Jelenlegi hely

Türelmesebb lennél, és szeretnéd jobban megérteni a gyereked?

Van egy módszer, ami már bizonyított az elmúlt több mint 30 évben; egy olyan technika, ami szülők ezreit tette türelmesebbé, empatikusabbá.

Akik ismerik és használják, mind egyetértenek abban, hogy a mindennapok könnyebbek lettek, a nézeteltéréseket egyszerűbben tudják elsimítani, kevesebbet veszekednek és kiabálnak, gyermekeik mégis „megjavultak”.

Úgy érzed, hogy már mindent kipróbáltál, mégis el-elfogy olykor a türelmed?

Nem tartod jó megoldásnak a veszekedést és a fenyegetést, mégis furdal a lelkiismeret, mert úgy érzed néha, hogy ez az utolsó eszköz a kezedben? Nem veled van a baj és nem is a gyermekeddel!

Tökéletes szülők nem léteznek, de mindig törekedhetsz rá, hogy jobb legyél, mint vagy!

A "Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!" szülői kommunikációs tréning azoknak a szülőknek szól, akik számára fontos, hogy stabil és bizalmas kapcsolatot építsenek ki a gyermekeikkel és készek kis változtatásokra, hogy jóval nagyobb változást tapasztaljanak a gyerekeik oldaláról.

A TRÉNINGEN VALÓ RÉSZVÉTELT MOST MEG IS NYERHETED!

A módszer tudományos kutatásokon alapul, szakértők állították össze a mindennapi viselkedésminták vizsgálata alapján. A tanfolyamon megtanulod, hogyan alakítsd ki azt a bizalmi légkört, amelyben valamennyien jól érzitek magatokat, és amelyben a gyerekek tudják, hogy nyugodtan fordulhatnak hozzád.

Tematika:

A tréning 8 foglalkozásból áll (alkalmanként 2,5 óra), de lehetőség van 2 napos intenzív, hétvégi tanfolyamon való részvételre is. Utóbbi szombaton és vasárnap 9.00-17.00 óráig tart. A tréningen:

 • Megismered az érzelmek elfogadásának fontosságát, és megtudod, hogy mi a különbség az elfogadás és a jóváhagyás között.
 • Az együttműködést elősegítő hasznos technikákat sajátítasz el, amelyekkel könnyebbé válik a konfliktusok megoldása, a problémák leküzdése.
 • Megismered azokat a módszereket, amelyekkel sokkal kíméletesebben és hatékonyabban nevelheted a gyermekedet, mint a büntetéssel.
 • Megtanulod a közös problémamegoldás 5 lépését, amellyel a gyereked is aktív szereplőjévé válik a megoldás keresésének.
 • Megtanulod, hogyan segíts a gyermekednek önállóbbá válni, úgy, hogy közben biztosítod róla, hogy bármikor számíthat rád.
 • Megtanulod, hogyan dicsérj, hogyan erősítsd a gyermek önbizalmát
 • Megtanítunk, hogyan hagyd, hogy gyermeked az legyen, aki…
Kíváncsi vagy a résztvevők véleményére? Itt meghallgathatsz néhány szülőt!

A TRÉNINGEN VALÓ RÉSZVÉTELT MOST MEG IS NYERHETED!

Neked szól a tréning, ha …

Türelmesebb akarsz lenni magaddal és a gyermekeiddel.

Szeretnél a sok NEM helyett másmilyen példát mutatni.

Olyan gyereket szeretnél nevelni, aki kreatívan áll a problémákhoz, és akár több megoldással is előáll.

Látod, hogy nem működik a büntetés, de még nem tudod, mivel fegyelmezheted gyermekeidet.

Nem mindig vagy elégedett a szülői szerepeddel, a gyerekek viselkedésére adott reakcióiddal.

Hajlandó vagy tanulni a hibáidból, és ezt a gyerekeidnek is át szeretnéd adni.

Hosszú távú megoldásokat keresel, hogy a lehető legjobb legyen a gyerekednek, és az egész családnak.

Mi mindent kapsz, ha csatlakozol a szülői kommunikációs tréninghez?

 • Nem unalmas elméleti képzést: minden új viselkedésformát alkalmazunk a gyakorlatban is, így villámgyorsan felismered és kezeled a hasonló szituációkat éles helyzetekben.
 • Biztonságos, bizalmi légkört, ahol olyan szülőkkel találkozhatsz, akik ugyanezekkel a problémákkal küzdenek. Hamar rájössz, hogy nem vagy egyedül! Nem csupán tőlünk, de egymástól is rengeteget tanultok majd!
 • Az Értsünk Szót! VIP facebook csoportban bármikor megoszthatod tapasztalataidat a többiekkel.
 • Egy hasznos munkafüzetet.
 • Egymásra épülő kidolgozott, strukturált útmutatást.
 • Javul és megerősödik kapcsolatod a pároddal is, hiszen a tanfolyamon újra eszedbe juttatjuk, hogy a gyermeknevelés igazi csapatmunka.
 • + egyéb meglepetések (a tréningen kiderül!)

A TRÉNINGEN VALÓ RÉSZVÉTELT MOST MEG IS NYERHETED!

Ki tartja a tréninget?

 dr. Skita Erika és Turáni Szabolcs, az "Értsünk szót" alapítói, a Beszélj úgy, hogy érdekelje… és a Testvérek féltékenység nélkül tréningek hazai hivatalos képviselői, akik nem csak beszélnek a témáról... hiszen kétgyermekes szülőpárosról van szó!

Mennyibe kerül? (A részvételi lehetőséget most meg is nyerheted!)

A Beszélj úgy, hogy érdekelje! szülői kommunikációs tréning© ára: 36 000 Ft/fő. Ha mindketten (anya és apa) jelentkeztek, a második résztvevő számára 10000 Ft kedvezmény jár.

AZ IMAMI EGYESÜLET PÁLYÁZATÁN A RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉGET MOST MEG IS NYERHETED:

A 36 000 forint értékű "Beszélj úgy, hogy érdekelje..." tréningre most ingyenes részvételi lehetőséget nyerhetsz!
 

Országszerte 4 helyszínen, összesen 40 nyertes:
 

SZERETNÉK RÉSZT VENNI AZ INGYENES SZÜLŐI TRÉNINGEN!
 

KI FIZETI A 40 NYERTES TRÉNINGJÉT?

A Pályázat az Imami Egyesület NEA-TF-16-SZ-0243 számú, „Vállalom, szeretem, nevelem! - országos kommunikációs és képzési program" című projektje keretében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

 

 

Hozzászólások

Érdekelne

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére