Jelenlegi hely

Amikor ugatni lehet a különbséget - DogInBed prémium kutyafekhelyek

Azt mondják, hogy kétféle ember létezik, aki szereti a kutyákat és aki nem. Nos, az igazi kutyások szerint pedig valójában három kategória van: a kutyabarát, a kutyaimádó és a felelős kutyatartó. Ezt vallja Máger Ede, a DoginBed prémium kutyaágyak megálmodója is.

Sokat halljuk, hogy csak az tartson kutyát, aki felelősen is tud gondoskodni a kedvencéről, de vajon mi a különbség kutyaimádat és a felelős kutyatartás között?

A felelős kutyatartásnak elég sok összetevője van, de ha egy szóban kellene összefoglalnom, akkor a szemlélet, a kutyával kapcsolatos gondolkodásmód az, ami különbözik a felelős gazdik és a kutyaimádók között.


Ede és felesége, Kata, a DogInBed tulajdonosai.
DogInBed - Prémium minőségű, magyar gyártású, egészségóvó kutyaágyak, kutyafekhelyek, minden méretben.

Gondolom a felelősség ott kezdődik, hogy nem tartom láncon kutyát, nem veszek nagy méretű, örökmozgó állatot kis lakásba...

Ezek, amiket felsorolsz, ezek az alap dolgok. Igaz, sajnos sok esetben ezek a minimum követelmények sincsenek meg, de a felelős gazdi fogalma szerintem ezeken túlmutat. És ezzel én is a DogInBed kapcsán szembesültem igazán. Például naponta tapasztalom, hogy ha kutyakellékekről van szó, akkor egy kutyaimádó gondolkodása végtelenül leegyszerűsíthető: Legyen minél olcsóbb, amit vesz a kutyájának, ha jól néz ki valami, azonnal megveszi - persze itt is elsődleges szempont, hogy azért ne legyen túl drága - lényegtelen számára a termék használati ideje, minősége, és igazából a funkciója is. Egy a lényeg, hogy elhalmozza az állatot, de tulajdonképpen ennyiben ki is merül egy kutyaimádó előrelátási hajlandósága. 

Ezzel szemben hogy gondolkodik egy felelős gazdi?

A felelős kutyatartó inkább gyűjtögeti a pénzét, de nem vesz csicsás, felesleges hülyeségeket. Inkább végiggondolja, hogy tényleg használható lesz ez? Inkább utánanéz, hogy biztos egészséges, biztos jó ez a kutyámnak? Egyszóval gondolkodik és tájékozódik, és az elsődleges szempont számára, hogy a kutyának minőségi életet biztosítson.

Bevallom őszintén, én onnantól léptem a felelős állattartók útjára, amikor Skubi kutyánk egyik napról a másikra nem tudott lábra állni (mint kiderült a fájdalomtól). Igazából innentől lett számomra is nagyon fontos, hogy mit adok neki, legyen az kutyaeledel, vagy fekhely, és így - az állatorvosunk ajánlására -  kezdtem el felfigyelni a kutyaágyaitokra. Mennyire jellemző a vevőitekre ugyanez? Az állatorvos javaslatára fordulnak legtöbbször hozzátok? 

Inkább azt mondanám, hogy az ajánlás, úgy általában nagyon erős a DogInBed vevőknél. Nagyon örülünk neki, hogy egyre több ortopéd állatorvos is a DogInBedre esküszik. Bizonyos kutyafajtáknál - főleg azoknál, amelyek csípő és más mozgásszervi betegségekre hajlamosak - egyértelműen doktori ajánlásra érkezik a legtöbb vevőnk. Aminek pedig ennél is jobban örülünk, hogy gyakorlatilag 100%-os elégedettséggel használják a vevők a DogInBed kutyafekhelyeket, és ők maguk is szívesen ajánlják tovább. Bízom benne, hogy így szép lassan egyre több kutyáshoz eljutunk majd.


www.DogInBed.hu
Ortopéd állatorvosi ajánlással és 10 éves, tripla garanciával.

Azt áruld el, hogyan jut eszébe egy informatikusknak, hogy kutyaágyakat tervezzen? 

A boxereim, Horatio és Cara az oka az egésznek. (mosolyog) Miután sok sikertelen próbálkozásra sem találtam normális kutyafekhelyet számukra, elegem lett, és elhatároztam, hogy én magam csinálok nekik egyet. A nagyobb kutyás üzletekben és egyéb webshopokban ugyanis többféle termékkel - drágával, olcsóbbal egyaránt - próbálkoztam,  de egytől egyig bebizonyosodott, hogy alkalmatlanok a célra.  Vagy ha nem is alkalmatlanok, akkor meg pár hónap múlva ki kellett dobni őket, mert olyan gyenge anyagokból készítették, hogy nem bírták a gyűrődést. Én meg utálom a silány minőséget, és a rossz webshopokat (mosolyog), hát így indult a DogInBed. 

A két tesztelőbiztos, Horatio és Cara.
A DogInBed fekhelyek antibakteriális és antiallergének, ezért allergiás kutyáknak is ajánlott. Szennyeződés és folyadéktaszítóak. Karomálló védőréteggel rendelkeznek.
​AquaClean Technológiával készülnek, ezért tisztításuk rendkívül egyszerű. Mosógépben is mosható a huzatuk.

Ha jól tudom te magad tervezted a szivacsot, és az utolsó öltésig részt vettél a kivitelezési folyamat megtervezésében.

Ez így van. Először is több hónapos kutatás után találtam meg a megfelelő huzat anyagot, ami óriási tartósságot és kopásállóságot ad a fekhelyeknek (hiszen a kutyusok körmei, azért tudnak karcolni). Ez a huzat anyag speciálisan kutyák számára lett kifejlesztve, antibakteriális, antiallergén, szennyeződés és nedvességtaszító tulajdonságú, emiatt egy vizes ronggyal egyszerűen eltávolítható róla minden szennyeződés. 

Ezek után sikerült felkutatnom egy rendkívül minőségi hab szivacs gyártót is, akik szaktudásukkal segítettek nekem kifejleszteni a kutyák számára legmegfelelőbb keménységű ágyszivacsokat. A szivacsok fejlesztésénél az volt a fő szempont,  hogy ne legyenek túl kemények, se túl puhák a kutyusok számára.  Csak az ideális keménységű fekhely biztosítja, hogy védve legyenek a kutya ízületei és a gerince a terheléstől. A DogInBed fekhely a gerincet egyenes, egyenletes helyzetben tartja, emiatt elkerülhetőek a csípő és gerincbántalmak.

Tehát elsődleges szempont a minőség, de azért elég bátor vállalás ez a 10 éves garancia, amit a kutyaágyak mellé adtok. Miért tartjátok ezt fontosnak?

Ha valami, akkor az első perctől kezdve nem volt kérdés, hogy amit kiadunk a kezünkből, arra a lehető leghosszabb garanciát vállaljuk. Ez a DogInBed filozófia része: az a gazdi, aki minket választ, biztos lehet benne, hogy a legkiválóbb minőséget kapja, mert minden egyes kutyaágyat úgy készítjük el, mintha az a saját kutyáinknak készülne...

További információk a DogInBed prémium kutyaágyakról:
Weboldal: www.DogInBed.hu
FB: www.Facebook.com/DogInBed
E-mail: info@DogInBed.hu

Vági-Tóth Lilla
- Budapestimami - 

Partnereink