Jelenlegi hely

Imami szerkesztők középkori csínytevései - Így tréningeztünk 2017-ben

Jártál már úgy, hogy egy 3 napos tréningre kell menned, gyerekek és férj nélkül, ráadásul olyan kollégákkal, akiket még szeretsz is? Amit természetesen ösztönösen, ujjongva fogadtál?

Szinte vágtad a centin a napokat, annyira vártad már?

3 nap! Csak én, csak az én álmaim, csak az én terveim, úgy, hogy közben wellnesselhetek, elém teszik a kaját és még elpakolnom sem kell senki után? 

Királyság! Igen! Ez az, amire mindig is vágytam!

Aztán, ahogy közeledett az esemény időpontja, egyre inkább megszólalt benned a vészharang, vagyis az "anyailelkiismeretfurdalás" hangja: biztos, hogy el kell mennem? De hát mi lesz a gyerekekkel?

Az "anyóslelkiismeretfurdalásos" hang is megszólalt: ott is alszol? De hát meddig, és mi lesz a gyerekekkel, mi lesz a FIAMMAL?

A végén kezdett elszállni a mindent elsöprő lelkesedésed, a vágy, hogy külön, önálló gazdatestté válj, hogy saját akaratodból menj wc-re, hogy a mondanivalód lényege ne a kétlábon járó utódaidról szóljon csak.

Igen, én most így jártam, de elutaztam az Imami éves szerkesztőségi ülésére, és ahogy elindult a járművem, eszembe sem jutottak már ezek a kételyek. Csak az járt a fejemben, hogy betettem-e a fürdőruhámat, és hogy egy palack "felnőttartalmú üveget" sem tettem bele a bőröndbe. :)

Elutaztunk, méghozzá nem is akárhová: Bikalra, a festői szépségű Puchner Kastélyszállóba. 14-en. 14 nő. 14 Imami szerkesztő. 14 anya, 28 gyereket hátrahagyva!

Íme az Imami szerkesztők, akiknek néha muszáj nagyot álmodni, és elrugaszkodni a földtől!

Ahogy megérkeztünk, már nyitottuk is a szánkat és indult a locsifecsizés, mintha nem lett volna ott az egész nap, és hozzá még kettő! Csak olyan csajosan, szolidan, az elmúlt egy évet bepótolva, egyszerre mindenki mondta a magáét. 

Persze nemcsak a "csajos dolgok" voltak terítéken, hanem az Imamis jövőnk, a terveink, az álmaink és az ezekhez vezető göröngyös út is, amin (bár az ország különböző pontjain élünk), mind-mind egyszerre lépkedünk.

"Imamik" munka közben

Az eddigi tréningeken (hű, ez már a 7. volt) szinte csak dolgoztunk, agyaltunk, ötleteltünk és magunkra, vagy a „szórakoztatásunkra” nem fordítottunk túl sok időt. De ezzel most leszámoltunk! Idén belevágtunk az élet, és főként Bikal fergeteges szórakoztató középkori világába!

A legizgalmasabb szórakozás azt hiszem, a kurtizánképzésünk volt! Interaktív színházi terápia által egy középkori stand up comedy asszonyképző rituáléjába csöppentünk, amit egy  pillanatra sem bántunk, hisz sok-sok "okossággal" felvérteződtünk.

Mindannyian "diplomás kurtizánok" lettünk, erről még papírunk is lett, íme a bizonyíték

A wellness során kacér mosolyú fürdőmester nem volt, helyette jóképű lovagok a lovas színházban, igen!

Még egy szabaduló szobából is kijutottunk, bár, ha nem ilyen klassz csapattal vagyok, még mindig ott lennék...

A "fogyókúrás" gigantikus reggelikről...

... és vacsorákról ne is beszéljünk, persze a korlátlan borfogyasztás is csak a lelkünket simogatta!

Az esti wellness során, igazi "(jó)boszorkányokhoz" méltóan azt próbáltuk megfejteni, hogy Neked, Nektek mi okozna örömöt így, az év végi hajtás során?

 

Szívünk szerint minden kedves olvasónkat "odavarázsolnánk" pár napra Bikalra. A pezsgőfürdőben végül csiribííí, csiribááá, ezt találtuk ki: Munkahelyi (nem koedukált!!!), vagy munka nélküli, barátnős, csajos társasággal járó "miniszabi" minden nőnek, minden anyának kellene, legalább évente egyszer! Az sem lenne baj, ha ez járna TB-re, vagy pl. a GYES mellé! ;)

Ha Te is szeretnél egy igazi csajos wellness KimeNőt magatoknak egy barátnővel, akkor ÉV VÉGI JÁTÉKUNK Neked szól!

Mi, Imami szerkesztők pedig továbbra is egy irányba haladunk és előre nézünk ;)

Tarts velünk továbbra is,
az Imami csapata

Írta : Makai Marianna - Kecskemétimami
Szerkesztette: Gellén Nóra - Pécsimami

Partnereink