Jelenlegi hely

Játékszabályzat - Legendás Lovagkor

1. Mi a játék nyereménye?

1 db 4 fő részére szóló belépőjegy a LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE c. Kiállítás és játék-ra
Helyszín: Vajdahunyadvár
Nyitvatartás: 2020. augusztus 20-tól november 1-ig, H zárva, K–V 10–17 óráig (ünnepnapokon is nyitva!!!) 
A nyeremény pénzre nem váltható, értéke: 6950 Ft
A nyeremény belépőket az F Exhibition ajánlja fel a játékra.
A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket az F Exhibiton viseli. A nyeremények kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik.

2. Hogyan lehet elnyerni a játék díjait?

A játékosok egy kérdésre adnak választ: "Meddig látogatható a kiállítás?", a kérdésre előre megadott válaszokból lehet választani.
A játék résztvevők közül sorsolás alapján kerül ki a nyertes.

3. Ki vehet részt a játékban?

A pályázatban részt vehet minden 18 év feletti személy. A játékban való részvételhez nem kell regisztrálni. Egy játékos ugyanazon névvel és e-mail címmel csak egyszer vehet részt a játékban. A hírlevél feliratkozással a játékos elfogadja és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a lakhelye szerinti Imami weboldal (www.imami.hu) emailben tájékoztassa a helyi családi programokról és családokat érintő más hasznos információkról. A hírlevélről a játékos bármikor leiratkozhat. 

4. Meddig tart a játék?

A játék 2020. augusztus 24-től 2020. szeptember 13-ig tart. 

5. Mikor lesz az eredményhirdetés?

A sorsolás és eredményhirdetés 2020. szeptember 13-án 18:00-kor leszA nyertest a megadott elérhetőségeken értesítjük. Ha a nyertes az e-mail értesítéstől számított 72 órán belül nem jelentkezik, új nyertest sorsolunk. A sorsolást a random.org segítségével végezzük, a sorsolásról videofelvétel készül.

6. Hogy lehet beváltani a nyereményt?

A belépőt a nyertes a helyszínen válthatja be, melyhez igazolnia kell magát (saját nevére szóló, bármilyen fényképes igazolvánnyal)
A belépő nem vihető el, más személyre át nem ruházható, nem cserélhető be egyéb programra, nem váltható pénzre
A nyeremény beváltásának lehetősége a nyereményjáték zárását követő 3. naptól egészen a kiállítás zárásáig, 2020. november 1-ig él.

7. Apró betű helyett

A játékban való részvétellel elfogadod a weboldal Felhasználási feltételeit. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén a jelen kiírásban foglalt feltételeket módosítsuk. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatjuk a résztvevőket és a nyilvánosságot. A játékkal kapcsolatosan a jogi út kizárva. A játékban nem vesznek részt Szervező munkatársai és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói. 

A nyereményjátékban résztvevők személyes adatait (nevét, elérhetőségét, email címét) a játék ideje alatt az európai adatvédelmi jogszabály (GDPR) szerint kezeljük. Az F Exhibition a nyereményjáték végén a nyertes által megadott adatokat csak a kapcsolatfelvétel idejére veszi igénybe, a nyeremény átvételét követően a nyertes személyes adatait, elérhetőséget véglegesen törli, saját adatbázisában nem őrzi meg, marketingcélokra nem használja fel, harmadik félnek nem adja át.

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Láthatatlan maszkjaink – 13 kedvenc idézetünk az álarcokról

Láthatatlan maszkjaink – 15 kedvenc idézetünk az álarcokról

„Az álarcok változnak, de a komédiás ugyanaz marad.” – Gondolatok a mindennapi maszkjainkról.
Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére