Jelenlegi hely

KidsOasis - Legyél Te is gyerekszállodaigazgató! Kóstolj bele a szállodák világába, de ne csak vendégként!

A KidsOasis egész évben meglepetéseket tartogat a család minden tagja számára!

A KidsOasis idei első nagy kampányában a tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra a gyermekeket szólítja meg.

A szülő akkor érzi jól magát a szállodában, ha a gyermeke jól érzi magát. De mitől is érzi magát jól a gyermek? Legyél Te is gyerekszállodaigazgató kampányban kérdezzük meg őket! És ne csak kérdezzük meg, hanem vezessük is be őket a kulisszák mögé, mutassunk meg egy családbarát szállodát a színfalak mögül is egy kicsit, vagyis

GYERMEKNAPKOR IGAZGASSA A MINŐSÍTETT
CSALÁDBARÁT SZÁLLODÁKAT GYEREK-SZÁLLODAIGAZGATÓ!

A Játék lényege:

A gyerekek szeretik azt játszani, hogy felnőttek. Mi lenne, ha kipróbálhatnák magukat élesben is?

A KidsOasis pályázatot hirdet meg „Legyél Te is gyerekszállodaigazgató ” címmel a 6-14 éves korosztály körében. Pályázni egy videó elkészítésével lehet, melyben a gyermek bemutatja, vagy elmondja, hogy szerinte milyen egy gyerekbarát szálloda, mit csinálna, ha ő lenne az igazgató.

A pályázat nyertesei belekóstolhatnak a szállodák világába, nem is akárhogy! A nyertesek elutazhatnak családjukkal és a gyereknapi hétvégét egy-egy minősített családbarát szálláshelyen tölthetik, ahol „átvehetik az irányítást”, ők lesznek a gyerek szállodaigazgatók. Betekinthetnek a kulisszák mögé, leellenőrizhetik a szobákat, bejárhatják a recepciót, a séffel közösen összeállíthatják a menüt, kiválaszthatják, hogy mi legyen a gyereknapi program.
A pályázatokra a közönség fog szavazni, majd a 20 legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó közül a 4 tagú zsűri választja ki a 10 szerencsés nyertest.


Szavazni is érdemes, mert a szavazók között két KidsOasis ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Jelentkezni március 15-től a http://kidsoasis.hu/gyereknap oldalon lehet, szavazatokat pedig március 20-tól kezdhetik gyűjteni a szállodaigazgató jelöltek.

A KidsOasis célja a játékfelhívással, hogy megkérdezze a gyerekeket is, akikért a családbarát szálláshelyek elsősorban dolgoznak, hogy nekik mi a fontos egy szálláshelyen, illetve rávilágítson arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak!

A pályázat fő dátumai:

- Pályázat indítása 2017. március 15.
- Jelentkezés 2017. március 15 - 2017. május 7
- Szavazás 2017. március 20 - 2017.május 10.
- 1. körös eredményhirdetés 2017. május 12.
- Szavazók közti sorsolás, eredményhirdetés 2017. május 12.
- Zsűrizés 2017. május 10 - 2017. május 15.
- Végső eredményhirdetés 2017. május 16.
- Szállodaigazgató igazgat a szállodákban 2017 május 26 - május 28.


A KidsOasis-ról:

KidsOasis. Szabad fordításban azt jelenti gyermekparadicsom. Ezt a minősítési védjegyet azok a szálláshelyek kaphatják meg, amelyek eleget tettek a KidsOasis által kidolgozott kritériumrendszernek, ami azért fontos, mert valljuk be, attól még, hogy egy hotelben van két etetőszék és mondjuk gyerekkedvezményt is adnak, még nem nevezhető gyerekbarátnak. Dinohusi, etetőszék és gyerekágy nem elegendő a családbarát címkéhez! Ennél sokkal több kell ahhoz, hogy a család minden tagja jól érezze magát és ne fáradtabban érkezzen haza, mint ahogyan elindult.


Az új hazai minősítési rendszer, a KidsOasis elsődleges célja tehát garantálni a szülők számára az adott szálláshely családbarát szolgáltatásainak minőségi színvonalát. Egy családbarát szálláshelynek felszereltségben, programokban, személyzetben is fel kell készülnie a családok igényeire. A csatlakozni kívánó szálláshelyeket nem önbevallás, hanem egy átfogó – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján, audit után vesszük fel a családbarát szálláshelyek rendszerébe. A KidsOasis szakmai segítséget is nyújt a szálláshelyek családbarát fejlesztéséhez, 3. éve novemberben a családok kiszolgálására elkötelezett turisztikai szakemberek részére megrendezi a családbarát turizmus konferenciát.


A KidsOasis portálján a szálláshelyeket a családok szempontjából mutatja be, minősített szálláshelyek családi csomagajánlatai online foglalhatók, különös figyelmet szentelnek a többgenerációs utazások, az egyedülálló szülők utazásaira gyermekeikkel, a kisbabákkal utazókra. Online Családi utazási magazinunkban tippeket, tanácsokat adunk a családi utazásokhoz.
A KidsOasis 2016-ban meseútikönyvsorozatot indított Utazik a család címmel, melynek első kötetében a Balatont járja körbe a család, a mese szárnyán bemutatva azokat a helyeket, amelyeket gyerekekkel érdemes felkeresni. A család kalandjai folytatódnak, idén két új tájegységet fedeznek fel.


A KidsOasis küldetése azonban még nem ért véget. Sok sikeres kampány, pályázat és szakmai rendezvény után májusban saját, nyomtatott családi magazinnal jelentkezik. Azoknak a családoknak készül figyelemmel és szeretettel, akik szeretik közösen megélni a pillanatokat, szeretnek világot látni, együtt lenni. Az Utazik a család magazin hasznos és szórakoztató társa kívánunk lenni a családi utazásnak, mert tudjuk, hogy micsoda érték a közösen töltött idő.

A CSALÁDot tartjuk mindannyian a legfontosabb értéknek, egy családi utazás minden családtag részére ÉLMÉNY kell, hogy legyen, a VENDÉGLÁTÁS alapismérvei pedig véleményünk szerint a TÖRŐDÉS, GONDOSKODÁS, ODAFIGYELÉS, a gyermekkel utazók ennél is többet várnak:

OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK

KALAND ÉS JÁTÉK A NAGYOBBAKNAK

PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK

KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink