Jelenlegi hely

Ágoston Művészeti Óvoda Bécsi Úti Tagóvoda - Kastély Óvoda

 
Cím: 1037 Budapest Bécsi út 236.
Telefon: (1) 388-7389
Bemutatkozás
 
Óvodánk a több mint 100 éves villaépületben, zöld övezetben lehetőséget ad gyermekeink mozgásigényének maximális kielégítésére. A gyümölcsfákkal, örökzöldekkel teli óvodakertünkben természetes környezetünk szeretetére, védelmére nevelünk. Fontos számunkra az egészséges életmód szokásainak kialakítása. Hangsúlyos környezettudatos nevelésünk felébreszti gyermekeink érdeklődését, élményszerüvé teszi a felfedezéseket, s közvetve nevelődik szülői, nevelői közösségünk is.
Logopédus, és pszichológus kolléga segíti nevelőmunkánkat. Óvodánk kétnyelvű német nemzetiségi nevelést is felvállalt. A nyelv megkedveltetése, a német nyelvi hangzáshoz szoktatás, és a német nemzeti hagyományápolás a célja. Működik zene-ovi, és várhatóan angol tanfolyam is délutánonként. Szülői közösségünk szívesen fogadja nyitottságunkat - a beszoktatást, ünnepeinket, programjainkat, elfogadó nevelői szemléletünk találkozik a szülői igényekkel.
Nevelői és alkalmazotti testületünk stabil. A környezetünkben élőknek nevelési szemléletünk és módszereink elfogadottsága a garancia.
 
Forrás: http://3.kerulet.ittlakunk.hu/holmi/oktatas/agoston-muveszeti-ovoda-tagintezmeny-kastely-ovoda
 

A Budapestimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében sok szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket ITT OLVASHATOD

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink