Jelenlegi hely

Neveljünk önbizalommal teli gyerekeket! Megjelent a Bátor Kis Hősök mesekönyv!

Hogyan nevelhetünk önbizalommal teli, kiegyensúlyozott gyerekeket? Bátorítással, példával, szeretettel. No de hogyan is mutathatnánk önbizalomból példát, ha mi magunk is mélyen önbizalomhiányosok, kishitűek vagyunk. Na, ilyenkor nem árt, ha van segítségünk! Például a Bátor Kis Hősök mesekönyv.

Írta: Zelina V. György
Illusztrálta: Maczó Henriett
Tudom, hogy benned is rejtőzik egy olyan szuperhős, mint amilyen Abigél, Péter, Hanna vagy a többiek. Csak rajtad áll, hogy a jóindulat, kíváncsiság, szorgalom és a magadban való hit milyen magasságokba fog repíteni téged. Higgy magadban és szeress másokat! Szeresd a természetet és a világunkat! Végül a legfontosabb, hogy szeresd azt, aki vagy, mert belőled csak egy van! 

A Bátor Kis Hősök-ben kilenc olyan mese olvasható, melyek segítenek a gyermekek önbizalom építésében, erősítik a közösségtudatot, a környezettudatosságot és hangsúlyozzák a gyengébbek védelmezésének fontosságát. Zelina V. György, aki maga is szerető és boldog apa, olyan szuperhős gyerekekről ír, akik izgalmas történeteken keresztül fedezik fel az értékek fontosságát és erejét. A mesék lélekemelőek és szórakoztatók egyaránt, nemcsak gyermekeknek, hanem szüleiknek is.

A mai, felfokozott és szélsebesen száguldó világban nagyon nehéz feladat szülőként megtanítani gyermekeinknek azokat az értékeket, amiket fontosnak tartunk, miközben arra is figyelnünk kell, hogy felkészítsük őket az életre úgy, hogy bízzanak magukban és önbizalmuk ne ismerjen határokat. - állítja Zelina V. György, a Bátor Kis Hősök mesekönyv szerzője.

Azért írtam a Bátor Kis Hősöket, mert hiszek abban, hogy gyermekeinknek olyan hősök és példaképek kellenek, akikkel könnyen azonosulhatnak, és ezeknek a hősöknek olyan élethelyzetekben kell helyt állniuk, amik bármelyikünkkel megtörténhetnek. - mondja a szerző.

Minden gyereknek szüksége van példaképre, olyan hétköznapi hősökre, akire felnézhet, aki erőt ad számára a nehéz helyzetekben. A gyerekek ösztönösen tudják ezt, és nem egyszer sokáig mi szülők vagyunk számukra az első igazi példaképek. Nem mindegy tehát, milyen mintát mutatunk, hogyan bátorítjuk őket, mit erősítünk bennünk. A Bátor Kis Hősök mesekönyv mostantól mindehhez komoly segítséget ad a szülők kezébe.

A könyvben szereplő kilenc történet, és kilenc mesehős olyan hétköznapi kalandokon vezeti végig a gyermeki fantáziát, amellyel a legkisebbek is könnyen tudnak azonosulni.  

A mesekönyv ajánlott minden 4-12 év közötti gyermek számára, akinek szüksége van egy kis bátorításra vagy szereti a szuperhősöket.

NYERJ BÁTOR KIS HŐSÖK MESEKÖNYVET ›››

A kötetben szereplő kilenc mesehős, és egyben a mesék címei

Karcsi, a Kacsák Őre

Liza, a Gyengék Védelmezője

Abigél, a Virágok Kapitánya

Péter, a Szuper Sulis Srác

Hanna, a Tengerek Őrzője

Istu, az Elveszett Játékok Hőse

Adél, az Egerek Mestere

Edvin, a Megállíthatatlan Bogárfiú

Tina, a Vihartól Óvó Lány

Bővebb információ és rendelés
Facebook ajánló


A szerzőről

Zelina V. György 10 éve foglalkozik az önbizalommal és annak növelésével. Első könyve Önbizalom Bomba címmel jelent meg 6 éve. A történet özéppontjában egy srác áll, akinek nagyon kevés önbizalma volt, ám különböző saját fejlesztésű technikákkal sikeresen kikerül a maga által ásott gödörből. Az Önbizalom Bombának a mai napig 7500 követője van. A Bátor Kis Hősök történeteinek ihletője már a szerző 2 és fél éves kislánya, a kötet elérhető online az alábbi weboldalon.
https://batorkishosok.wordpress.com


- Budapestimami -

Partnereink