Jelenlegi hely

Sportos Vakáció a városban - Mozgás, művészet, játék

Hatodik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok" keretében az immár hagyományosnak mondható "Sportos vakáció a városban" elnevezésű eseménysorozatot. A nyári szünidő alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok, tehetségtől, előképzettségtől függetlenül.

Az érdeklődők a nyári szünidő két és fél hónapja alatt szakemberek felügyelete mellett vehetnek majd részt tánc, judo, ökölvívás, labdarúgás, kosárlabda, sakk, asztalitenisz, röplabda, vívás és több művészeti foglalkozáson

A változatos mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramok összeállítása során arra törekedtek, hogy a különböző korosztályú és érdeklődésű gyerekeknek egyaránt hasznos és érdekes lehetőségeket biztosítsanak. Az események nem korhatárosak, vagyis a fiatalok mellett a szülők is bármelyik sportágat kipróbálhatják.

A rendezvény célja, hogy a nyári szünetet izgalmassá, aktívabbá tegyék a diákok számára és bevonják őket a sport világába.

A részvétel ingyenes, és tehetségtől, előképzettségtől függetlenül mindenkit várnak. Városszerte ismert sportemberek, híres edzők, válogatott sportolók, Európa- és világbajnokok is foglalkoznak majd a gyerekkel.

A részletes programajánló - helyszínek, foglalkozások, időpontok - ITT találhatóak.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére