Jelenlegi hely

Alkalmi molett ruhák a nyár végi bulikra

A nyár vége, az ősz első meleg hetei igazi buliszezonnak számítanak. Mindenki visszatér a nyaralásról, még utoljára szabadtéren lehet kikapcsolódni, és ennek nehezen tudunk ellenállni. Emellett a szeptember az egyik legjelentősebb hagyományos esküvőszezon Magyarországon. Sokan a hőségriadók időszakának múltával, a gyönyörű nyárutón kötik össze az életüket, és párosítják ezt egy nagy ünnepléssel. 

Ilyenkor gyakran kapunk olyan meghívást, amit szívesen elfogadunk, a nagy kérdés csak az, milyen ruha nyújtana igazán nőies, és ragyogóan elegáns megjelenést? Kicsit bonyolultabbá teszi az öltözködést a nyár végén, ősz első felében a forró hónapokhoz képest, hogy ilyenkor igazán meleg tud lenni napközben, ám este ugyanabban a ruhában már didergünk. Nem könnyű alkalmi öltözéket kitalálni ezekre az alkalmakra, hiszen nem húzunk magunk után a partikon egy gurulós bőröndöt, tele váltóruhával. A legkézenfekvőbb, ha egy könnyű, ujjatlan vagy rövid ujjú ruhában kezdjük napközben az eseményt, és tartunk magunknál egy vagy több felsőt - kardigánt, blézert - amibe belebújhatunk, ha jön a hűvösebb este. 

Kötetlenebb parti esetén nem sértődik meg senki, ha a ruhánk alá veszünk idővel egy harisnyát vagy cicanadrágot. Ezek összegöngyölve egy kis borítéktáskában is elférnek. Vannak olyan darabok, amelyek ilyenkor már kevésbé ajánlottak, például a rövidnadrágok, könnyű nyári ruhák, amelyekben ha felülre öltözködünk is, attól még felfázás is lehet a buli vége. Érdemesebb egy vékonyabb kosztümnadrágot venni inkább, ha toppal, kivágott hátú, vagy váll nélküli felsővel, nyitott alkalmi cipővel párosítjuk, napközben sem lesz melegünk. 

Milyen irányelveket érdemes a teltebb hölgyeknek betartani egy alkalmi eseményen? 

Akármennyire szeretnénk a figyelem középpontjában lenni, pár olyan dologgal érdemes óvatosnak lenni, ami most abszolút trendinek számít. A nagyon csillogó, fémes ruhák - rendkívül divatos most például az ezüst - terén legyünk visszafogottak, ugyanis a csillogó anyag teltebbé tesz. Ugyanígy a nagyon divatos hatalmas nyakékek helyett érdemes finomabb, könnyedebb ékszereket választani. Tévedés viszont, hogy testhez tapadó ruha helyett csak bő, lebernyeg szerű ruhákat, kaftánokat hordhat, aki plus size méretű. Csodálatos overálok, trükkös, többrétegű ruhák találhatók az estélyi ruhák között teltebbek számára.

Bátran felvehetünk feszülős ruhát is, ha szívesen mutatjuk meg az alakunkat, csupán arra figyeljünk oda, ne legyen nagyon puha anyagú, inkább olyan, aminek tartása van. Az alakot mutató öltözékeknél jó szolgálatot tehet öltözékünk alá az alakformáló fehérnemű - ami ráadásul most rendkívül trendi. Arra azonban legyünk tekintettel, ha esküvőre vagyunk hivatalosak, alapszabály: ne öltözzük túl a menyasszonyt.

Nem muszáj persze szűk ruhában feszengenünk, egy lazább ruha is szuper estét garantál, kiegészíthetjük például néhány szexi darabbal, mint például szép magassarkú, vagy a világ legjobb találmányával a nők számára, ami a boleró. Fogjunk meg egy pohár rozét, és érezzük jól magunkat!

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?
Ünnepre hangoló – Megtölteni a termet

Ünnepre hangoló – Megtölteni a termet

Egy régi mese a fény erejéről és csodájáról.
Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Volt egyszer nagyon régen egy kis falusi asztalosműhely. Egyszer, amikor a gazda nem volt otthon, a szerszámok nagygyűlést tartottak...

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére