt éreztem "otthon" vagyok!!!

Azt gondoltam, ha ezzel én így vagyok a kisfiam is örömmel, és szeretettel fog belépni minden reggel a kapun.

Miután kiderült a Mókus csoportba vették fel, tudtam csak meg, hogy az egyik óvónénit régóta ismerjük.

A boldogság határtalan volt....

Az ovi vezetősége segítőkész, rugalmas, gyermekcentrikus.

A csoportok, óvónénik imádnivalóak, nem beszélve a Dadusokról, és konyhás nénikről.

Az oviban mindig tisztaság van, és rend. Az udvar gyönyörűen rendben tartott.

A Mókus csoport Gabi és Noémi nénije, no és persze Anett nénije a legcsodálatosabb óvó, és dadus néni a világon!!!!!!!!!!

 

Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Elsősorban az óvónénik miatt, akiket imád a kislányom, nagyon sokat tanul tőlük. Rengeteg énekkel, verssel jön haza a kislányom és nagyon szereti a torna foglalkozásokat is. Gyönyörű dolgokat csinálnak együtt, ami egy emlék marad számunkra. Emellett rengeteg változatos különfoglalkozás van az oviban, mi művészi tornára járunk, amit még itthon sem hagy abba Niki. A külön programok pedig felejthetetlenek: Márton-napi lámpagyújtás, gyereknap, a rengeteg kirándulás játszóház, állatsimogató felejtehetetlen élmény marad a kislányomnak.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Nagyon kedvesek az Óvónénik és a dadusok, sok játék van, és mindig sokféle programokat szerveznek a gyerekeknek. Rengeteg játék van , és az udvaron is a gyerekenek megfelelő játszó körülmények vannak! Nagyon szeret oda járni a kisfiam :)
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Az ovi hangulata a gyerekkori ovimra emlékeztet:) Kisfiam rettenetesen szereti a saját óvónénijeit!!! A dadusáról nem is beszélve:)))

Amikor ügyeletes csoportba kerül akkor sem szomorkodik, mert az ovi összes óvónője kedves, és aranyos.

A dadusokat, konyhás néniket nevükön szólítja, és Ők is az én Levimet, mert mindenki bűbájos és aranyos.

Az oviban mindig nyugalom, és harmónia van.

Az udvart rendszeresen karbantartják, élmény mindennap az oviban!!!

Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Mert nagyon kedvesek az óvónénik, dadusok, összetartó a csoport, és szép rendezett a környezet, mindig igyekeznek valami újítást kitalálni.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Megkaptuk a világ legaranyosabb óvónénijeit. Szeretettel és figyelemmel gondoskodnak a gyerekekről.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Szeretjük az óvónéniket.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Mert nagyon kedvesek az óvónők!
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Mert jól felszerelt a csoport és az óvónénik fantasztikusak!!!!
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Azért szeretünk ebbe az óvodába járni, mert gyermekközpontú, rengeteg időt töltenek a szabadban, sok az érdekes kirándulás különfoglalkozás.Változatos a játékkészlete a csoportnak. A gyermekem örömmel megy óvodába, ha ő jól érzi magát én még jobban!
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Szeretjük az óvónőket!
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Kedvesek és gondoskodóak az óvónénik, segítőkész a dadusnéni. Szép, tiszta rendezett az óvoda, nagy az udvara és jól felszerel.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Nagyon örülök, hogy ide jár a fiam. Az óvónénik, a dadus szívvel-lélekkel a gyerekekért vannak. Az óvoda jól felszerelt, az udvar tágas, tele játékokkal. A másik, ami még tetszik, hogy - legalábbis a mi csoportunkban - a szülők nemcsak beruhannak a gyerekkel reggelente, hanem közösséget építenek, érdeklődnek egymás iránt, közös programokat szerveznek ovin kívül is.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Barátságos környezet, rendedezett udvar, nagyon kedves óvónők,

de leginkább, mert kisfiam nagyon jól érzi magát és szinte minden nap tanul valami újat.

Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Kellemes légkör, jòl felszerelt udvar, kedves és magasszinten képzett pedagògusok, szép csoportszobák, változatos foglalkozások és programok.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Azért szeretünk ide járni mert az óvónénik csodálatosak,kedvesek és gyerekcentrikusak.A csoportban sok foglalkozás van, sokféle programokat szerveznek a gyerekeknek.Az óvodában és a csoportban is folyamatos fejlesztések,szépítések történnek azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Azért szeretünk ide járni mert az óvónénik csodálatosak,kedvesek és gyerekcentrikusak.A csoportban sok foglalkozás van, sokféle programokat szerveznek a gyerekeknek.Az óvodában és a csoportban is folyamatos fejlesztések,szépítések történnek azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Kislányom mindét testvére ide járt. Nagyon szereti az ovónéniket, nem csak a sajátjait, és a dadusokat. Jól felszerelt az óvoda, szép, rendezett és nagy az udvar. Sok programot szerveznek a csoportnak. Hétvégén is emlegeti csoporttársait, "barátait", hogy hiányoznak neki.

Örömmel engedem minden nap az oviba, tudom, hogy ott nagyon jól érzi magát.

Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Figyelmes, aranyos, kedves, kreatív, szerető óvó nénik. Szép, nagy, rendezett, karbantartott udvar. Színes, vidám csoportszoba. Sok játék, móka, torna, kirándulások, vidámság, együttlét, kreatív alkotások, versek, mondókák, énekek hallgatása, tudása. Szeret ebbe a csoportba járni  :)
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Nagyon jó odaadó, kedves szakemberek dolgoznak itt! Adél az elefántoktól
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert egyrészt az óvoda külső környezete gyönyörű, rendezett, szépen karbantartott. A bicikliknek van egy aranyos "parkoló" kialakítva. Másrészt, mert a többi óvodával összehasonlítva, ennek az ovinak van a legszebb, legrendezettebb, legzöldebb udvara, ahol rengeteg szuper játék van. Az ikreim imádják. És nem utolsósorban a csoportszobák gyönyörűek, vidámak, rengeteg játékkal felszereltek. Az óvónénik, és a dadák nagyon kedvesek, toleránsak, rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel. Sok programot szerveznek. "Röviden" ennyi.:-)
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Nagyon felkészültek, kedvesek az óvónénik a gyerekekkel, készségesek a szülőkkel.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda A legjobb ovi amiben valaha jártam!
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Kisfiam imádja az óvonéniket, sok kis barátja van. Nagyon sok kézműves foglalkozást tartanak a csoportunkban, de azt hallottam az ovi összes csoportjára jellemző a kreativítás. Nagyon segítőkész minden óvodai dolgozó.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Gyermekem örömmel indul minden reggel az oviba. Hétvégén már alig várja a hétfőt.

Szinte minden nap haza hoz egy-egy újabb általa készített rajzot, vagy egyéb kincset.

Környezettudatosan nevelik a gyerkőcöket. Minden újrahasznosítható "szemetet" gyűjtenek. Díszeket készítenek kupakokat, sajtos dobozokat, Wc papír gurigákat stb.

A csokis papaírokat összegyűjve megadott helyre szállítva cserébe az ovi alapítványa bevételhez jut.

Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Mert gondoskodó szakemberek gondozzák-nevelik a gyermekemet.
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Kedves ismerősünk a csoport egyik óvónője
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda A gyermekem több kis barátja a csoportba jár , kedvesek az óvónénik, és a sok játék mellett folyamatosan fejlődnek!
Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvoda Nagyon kedvesek és figyelmesek az óvónénik.
Gyermekvilág Óvoda (telephely - Arató) Azért mert itt igazán törődnek a gyerekekkel, abszolút látszik a profizmus és a hivatástudat, nem utolsó sorban pedig a gyerekek szeretete. Nagyon tetszik hogy a szülőket is igyekeznek bevonni mindenbe, különösen kiemelném az apák napját. Nagyon rugalmasak és partnerként kezelnek. Nyitottak.  A nevelés módszerével teljes mértékben egyet értek. Olyan az egész mintha egy nagy család lennénk.
Gyermekvilág Óvoda (telephely - Kanóc) Szuper környezetben, remekül felkészült óvónénik dolgoznak. Délelőtt rengeteg a foglalkozás - sokat kézműveskednek, játszanak, van tornaóra. Nagyon tetszik az ovi pedagógiája: témahetek vannak, tetszik, hogy van apák napja, anyák napja, kirándulások. Nagycsoportban van madár-ovi. Szuper, hogy pl. a karácsonyt nem ünneplik benn, mert meghagyják az ünnepet a családoknak. Helyette az adventi készülődésre helyeznek nagyobb hangsúlyt. Nagyon tetszik, hogy farsangkor a gyerekek maguk készítik el a jelmezeket, ezáltal nincs versengés a jelmezek között. Nagyon jól felkészítik a gyerekeket az iskolára. Rendezett és tágas az udvar, hangulatosak, nagyon jól felszereltek a csoportszobák (van galéria), de a legfontosabb, hogy az óvónők nagyon-nagyon felkészültek, kedvesek, látszik, hogy nagyon szeretik a munkájukat és a gyerekeket. 

Katica és Elefánt csoport

Halacska Református Óvoda Itt úgy szeretik a gyermekeinket, mint ha sajátjuk volna. Szívesen bent maradnánk velük nap, mint nap mi is. Ez az ovi különleges légkört teremt, amit leírni nem lehet csak tapasztalni. Én nem engedem az iskolaérett gyermekeimet tovább, hogy maradhassanak még, még, még ebben a csodálatos közösségben.
Halacska Református Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik./ A gyerekek sokféle témával ismerkednek meg az óvodai foglalkozások keretén belül. / A Biblia ismeretére és a hitéletre nevelés a gyerekek képességeire, igényeire szabott, és hiteles.
Halacska Református Óvoda itt a gyerekek keresztény nevelést kapnak, áhitaton mindennap bibliai gondolatokkal, üzenetekkel találkoznak, szeretetben, békességben, megértésben nevelkednek
Halacska Református Óvoda Az óvoda szellemisége közel áll ahhoz a gondolatisághoz, ami alapján a gyermekeinket neveljük. Biztosított a gyerekek úszás, angol és néptáncoktatása. Párbeszéd van az óvoda vezetése, az óvónők és a szülök között.
Halacska Református Óvoda Kedvesek az óvónők/Rendezett az udvar/sok közös program van/ hangsúlyt fektetnek a gyerekek lelki fejlődésére
Halacska Református Óvoda Nagyon aranyosak  és kedvesek mind az óvónők,dadusok és az ovi összes dolgozója.Nagyon fontos számukra a harmónia,a nyugalom és a szeretet.Családias a légkör.Csak jót lehet mondani az oviról.Állandó fejlesztés alatt áll,jók a felszerelések,a kerti berendezések.Sok a program amiben nem csak gyerekek hanem a családok is részt tudnak venni közösen.A keresztény hitre való nevelés is nagyon jó.Változatosak a külön foglalkozások és van választék is.Az étkeztetés is kifogástalan,minden kisgyermek megtalálja a kívánságát,egészséges ételeket fogyasztanak...Naphosszat lehetne még Írni. 
Halacska Református Óvoda Jók az óvónénik: kedvesek, sok jó foglalkozást tartanak a gyerekeknek, ami leköti és tanítja is őket. A hitre való nevelés teljesen gyerekekre szabott, az óvónénik hitelesek ebben is.
Halacska Református Óvoda TÖKÉLETES ÖSSZHANG A STÜLÜŐK,GYEREKEK ÉS AZ OVODA DOLGOZÓI KÖZÖTT.RENDSZERES KÜLSŐ ÉS BELSŐ PROGRAMOK(SZINHÁZ, KIRÁNDULÁS,CSALÁDI NAP,SZÜLŐK BÁLJA ,HALACSKA NAP FARSANG STB....)FEJLESZTŐ SZAKKÖRÖK,SZAKEMBEREK SEGITENEK GYERMEKEINKNEK.A KERESZTÉNY HIT TANITÁSA OVODAI SZINTEN.A GYEREKEKKEL VALÓ KAPCSOLAT PÁRATLAN.NYUGALOM,BÉKE ÉS KIWGYENSÚLYOZOTTSÁG.
Halacska Református Óvoda Családis a légkör, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, az óvónők nagy szeretettel és türelemmel fordulnak a gyerekek felé. Nagy csoportszoba van sok játékkal, sok dalt tanulnak a gyerekek. 
Halacska Református Óvoda Kedvesek az óvónők, sok külön programot (bábszínház, kirándulás) szerveznek.
Halacska Református Óvoda Ez egy keresztény óvoda, itt a legfontosabb a szeretet. Az óvonők igyekeznek, kedvesek, mosolyognak. A vezető is igyekszik, mindig mosolyog, és mindig van egy kedves szava. Igyekeznek segíteni külön kérések, igények teljesítésében is.
Halacska Református Óvoda Nagyon aranyosak, figyelmesek az óvónők/ egyre fejlettebb a játszópark / nagyon fontos a hitéleti nevelés, rengeteg dalt, mondókát tanulnak a gyerekek / Közel van.
Halacska Református Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoporszobák
Halacska Református Óvoda Az óvónők szeretettel fordulnak a gyerekek és a szülők felé.
Halacska Református Óvoda Azért, mert az óvónők tündériek, a szellemiség csodálatos, és közel van hozzánk.
Halacska Református Óvoda Minden óvónő aki ebben az óvodában van nagyon kedves figyelmes a gyerekekhez. Megfelelő tudással látják el a gyerekeket és odafigyelnek azokra is akik lemaradnak.
Halacska Református Óvoda Mert tudom, hogy míg mi dolgozunk ő a legjobb helyen van ahol csak lehet.
Halacska Református Óvoda Nagyon kedvesek, közvetlenek az óvónők. Kisfiam nagyon szereti a reggeli áhitatokat. Nagyon sok program van az óvodában, amelyeken szívesen veszünk részt (Halacska-nap, szülők bálja, családi kirándulás, advanti manuális délután)
Halacska Református Óvoda Számunkra fontos a keresztény nevelés, amit itt megkapunk. Nagyon jó az óvoda egész légköre, mindenki közvetlen mindenkivel. Szerintem itt gyermekeink egy nagyon meghatározó alapot kapnak a további kis életükre.
Halacska Református Óvoda Kedvesek az óvónénik
Halacska Református Óvoda Tetszett az elv, ami szerint a gyerekeinket nevelik. Értékrendet képvisel. Felkészült, aranyos, odaadó óvónénik, dadusok vannak az ovódában.
Halacska Református Óvoda Iker gyermekeinket nagyon jól felkészült, odaadó ovónők nevelik. :-)
Halacska Református Óvoda Nagyon jó a légkör, kedvesek az óvónénik, figyelnek a gyermekek egyéni igényeire is.
Halacska Református Óvoda Szeretetteljes légkör, aranyos óvónénik, sok és színes program.
Halacska Református Óvoda Szeretetteljes a légkör.Jó a kapcsolatunk az ovoda dolgozóival, és a szülőkkel is. A lelkisége fontos számunkra. 
Halacska Református Óvoda Azért, mert nagyon jó a közösség.
Halacska Református Óvoda Az óvónők hihetetlen szeretettel nevelgetik gyemekeinket.
Halacska Református Óvoda Az óvónők elképzelhetetlen nagy szeretettel nevelgetik gyermekeinket!
Halacska Református Óvoda Kedves, barátságos óvónők, rendezett udvar, változatos programok és fakultatív tevékenységek. A gyerek szívesen jön ide minden reggel.
Hegyvidéki Mesevár Óvoda Ételallergiás gyermekek számára is biztosítanak étkezést.

Van úszásoktatás és egyéb különórák.

A gyerekek sokat vannak a jó levegőn.

Délelőtt nincsenek kötelező foglalkozások, csak "kezdeményezések".

Hétszínvirág Óvoda Jó a felszereltsége, rengeteg játék áll a gyerekek rendelkezésére. Az udvar rendezett, zöld, fás-füves, itt is sok játéklehetőség. Változatos foglalkozások biztosítják a kicsik fejlődését, sok hagyomány (adventi vásár, húsvéti vásár, szüreti mulatság)szórakoztatja őket. 
Hétszínvirág Óvoda Változatos programok, kedves óvónők és csoporttársak vannak :) 
Hétszínvirág Óvoda Én azért szeretem a gyerekemet ebbe az oviba járatni, mert ő szeret nagyon járni :) Mindenféle gyerek van a csoportban, könnyen lehetett találni benne barátokat. A két fiatal óvónéni aranyos. A dadusról nem is beszélve. Gyerekem nagyon szereti őket, s azt hiszem viszont is így van. A csoportszoba rendezett. Nincs túlzsúfolva, de van elegendő játék. Sokat rajzolnak, zenélnek, báboznak. de van diavetítés, meseolvasás, társasjátékok.  
Huncutka Tagóvoda x
Huncutka Tagóvoda Környezet:

Gyerekkoromba, mikor errefelé bringáztam, és megláttam ezt az ovit, az volt az álmom, hogy bárcsak egy ilyen oviba járna majd az én gyerekem is. Hatalmas tér, sok fa, mint egy kúria parkja. Egy kis békés sziget a városi dzsungelben. Az ovi épületével szinkronban van a nagy kert, elegáns részletek, mégis meleg hangulat.

Beltér:

néha kicsit szűkös, de legalább az emberek kénytelenek egymással beszélgetni :D. Én nem gondoltam régen, hogy ennyi játék lehet egy oviban. Jó kis kuckók vannak, egyszerre sok félét tudnak játszani a gyerekek. A bejárat biztonsági kódos rendszere kiváló.

Nevelés:

rendkívüli segítséget adnak nekünk is, hogy miként, hogyan tanítsuk gyermekeinket.

Az oviban szigorúan tilos a verekedés, és a csúnya beszéd. Ezt már a kiscsoportban átváltoztatják a gyerekekben. Megtanítják őket az embertáraikkal való bánásmódra, konfliktuskezelésre. Emlékszem ma is arra, amikor ettől leesett az állam. Megtanítják őket csoportban játszani, csapatként viselkedni. A rendre, fegyelemre, mindezt úgy, hogy példát mutatnak, és jutalmaznak. A gyerekek imádnak járni, mert a korlátaik erkölcsi korlátok, amik megfelelő utat mutatnak nekik a jövőben is. A gyerekekkel egyénileg is foglalkoznak. Mindenkinek megvan a maga baja, és ők ezzel pont foglalkoznak. A mi fiúnk fantasztikus változásokon, fejlődési ugrásokon esett át, mióta ide jár. Nincsenek olyan ideológiák, amik elvennék a szabadságot, nincsenek túlzások. Csak normális emberi morál.

Példamutatás:

A oviban elvárják a szülőktől is azt, amit a gyerekektől ! A szülőkre is vonatkoznak szabályok /rend, tisztaság, odafigyelés, felelősségvállalás/. Az ember hiába bumfordi, kívülálló, 1-2 év után bekebelezi a kiváló társaság. Eleinte úgy gondoltam, csak a mi csoportunkban van jó kapcsolat a szülők között, de azt látom, hogy a többi csoport is hasonló. Szeretek oviba menni én is.

Huncutka Tagóvoda Nagyon szép az óvoda kertje.

Nagyon szeretetteljes a légkör /dadusok is/. Puszi, öleléssel köszönnek.

Odafigyelnek a gyerekre. A kislányok haját egyenként megfésülik alvás után /nem kis feladat!/

A foglalkozások átgondoltak, felkészítik a gyerekeket az iskolára, kialakítják a feladattudatukat. Ezt már a kiscsoporttól elkezdik. Vannak du-i foglalkozások /szakkörök/ úszás, angol, néptánc, korrekt megbízható szeretetteljes pedagógusokkal.

Rendszeres visszajelzést kapok a gyerekről, és tanácsot, hogy otthon hogyan erősítsem az óvodában tanultakat.

Rengeteget énekelnek, mindkét óvónő szépen énekel. Ha kell dajkálják a gyerekeket. 

Huncutka Tagóvoda  Az óvónők nagyon kedvesek, kis családias légkörű óvoda, ahol mindenki ismer mindenkit. Hatalmas kert áll a gyerekek rendelkezésére. Évről - évre  bővül valamilyen eszközzel, játékkal.
Huncutka Tagóvoda Kedvesen fogadtak és egy szülő számára a legfontosabb hogy szeressen a gyereke oda járni. Vigyáznak a kicsi fiamra (Somogyi Zsombira), nyugodtan hagyom ott, mert tudom hogy jó kezekben van, ezúton is mindet köszönök!
Huncutka Tagóvoda Nagyon kedvesek az óvó nénik. Kislányom nagyon megszerette őket.Családias, harmonikus a légkör.
Huncutka Tagóvoda Kellemes környezet,vidám hangulat,felkészült óvónénik, segítőkész dadusok és sok kis barát fogad bennünket minden reggel. Gyöngyvirág csoport
Huncutka Tagóvoda Az udvara mint egy park, óvónőink kedvesek, és változatos különórákat biztosít, mint pl. angol óra, úszás oktatás és néptánc.
Huncutka Tagóvoda Ebben a csoportban nagyon szuper óvónénik dolgoznak. Aranyosak és nagyon profik.
Huncutka Tagóvoda Az óvonők miatt!
Huncutka Tagóvoda Az óvónénik és a dadusok tündériek, nagyon kedvesen terelgetik a gyerekeket és rengeteg ötlettel, programmal teszik változatossá a hétköznapokat.

Az udvar is szuper: nagy, dimbes-dombos, sokféle fa van, elég sok féle játékkal és korlátlan lehetőségekkel.

Huncutka Tagóvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert itt odafigyelnek a gyermekekre. Ennél több talán nem is kell :)
Huncutka Tagóvoda Az óvónénik, a dadusok és a konyhás néni is nagyon aranyos!

Jó érzés tudni,hogy a kislányom jó kezekben van, amikor én dolgozom. Figyelnek a gyerekekre, játszanak és sokat beszélgetnek velük, és ami mindig meghat, amikor elkapok egy-egy puszit, ölelést: nagyon szeretik őket! Figyelnek ránk, szülőkre is, én mindig örömmel megyek a fogadóórákra.

A kisfiam a Napraforgó csoportba járt, a mai napig örömmel jön az oviba, amikor a húgáért megyünk. A régi óvónéniknek és dadusának mindig van egy-két kedves szava hozzá. A kislányom árvácskás, és nagyon szeret oviba járni. Az Árvácska csoportban az óvónénik nagyon lelkesek, rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel, és úgy mesélnek, hogy azt még az ajtó mögül is öröm hallgatni. :)

A kert dimbes-dombos, izgalmas, tele hatalmas fákkal (még baglyot is látni néha), bokrokkal, játékokkal. A kertész bácsi pedig szépen rendben tartja, persze a gyerekek lelkes segítségével.

A csoportszobák is nagyon hangulatosak, a galériákon szívesen kuckóznak a gyerekek. Az egész ovi otthonos, a falakat az óvónénik és a gyerekek alkotásai díszítik, mindig az évszakhoz és a közelgő ünnephez illeszkedve.

Ami még nagyon tetszik: az ovi családias légköre. Nemcsak az óvónénik és a dadusok, de a gyerekek is ismerik a többi csoportba járó kisgyerekeket, tudják egymás nevét. A közös rendezvényeken a szülők is szívesen részt vesznek.

Az óvodai éveket soha nem feledjük, és biztos vagyok benne, hogy ez az időszak mindkét gyermekem számára szép emlék marad.

Árvácska csoport

Kimbi Óvoda ld. fentiek.
Kimbi Óvoda Azért szeretjük ezt az ovit mert jól felkészítik a gyerekeket az iskolára és rengeteg élményt ,tapasztalatot gyűjthetnek a kicsik nap mint nap.
Kimbi Óvoda Szakképzett, felkészült óvodapedagógusok foglalkoznak gyermekemmel, sok mozgás, görkorcsolya, táborozás szerepel a nevelési programjukban, játékosan, mégis komolyan készítik fel a gyerekeket az iskolára. Tiszta az óvoda és rendezett, jól felszerelt az udvar. Családias a mérete. STB!!!
Kimbi Óvoda Mert kitűnő légkörű és szuper pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel.
Kimbi Óvoda Az óvónénik és a dajkák nagyon kedvesek és türelmesek. Sok a játék a csoportszobában és az udvaron is. Sok kedves gyerek jár ide.
Kimbi Óvoda Az óvodába belépve egy nagyon kellemes, családias környezet várja a gyerekeket, ahol az óvónők határtalan szeretettel és odafigyeléssel gondoskodnak arról, hogy a gyerekek minél jobban érezzék magukat, minél biztonságosabb környezetet jelentsen számukra az ovi. Az óvónők kreativitása és energiája fantasztikus!!! Az ovi udvarán minden olyan játék (babaház, fa hajó stb.) megtalálható, ami az ovis korú gyerekek fantáziája számára kincset ér!
Kolping Katolikus Óvoda Érződik a családias légkör. Az óvónéni könnybe lábadt szemekkel tud mesélni a gyerekekről sok évi munka után is, annyira lelkiismeretes és gyerekszerető.
Leányka Tagóvoda Jól felszerelt, szép tágas udvara van. Jók a külön programok is.
Maci Tagóvoda Kedvesek az óvónénik, nagy, tágas az udvar, sok szép játékkal. 
Maci Tagóvoda Kedvesek az óvónénik, nagy, tágas az udvar, sok szép játékkal. 
Mackós Óvoda Aranyos óvónénik, hatalmas udvar, változatos programok,kellemes légkör.
Mackós Óvoda Minden tökéletes, fantasztikus óvónénik, dajkák..stb. A legjobb ovi, szerencsére még sok évig viszem oda a fiaimat.
Mackós Óvoda Emberileg és szakmailag kiváló óvónők, jó társaság, családias hangulat - csak néhány szempont ami miatt jól érezzük magunkat az oviban (szülőként is). A nagyobbik gyerekem sulisként is nagyon szívesen visszajár, mindig keresi imádott óvónénijét :). 
Mackós Óvoda jó társaság, klassz udvar, kedves ovónők
Mackós Óvoda Jó az óvoda szellemisége, óvónők odafigyelnek a gyerekekre, lehetőséghez mérten sok a program
Mackós Óvoda Nagyon kedvesek, felkészültek az óvónénik és a dadusok, nagy szeretettel foglalkoznak a gyerekekkel. Fontos az egészséges életre nevelés, az egészséges táplálkozás, erre nagy hangsúlyt helyeznek.
Mackós Óvoda Mert nagyon kedvesek az óvónők, dadusok és nagyon tetszik az óvoda programja, környezete.
Mackós Óvoda A csoportszobák jól felszereltek. Az óvónénik nagyon kedvesek. És leginkább olyan óvónéniket találtunk itt akik nem riadtak vissza a feladattól, hogy a látássérült kisfiamnak biztonságos, ténylegesen integráló környezetet alakítsanak ki. Nem csak saját magukat képezték tovább, de a gyerekeket is felkészítették arra, hogy mikre kell figyelniük majd sérült társukkal szemben. Pozitív hozzáállásukat még akkor is megőrizték, mikor kisfiam epilepsziája kiderült.
Mackós Óvoda Azért, mert nagyon kedves, odaadó, szerető óvónénik foglalkoznak a gyerekekkel. Nemcsak a saját óvónők, de valamennyi felnőtt, akivel találkoznak (dajkák, konyhásnénik stb.). Szép a csoportszoba, a kert. jól felszerelt, közel van.
Mackós Óvoda Speciális gyerekeket is zökkenőmentesen kezelnek. Nagyon jól felszerelt óvoda, kellően nagy szobákkal, udvarral stb. Mi jó óvónéniket fogtunk ki...
Mackós Óvoda Nagyon kedvesek az óvnénik.Változatosak a programok, a korosztályuknak megfeleleően képzik őket. A dadus is egy szupernagyi. Felszererelt a csoportszoba.
Meseerdő Óvoda mert közel van
Meseerdő Óvoda Kedvesek az óvónénik, a dadus, az igazgatónő, sok kreatív foglalkozás van, Bogi is szeret oda járni. Jó a közösség, rengeteg játék van és szuper az udvar is.
Mozgolóda Óvoda Tetszik, ahogy a vegyes életkorú gyerekeket, csoporokat kezelik.
Mustármag Katolikus Óvoda ...családunk számára fontos értéket közvetít az óvónõk és a közösség megismerése által,s a gyermekeknek,gyermekeken keresztül.Biztonságot és szeretetet sugalmaz:)

Nagy  Emma Ilona,szõlõ csoport

Mustármag Katolikus Óvoda Mert befogadó és elfogadó, mert kedvesek az óvónők és mert egy szerető, biztonságot nyújtó környezet veszi körül a gyermekeket. 
Mustármag Katolikus Óvoda Szeretjük az óvónőket, a csoporttársakat és szüleiket, a légkör nagyon családias és befogadó. Gyermekünk szívesen megy be reggel és reklamál, ha valamilyen okból nem mehet. :)
Mustármag Katolikus Óvoda Kedves óvónők, jó hangulatú csoport, közösség. Hagyományok megtartása, ünneplése, rendezvények. Egyszerűen ez az óvoda nem sablonos, közhelyes (mint ahogy a többiről ez az előítéletem - hangsúlyozom: előítéletem), hanem egyedi, egyéni, sajátos. Színes programok vannak, amelyeket mind a gyermekek, mind a felnőttek élveznek.
Napraforgó Óvoda Emi örömmel megy minden nap, mert biztosan történik valami érdekes. Számára fontos, hogy folyamatosan zajlodjon körülötte az élet. Edina néni és Orsi néni pedig mindent megtesznek, a dadusokkal egyetemben, hogy az én örökmozgó kislányomnak ne legyen ideje unatkozni.
Neszmélyi Úti Óvoda családias, kislétszámú
Nyitnikék Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusok. Tiszta, rendezett az egész épület és az udvara is. Jól felszereltek a csoportszobák.
Nyitnikék Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik. Mindig az első a gyerek érdeke. Ha probléma merül fel, azonnal meg lehet beszélni. 
Pajkos Óvoda Az óvónénik nagyon szeretetre méltóak, kreatívak, figyelmesek. Sok programot szerveznek. Nem bántam meg, hogy ide járhatunk. Az óvoda családi házas környezete is nagyon vonzó.
Pajkos Óvoda Egy nyílt napon szerettünk bele az ovinkba, a két óvó néni abszolút meggyőzött a választásunk helyességéről. A nagyobbik kislányom után a kisebbet is ide írattuk be, szakmailag felkészült, lelkiismeretes pedagógusok fogadtak. Nagyon szép környezetben van, felújított az udvar, ez sem elhanyagolható szempont. Nagyon szeretünk ide járni.
Palánták Óvoda a fiam szereti az ovoneniket es a társait az oviban. Jol erzi magat, szeret oda jarni.
Palánták Óvoda Az udvar tágas, a kinti és a benti játékok is segítik a gyermekek fejlődését. Az óvónénik kedvesek, mosolygósak, látszik, hogy tényleg szeretik a gyerekeket és foglalkoznak velük. És a legfontosabb: a kislányunk szeret ide járni. Korábban a Katica csoportban volt, most a Napvirág csoport tagja, de nem okozott gondot a váltás, ami az óvónéniket dicséri, köszönöm szépen! 
Palánták Óvoda Szép nagy, zöld udvara van és aranyos óvónénik :)
Palánták Óvoda közel van

lelkiismeretes, tapasztalt óvónénik vannak

sok programot kínálnak a gyerekeknek (pl almaszedés, állatkert, bábszínház)

 

Palánták Óvoda Azért, mert természetközeli, nagyon kellemes az udvara. A csoportszobák is rendezettek, barátságos a hangulat.
Palánták Óvoda Mert jól képzett óvodapedagógusok dolgoznak az óvodában.
Palánták Óvoda Nagyon jó csoport jött össze. Jól felszerelt a csoport szoba. Imád a gyerek bejárni. Sőt, néha haza sem akar jönni. Nekem ez a legjobb visszajelzés, hogy jól választottunk.
Palánták Óvoda Kedvesek, felkészültek és gyerekszeretőek az óvónők. Próbálják a mai világban már sajnos nem mindig fontosnak tartott értékeket közvetíteni a gyerekek felé, formálva ezzel látásmódjukat, értékrendjüket, mindezt természetesen az ő szintjükön. Igyekeznek bevonni a szülőket is az óvoda életébe, közös sütés, kirándulás formájában. Fontosnak tartom, hogy olyan óvónők terelgetik gyermekemet, akik példát mutatnak viselkedésükkel, megjelenésükkel a közösen eltöltött idő alatt. Igyekeznek olyan problémakezelést tanítani nekik, ami hasznukra válhat későbbi életük során is.
Palánták Óvoda Gyermekbarát, rendezett az udvara, színvonalas.
Pillangó Óvoda Nagyon jó a közösség, nagyon családias, közvetlen a hangulat. Kicsi és így könnyen átlátható, mindenkit ismerünk. A keresztény szellemiség, amiben nevelkednek a gyermekek nagyon jó hatással van rájuk és így ránk is.
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Az óvónénik, a dadusok, a környezet miatt, és mert nagyon tetszik, hogy  tényleg odafigyelnek a gyerekekre. Már ez alatt a két hónap alatt is sok új dolgot tanultak.Ilyen minőségi odafigyelés mellett a gyerekek olyan dolgokkal is találkozhatnak, amikkel otthon esetleg nem, mert kívül esik az érdeklődési körön, napi rutinon, stb... Én boldog vagyok, hogy ide járunk!
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) *Az udvar rendezett és hatalmas, ami a gyerekek fejlődése szempontjából szerintünk nagyon fontos.

*Az óvoda dolgozói tőlük telhetően mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és biztonságban töltsék el az időt.

*A helyben választható külön foglalkozások sokfélék.

*Hangsúlyt helyeznek a gyermekek művészeti fejlesztésére, figyelembe véve egyéni képességeiket, adottságaikat. (V.M. Mókus)

Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Az óvónénik nagyon kedvesek, figyelmesek és a gyermekem ennek hatására imád oviba járni. Változatos, színes programokat szerveznek a gyerekeknek. Volt már egészségnap, szüret nap, állatsimogatós nap.  Nagy figyelmet fordítanak a művészeti oktatásra is. Sok új dalt, mondókát tanult a kisfiam az alatt a két hónap alatt amióta oviba jár. A "műveit" pedig minden héten büszkén hozza haza. Nagyon örülök, hogy ebbe az oviba került a gyermekem, mindenki nagyon kedves, csak pozitív élményünk van.
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) A kislányunk nagyon sok versikét és dalt tanul, sokkal többet, mint tavaly a magánoviban. Az ovónők igazi szakemberek, látszik rajtuk, hogy elhivatottak és szeretik a gyerekeket. A csoportok nagy létszáma ellenére minden kompakt és jól szervezett.
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Azért szeretünk ide járni, mert családias a hangulat, a szülőtársak legtöbbje kedves, az óvónékkel szinte baráti viszonyt ápolunk. Az óvónők szakmailag jól képzettek, és szerencsésnek mondhatom a "párosításukat", mert nagyon jól kiegészítik egymást. Egyikőjük sok verset-mondókát, dalt tanít, míg másikuk rengeteg kézművesfoglalkozásba vonja be a gyerekeket. Eddig 2 kislányom jár/járt ide, jövőre pedig kezdi a harmadik gyerkőc is. Talán ennél jobb bizonyíték nem is kell az elégedettségünket illetően.:-))
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Közel lakunk hozzá./Szép az udvar./
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Szeretem ahogy a gyerekekkel foglalkoznak és odafigyelnek rájuk. Dícsérik és bátorítják a gyerekeket és ez nagyon fontos. A gyerekek sokat rajzolnak, alkotnak "kézműveskednek". Szeretjük az óvoda családias hangulatát is. A sok évszakhoz illő díszítést.

Sok csoportos játékot játszanak, és a fiam nagyon élvezi a csoportba érkező bábszínházosokat és a többi előadót is.

Köszönöm az óvónénik és a dadus kedvességét és főleg türelmét!

Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Az óvoda nagyon szép helyen, zöldövezetben van, hatalmas ősfák között. Az udvara nagy, melyet a gyerekek ki is használnak. Az óvó nénik nagyon kedvesek, barátságosak, és a dadusunk is tündéri. Rengeteg türelemmel, figyelemmel és szeretettel fordulnak a gyerekek felé. A kislányom is ebbe a csoportba járt, így nem volt kérdés, hogy most is ezt a csoportot válasszuk.  
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Mint minden szülő, mi is aggodva léptünk be első nap az Óvodába, de alig pár óra elteltével rá kellett ébrednünk, hogy nagyon tapasztalt, kedves Óvó nénik gondoskodnak kislányunkról. Határozottságuk, nevelési módszereik, kialakított napirendjeik segítenek nekünk szülőknek is a mindennapokban. Nagyon sok, a gyerekek fejlődését elősegítő foglalkozásokat tartanak. Külön köszönettel tartozunk, hogy allergiás kislányunk étkezésére nagyon odafigyelnek.

Nagyon megkedveltük a Gyöngyforrás Óvodát, az Óvó néniket és a Dadus nénit.

Maci Csoport/Szénai Barbara Petra

Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Lakótelepen lakunk, a Dósa utcai ovi mégis könnyen elérhető, gyalog kb. 10 perc alatt. Tetszik, hogy nagy és szép zöld udvara van, jó érzés, hogy a kislányom napközben ilyen környezetben játszhat. Nem mintha baj lenne a lakótelepi játszóterekkel, de minél több a zöld, annál jobb.

A nyílt napon nagyon szimpatikusnak találtuk az ovónéniket, látszott, hogy igazán értenek a kicsikhez. A csoportszobák véleményem szerint lehetnének kicsit nagyobbak, de nyilván ezt nem lehet megoldani, viszont rengeteg bennük a jó játék, és tetszett, hogy elkülönített kis "egységek" vannak benne. (pl. mese vagy zenesarok). Most már november van, szeptember óta bebizonyosodott, hogy jó döntés volt ezt az ovit választani!

Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Mert kertvárosi környezetben, távol a forgalomtól található, ezen kívül jól foglalkoznak a gyerekekkel, kedvesek az óvónők.
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Gyönyörű, ősfás udvarán kibontakoztathatják fantáziájukat a gyerekek.Az ovi különleges légköre szép, felhőtlen gyermekkor ideális otthonát teremti meg! 
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Figyelmes, kedves, gyermekszeretőek a pedagógusaink. Az óvoda nevelési programjával egyetértek. Gyermekemet biztonságban tudom Vica és Kati néninél - nem feledve segítőtársukat, Angi nénit!
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Nagyon sok plusz program van a gyerekeknek a szokásos foglalkozásokon kívül is. 4 csoport van, elég családias mindenki ismer mindenkit. Mi nagyon meg vagyunk elégedve az óvoda nevelési programjával.
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Az óvodában gyermekem a legmegfelelőbb alapvető értékeket és normákat teheti magáéva, mely azonos a családi értékrendünkkel.
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Kedvesek az óvónök és sok a mókus:-)
Pitypang Művészeti Óvoda (telephely - Gyöngyforrás Óvoda) Az óvónők és a dadus nagyon kedvesek, mindig mosolyogva fogadják a gyerekeket. Jó foglalkozásokat tartanak, kézműveskednek, mondókáznak, mesélnek, tornásznak.  Az óvoda rendezett, tiszta, mindig az évszaknak és az ünnepeknek megfelelően van díszítve. Az udvara szép nagy, tele fákkal. 
Süni Óvodák Jó, családias a hangulat, kedvesek az óvónők és a gondozók.
Süni Óvodák Kedves ,barátságos óvónénik várják minden reggel a gyerekek. Mivel nem nagy ovóda családias,bensőséges a hangulat. Az Óvónénik szakszerűen foglalkoznak a gyerekekkel,oda figyelnek rájuk és szeretik őket.

A dadus nénik hihetetlen nagy segítséget nyújtanak az óvónéniknek! Remélem a kisfiam is ide fog majd járni,mert őt is nyugodt szívvel ott tudom majd hagyni napközben.

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Kiegészíti a családi nevelésünket. Kedves, Barátságos környezet. Mindent megkapnak a gyerekek amire szükségük van. Gyerekeim harmadik otthona! Szép, gondozott udvar, sok sok játék és játékos foglalkozás. Jó közösség.

Imádunk ide járni. Szeretjük Judit és Andi nénit!

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Imádjuk az óvónéniket, a csoport nagyon jó, jól felszerelt az óvoda, nagyon tiszta az ovi, rengeteg közös program van, odafigyelnek a gyerekekre nagyon, egyszerűen szuper ovi!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Szerető, gondoskodó, szép környezet veszi körül mindennap!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Az óvónénik gyerekszeretete és hivatástudata példás, kitűnő környezetet teremtenek a gyermekeknek. Az ovi jól felszerelt, a gyerekek szeretnek bejárni, sok a program, közösség kovácsoló. Ha probléma van, igyekszenek megoldást találni, a gyerek nem "egy a sok közül", mindenkinek megvan a kis szerepe a csoportban, figyelnek egymásra.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert katolikus értékrend szerint nevel!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert nekünk az itt adott szellemi, emberi, testi, lelki nevelés felel meg értékrendünknek. Mindemellett az óvónők lelkesedése, tapasztalata, munkája példamutató, az ovi jó felszereltsége, a rendezett udvar és környezet a gyermekeknek nagyon fontos.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A csodálatos óvónénik miatt és azért, mert az óvoda vezetése is mindent megtesz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a "második otthonukban". 
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Nagyon kedvesek a óvónők.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont az előbb leírtak miatt, plusz rengeteg olyan program van amit más óvodákból nem hallottunk Pl. szüreti bál.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A légkör rendkívül családias,szeretetteli, igazi kis közösség jött létre. Az óvónőkben teljes mértékben megbízok, rendkívül türelmesek, állandóan változatos foglalkozások vannak.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Elfogadó, szeretetteljes, ugyanakkor szilárd értékrendet közvetítő a légkör. Szülők-óvónénik-gyerekek egymás közötti kapcsolata intenzív (de a mértéke nem teher senkinek), és messzemenőkig segítőkész. Sok a programlehetőség. A csoportszobák barátságosak. Az óvónénik kedvesek, empatikusak, felkészültek, látszik, hogy egyénenként is odafordulóak a gyerekekhez; ha pedig szükséges, szigorúak. 
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert katolikus óvoda, és ugyan olyan értékrend szerint folyik az oktatás mint amit otthon látnak, tapasztalnak. Mert zseniálisak a mi óvónénink, Szeretik nagyon gyermekeinket, ismerik, figyelik minden rezdülésüket, és szelíd ám határozott korlátok mellett igyekeznek irányt mutatni nekik. Nagyon kreatívak és ügyesek. A szülők csapata pedig nagyon összetartó!

Az óvoda nyitása előtt mindenki ott volt festeni, vagy lakkozni, vagy épp az ebédet hozta, vagy szendvicset kent, varrt, takarított, pakolt.

Aktívan kivették/veszik még most is a részüket a közösségi életből. Egy nagyon jól működő, jól összerakott kis motor a sárga csoport, mely szépen viszi előre a Szent Benedek jó hírét. Ámen

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Nagyon kedves,odaadó óvónők vannak, akik szeretettel veszik körül a gyerekeket. 
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert az “Egy gyermeket nem lehet jóvá szidni, csak jóvá szeretni.” nem csak a mottója, hanem a mindennapok valósága ennek a gyönyörű intézménynek.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Első sorban a keresztény nevelés miatt, ami megadja azt a kis pluszt, ami kell, de természetesen az óvónénik is nagyon jók :)
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Kedvesek,felkészültek,képzettek az ovónők.Gyermekünk nagyon jól érzi magát az oviban és szépen fejlődik.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont nagyon jó a közösség, az óvónők, szülők, sok a közös program
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont jó a közösség, az óvónénik, a szülők és sok a közös program
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert nagyszerű lelki hátteret biztosítanak
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Családias, kedves és gondoskodó a nevelők gárdája.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Családias a hangulat, a gyerekek lelkével is foglalkoznak az óvónénik.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Nagyon szeretetteljes és magas fokú törődés jellemzi az egész óvodát. Vidámak a gyerekek is ezáltal.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Elképesztően kreatívak az óvónők, rengeteget kézműveskednek a gyerekekkel. A csoportszobának olyan a hangulata, mint egy mesebeli világnak. Emellett sok-sok dalt, mondókát, verset tanulnak.Érződik, hogy rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert jó a közösség az oviban, jól érezzük magunkat.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Pont olyan amilyet kerestünk. Nekünk találták ki!

A nevelők kedvesek, felkészültek és tapasztaltak.

A hangulat barátságos, vidám és szeretet-teljes

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert itt szeretik a gyermekeket! Sokat foglalkoznak velük, ők a legfontosabbak!:-) Az intézmény jól felszerelt és nagyszerű óvónénik vannak. Ez egy olyan hely, ahová a gyermekek szívesen járnak.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Imádjuk Judit és Andi nénit!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert jó a közösség, szép környezetben, kedves nevelőkkel röpül az idő!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Az óvodai élet hasonló az otthoni légkörhöz, ezért szívesen marad ott a gyermekünk.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert olyan értékrendet kapnak a gyerek amik az egész életükben meghatározóak lesznek. A Jóisten segítse a munkájuk!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A gyerekek nyugodt légkörben és boldogan járnak ide. Egész napjuk vidáman tellik. Nagyon elmélyült és tartalmas az óvodai foglalkozások az óvonők részéről. A csoportszobák gyerekcentrikusak és igen jól felszereltek, mentes minden egyéb "bomlasztó" játékoktól. Szeretik egymást az idejáró gyerekek!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Boldog a gyermekem!

A PIROS CSOPORTBA JÁR!

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Szép, tiszta, gopndoskodó!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Kicsit más lett, mint vártuk, de ez is jó. Óvónők és a gondozók teljes mértékben odafigyelnek a gyerekekre. Az òvoda ês környezete rendezett, szép, új, ês tiszta.

Kisfiam szeret ebbe az òvodába járni, mert szereti a társaságot és az òvònőket is.

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert kedvesek, hozzáértőek az óvónők, a gyerekek szeretik egymást. Mindenki mindig mosolyog és kedves!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont mert nagyon sok gyerekbarát program van pl. kirándulások, mulatságok, nagyon jók az óvónők
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont nagyon jók az óvónők
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Szépen alakították ki az udvart,és a csoportszobákat.Jól képzett,kedves és hiteles óvónők dolgoznak az oviban. 
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert a keresztény érdékrend mentén megtanítja őt a feltétel nélküli szeretetre, melyet nap mint nap az oviban is megtapasztal a nevelőktől és a többi gyermektől.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Gyermekközpontú, pozitív megerősítésű nevelés van itt. Nagyon kedvesek, befogadók az óvónénik.

Sok, az egész családnak szóló program is van, pl. kirándulások.

A kisfiam nagyon hamar otthon érezte magát a csoportban, megszerette társait.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom az óvodát, különösen a piros csoportot! :)

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Kedves ovonok es vezeto, valtozatos programok, jo csoporttarsak, stb.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Vidám, boldog, szép, eseménydús, közösség. Judit néni + Andi néni
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert jó az óvónéni és aranyosak a gyerekek, sőt még a szülők közt is van rokonszenves.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A gyerekek szeretetben, hitben cseperednek, kezüket fantasztikus pedagógusok fogják és vezetik. Ugyanakkor nagyon szép, új, otthonos és barátságos környezet veszi őket körül. Az óvoda felszereltsége kiváló, udvara gyönyörű! 
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont 2 szuper óvó néni, és 1 dadus, akik nemcsak,hogy nagyon szeretik a gyerekeket, de nagyon is értenek hozzájuk! Rengeteget kreatívoskodnak, szerep-játékoznak, mesélnek, dalolnak. Minden nap örömmel mennek oviba, és amikor értük megyünk, örömmel mesélik az aznap történteket! Sokat viszik őket ki, nyáron voltak hajókázni, állatkertben,Velencei tónál strandolni és még sorolhatnám....
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert katolikus, nagyon kedvesek az óvónők és jó az egész éves tematika.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Odafigyelő, jól képzett óvónők dolgoznak itt. Szeretetben, keresztény értékek mentén, nemzeti szellemben nevelnek. Jól felszerelt modern intézmény.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Nyugodt, de aktív légkör, érdemben foglalkoznak a gyerekekkel.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Köszönjük hogy ide járhatunk! Puszi a Judit és Andi néninek!

És köszönjük Áldozatos munkáját Edit néninek!

Andris és családja

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A keresztény szellemiség, az összetartó csapat miatt.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert ennek az óvodának az értékrendje felel meg nekünk a legjobban. Itt a gyerekek hívő katolikus óvónénik felügyelete alatt vannak.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Keresztény értékrend.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Az óvónénik tökéletesek, a gyermekünk szépen fejlődik. Az intézmény nevelési elvei a mi elveinkkel egyezőek. Hasonló felfogású családokat ismertünk meg, remek a közösség, a gyerekek nagyon kötődnek egymáshoz és a szülők közötti kapcsolat is jó. Remek közösségformáló rendezvények vannak. A szülők és nevelő közötti kapcsolat is megfelelő.A gyerekek napjairól, fejlődéséről rendszeres visszajelzést kapunk.   
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Családias légkör, fantasztikus óvónők, számos külön program, kirándulás, kulturált környezet, szép, rendezett udvar, sok játék. "Mindent a gyerekekért!" - elv.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A lelkisége miatt
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont az óvonénik teljes szívvel lélekkel foglalkoznak a gyerekkel
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont lelkiismeretesek az óvónők, jó a közösség
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Tündéri óvónők

Normális szülői közösség

Katolikus értékrend

Szép környezet és tárgyi feltételek

Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Az óvónők jók, szépek a szobák. Nagy előny, hogy 1 helyre hordhatjuk a gyerekeket.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert gyermekünk is egy igazi közösség boldog tagja lett. Szereti nagyon az ovit és társait, sok érdekes foglalkozást szerveznek, amiket nem akar elmulasztani. Nagyon szeretjük a tornát, a zenét és a matekot. Különféle szakkörökre is járhat, de a legfontosabb, hogy mindig szeretik és ezért boldog! A Szent Benedekes szülők is nagyon összetartók! :-) Külön öröm, hogy iskolába sőt gimnáziumba is ide járhat majd. Az ovi felszerelése is nagyon jó, most készült el egy igen komoly sportpálya is. Magas színvonalú a képzés.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Kedvesek az óvónők.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert jó a hangulat, a gyerekek boldogan mennek be és jönnek ki. Sok élmény éri őket.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A jelenlegi óvó nénik maximálisan megtalálják a hangot a gyerekekkel, és ennél nincs fontosabb! A gyermekünk valóban szeret oviba járni, és ez nagyban megkönnyíti az életünket! Az ovi egészen jól felszerelt, és az óvoda vezető folyamatosan arra törekszik, hogy a maximumot hozza ki az oviból a gyerekek érdekében! Ezért nagyon hálásak vagyunk.   
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Az óvodában nem túl nagyok a csoportlétszámok, és az óvónénik pedig fantasztikusak - kedvesek, türelmesek. Nagyon jó pedagógusoknak tartom őket. A csoportok jól felszereltek, tiszták, és nagy szerencsénkre a csoportba járó gyerekek is kedvesek.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Kisfiam 2 napos beszoktatás után közölte, hogy ő jól érzi itt magát, és haza is mehetek. Ez azóta is így van. :) Szereti az óvó néniket és a kis barátait. A csoportszobák, tornaterem, játszótér rendezett és jól felszerelt. Az óvó nénik, dadusok igazi szeretettel, gondoskodással és odafigyeléssel nevelgetik a gyerekeket, melyet ezúton is köszönök Nekik!
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Szeretet teljes légkör, egyéni odafigyelés, keresztény értékrend
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont A nevelési elvei miatt, és mert nagyon kedvesek az óvónők.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Szép az óvoda és abban a szellemben nevelik a gyerekeket amik szerint mi is élünk.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Szimpatikus környezetben sokat foglalkoznak a gyerekekkel, jó ellátást és nevelést kapnak.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Jók a tapasztalazok az idősebb testvérrel. 
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Nézeteinket képviselő óvoda
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Szép, rendezett környezet. A mienkhez hasonló értékrend.
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert a gyermekek testi, lelki és szellemi nevelése létfontosságú. Az óvónőket is nagyon szeretjük. 
Szent Benedek Óvoda és Iskolaközpont Mert a mi óvodánk az otthonunk "meghosszabbítása", a második családunk. :)
Szent Gellért Óvoda Nagyon kellemes légkör fogadott az első naptól kezdve. A szülők is aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermekeik jó helyen legyenek: segítenek az ovi hétköznapi életében, gyümölcsöt vesznek, mosásban, festésben segítenek, közös (óvodán kívüli) programokat szerveznek. A két óvónő nagyon figyelmes, pontosan tudja, hogy melyik gyerek mit csinál, mire kell nála odafigyelni. Az óvodai élet katolikus szellemben zajlik, nem csak az olyan programok keretében, mint pl. a terményáldás. Étkezés előtt-után imádkoznak, hittanóra is van, és a többi család is vallásosan neveli otthon a gyermekét/gyermekeit. Az udvar nagyon szépen rendben van tartva, és sok-sok különórára is van lehetőség az ovi után.
Szentendre - Vasvári úti Tagóvoda Az óvónők és a dadusok lelkesek, nagyon szeretik a gyerekeket, folyamatosan színes élményekkel, programokkal próbálják megtölteni a napokat. 
Szentendre - Vasvári úti Tagóvoda Azért szeretjük az ovinkat,mert nagyon kedvesek és szakmailag felkészültek az óvónénik,kedves és segítőkész a dadusunk:) A gyerekeknek egyszerűen nincs idejük unatkozni,mindig foglalkoznak velük, játszanak, tanulnak, zenélnek, tornásznak, alkotnak. A lehető legtöbb időt töltik a szabadban, jól felszerelt udvaruk van.
Szentendre - Vasvári úti Tagóvoda Az óvónőkkel és a többi személyzettel is jó a kapcsolat. A gyermekkel szépen, kedvesen (ha kell szigorúan) bánnak. Az udvar kellemes, árnyas, jól felszerelt és elég tágas. A rajzoláshoz, festéshez, kézműves foglalkozásokhoz változatos eszközöket, technikákat használnak.

El Koulali Tamás (manó)

Szivárvány Tagóvoda A óvónénik szaktudása, tapasztalata, hozzáállása, a családias légkör miatt.
Szivárvány Tagóvoda A mi családunkban már tradíció a Szivárvány óvoda. Már a nagymamám is ide járt, és ő is szeretettel gondolt vissza óvodájára. Most is egyszerre két csoportban képviseltetjük magunkat. Mi körzetileg nem ebbe az oviba tartozunk, de mikor megszülettek a gyermekeim nem volt kérdéses számomra , hogy hova fogom vinni Őket!

Az óvónők kiugró szakmai tudása mellett jól érezhető a meleg szív, a szeretet. Maximálisan odafigyelnek gyermekeikre, sőt még a családjukra is!Ennek érdekében sok családi rendezvényt szerveznek, összehozva ezzel a szülőket is, megteremtve egy nagy óvodai családot.

Az épület ugyan kicsi, ezért "csak" három csoport fér el benne, bár pont emiatt a gyerekekben korán kialakul a fegyelem és empátia.

Az udvar nagy, tele fákkal, még madár kert is van elszeparálva, hiszen madárbarát óvoda a Szivárvány.

Zárószóként csak annyit mondanék még, ami szerintem mindent magába foglal:

Nagyon sokszor életem során felvillant egy kép, egy emlék, melyben egy kedves fiatal lány az egyujjas irhakesztyűjében megfogja a kezem, rám mosolyog és édesanyámmal együtt hármasban sétálunk tovább az óvodába.Ez nagyon sok reggelen így volt. A fiatal lány most már a Szivárvány tagóvoda vezetője, Hötzl Antalné, Katica néni! 

Szivárvány Tagóvoda Mi ugyan nem ebbe az oviba tartoznánk, de annyira jó visszajelzéseket hallottam róla, hogy nem volt kérdéses: ide szeretném járatni a gyermekeimet! Most már elmondhatom, hogy nem csalódtam: kedves óvó nénik és dadusok várják a gyerekeket, sőt még a konyhás néniket is imádják! Nagyon jó foglalkozások, rendezvények vannak az oviban. Egy igazi családias légkörben tölthetik a gyerekek a napjaikat! Azt hiszem mindenki arra vágyik, hogy gyermeke kiegyensúlyozott legyen. Ezt ebben az óvodában az odafigyeléssel, az önzetlen szeretettel és a kedves figyelemfelkeltő foglalkozásokkal el is érik az óvó nénik!

Mindkét gyerekem imád ide járni!

Szivárvány Tagóvoda Az óvónők, de igazából minden ott dolgozó, a dadák, a konyhásnéni, tényleg mindenki (!) rendkívül kedves, a gyerekeket nagyon tiszteli, szereti, közvetlen velük. Mindeközben hatékonyan nevelik őket. A mi fiunk, bár udvarias, ügyes gyerek, nagyon sokat fejlődött egy-két hónap alatt is.

Nagyon sokat mozognak, sok programjuk van, amik viszont nem terhelik a gyerekeket, mert nagyon jól szervezettek (pl. a színház helybe jön).

Emellé csak extra, hogy az udvar és a termek szépek, rendben tartottak, vannak állatok (hal, teknős), színvonalas játékok, mesekönyvek.

Bár a legtöbb gyerekért korán jönnek, egyáltalán sehogy se érzékeltetik azokkal, akik csak később tudnak érni. Ez nagy könnyebbség, ha az embernek teljes idejű munkahelye van, és nem akarja magát állandóan gyötörni.

Az óvódában egyértelműen érződik, hogy ez a gyerekekről szól, és a családok segítéséről!

Szivárvány Tagóvoda Az óvónők szakmai tudása és gyerekszeretete, valamint az óvoda adottságai voltak a főbb irányadók az intézmény választásakor! Nagyon sikerült, a legjobb óvodát sikerült választanunk!
Szivárvány Tagóvoda Kis, családias óvoda, nagy szakmai háttérrel rendelkező pedagógusokkal és dadusokkal. Szuper programok kicsiknek és nagyoknak, melyek egy nagy Szivárvány családdá kovácsolják az idejárókat! innen kikerülve a gyermekek magabiztosan, kiegyensúlyozottan indulhatnak neki az iskolás éveknek! ( ezt tapasztalatból tudom) 
Szivárvány Tagóvoda Mert nagyon családias. Az óvónénik nagyon gyerek centrikusak, kedvesek és aranyosak. Tiszta és rendezett az óvoda.jól felszerelt szép és modern játékok vannak.
Szivárvány Tagóvoda A gyerekek minden reggel jókedvvel indulnak az oviba, szerintem ez mindent elmond az intézményről!
Szivárvány Tagóvoda Nagyon szeretjük, barátságos, családias környezet és kedves óvó nénik várnak a gyerekekre! 
Szivárvány Tagóvoda Szép, fás udvar, kis létszámú, nem vegyes csoportok.
Szivárvány Tagóvoda Mert kedvesek, segítőkészek az óvónők, dadusok. "Csupán" 3 csoport van, ezért családias a légkör. Minden gyerek ismeri az összes óvónénit, dadust. A nagyok segítik a kicsiket. A konyhás néni is nagyon kedves. Klassz az udvar. Jók a közös programok amiken a szülök is részt vehetnek.
Szivárvány Tagóvoda Mert kedvesek, segítőkészek az óvónők, dadusok. "Csupán" 3 csoport van, ezért családias a légkör. Minden gyerek ismeri az összes óvónénit, dadust. A nagyok segítik a kicsiket. A konyhás néni is nagyon kedves. Klassz az udvar. Jók a közös programok amiken a szülök is részt vehetnek.
Szivárvány Tagóvoda Mert nagyon jó híre volt és van, és nagyon szeretnek a gyerekek ide járni!
Szivárvány Tagóvoda Szuper foglalkozások, programok és nem utolsó szempont: szuper óvónénik vannak az oviban. Imádják a gyerekek!
Szivárvány Tagóvoda Minden adott egy kisgyermek egészséges fejlődéséhez, mind készségek területén, mind az egészség szempontjából.
Szivárvány Tagóvoda Családias hangulatú környezetben,gyermekközpontú nevelés jellemzi az óvónők pedagógiai munkáját.Az óvoda nevelési programja a sokoldalú,tapasztalatokra épülő,egyéni fejlesztést célozza meg.

A gyerekek örömmel lépnek be nap,mint nap az ovi kapuján.

Szivárvány Tagóvoda Innovatív,együttműködő pedagógus csapat dolgozik a gyerekekért.Sok közös programot szerveznek a három csoport gyermekeinek.A testvéreknek lehetőségük van közös játékra a nap folyamán.
Szivárvány Tagóvoda Azért szeretünk ebbe az óvodába járni, mert itt a gyermekeket a problémák meglátására és megoldására ösztönzik. Továbbá, mert a szülő-nevelő szoros együttműködésére épül a közös nevelés.
Szivárvány Tagóvoda Kipróbált óvoda, három nagyobb gyermekünk járt oda. A lehető legnagyobb mértékben meg vagyunk elégedve az épülettel (jól felszerelt) az óvónőkkel (nem kiabálnak, mindig kedvesek, csak a jót emelik ki, ötletesek, rugalmasak stb.) és a dadusokkal, konyhás nénikkel is (ők is imádják a gyerekeket, bármelyikükre rá merném bízni a csemetéimet). Nem csak megfelelnek az elvárásoknak (kedvesek, aranyosak, van néptánc, angol oktatás, hittan és színházi műsorok), de ésszerű és jól követhető határokat szabnak, amelyek a gyerekek számára betarthatóak. Sokszor és sokféle módon bevonják a szülőket is az óvodai életbe, sok a közös program, szülőként is tudom, hogyan, mivel foglalkoznak napközben. Sok a visszajelzés, meg lehet oldani a problémákat.
Szivárvány Tagóvoda Kedvesek es tapasztaltak az ovonenik, jol felszerelt. Sok csalados programot szerveznek, ami a gyerekeknek nagy elmeny.
Szivárvány Tagóvoda Az óvónénik mindig odafigyelnek a gyermekeink testi-lelki és szellemi fejlődésére.Sok igényes mesét olvasnak,a játékok minőségére is tekintettel vannak.Hétvégi programokon is családias,baráti légkört teremtenek.Gyermekünk boldogan jár óvodába,ez köszönhető a további ott dolgozó kedves embereknek (titkárnő,gondnok,konyhás néni...)Köszönjük Nekik!
Szivárvány Tagóvoda mert nagyon barátságos hely, olyan nevelési elvekkel, amiket én is magamévá mondhatok.

szeretem az óvónők odaadását, gyermekekkel való bánását. Jó a hangulat, otthonos,családias, kedves hely. 

Szivárvány Tagóvoda Kicsi óvoda, családias hangulat. Szuper óvónénik.
Szivárvány Tagóvoda mert ide a gyermekem olyan, mintha haza jönne - szeretettel, melegséggel fogadják, a gondoskodás és szimpátia az alap. Jó itt lenni, odafigyelnek a gyerkőcre - nem csak látszólag, hanem alaposan megismerik és támogatják a fejlődésben.
Szivárvány Tagóvoda kedvesek az óvónők, jó a hely, szép a kert. szeretnek a gyerekeink ide járni.
Szivárvány Tagóvoda Az óvónők képzettsége, hozzáállása, szervező és tanítóképessége messze a legjobb volt a többi óvodához képest.
Szivárvány Tagóvoda Mert az Óvónők képzettsége, szervezőkészsége és tanítóképessége messze a legjobb volt a többi óvodához és óvónőhöz képest!
Szivárvány Tagóvoda Mert nagyon kedvesek a kislányom óvónénijei, kellemesek a körülmények és igyekeznek közösséget teremteni nem csak a gyerekek, de a családok között is.
Szivárvány Tagóvoda Mivel kicsi az ovi, összeengedik a csoportokat, és a gyerekek ott játszanak, ahol szeretnének. Kislányom középsős, de egy nagycsoportos kislánnyal szeret játszani.
Szivárvány Tagóvoda Sok érdekes,színes foglalkozáson vesznek részt a gyerekek családias környezetben, lehetőség van úszásra, angol nyelv tanulására, színházi előadásokon való részvételre, könyvtárlátogatásra.
Szivárvány Tagóvoda Az óvoda nagyon családias hangulatú,az óvónők és dadusok barátságosak és gyerekszeretők.
Szivárvány Tagóvoda A nagyobb testvér ebbe az  óvodába jár és nagyon elégedettek vagyunk.
Szivárvány Tagóvoda Emma válasza: Mert Katica néni, Kinga néni és Erika néni szeretnek engem. Aranyosak a többiek. Nagyon sokat rajzolok. Sokat kocsizunk. Szuper a galéria.

Anya és Apa válasza: Korábbi jó tapasztalataink miatt, és mert Emma is szeret ide járni. Gyermekközpontúsága miatt.Mert jó a kommunikációnk a pedagógusokkal.Kislányom és csoporttársai változatos munkáit szülőként is folyamatosan figyelemmel kísérhetjük "Tárlat a falon,asztalon" :-). Esztétikus, rendezett és családias csoportszoba (kicsinysége ellenére), öltöző és udvar. Évszakoknak, ünnepeknek megfelelő dekoráció. A mi csoportszobánkban sófal, levegő- és vízszűrő is segíti a közösségbe járást éppen megkezdő gyerekeink egészséges életkörülményeit.    

Telki - óvoda Fantasztikusak az óvónők. Kedvesek a gyermekeimmel, minden nap alkotnak valami újat, ontják magukból a dalokat, mondókákat. Rengeteget vannak levegőn, mert szerintük nincs rossz idő, csak helytelen öltözet:) A három gyermekem még sosem volt egymás nélkül, de itt külön csoportba járnak és pillanatok alatt megszokták, megszerették az óvónéniket és a gyerekeket. A szülőin nem negatívumok hangoznak el, hanem dicsérik a gyerekeket, az előnyeikről, fejlődésükről beszélnek. Madárovi ennek minden pozitívumával. A dadusnénikről is csak jót tudok írni. Annyira szeretik a gyerekeket és mindig mindenki mosolyog.

Nagyon jó érzés ilyen óvodába vinni a gyermekeimet -tudom, hogy a legjobb kezekben vannak. 

Telki - óvoda Kislányom szerint nagyon finom az ebéd. Szereti az udvart és a foglalkozásokat. Néptánc, torna. 
Telki - óvoda Szép, rendezett ovi és számos lehetőséget biztosítanak a gyerekek fejlődéséhez (gondolok itt a néptánc oktatás ill. "madarász ovi" néven futó természet megismerésére), nem utolsó sorban, 2 perc távolságra van a lakhelyünktől.
Telki - óvoda Jól felszerelt az ovi, nagyon aranyosak az óvónénik. Havonta egyszer kirándulnak a gyerekek az erdőbe, van néptánc oktatás. Rengeteg mondókát, dalt és verset tanulnak a gyerekek. Szép, rendezett az udvar. Az egész ovinak nagyon barátságos a légköre.
Telki - óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert kedvesek az oviban dolgozók, szép a környezet, szakképzettek az óvónők. Környezettudatos nevelés van, sokat kirándulnak. Kreatív játékokkal fejlesztik a gyerekeket. Sok a sportolási és tánc lehetőség. És ami a legfontosabb, hogy sok barátra találtunk a csoportban! (Dorka) 
Telki - óvoda Az Őzike csoport óvónőinek gyerekközpontú hozzállása, természetessége miatt azonnal megszerettük az óvodát mi is, kisfiúnk is. A természet- és madárbarát jelmondat nem csak szlogen az intézményben, hanem a mindennapi munkában is megjelenik. Jó hangulatú, gyerekközpontú ovi, csak ajánlani tudom. 
Telki - óvoda Kedves óvonők, nagyon szuper környezet, változatos programok.
Telki - óvoda Szép és igényes az óvoda környezete.Kedvesek az óvónénik, tetszenek a programok. A kisfiam hamar beszokott, és barátokat talált.Vegyes csoportba jár, ami szerintem jó dolog ( a nagyobbak "gondoskodhatnak", segíthetnek a kicsiknek, a kicsiket húzzák felfelé a nagyobbak, mert nem csak az óvónéniktől tanulhatnak, hanem a nagyobbaktól is.. Később majd az én kisfiam lesz a nagyobb...)
Tesz-Vesz Óvoda Az óvoda épülete, udavara, környezete nagyon rendezett, esztétikus. Folyamatosan nevelik a gyerekekbe, hogy a szépen gondozott tereket meg kell vigyázni. A kisfiam nagyon könnyen beszokott az óvodába és ezt az óvónők odafigyelésének tulajdonítom. Nagyon fontosnak tartják a környezetvédelmet, a mindennapi mozgást, a kötetlen játékot. A gyerek szeret óvodába járni, kötődik az óvónénikhez, a dadushoz, és ez a legjobb bizonyíték nekem arra, hogy jól választottunk óvodát.
Tesz-Vesz Óvoda Szuper a vezető néni (Zsuzsa néni), változatos programokat csinál a gyerekeknek, az óvónéniket is nagyon szeretjük. Zöld ovi, nevel a környezet óvására, a természet szeretetére. Itt mindig történik valami, amiben érdemes részt venni.

Misu és Áron, sárga és kék csoport

  

Tündérkert Tagóvoda Magasan képzett, gyerekközpontú óvoda. Minden óvónéni ismer minden gyereket, még a más csoportba járókat is, pedig közel 100 gyerek jár az oviba. Minden tekintetben a gyerekek fejlesztése, nevelése, jó közérzete az elsődleges célja az ovinak. Erőn felül, szívvel-lélekkel a gyerekekért csinálnak mindent.

Nagy a kertje az óvódának és nincs széttagolva, így a testvérek az udvaron tudnak találkozni és együtt játszani ha akarnak.

Vannak közös rendezvények, van ami szülői, van ami óvónői kezdeményezésre indul, de minden esetre nagyon jó kis mulatságok sülnek ki belőle. Adventi koszorú készítés, gyereknap, farsang, stb.

Lehetőség van az óvodában német nyelv tanulásra, jógára, tornára, judóra.

Vackor Óvoda Az óvodának rendezett udvara van, a csoportszobák jól felszereltek. A gyerekek nagyon szeretik a projekt módszert, illetve hetente háromszor csoportszobát (kézműves, zene szoba; tornaterem) választhatnak egy délelőttre. 
Vackor Óvoda Nagyon szeretjük az óvónőket, és a dadus nénit, kedvesek, türelmesek, szeretetteljesen fordulnak a gyerekek felé, odafigyelnek az egyéni igényeikre.

Jó a hangulat az oviban, változatos programok vannak, izgalmas érdekes dolgokat csinálnak, tanulnak.

Jól felszerelt, tiszta, rendes csoportszobák vannak, rengeteg szinvonalas játék, és rendezett, árnyékos udvar, sok játékkal.

Lora, csiga csoport

Vackor Óvoda életem egyik legjobb döntése volt,  és nincs annyi hely, hogy ideférjen:-) sajnálom, hogy idén vége, de röviden egy - két info

- a gyerek szeret óvodába járni és ez a legfontosabb , olyan mint egy nagy család

- az ovi dolgozói mosolyognak( még a gondnok-bácsi is messziről köszön és tudja a gyereked bevét )

nem vagyok egy érzelgős valaki, de ha az óvonénik munkájára gondolok és benézek a csoportszobába sokszor elérzékenyülők, hogy hogy lehet ennyi szeretet és melegség az emberekben egy ilyen világban,kimondhatatlanul hálás vagyok nekik

- óvónők szakmai felkészültsége, folyamatos visszacsatolás a szülőknek a gyermekről,

tematikus programok az egész családnak ( állandóan változó projektek,témák feldolgozása csoporton belül)

- folyamtos fejlesztés egyénre szabva

- kiváló rendszerszemléletű, szabálykövető nevelési elvek, mindez vidáman és könnyedén

- kiváló szervezeti munka,kiváló vezetéssel, midenki tudja ki mit csinál , és mit csinál a másik!

- tágas, jól felszerelt udvar, igényesen berendezett csoportszobák, tornaterem !

- én is itt tölteném a napomat

- az egész napos munkehelyi rohanásodban tudod hogy a gyereked a legjobb helyen van

Vackor Óvoda Az óvónénik olyan környezetet teremtenek a gyerekeknek, hogy minden nap örömmel mennek, velünk soha nem fordult elő, hogy probléma lett volna, hogy menni kell. Inkább hazajönni nem akar néha. Olyan mélységben megismerik a gyerekeket, az év végén készülő több oldalas jellemzés olyan részletes és pontos, hogy még a szülők is sokat okulhatnak belőle, ráadásul gyakorlatilag az utolsó szóig megkérdőjelezhetetlen. Az óvoda elég külön programot biztosít a gyerekeknek ahhoz, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének és fejlődésének megfelelő tevékenységet, de nem esik túlzásba (ill. nem ad alkalmat a szülőknek túlzásba esni...), a gyerekek terhelhetőségének határain belül tartja a lehetőségeket. Az udvar mérete, felszereltsége megfelelő, ám ami a legfontosabb, a hatalmas fák miatt árnyékos.
Vackor Óvoda Jól érzi magát a kisfiunk, a szobák felszereltsége kiváló, az udvari felszerelés kifogástalan és változatos
Vackor Óvoda A mi csoportunk csodálatos, ami köszönhető a mi tökéletes óvónőinknek, és a páratlan óvodavezetőnknek.

Estig sorolhatnám, ami miatt jó a gyermeknek is és így a szülőnek is.

Gyermekemet biztonságban és tökéletes helyen tudhatom, családias, szerető környezetben van, továbbá a projektek, a csoportszobai foglalkozások, és legfőképpen a mi kreatív, lelkes, csupaszív óvónőinknek köszönhetjük ezt.

Az hogy a gyermekem milyen jó emberré fog fejlődni, többek között ennek az óvodának is köszönhetjük. Sajnáljuk, hogy ez az utolsó évünk.

Vackor Óvoda - Mókus Tagóvoda egyszerűen tökéletes!  megfekelő az òvonők hozzáállása, a tanìtás , a felügyelet. minden szabályt betartva  tökéletesen működik az , hogy bárki bármeddik biztonságban tudhatja gyermekét !!!!!!! szuperek a csoportszobák ,biztonságos az udvar,sok a közös  kinti- benti elfoglaltság. rengeteg a csopirtos és a közös program is.
Vízivárosi Óvoda Jó csoporttársak, óvó nénik, sok program, jó fejlesztés, és szuper dadus néni. (Ani néni!)
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére