Jelenlegi hely

Megjelent a Fedezd fel! sorozat először Magyarországon! Sok-sok matricával, fejtörőkkel és játékos feladatokkal! (Nyerd meg a Budapestimamin)

Hajrá, felfedező! A kalandozni vágyó gyerekek megismerhetik az óceán és a dzsungelek legcsodálatosabb, legnagyobb és legrejtélyesebb állatait. A Lonely Planet Kids mesés sorozata végre elérhető a hazai könyvesboltok polcain is.

 


Az interaktív könyvek matricákkal és vicces rejtvényekkel segítik a gyerekeket a könnyed tanulásban. A játékos lapozgatást érdekességek és különleges információk és tartalmak teszik még izgalmasabbá. 

Az izgalmas és színes könyveken keresztül, a gyerekek játszva tanulhatnak az óceánok és a dzsungelek élővilágáról. A közös kalandokat két ifjú felfedező tárasaágában élhetik át. A matricák és a fejtörők segítségével eljuthatna a dzsungelbe is, hogy együtt fedezzék fel az esőerdők lenyűgöző és izgalmas világát. A kalandos világkörüli utazások során olyan dolgokat is megtudhatnak, mint például hány elsüllyedt hajó hever a világ óceánjainak fenekén, és együtt megkereshetik az elmerült kincseket. 

NYERD MEG A KÖNYVEKET A BUDAPESTIMAMIN!
›› TOVÁBB A JÁTÉK OLDALÁRA

"A Fedezd fel! sorozat egyszerűen csodálatos! Annyira szórakoztató a gyerekeknek, hogy a szülők is élvezni fogják. Interaktívabb, mint egy társasjáték" (Goodreads)

Keresd, a Fedezd fel! sorozatot a könyvesboltokban, vagy rendeld meg a Geopen Kiadó honlapjáról, vagy nyerd meg a Budapestimaminál!

KLASSZ, JÁTSZOM A KÖNYVEKÉRT!

Fedezd fel!
Eredeti cím: Lonely Planet lets explore! 
Terjedelem: 48 oldal 

Lapozz bele!
Ár: 2990 Ft 
Az interaktív könyv hamarosan mobiltelefonos alkalmazás formájában is megjelenik a BOOKR Kids Mesetárban!  
Bővebb információ: www.geopen.hu

- Budapestimami -

Partnereink