Jelenlegi hely

Babavilág nem csak a képernyőn - Babavilág élőben

Ki gondolná, hogy a TV2 képernyőjén szombat délelőttönként látható népszerű műsor, a Babavilág idén betölti 10. életévét? Ezt a kerek évfordulót és az ünneplés örömét szeretnék megosztani mindenkivel, ezért 2016. november 26-án az Europeum Bevásárlóközpontban emlékezetes születésnapi partit rendeznek.

Az ajándék? Ha eljössz, és ott vagy családtagjaiddal együtt. Az ünnepelt pedig mindent elkövet, hogy vendégei nagyon jól érezzék magukat a nap folyamán. Gondol kicsikre és nagyokra, leendő szülőkre és gyermekes családokra egyaránt. A nagyszínpadon (10-17 óráig) és a gyerekszínpadon (13-17óráig) sztárvendégek, bűvészek, bohócok, bábművészek és meglepetés vendégek szórakoztatják a közönséget. Ezzel párhuzamosan a babavilág szakértői a gyermekek egészséges fejlődésével kapcsolatos információkkal látják el az érdeklődő szülőket, nagyszülőket.

Lehetőség nyílik családi fotó készítésére is profi környezetben, profi fotóssal. Ráadásul egy nemes célt is támogathatsz vele, ha a fotókat nemcsak e-mailben, hanem nyomtatva is kéred (a képek darabja 1500 Ft, az ebből befolyt bevétel a Babavilág által támogatott Alapítványhoz kerül). Az utóbbi két programhoz előzetes regisztráció szükséges.

Ugye nem akarsz lemaradni a 10 éves Babavilág szülinapi ünnepéről és tortájáról? Találkozzunk a képernyőn kívül is november 26-án!

Részletes tájékoztató és regisztráció: http://babavilag.hu/

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár minden gyereknek! Tudod, hol kell igényelni?

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár a gyerekeknek - avagy mi, mennyi, és hol kell igényelni

Jó ha tudjátok, hogy a tavaszi, nyári és az őszi szünetre is jár az ingyenes állami gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás a gyermekeknek, persze ne legyen rá szükség, de ha mégis, akkor mutatjuk, miért mennyit fizetnek és hogy kell igényelni. 
Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére