Jelenlegi hely

Nyilvános beszéd - workshop 2 órában

Nyilvános beszéd és prezentáció?

„Na, hát ez az, amire biztosan nincs szükségem! Kikhez fogok én beszélni?” – gondolhatod, és persze lehet, hogy igazad is van.

Maradhat minden a régiben, vagy ... Én azért a helyedben kipróbálnám... Kipróbálnám a bizsergető éményt, amikor szárnyallnak a gondolataim, minden szem rámszegeződik, miközben magabiztosan és határozottan beszélek, és élvezem. A többek figyelmesen hallgatnak, és az egymásra figyelés közösségi energiája megtölti a teret.

Hát ez frenetikus! Alakítottam a világot és mások gondolkodását, ők meg az enyémet. Mert ez erről szól, mintahogy minden kommunikáció. Hogy hatással vagyunk egymásra. És éppen ezért nem mindegy, hogyan csináljunk!

Miről szól a workshop?

A Nyilvános beszéd és prezentációs workshopon megtapasztalhatod, hogy mindaz benned van, vagy legalábbis megtanulható, elsajátítható, ami ahhoz kell, hogy:

1. mások előtt beszélj, és elmondj mindent, amit a témával kapcsolatban szeretnél és fontosnak tartasz

2. mindezt úgy, hogy figyeljenek Rád.

Hogy mit jelent a nyiilvános beszéd?

Csupán tömeg előtti szónoklatot, netán előadásokat? Igen, ezt is. Ám emellett minden olyan helyzetet, ahol mások előtt – legyen az egy-két ember vagy a sportcsarnok hallgatósága – megszólalunk, prezentálunk, fel- vagy hozzászólunk, vagyis képviseljük magunkat, cégünket és értékrendünket.

Tehát idetartozik az elevator spech-től a prezentáción keresztül a konferencia felszólalásig minden nyilvános megnutatkozás.

Így a workshopon ezekről fogunk beszélni, és ezeket a helyzeteket fogjuk – mint űrhajósgyakornok a szimulátorban – megtapasztalni.

Mi történik a workshopon?

  • A nyilvános beszéd helye az üzleti életben
  • Az időtényező szerepe, vagyis mi fér bele 1 percbe és 1 órába
  • Hogyan beszéljünk – stílus, beszédtechnika, hangunk és tulajdonságai, és hogyan használjuk a beszéd során
  • A felkészüléstől a lezárásig – saját tapasztalat és gyakorlás
  • Mondd Te! – elevator speach a gyakorlatban

Egyébként ne feledd, hogy már most szakértő vagy a témában. Bármikor meg tudod ítélni, hogy egy szöveg jó, vagy sem, a beszélő hiteles vagy hiteltelen, szóval a varázsgömb a lezedben van, csak kezd el használni! A siker titka abban rejlik, mennyire sikerül lelkesedésünkkel és tudásunkkal olyan hatást gyakorolni hallgatóságunkra, hogy eltelt az időt a valóságosnál rövidebbnek érezzék, az információkat élményként éljék meg, és minket csillogó szemű mesélőként raktározzanak el emlékezetükben.

Tudás – élmény – lelkesedés – figyelem – hitelesség. „Csak” ennyi…

Helyszín: Human Hub, 1023 Budapest, Frankel Leó út 21-23.​
Időpont: 2017. december 18., 17.00-19.00
A képzés díja: 3 500 Ft/fő
Jelentkezés a workshopra ITT
Bővebb info a TEA Akadémiáról ITT

A tréninget vezeti: Görög Mása, újságíró és szövegíró, kommunikációs szakértő, tréner, coach

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Mit csináljunk a gyerekekkel, amikor épp nincsenek táborban vagy a nagyinál és a családi nyaralás is messze van? Nem kell feltétlenül nyaralni menni ahhoz, hogy élményekben gazdag legyen a vakáció. Ehhez adunk inspiráló öteleteket!
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére