Jelenlegi hely

Váltsd be élményekre a kitűnő bizonyítványt!

Kitűnőnek lenni nem ciki, hanem büszkeség. Használjátok ki a lehetőséget, utazzatok kisvasúton, menjetek cirkuszba és izgalmas kiállításra!

Túl vagyunk a bizonyítványosztáson, ami vegyes érzelmeket váltott ki a családban. Nálunk az év végi bizonyítványok is olyan változatosak, mint valami izgalmas regény, de szerencsére mindig van folytatás. Az egyik gyerek a kisujjából kirázza a kitűnőt, a másiknak keményen meg kell dolgoznia minden jó jegyért.

A közösségi oldalakon heves reakciók kísérik a kitűnő tanulók emlegetését, jutalmazását. 

De miért is?

A jó eredmény mögött kitartó munka, erőfeszítés, sok lemondás, szülői aggodalom és odafigyelés áll, amire büszkék lehetnek a kisdiákok és igen, a szülők is.

Persze nem attól lesz valaki boldog, sikeres felnőtt, hogy kitünő tanuló. És az is igaz, hogy az egyoldalú IQ-tükör mellett nagyon fontos az érzelmi intelligencia fejlesztése, jutalmazása is...  

Szóval bárhogy is sikerült az idei bizi, a legfontosabb, hogy nyitott, odaadó, érdeklődő és boldog gyerekeink legyenek!


BIZONYÍTVÁNY "BEVÁLTÓ" PONTOK

Fővárosi Nagycirkusz

A Cirkusz is jutalmazza a kimagasló tanulmányi eredményt, ingyenes belépési lehetőséget adnak a Fővárosi Nagycirkuszba, illetve az ország összes utazó cirkusza is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudjátok használni a lehetőséget. A cirkusz az iskoláknak küldte el a kuponokat, ha ti is kaptatok, nincs más dolgotok, csak regisztrálni az oldalon.

Beváltás: A jegyvásárlás vagy az előadás napján vigyétek magatokkal a cirkuszi belépő kuponotokat, a diákigazolványotokat sé a kitűnő bizonyítványotokat.

+ Utazási kedvezmény: A MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

Érvényes: 2018. június 27. – szeptember 9.

További infó

Nem lett kitünő a bizis? Sebaj a Budapestimamin mindenkinek 25% kedvezménye van! Töltsd le a kedvezményt itt ›››

BODY Kiállitás

A nyári szünetben kedvezményekkel és változatos interaktív programokkal várja a család legkisebb tagjait Budapesten a BODY kiállítás, amely a meghosszabbítása után - július 29-ig tart nyitva a látogatók előtt. Július 1. és 15. között a 4,5 tanulmányi átlag feletti általános- és középiskolás tanulók ingyen látogathatják a 2200 négyzetméteres kiállítást és a több mint 200 preparátumot, ehhez mindössze a bizonyítványukat kell bemutatniuk.

Annak sem kell bánkódnia, aki nem érte el ezt az átlagot, de büszke év végi eredményére: nekik a belépésnél apró ajándékkal kedveskednek a szervezők.

Azoknak a gyerekeknek sem kell belépőt váltaniuk hétköznapokon, akik július 16. és 29. között nagyszüleikkel érkeznek az emberi testet bemutató tárlatra. Az iskolai szünetben a BODY Kiállításon „Legyél te is minidoktor” néven játékos tárlatvezetést tartanak interaktív programokkal és kalandos vetélkedővel.

További infó

Kitűnő utasunk akció a Gyermekvasúton

A Gyermekvasúton a nyári szünidő első hónapjában jutalomutazásban részesülhetnek azok az általános és középiskolás tanulók, akik magukkal hozzák kitűnő bizonyítványukat. A jegyvásárláskor az eredeti bizonyítvány felmutatására az utazáshoz részvételi jegyet adnak ki. Az akció június 16-tól július 15-ig tart.

További infó

Mutasd, ha színötös! - az Auchan áruházakban

Hozd be színötös bizonyítványod 2018. június 15. és június 30. között a hozzád legközelebb eső Auchan áruházba, mert díjazzuk a szorgalmadat! Mutasd be a vevőszolgálaton a bizonyítványod és a garantált írószer csomag mellett részt vehetsz a sorsoláson, ahol megnyerheted a 4 db bicikli egyikét!

További infó

15-20% kedvezmény a Líra könyvesboltokban

Kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosít általános és középiskolás vásárlóik és szüleik részére a Líra könyvesbolt hálózat. A kedvezményhez vidd magaddal és mutasd be a 2017/18-as tanév végi bizonyítványt (vagy annak fénymásolatát). 

A kedvezmény a bolti árból értendő, minden könyvre érvényes (kivéve tankönyvek és akciós könyvek), és csak egy alkalommal vehető igénybe. Beváltható 2018. augusztus 31-ig az alábbi könyvesboltokban.

További info

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére