Jelenlegi hely

Hírlevél - Beszéljünk a szoptatásról!

Kedves [név]!

 

Augusztus 1-én kezdődött a Szoptatás Világhete

 • A Szoptatás Világhete alkalmából különböző szakembereket (dúla, bába, szoptatási tanácsadó, szülésznő, védőnő) kérdeztünk meg, és a válaszokból készítettünk egy anyagot, amely reményeink szerint némi segítséget nyújt a kismamáknak a szoptatásra való felkészülésben és a szoptatás alatt. Megnézem!

 • Emlékeztek még a májusban tartott Nyugati téri tüntetésre, amit a szabad szoptatás elfogadásáért tartottak? Készítettünk egy interjút a megmozdulás szervezőjével, Simor Dianával: Összefogás a szabad szoptatásért

 • Ha tudsz a környéken olyan helyet, ahol megfelelő körülmények között (kényelmesen és nyugodtan) lehet szoptatni: írd meg a budapest@imami.hu címre! Szeretnénk összeállítani egy fővárosi adatbázist, hogy a szoptató anyák dolgát ezzel is megkönnyítsük! Köszönjük!

 • A Budapestimami regisztrált olvasójaként Patak Gyöngyvér Szoptass ügyesen! c. könyvét, 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg a www.szoptassugyesen.hu oldalon. Ha van babát váró, vagy újszülöttes kismama ismerősöd, biztosan örülne, ha ajándékba kapna egy ilyen hasznos kiadványt, mely már több száz kismama életét könnyítette meg. Nézd meg, mit írtak az olvasók, vagy olvass bele a könyvbe, s ha tetszik, már meg is rendelheted!

Családbarát (gasztro) helyek

Ha gyerekekkel indulunk útnak, előnyben részesítjük a bababarát, gyerekbarát, családbarát helyeket, ahol megértik, hogy nem tudunk néma csendben (l)enni, egyszóval a gyerekes családok számára is élvezhető, őket elfogadó környezetet biztosítanak. Összegyűjtöttünk néhány családbarát (gasztro)helyet az étterem, bisztró illetve cukrászda, kávézó kategóriákból. Adatbázisunkat azonban szeretnénk folyamatosan bővíteni és frissíteni, ezért ha olyan helyen jártok, ahol jól éreztétek magatokat gyerekekkel is, és szívesen ajánljátok másoknak is, akkor küldjétek el nekünk a vendéglátó egység adatait a budapest@imami.hu címre.

 

Még mindig tombol a nyár!

 • Mikorérünkmároda, kérekméginni, pisilnemkell, leesettazautóm, meghúztaahajamat, tevagyahülye, megmondalakanyának, mikorérünkmároda... Ugye te sem szeretnéd ezt hallgatni egész úton? 10+3 tippünk van nyafogás ellen (a Szolnokimami, Vallyon-Gergely Éva írta)

 • Nyáron is vannak napok, amikor nem tudunk kimozdulni. Ilyenkor még nehezebb az apróságokat lekötni. Minden kicsi szereti a szerepjátékokat, így ha például teadélutánt rendezünk, valószínű mindenki örömére szolgál majd. Játsszunk teadélutánt!

 • Az utóbbi két cikket egyik kedves olvasónk, Éva küldte. Ha Te is megosztanád velünk írásodat, örömmel várjuk a budapest@imami.hu címre! Jelezzétek azt is, ha valamilyen konkrét témáról szeretnétek olvasni.

 

Megszűntek a régi regisztrációitok

A régi regisztrációdat sajnos nem tudtuk magunkkal hozni az új honlapra, de pillanatok alatt regisztrálhatsz újra, a hírleveleinket pedig továbbra is zavartalanul megkapod!

Miért érdemes regisztrálnod?

 • hozzászólhatsz az oldal tartalmaihoz,

 • a Börze menüpontban fényképes hirdetést tölthetsz fel, lestoppolhatod a neked tetsző termékeket és privát üzenetet küldhetsz a hirdetőknek,

 • szakértőink (TB tanácsadó, Life coach, stb.) tájékoztatását, véleményét kérheted, - szakértőink feltöltése folyamatban van

 • részt vehetsz a regisztrációhoz kötött játékainkban, pályázatainkban,

 • Imami Kártyáddal kedvezményesen vásárolhatsz, illetve vehetsz igénybe szolgáltatásokat, - helyi kártyakedvezmények feltöltése folyamatban van

 • letöltheted nyomtatható anyagainkat, melyek folyamatosan bővülnek, érdemes lesz figyelnetek minket!

dddd

Programok

Az aktuális családi programokat itt találjátok.

A legfontosabbakat külön is kiemeltük számotokra:

 

Szeretettel:

 

a Budapestimamik

Kinga és Ildi

 

www.budapest.imami.hu

Kövess minket a FACEBOOK -on is!

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a budapest.imami.hu, a pest.imami.hu vagy a buda.imami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, kérjük írj egy e-mailt a budapest@imami.hu címre. Ez esetben azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére