Jelenlegi hely

Interaktív előadás és ingyenes "Beszélj úgy, hogy érdekelje..." szülői kommunikációs tréning

Ingyenes előadással és kommunikációs tréninggel indult az új év a Budapestimamiál. 2017. január 13-án a Kazinczy 36 Oktatási- és Kulturális Központban interaktív előadáson vehettek részt azok a szülők, akik Budapestről pályáztak a „Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!” szülői kommunikációs tréningen való részvételért.  Január 15-én és 22-én pedig 10 nyertes pályázónk elvégezhette az Értsünk szót trénerei által tartott ingyenes szülői kommunikációs tréninget.

A 2017. január 13-ai interaktív előadás résztvevői bepillantást nyerhettek abba a módszerbe, ami már bizonyított az elmúlt 30 évben és szülők ezreit tette türelmesebbé, empatikusabbá. Emellett gyakorlati tippeket kaphattak az "erőszakmentes" kommunikációhoz és feltehették kérdéseiket a tréning hazai képviselőjének, dr. Skita Erikának. Jóllehet péntek 13. erősen hozta a formáját, és az idei tél legnagyobb fővárosi havazását szórta a nyakunkra, ennek ellenére az előadás nagyszerű hangulatban telt.

Az interaktív előadáson készült fotók:

A "Beszélj úgy..." pályázat 10 budapesti nyertese 2017. január 15-én és 22-én, két napos, ingyenes szülői kommunikációs tréningen nemcsak megismerte, de számos gyakorlati példán keresztül be is gyakorolhatta a módszernek megfelelő kommunikációt, ezzel megkönnyítve a tanultak mindennapokba való átültetését. A képzést Turáni Szabolcs, kommunikációs hídépítő, az Értsünk szót trénere vezette nagy profizmussal.

A két napos szülői kommunikációs tréningen készült fotók:


Helyszín: Kazinczy 36

Az előadás és a két napos tréning az Imami Egyesület NEA-TF-16-SZ-0243 számú, „Vállalom, szeretem, nevelem! - országos kommunikációs és képzési program" című projektje keretében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére