Jelenlegi hely

Játékválasztó: óriási társasjátékos családi élménynap és akciós játékvásár!

Az Okosjáték Webáruház és Játékbolt idén ismét megrendezi őszi, nagy JÁTÉKVÁLASZTÓ rendezvényét. Több mint 200 kipróbálható társasjáték, az idei év díjnyertes, legjobb játékai és az újdonságok mellett újra felfedezhetjük a retro társasokat, valamint kedvezményesen szerezhetjük be akár már most a karácsonyi ajándékokat.

Óriási társasjáték party

Jártatok már ti is úgy, hogy elmondták a játékszabályt, és az alapján úgy gondoltátok, "Áh, ez nem egy izgalmas játék!"? Aztán mégis rávettek, hogy leüljetek vele játszani, és végül bekerült a kedvenc játékaitok közé?

Gyertek el a Játékválasztóra, ismerjétek meg, próbáljátok ki a játékokat, így legközelebb ha egy játékboltban jártok, nem álltok majd tanácstalanul a polcok előtt, hanem pontosan tudjátok majd, hogy melyek azok a játékok, amelyek tetszenek nektek.

Október 8-án 10.00 órától az Erzsébetligeti Színházban rengeteg játékkal és akciós vásárral várnak minden játékoskedvű felnőttet és gyermeket! 

A rendezvény 3-tól 99 éves korig ajánlott, elsősorban azoknak a családoknak, ahol már tudnak társasozni a gyerekek. Minden asztalnál játékmester várja a kisebbeket is.

Kiemelt "témák" a 2017-es rendezvényen: retro társasjátékok, kooperatív társasjátékok, különleges építő játékok, újdonságok, 2017-es év díjnyertes társasjátékai.

Ne vegyél zsákbamacskát karácsonyra! 
Próbáld ki a Játékválasztón és nyerd meg a Budapestimamival!

A játékválasztó célja

"Családoknak szeretnénk segíteni eligazodni a társasjátékok hatalmas választékában. Melyek az igazán jó társasjátékok? Csak akkor derül ki, ha van lehetőség kipróbálni. Kisebb és nagyobb gyermekes családoknak szervezzük a Játékválasztót. Az egyik célunk, hogy elcsábítsuk a társasjátékok világába azokat is, akik eddig nem sokat társasjátékoztak. Akik eljönnek a Játékválasztóra mind találnak olyan társasjátékot, amit szívesen elővesznek otthon." - mondja Vágó Erika, az Okosjáték ügyvezetője.

A rendezvény azoknak is segítséget nyújt, akik nem tudtak eljutni a Játékválasztóra. Minden évben készül egy játékválasztós kedvenclista, melyre azok a játékok kerülnek fel, amik a közönségnek a legjobban tetszettek.

Játékvásárlásnál sokszor nincs más segítségünk, csak azok az ismerőseink, akik már kipróbáltak valamilyen társasjátékot és tetszett nekik. A Játékválasztón több, mint 1000 ember véleménye alapján alakul ki a "tetszési lista". A tavalyi év legsikeresebb játékait megtalálod ITT.

Hatalmas, akciós játékvásár

A rendezvényen lehetőségetek lesz olcsón hozzájutni a nektek tetsző játékokhoz. Vissza nem térő alkalom, hogy kipróbáljátok az új társasjátékokat és végre nem zsákbamacskát vásároltok, hanem olyan játékot, amivel nagyon jól szórakoztok mindannyian.

Megvan a kedvenc játékod?
NYERD MEG NÁLUNK!

Jegyek a helyszínen vásárolhatók, a belépő díja 600Ft/fő, családi jegy: 2 000Ft, mely 2 felnőtt és 2 gyerek részére szól. Tehát ha 2 felnőtt 3 gyermek esetén egy családi és egy sima jeggyel tudtok eltölteni egy egész napot a játékokkal, összesen 2 600Ft-ért. A belépő megvásárlásával minden résztvevő 20% kedvezménnyel vásárolhat a helyszínen. 

Szervezők: Okosjáték játékbolt és webáruház és az Erzsébetligeti Színház
Helyszín: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/c
Időpont: 2017. október 8. 10.00-18.00

További információ
Az esemény FB oldala

- Budapestimami -

Partnereink