Jelenlegi hely

AVATAR: Az év világszenzációja Budapestre érkezett! - NYERJ CSALÁDI BELÉPŐT

Európában Budapesten látható először a James Cameron film ihlette AVATAR: Discover Pandora című rendkívül látványos, korszerű, interaktív időszakos kiállítás. Ismerd meg Pandora lélegzetelállító környezetét és lenyűgöző teremtményeit! A kiállítás május 31-ig látogatható az Andrássy Élményközpontban. 

NYERJ CSALÁDI BELÉPŐT A BUDAPESTIMAMIVAL!
KLIKK A JÁTÉKHOZ!

Hamarosan moziba kerül James Cameron kasszasikerének folytatása, az Avatar. Hangolódj rá és látogass el az Andrássy Élményközpontba, ahol Téged is vár Pandora. A világsikert aratott film alapján készült új, interaktív kiállítás a maga valójában mutatja be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit.

A tengerentúlon hatalmas sikert aratott kiállítás először érkezett meg Európába és rögtön Budapesten debütál. Látogass el rá családoddal, barátaiddal, és járd végig a többb, mint 1000 négyzetméteres tudományos-fantasztikus kiállítást!

ENGEDD, HOGY PANDORA FANTASZTIKUS TERMÉSZETI KÖRNYZETE ELBŰVÖLJÖN!

Belépve az AVATAR kiállításra magad mögött hagyod a 21. századot, és átlépsz az  AVATAR franchise 22. századába.

Találkozhatsz Pandora őslakosaival, beszélgethetsz a Na’vi néppel, a 270 centiméternél is magasabb humanoid lényekkel kultúrájukról, nyelvükről illetve zenéjükről.

Megtapasztalhatod, milyen gyönyörűek Pandora világának ékszerként ragyogó, belső fénykibocsátásra képes növényei és állatai. 

Beszélgethetsz a Tündérasszonyokkal, megismerheted az AMP mobil páncélruha használatát, beleképzelheted magad az Avatar Programba, és számos egyéb élmény is vár Rád.

A kiállítás megragadja és elhozza a számodra egy idegen világ lenyűgöző szépségét, egyedi betekintést kínálva, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk.


Interaktív módon részt vehetsz Pandora életében, csodálva és megismerve változatos növény- és állatvilágát, egzotikus vadállatait valamint az itt élő Na’vi nép lenyűgöző kultúráját és mondavilágát.


Élőben meg megcsodálhatod és átélheted a lélegzetelállító Lelkek Fája energiáját!

 A kiállítás ugyanolyan autentikus és áttörően újszerű élményt kínál, mint James Cameron 2009-es nagysikerű filmje.

James Cameron 2009-es AVATAR című mozifilmje a filmtörténet egyik legsikeresebb alkotása, bruttó jegybevétele megközelítette a 2,8 milliárd dolláros összeget. A földgolyó összes korosztályát lenyűgözte az általunk ismert világon túlmutató vizuális és forradalmian újszerű speciális effektjeivel és a film rövid időn belül nemzetközi jelenséggé vált, akkora népszerűségre szert téve, hogy négy folytatás is követi majd, az elsőt várhatóan 2020. december 18-án mutatják be. Az  AVATAR elnyerte a legjobb film címet a Golden Globe Awards díjátadón és számos egyéb Academy Awards® díjat is kapott.

A hazai esemény az Andrássy Élményközpontot létrehozó, eddig számos kiállítást szervező, valamint Magyarország legnagyobb színpadi produkcióit – nemrég az Álomutazó című előadást – életre hívó TulipánTündér Produkció együttműködésével jött létre.

A kiállítás május 31-ig látogatható.
Helyszín: Andrássy Élményközpont, 1061 Budapest VI., Andrássy út 39.

További információk és jegyvásárlás itt:  www.avatarkiallitas.hu.

 

- Budapestimami -

Partnereink