Jelenlegi hely

Addetur Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Speciális Szakiskola

 
Cím: 1022 Budapest, Marczibányi tér 3.
Telefon: 212-5704/233
Email: addeturiskola@gmail.com
 
Fenntartó: Baptista Szeretetszolgálat
 
Igazgató: Kékesné Czinder Gabriella
 
Bemutatkozás
 
Általános tantervű iskolánk 20 éve működik azzal a céllal, hogy segítse a mozgássérült fiatalok beilleszkedését a társadalomba és javítsa a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésüket.
Intézményünk – az országban egyedülállóan – integrálja a közoktatásban (tandíjmentesen) a sajátos nevelési igényű (mozgás-, látás-, hallássérült, autisztikus, problémás szociális háttérből érkező, pszichés zavarokkal küzdők stb.) diákokat. Munkánk során tanúi lehetünk annak, hogy olyan fiatalok, akikről talán már más lemondott, jó eredményeket érnek el a tanulásban a megfelelő speciális megsegítéssel. Érettségi vizsgát tesznek, szakmát tanulnak.
Teljes értékű embernek érezhetik magukat az által, hogy egészséges társaikkal képesek együtt élni, dolgozni, sőt egymást szeretettel elfogadni, akár életre szóló barátságokat kötni.
 
Feladatunknak érezzük, hogy a nálunk nevelt, oktatott, foglalkoztatott, különböző akadállyal élő fiatalok, az életre ne egy számukra elszigetelt környezetben készülhessenek fel, hanem abban a világban, ahol később meg kell találniuk a helyüket, amelyben a lehető legönállóbban be kell illeszkedniük.Az elmúlt évek során tapasztaltuk, hogy iskolánk egyre szélesebb körben ismertté, sőt elismerté válik az itt folyó képzések minőségét illetően, valamint azért, mert sok olyan fiatal talál nálunk otthonra, akik máshol nem indulhatnának eséllyel.
Képzéseink:
  • Gimnázium 5 évfolyamos
  • Informatikai szakközépsikola
  • Speciális szakiskola
  • Informatikai rendszergazda 2 éves OKJ képzés 54 481 04
Minden képzésünk elérhető felnőtt mozgássérült emberek számára is.
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink