Jelenlegi hely

Kihagyhatatlan programok 2017-ben

Koncert, színház, mozi, előadás, kiállítás. Nem fogunk unatkozni Budapesten 2017-ben sem. 
Írd be a naptáradba!

 

MIDNIGHT MUSIC 
ÉJJELI KONCERTEK A VÁRKERT BAZÁRBAN

Időpont: 2017. február 27., május 13., június 3.
Helyszín: Várkert Bazár, Budapest I., Ybl Miklós tér 2-6.

Van, aki éjnek évadján szeret zenét hallgatni, a Midnight Music koncerteken pedig ezt bárki megteheti babzsákokon ülve, a muzsikusok közvetlen közelében, kötöttségek nélkül. A Budapesti Fesztiválzenekar egyes nagyzenekari koncertjeit újracsomagolja, és éjjel fél 12-kor fiatal közönségének is felkínálja. Ide azokat várják, akik nyitottak, szeretnek szokatlan körülmények között ismerkedni a művészetekkel, és persze nem fekszenek korán. A hallgatóság a klasszikus zene szépségein túl rövid, értő, szórakoztató műismertetéseket is kap.

További info

THE CHAMPION
INTERAKTÍV SPORTKIÁLLÍTÁS

Időpont: 2017. január 13- április 11.
Helyszín: Millenáris Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A The Champion, a világ legnagyobb interaktív sport-élmény attrakciója Budapesten rajtol. A teljes egészében magyar fejlesztésű kiállítás, a hazai bemutató után évekig tartó világkörüli turnéra indul. Hazánkban csak 2017. áprilisáig, korlátozott ideig megtekinthető. Nézd meg most, próbáld ki az elsők között!

További info

RAPÜLŐK DUPLAKONCERT 

Időpont: 2017. február 24., 25. 
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

Zúg a volga, Áj Láv Jú, Túr dö flanc, Lesz még rosszabb, Nem adom fel... csak pár mindenki által ismert dal a Rapülőktől, amik biztosan felcsendülnek majd a 10 éves Rapülők Arénakoncerten. A 90-es évek legismertebb hazai zenekara a RApülők Geszti Péter (MC Gesztenye) , Berkes Gábor (T-Boy) és Szentmihályi Gábor(Michel de Lux) 1992-ben alakult, s pár év alatt óriási sikert aratott.  A csapat 10 éve nem koncertezett, s most itt az ideje, hogy újra nosztalgikus hangulatba hozza a közönséget és elhozzá ka 90-es évek slágereit.

További infó

GARY CHAPMAN MAGYARORSZÁGON
 AZ 5 SZERETETNYELV ELŐADÁSSOROZAT 

Időpont: 2017. március 31.
Helyszín: Budapesti Kongresszusi Központ, 1122 Budapest, Jagelló u. 1-3.

„Mi a szeretetnyelved?” Egyre kevesebben jönnek zavarba ettől a kérdéstől. Az öt szeretetnyelvet – az elismerő szavak, a minőségi idő, az ajándékozás, a szívességek és a testi érintés nyelvét – világszerte ismerik és használják. Az elmélet éppen 25 éve született meg, megalkotója az elismert párkapcsolati szakértő, Gary Chapman. Első könyve, Az 5 szeretetnyelv évekig vezette a New York Times bestsellerlistáját, több mint tizenegymillió példányban kelt el angol nyelven, és ötven nyelvre fordították már le. A hazánkban is rendkívül népszerű könyv szerzője márciusban négy helyszínen – Budapesten, Debrecenben, Pécsen és Szegeden – beszél a sokakat foglalkoztató kérdésről, az életre szóló szeretet titkáról. A budapesti esemény résztvevői egy extra, konfliktuskezelésről szóló előadást is meghallgathatnak.

További infó

ÉDES ÉLET ÉDESSÉGTÖRTÉNETI SÉTA
(NEM CSAK) ÉDES SZÁJÚAKNAK

Időpont: 2017. januártól-júniusig minden hónapban
Helyszín: A séta indul V. kerület, Királyi Pál utca 18. (ImagineBudapest- iroda) elől

A nyüzsgő pesti belvárosban sietve talán nem is gondolná az ember, hogy a házak múltja hányféle finomság történetét őrzi. Pedig megannyi torta, sütemény és keksz, cukorka és habcsók készült már el a konyhákban, a hajdani cukrászatokban és sütödékben, melyek receptjeit talán azóta is a komód fiókja, a nagymama szakácskönyve vagy a cukrászok tankönyve rejti. Az ImagineBudapest legújabb tematikus sétáján édes ízek és illatok szöknek ki az utcára, régi és mai cukrászmesterek titkai tárulnak fel, apró csemege- és cukorkaüzletek ajtajai nyílnak ki előttünk, miközben kiderül, hogy milyen édességeket ettek a pestiek az elmúlt évszázadokban, s hogy ma mitől lesz édes az életünk …  Szórakoztató, kóstolókkal tarkított gasztrotörténeti sétákra mindenkit szeretettel várnak! Útvonal: Királyi Pál utca - Kecskeméti utca - Ferenczy Károly utca - Magyar utca (Cukorka üzlet) - Múzeum krt. - Szentkirályi utca (volt Stühmer gyár) - Dohány utca - Semmelweis utca - Kossuth Lajos utca (Auguszt cukrászda) 

További info

MINESHOW

Időpont: 2017. március 18-19.
Helyszín: Millenáris Park,1024 Budapest, Kis Rókus u.

Klassz program a Minecraft rajongóknak, és azoknak is akik most szeretnének megismerkedni ezzel a csodálatos játékkal. Számtalan érdekes és izgalmas program, versenyek, érdekes előadások, a legnagyobb Minecraft játékosok, na és persze Minecraft minden mennyiségben! 

További infó

PSZINAPSZIS - BUDAPESTI PSZICHOLÓGIAI NAPOK

Időpont: 2017. április
Helyszín: József Attila Művelődési Ház, 1131 Budapest, József Attila tér 4.

Európa legnagyobb, csak diákok által szervezett tudományos-kulturális rendezvénye. Konferencia-fesztivál, találkozási pont a hazai pszichológia nagyjai, a leendő pszichológusok és az érdeklődők között. A rendezvény 1997 óta minden évben megrendezésre kerül, évente változó központi témával.

További infó
 

 CIRQUE DU SOLEIL  

Időpont: 2017. május 12.,13.,14.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.

Budapestre érkezik a világhírű Cirque du Soleil társulat. A lenyűgöző háromnapos előadás-sorozatban a magyar nézők is megismerhetik Varekait, a vulkán tetején található elbűvölő erdő világát, amelyet hóbortos és elvarázsolt teremtmények laknak. Varázslatos történet, varázslatos díszletek közepette, amit mindenképpen látni kell. A Varekai szó roma nyelven azt jelenti „bárhová”. Ez a Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet Varekaiba. A Cirque du Soleil csodagyárát húszfős, utcai előadóművészekből álló artistacsoport alapította 1984-ben. A társulat előadásaival a csodát és az élményt több mint 160 millió nézőnek vitte már el az öt kontinens több mint 400 városába. 

További infó

BRUNO MARS KONCERT

Időpont:  2017. május 30.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.

Az elmúlt évek egyik lesikeresebb amerikai előadója, a többszörös Grammy-díjas, több tízmilliós lemezeladásokkal rendelkező 31 éves énekes, Bruno Mars a 24K Magic World Tour című koncertturnéján sokak örömére Budapestet is érinti.

További infó

BUDAPEST 2017 VIZES VILÁGBAJNOKSÁG 

Időpont: 2017. július 14-30.
Helyszín: Budapest, Balatonfüred

2017-ben Magyarország a házigazdája a 17. úszó, vízilabda, műugró, szinkronúszó, óriástoronyugró és nyíltvízi úszó világbajnokságnak. A színhely: Budapesten az újonnan, a Dagály-strandfürdő kiegészítéseként épülő, 15 ezer nézőt befogadó úszókomplexum, a margitszigeti Hajós Alfréd-komplexum, valamint Balatonfüred.

További infó

JOLLY JOKER PROGRAMOK EGÉSZ ÉVBEN
 

FELTÖLTŐDÉS BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐIBEN 

Helyszín: Dandár, Gellért, Király, Lukács, Paskál, Rudas és Széchenyi Fürdő

A budapesti fürdők télen-nyáron szuper menedéket jelentenek. Ha eleged van a fagyból vagy a nyüzsgésből, térj be egy budapesti gyógyfürdőbe, ahol minden adott a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.

További info
 

BUDA BED CINEMA - ÁGYMOZI

Helyszín: Buda Bed Cinema, Bécsi út 38-44.

Helyezkedj el kényelmesen a franciaágy-méretű heverők egyikén és add át magad a filmélménynek Az ágymoziban a legmodernebb vetítő technika és sokszínű program vár minden korosztályt.

További info

HAJÓS ÉLMÉNYEK A DUNÁN

Helyszín: Duna

Sétahajózás, programhajók, zenés-vacsorás, színházi, tűzijátéknéző, nosztalgia, kiránduló és városnéző hajózás egész évben.

További infó

LÁTHATATLAN KIÁLLÍTÁS

Helyszín: Millenáris B csarnok 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

A Láthatatlan Kiállítás Budapest egy különleges interaktív utazás egy láthatatlan világba, ahol teljes sötétségben próbálhatsz meg eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán.

További infó

VARÁZSLATOS ELŐADÁSOK
A BŰVÉSZ SZÍNHÁZBAN

Helyszín: Budapest XI., Bartók Béla út 98-102

Mindig is elbűvölt a bűvész a színpadon, vagy a tv-ben? Álmodoztál arról, hogy egyszer te is megtanulhatsz pár trükköt? A Bűvész Színházban vár a lehetőség, hogy játszva megtanuld életed első bűvésztrükkjeit.

További infó

MINDCRIME
SZABADULÓ JÁTÉK A VÁROS SZÍVÉBEN

Helyszín: Budapest XIII., Hegedűs Gyula utca 21

Családi szórakozást, csapatépítő vagy randihelyszínt keresel? Esetleg egy külföldi vendéget, rokont szeretnél meglepni valami különleges élménnyel? A Mind Crime intenzív szórakozást biztosít! Több, mint szabaduló szoba! A cél itt nem a kijutás, hanem egy feladat megoldása, jelen esetben egy rablás kivitelezése. Tedd próbára magad egy olyan játékban, ahol egy ember elméjében kell profi tolvajjá válnod, és erre csak 60 perc áll rendelkezésedre! 

További infó
 

Jó szórakozást kívánunk, bármelyik programot is választod!

Budapestimami

 

Partnereink