Jelenlegi hely

Elefántfürdetés a Cirkuszok Éjszakáján

Július 12-13-án lesz a Cirkuszok Éjszakája, amely idén is a balatonlellei elefántfürdetéssel kezdődik. Interaktív programok, izgalmas előadások, mini szafari, kulisszalátogatások várnak.

Magyar Nemzeti Cirkusz - Balatonlelle

Idén két napos lesz a rendvezvény a Magyar Nemzeti Cirkusz szervezésében. Ifj. Richter József cirkuszigazgató és 70 fős társulata sok szeretettel várja Balatonlellén, a 7-es út melletti Cirkusztéren felállított óriás sátorban az igényes szórakozásra vágyó közönséget.
Pénteken lesz az elefántfürdetés a Napfény Strandon délután. A világhírű német Casselly cirkuszi család és négy afrikai elefántja látogat el Balatonlellére, hogy az elefántok megmártózhassanak vízben.
 

Egy jó alapos fürdőzés és egy csodálatos gyümölcstál elfogyasztása után még a szelíd elefántok hátára is fel lehet ülni.

Az éjszakai műsor este 7 órakor kezdődik a megnyitóval, majd a Magyar Nemzeti Cirkusz Zenekara szórakoztatja a közönséget. Este 7-től porondlátogatás, az artistáink kellékeinek kipróbálásalehetséges.

8 órától a Nemzeti Cirkusz Jubileumi Műsora következik, amelyben a Casselly család négy fordulatos szaltóval ékesített elefánt akrobata száma, trapéz szám, halálkerék, gumitestű íjásznő és bohócok láthatók. Sztárvendégekkel, nemzetközi artistákkal fűszerezve tartják a műsort. A műsor előtt porondlátogatásra invitálják az érdeklődőket, utána pedig a kulisszák mögé is bepillantást nyerhetünk, és megnézhetjük a cirkusz állatparkját, a mini szafarit. Este 11 órától Extra Show következik, amely a műsorból "kimaradt" trükkökről szól.

Fél 12-től a cirkuszigazgató, ifj. Richter József műsora látható a színpadon, mely során az igazgató bevezeti a közönséget az állatidomítás rejtelmeibe, és találkozhatunk Zambesivel, a cirkusz új zsiráf bikájával.

Július 6. és 27. közös élménynap lesz a Balatonlellei Vidámparkkal. 

„A Cirkuszok Éjszakája egy cirkusz népszerűsítő program. A célunk minél szélesebb körben elterjeszteni, hogy a cirkuszművészetet is lehet nagyon magas színvonalon, maximális állatvédelem mellett művelni” – foglalja össze Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

2019. július 12-13.
Cirkusz tér, 7-es főút mellett, Balatonlelle

Kapunyitás: 18.00 óra, Programok és műsor: 19.00-24.00 óra

További infó

Richter Florian Cirkusz - Zamárdi

Július 13-án Cirkuszok Éjszakája extra kibővített előadással! Rengeteg új produkcióval várja a nézőket az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjasa Richter Flórián és társulata. A műsort színesítik a világ minden tájáról érkező cirkuszvilág szupersztárjai. 65 fős társulat, 12 nemzetiségű artistaművészek 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát. A műsort fantasztikus zenekar kíséri.

Franciaországból Perry Pedersen 300 kg-os dél-amerikai fókáival bemutatja Európa legjobb fóka produkcióját. Gyerekek nagy kedvencei a két gyönyörű fókapár Teddy és Skooby. Richter Flórián vadonatúj új lovas produkciójával elvarázsolja a nézőket az apacs indiánok földjére. Elastic-fantastic Ukrajnából a levegő királyai.

Egzotikus állatok kavalkádja! Szandra az indiai elefánt, zebrák, csodálatos fríz lovak és tevék egyszerre a porondon bemutatja Richter Kevin. Ceasar Pindo a szenzációs gumiember Chiléből. Aki testét és végtagjait még sosem látott formáiba hajtogatja. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Olaszországból Mr. Costa a nevettetés nagy mestere , kicsik és nagyok kedvence, akinél humora,mimikája garantálja a rekesz izom fájdalmat. Richter Kevin szenzációs 10 fős akrobata csoportja új világpremiert mutat be. Ugródeszka segítségével szaltó 5 ember magasba. Elképesztő tripla és csavart szaltó a kupola alatt. És még számos világszám tölti ki a Richter Flórián cirkusz Showtime című 2 órás műsorát.

Ingyenes állatkert: június 21-től 10.00 - 21.00 -ig

Richter Flórián Cirkusz 2019-es évi szenzációs új műsora Showtime, Zamárdiban a siófoki úton a Kaland Park mellett: június 27- től augusztus 31-ig, előadás időpontok: keddtől szombatig 20.00-kor

2019. július 13.
8621, Zamárdi, Siófoki út

További infó

Eötvös Cirkusz

Július 12-én Balatonfüreden a porondot papagájok, farkasok és elefántok lepik majd el a Eötvös Cirkusz jóvoltából. A hagyományos műsor mellett lesz ugrálóvár, arcfestés és elefántetetés is. Az este sztárvendége Király Viktor lesz.

Miskolcon is lesz egy látványos előadás:

2019. július 13., szombat, 19:00–0:00
Tesco Miskolc, 3526, Miskolc, Szentpéteri kapu 103.

További infó

Fővárosi Nagycirkusz

A Cirkuszok Éjszakánának részletes programját hamarosan közöljük.

Repülőcirkusz - Kedvezményes jegyek az előadásra

2019. szeptember 8-ig
Állatkerti krt. 12/a, Budapest, 1146

További infó

- Budapestimami -

Partnereink